Hur man firar din hustrus födelsedag

Att hitta ett sätt att fira din frus födelsedag kan vara en skrämmande uppgift. Det finns så många alternativ där ute, och du kanske inte vet var du ska börja! Det finns dock några dumma sätt att ge din fru den stora födelsedagen som hon förtjänar.

Steg

Metod 1 av 4:
Har en fest
  1. Bild med titeln Fira din fru
1. Planera en överraskningsfest att fira med alla sina vänner och familj. Skicka ut inbjudningar i månaden före partiet, och påminna deltagare för att inte säga något till födelsedagsdrottningen. Därefter ledde din fru på dagen för den del som är under ledningen att gå någon annanstans, och få sin familj och vänner hoppa ut och överraska henne när du anländer!
  • Var noga med att betona vikten av att hålla det en hemlighet på inbjudan. Om du vet att någon är en dålig hemlig målvakt, prata med dem personligen eller på telefonen om hur de kan undvika din make före festen.
  • Vissa människor gillar inte överraskningar. Om du funderar på att planera en överraskningsfest, fråga din fru hur hon känner sig om dem i förväg. Om hon säger nej, respektera hennes önskemål.
  • Bild med titeln Fira din fru
    2. Bjud in sin familj och vänner för en lågkvalitativ födelsedagsmiddag. Om din fru inte är entusiastisk över sin födelsedag, kan en liten födelsedagsmiddag vara det bästa sättet att fira. Bjud in sin familj och 3-4 av hennes närmaste vänner att gå till en trevlig restaurang.
  • Om du är på en snabbare budget, äta middag i ditt hus för alla. Gör din hustrus favoritfestmat så att hon kan fira med sina vänner samtidigt som hon sparar pengar.
  • Om du vill blanda upp det, kan du även bjuda in dem till brunch på hennes födelsedag. Det ger dig resten av dagen för att fira och göra mer födelsedagsaktiviteter.
  • Bild med titeln Fira din fru
    3. Ta henne till middag och ha en natt ute för två för att fira ensam. Detta är en bra presentidé om din fru frågar att bara spendera tid med dig för hennes födelsedag. Planera en natt med drycker, middag och dans, eller en fin middag och en show. Din fru kommer ihåg den här födelsedagen i många år framöver!
  • Om du fortfarande vill bjuda in sina vänner att fira, be dem att träffa dig i baren efter middagen för ett par drinkar och lite dans.
  • Metod 2 av 4:
    Behandla henne till en upplevelse
    1. Bild med titeln Fira din fru
    1. Skäm bort henne med en spa dag om hon aldrig tar tid för sig själv. Besök lokala spa och fråga om de erbjuder speciella paket för en massage, ansiktsbehandling, manikyr eller pedikyr och boka tjänsterna för en dag som din fru är fri. Presentera gåvan till henne genom att ge henne en broschyr för spaet med en hjärtligt anteckning.
    • Om du inte är säker på vilken typ av tjänster hon skulle vilja köpa ett presentkort och låta henne schemalägga spa dagen för sig själv. På det sättet kan hon välja exakt vad hon vill skämma bort sig med.
  • Bild med titeln Fira din fru
    2. Ta henne på en semester för en stor milstolpe födelsedag. Många kvinnor drömmer om att ta lite tid för sin födelsedag, och om du kan få det att hända, borde du definitivt. Milestone födelsedagar som 30, 40, 50, och 60 är alla stora möjligheter att ta en resa tillsammans till någonstans har du aldrig varit.
  • Du kan antingen berätta för henne i förväg eller överraska henne, men kom bara ihåg att planering en överraskning resa är mycket svårare. Var noga med att ringa sitt arbete och låt dem veta att du planerar en överraskning resa för veckan av hennes födelsedag så att hon inte kommer i trubbel för att ringa av.
  • Bild med titeln Fira din fru
    3. Ta henne till en konsert eller festival om hon älskar musik. Om din fru är en musikälskare eller du bunden över en viss artist eller band, köp sina biljetter att gå och se dem. Konserten behöver inte vara på dagen för hennes födelsedag, men det är definitivt till hjälp om det är.
  • Om din fru älskar klassisk musik, ta henne för att se den lokala symfonin. De flesta stora städer har en symfoni som spelar olika utställningar under hela veckan, så det är inte svårt att få biljetter på hennes födelsedag.
  • Metod 3 av 4:
    Köpa en gåva
    1. Bild med titeln Fira din fru
    1. Få henne en bit av meningsfulla smycken för att fira hennes födelsedag. Halsband, armband, örhängen och ringar är alla stora gåvor för din hustrus födelsedag. De behöver inte vara dyra, men smycken som du köper bör matcha hennes personliga stil.
    • Om du behöver lite inspiration, titta på den typ av smycken som hon bär varje dag. Det hjälper dig att begränsa din sökning till en viss typ av smycken som hon faktiskt kommer att använda.
    • En bra smycken för en födelsedagspresent är allt med sin birthstone i den. Letar du efter en viss sten hjälper till att begränsa din sökning och gåvan kommer att anpassas till henne.
  • Bild med titeln Fira din fru
    2. Skicka henne en födelsedagsbukett. Blommor är ett bra sätt att visa din fru som du bryr dig och att hon är speciell! Om du känner till hennes favoritblomma, har blombolaget att leverera en bukett av dem till sitt arbete, skola eller hus. Du kan välja en stor bukett som hennes huvudgåva eller en mindre som en liten gåva för att börja sin dag med ett leende.
  • Om du inte känner till hennes favoritblomma, välj en bukett säsongsbetonade blommor som tusenskönor på sommaren eller tulpaner på våren.
  • Bild med titeln Fira din fru
    3. Köp henne en gåva som är användbar för en av hennes hobbyer. Om din fru har ett särskilt intresse, som smink, trädgårdsarbete, videospel eller läsning, köper henne något för hennes hobby som hon inte redan har. Håll ögonen på unika och speciella föremål under hela året som hon kunde använda.
  • Ta en titt på hennes samling redan för att se vad hon redan har och se till att du inte köper henne en dubblett.
  • Om du inte är säker på vad hon redan har kan du få ett presentkort till en butik som specialiserar sig i hennes hobby så att hon kan välja sin gåva.
  • Metod 4 av 4:
    Gör en gåva
    1. Bild med titeln Fira din fru
    1. Gör hennes frukost i sängen för att börja dagen med en bra anteckning. Vakna tidigt och smyga ur sängen för att förbereda hennes favorit frukostartiklar. Då, ordna dem snyggt på ett bricka med en kopp kaffe eller glas apelsinjuice. Du kan även placera ett födelsedagskort eller blomma på brickan för en extra överraskning.
    • Detta är en särskilt underbar gåva om din fru måste arbeta på dagen för hennes födelsedag. Hon är lycklig hela dagen och tänker på hennes fantastiska födelsedags frukost.
  • Bild med titeln Fira din fru
    2. Skapa en fotobok av minnen för att påminna henne om hennes fantastiska liv. För den här gåvan, kontakta sina vänner och familj för att få bilder från hennes förflutna. Fokusera på de olika stadierna i hennes liv, som barndom, ung vuxen ålder och så småningom alla äventyr som du två har haft tillsammans. Kompilera dem i en fotobok och presentera det för henne på hennes födelsedag.
  • Du kan även inkludera anteckningar från sina vänner och familj om deras minnen av olika händelser. Till exempel, be hennes föräldrar att berätta historien om den dag hon föddes, eller få sin bästa vän att skriva om hur de träffades.
  • Bild med titeln Fira din fru
    3. Ge henne en "kupongbok" av speciella uppgifter relaterade till ditt förhållande. Detta är ett unikt och roligt sätt att ge din fru passera för att göra vad hon vill hela året, inte bara på hennes födelsedag! Gör dem själv och tänk på saker du vet att hon skulle njuta av, som en vecka att inte göra disken, eller en klagomål-free chick flick film marathon.
  • Du kan köpa kupongböcker som dessa i vissa butiker, men det är definitivt mer hjärtligt när du gör dem själv. Allt du behöver göra är att lägga några bitar av papper i hälften, häfta dem tillsammans och skriv dina "kuponger" på sidorna.
  • Födelsedagskort och presenthjälp

    Födelsedagskortmeddelanden för fru

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Sätt att fråga din fru vad hon vill ha för sin födelsedag

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Tips

    Börja planera för din hustrus födelsedag tidigt genom att uppmärksamma hennes intressen och eventuella önskningar som hon kan nämna i förbigående. Håll en lista med potentiella idéer i din telefon!
  • Om du stumpar om vad du ska få henne, fråga sina vänner och familj om rekommendationer.
  • Kom ihåg att du inte behöver spendera massor av pengar för att göra henne glad!
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande