Hur man fyller i ett fängelsesbeskrivningsform: dina bästa frågor besvaras

När någon du älskar är fängslade, är besöket ett viktigt sätt att hålla kontakten med dem och behålla ditt förhållande. Samtidigt kan fängelsebesöket vara förvirrande och skrämmande, och visitationsformen kan verka skrämmande. Lyckligtvis behöver du bara fylla i visitationsformuläret en gång. Vi har sammanställt svaren på alla dina vanligaste frågor om att fylla i en visitationsform så att du kan se till att du har slutfört och skickat in det korrekt.

Steg

Fråga 1 av 12:
Kan jag bara dyka upp för att besöka någon i fängelse?
  1. Bild med titeln Fyll i ett fängelsebesökningsformulär Steg 1
1. Nej, ditt besök måste godkännas av avdelningen för korrigeringar. Medan fängelsebesök är viktiga är de också starkt begränsade. Även om du är den inmates förälder eller make, måste fängelsen fortfarande godkänna dig innan du kan komma och besöka.
  • Vissa fängelsesystem tillåter nöd- eller svårighetsbesök, vanligtvis att tillgodose en besökare som har rest mer än 250 mil för att komma till fängelset. Men lita inte på detta boende. Gör allt du kan för att få besöket godkänt innan du gör reseplaner.
Fråga 2 av 12:
Vem är berättigad att besöka någon i fängelse?
  1. Bild med titeln Fyll i ett fängelsebesökningsformulär Steg 2
1. Generellt kan omedelbara familjemedlemmar och vänner besöka fängelsekamrater. Särskilda behörighetskrav varierar mellan fängelsessystem och fängelser har ett brett utrymme för att erkänna besökare. Även om du är en omedelbar familjemedlem, kan något i ditt förflutna leda väckaren att tro att du är en säkerhetsrisk.
  • Besökare under 18 måste åtföljas av sin förälder eller vårdnadshavare, som måste godkännas som besökare.
  • De flesta fängelsessystem kräver att den inmate godkänner ditt besök innan du ens kan ansöka. Om den inmate inte vill se dig, finns det inget sätt att tvinga ett besök.
Fråga 3 av 12:
Hur får jag en visitationsformulär?
  1. Bild med titeln Fyll i ett fängelsebesökningsformulär Steg 3
1. Be inmate att skicka dig en visitationsformulär. I de flesta fängelsessystem härstammar den inmate besöksbegäran. Inmate kan få en visitationsform från fängelset, fyll i en del av formuläret och skicka den formen till dig.
  • I vissa fängelsessystem kan du ladda ner en blankett online och fylla den på egen hand. Kontrollera webbplatsens webbplats där den inmate är inrymt att se om det här är ett alternativ.
Fråga 4 av 12:
Vilken information kräver formuläret?
  1. Bild med titeln Fyll i ett fängelsebesökningsformulär Steg 4
1. Formuläret kräver information om dig och ditt förhållande till den inmate. Generellt ger du ditt namn och kontaktinformation tillsammans med en fysisk beskrivning av dig själv. Du kommer också att ställas specifika frågor om din bakgrund som kan påverka ditt godkännande, till exempel om du någonsin har blivit avstängd från fängelsesbesök och om du har dömts för ett brott.
  • De flesta blanketter kräver också att du bifogar ett pass-medelstort foto av dig själv. Du kan få ett lämpligt foto på de flesta fotokiosker i rabattbutiker eller apotek för några dollar.
  • Om det finns flera medlemmar av din familj som vill besöka den inmate, måste var och en av dig fylla i en separat applikation.
Fråga 5 av 12:
Vad händer om det finns frågor jag inte vill svara?
  1. Bild med titeln Fyll i ett fängelsebesökningsformulär Steg 5
1. Om du lämnar några frågor, kommer du att avvisas. Du är lagligt skyldig att svara på alla frågor på visitationsformuläret, även om du tror att ditt svar kan leda till att din besök inte godkänns. Om det finns något du tycker kan leda till att din ansökan avvisas, kan du kanske lägga till en förklaring.
  • Till exempel, om du dömdes för ett brott för många år sedan men nu rehabiliteras kan du nämna det arbete du gör i ditt samhälle för att betona att du har ändrat ditt liv.
  • Fängelset kommer att verifiera den information du tillhandahåller på formuläret. Se till att alla dina svar är kompletta och korrekta enligt bästa av din kunskap.
  • Om det finns några frågor du inte förstår eller inte vet hur man svarar, kontakta fängelset för vägledning. Lämna inte bara frågan tomt.
Fråga 6 av 12:
Var skickar jag min färdiga formulär?
  1. Bild med titeln Fyll i ett fängelsebesökningsformulär Steg 6
1. Vanligtvis skickar du formuläret till den institution där den inmate är inrymd. Institutionens adress är vanligtvis noterad på visitationsformuläret. Om du inte kan hitta den, kontrollera fängelsesystemets webbplats för lämplig adress eller fråga den inmate där du ska maila den.
  • Skicka inte formuläret tillbaka till den inmate om inte formuläret specifikt berättar att du gör det. De flesta fängelser kommer inte att behandla visitationsformer som skickas till den inmate.
  • Skicka inte någon korrespondens avsedd för den inmate tillsammans med din visitationsform. Det kommer inte att vidarebefordras till den inmate.
Fråga 7 av 12:
Kostar det något att ansöka om fängelsebesök?
  1. Bild med titeln Fyll i ett fängelsebesökningsformulär Steg 7
1. Vissa stater tar ut en avgift för att täcka bakgrundskontrollen. Om det finns en avgift som är förknippad med din ansökan, kommer beloppet och metoderna för betalning accepterad att listas på formuläret. Denna betalning täcker en kriminell bakgrundskontroll och är vanligtvis cirka $ 25.
  • Om en avgift krävs och inte ingår i din ansökan, kommer fängelset vanligtvis helt enkelt att neka din ansökan och du måste börja processen igen.
Fråga 8 av 12:
Hur lång tid tar det för att få godkännande?
  1. Bild med titeln Fyll i ett fängelsebesökningsformulär Steg 8
1. Applikationer behandlas vanligtvis inom 60 dagar. Beslutet om din ansökan kommuniceras vanligtvis till den inmate, som då har ansvaret att berätta för dig. Så även om fängelset har fattat ett beslut om din ansökan, kan det fortfarande vara lite tid innan du får reda på resultatet, beroende på hur ofta du pratar med den inmate.
  • Om det har varit mer än 2 månader och du inte har hört något om statusen för din ansökan, kontakta den inmate så snart som möjligt och fråga dem om de har hört något om det.
Fråga 9 av 12:
Hur får jag reda på om jag har godkänts för besök?
  1. Bild med titeln Fyll i ett fängelsebesökningsformulär Steg 9
1. De flesta fängelsessystem berättar den inmate när ett beslut har fattats. När väckaren fattar ett beslut, kommer de att låta den inmate veta. Då är den inmate ansvarig för att berätta för dig. Om din ansökan nekades, kommer du också att få ett brev i det brev som beskriver orsaken till förnekandet.
  • Om fängelset kommer att meddela dig direkt, förvänta dig ett brev i posten inom 30-60 dagar efter det att ansökan mottogs. Du kan inte skapa en visitation tills du får det här godkännandet.
Fråga 10 av 12:
Vem har det sista säger på min besöksbegäran?
  1. Bild med titeln Fyll i ett fängelsebesökningsformulär Steg 10
1. I de flesta fängelsessystem har väckaren det sista säga om visitationsapplikationer. Warden granskar din ansökan och en bakgrundskontroll (om den är klar) för att avgöra om du ska få besöka den inmate. Warden kommer att ta hänsyn till ditt förhållande till den inmate såväl som fängelsens särskilda behov.
Fråga 11 av 12:
Vad händer om jag inte är godkänd för visitation?
  1. Bild med titeln Fyll i ett fängelsebesökningsformulär Steg 11
1. Vissa fängelsessystem har en överklagandeprocess om du inte är godkänd. Om det finns ett sätt att vädja din förnekelse, hittar du vanligtvis instruktioner om den avgörande brevet du har i posten. Du kan också kolla på webbplatsen för fängelsessystemet.
  • Titta på orsakerna till förnekelsen och visa i din överklagande hur dessa skäl är felaktiga. Om du till exempel nekades visitation, eftersom du har dömts för ett brott, kan du presentera bevis på att du har rehabiliterats, har inte förolämpat den här övertygelsen och gör bra jobb i ditt samhälle.
Fråga 12 av 12:
Hur sätter jag upp en visitation efter godkännande?
  1. Bild med titeln Fyll i ett fängelsebesökningsformulär Steg 12
1. Kontakta fängelset för att planera ett möte för att besöka. Fängelser är vanligtvis öppna för visitation på helgerna och några helgdagar. Men eftersom det kan ta ett par timmar för att komma igenom säkerhet, är besök vanligtvis förskjutna så det finns inte en säkerhetskopia. De flesta fängelser har ett specifikt besöksnummer som du kan ringa för att ta reda på visitationstimmarna och planera ett möte.
  • Om du besöker en inmate som är begränsad till icke-kontaktbesök, krävs vanligtvis ett möte. För andra inmates kanske du inte behöver ett möte - det beror på reglerna för den specifika institutionen.

Tips

Om du har ett JPay-konto för att skicka pengar eller media till fången, kanske du kan skicka en visitationsapplikation online via det systemet. Gå till https: // jpay.com / ponsitivevisit.aspx för att starta.

Varningar

Denna artikel diskuterar fängelsebesök i USA. Om du bor i ett annat land kan reglerna vara annorlunda. Prata med fångaren om det-de kan ta reda på mer information för att vidarebefordra dig.
  • Även om denna artikel omfattar sannolika scenarier för fängelsebesök, varierar de specifika reglerna från stat till stat. Prata med den fånge du vill besöka och lita alltid på den information du får direkt från fängelset där de är inrymda.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande