Hur man blir en framgångsrik restaurangägare

Framgången av en restaurang är beroende av de ansträngningar du är villig att sätta i det. Många restauranger går ut ur affärer på kort tid helt enkelt för att restauratörer inte har gjort sina läxor eller sätta i nödvändiga ansträngningar. Ingen restaurang är garanterad att lyckas, men chanserna att det blir fruktbart och att du blir en framgångsrik restaurangägare ökar när du tar hänsyn till några mycket viktiga steg.

Steg

  1. Bild med titeln Bli en framgångsrik restaurangägare Steg 1
1. Lär dig att laga mat även om du inte planerar att vara verkställande kock på din restaurang. Du får inte kunskap i matlagningen så att du kan störa din kocks verksamhet, utan snarare så att du förstår behoven hos en kock. Om du kan sätta dig i kockens skor, kan du bättre känna igen hans styrkor och svagheter, såväl som se till att du ger honom allt han behöver vara framgångsrik.
  • Bild med titeln Bli en framgångsrik restaurangägare Steg 2
    2. Förvärva erfarenhet på alla områden i restaurangverksamheten om du vill bli en framgångsrik restauratör. Återigen är det här så att du kan förstå och uppskatta ansvaret för din personal, men också så att du kan motivera och styra andra effektivt. Diskmedel, väntetid och bartending är några av de positioner du bör göra. Du måste veta hur du utför varje position i din restaurang så att du både kan träna nya medarbetare om det behövs och veta när en anställd misinerar dig.
  • Bild med titeln Bli en framgångsrik restaurangägare Steg 3
    3. Sluta aldrig lära dig om din bransch så du är bekant med de senaste och största trenderna. Ta vinparingklasser om du planerar att servera viner med dina menyer eller specialmatlagningstips med erkända kockar. Inkludera några av dina anställda för träningsändamål.
  • Bild med titeln Bli en framgångsrik restaurangägare Steg 4
    4. Ta affärs- och bokföringskurser så att du kan skapa en effektiv affärsplan och budget. Framgångsrik restaurang Ägarskap är inte bara god mat ensam. Det handlar om att göra smarta affärsbeslut och förstå vilka element som arbetar för din restaurang och vad som behöver skrotas. Du vill inte underskatta dina startkostnader, så planera att spara mer än du förväntar dig att spendera.
  • Bild med titeln Bli en framgångsrik restaurangägare Steg 5
    5. Välj en plats som skulle dra nytta av din restaurang. Detta skulle innebära att området för att undersöka området och få en förståelse för vilka lokala lånare som saknas och frågar dig själv om du kan fylla den tomrummet. Restaurangen ska vara i en upptagen plats med mycket parkering. Försök att undvika områden som är fyllda med andra restauranger, eftersom den här tävlingen ofta kan stjäla pengar och kunder från ditt företag.
  • Bild med titeln Bli en framgångsrik restaurangägare Steg 6
    6. Hyra ca 6 veckor innan du lanserar din restaurang. Detta ger dig tillräckligt med tid att hitta kvalitetspersonal. Använd din personal från personer du redan har arbetat med vem du litar på för att du är bekant med sina arbetsvanor. Erbjuda löner och fördelar som är rättvisa eftersom bra personal är svår att hitta och behålla, särskilt en begåvad kock. När du har hittat din kock, sitta ner med honom för att skapa en meny, men låt honom ta ledningen. Din kock är kökets huvud och om du litar på honom, borde du lita på sin dom. Ge honom fördelen med tvivel, tills han bevisar att han inte är oförmögen.
  • Bild med titeln Bli en framgångsrik restaurangägare Steg 7
    7. Designa ett restaurangutrymme som parallellerar maten du erbjuder. En framgångsrik restaurang måste vara inbjudande och koppla av med dina kunder och funktionella för din personal, särskilt köket. Det borde vara lätt att rengöra och rymliga för dina kunder, men inte för rymliga så att du inte utnyttjar ditt utrymme lucrativt.
  • Bild med titeln Bli en framgångsrik restaurangägare Steg 8
    8. Börja marknadsföra din restaurang redan innan den är öppen för företag. Häng en banner på framsidan av fönstret med namn och öppningsdatum professionellt präglat på det. Skicka ut pressmeddelanden och bjuda in lokala beskyddare till en öppningsnatt för att prova gratis mat och vin. Fortsätt att marknadsföra din restaurang regelbundet efter det att det är öppet för företag.Få bra arbetare och se till att de har erfarenhet och vet vad de gör.
  • Tips

    Se till att din meny innehåller bra vegetariska och veganska föremål. En familj eller en grupp med en vegetarian i den kommer ofta att bestämma var hela familjen eller gruppen äter baserat på var vegetarianen bland dem kan få en utsökt måltid.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande