Hur man är perfekt (barn / tonåringar)

Naturligtvis är det omöjligt att vara perfekt, men du kommer alltid att vara det perfekta barnet i dina föräldrars ögon. Agerar på detta sätt kan göra dina föräldrar att ge dig särskild uppmärksamhet och kanske till och med en belöning eller två, som att stanna kvar förbi din sängtid, kommer att göra roliga aktiviteter som en familj, eller få det nya videospelet du har dött att ha. Skulle det inte vara trevligt? Följ dessa steg för att bli ett perfekt barn i dina föräldrars ögon.

  1. Bild med titeln vara perfekt (kids_teens) Steg 1
1
Gör din säng så snart du vaknar. När du vaknar från ditt djupa sömn, kommer din säng förmodligen att se fruktansvärda från allt som vänder och kastar. Plocka upp några föremål som föll på golvet, som din kudde, filt eller fyllda djur och placera dem på rätt plats. Många barn gör det inte ofta så det blir en trevlig present för dig och dina föräldrar. Kontrollera efter några fläckar eller långvarig lukt från din örngott, lakan eller filt och kasta dem i tvättmaskinen.
  • Bild med titeln vara perfekt (kids_teens) Steg 2
    2
    Förbered en näringsmässig frukost. Piska upp en skål med gröt med plump, saftiga bär, kanel, nötter och vad du än gillar på toppen som kommer att hålla dig full till lunchtid. Var inte frestad att äta de sugary spannmålen! Inte en stor fan av gröt? Inga problem! Det finns gott om hälsosamma frukostalternativ att välja mellan.
  • Bild med titeln vara perfekt (Kids_teens) Steg 3
    3. Städa upp efter dig själv! Tvätta skålen, sked och kopp eller lägg den i diskmaskinen. Att lämna smutsiga rätter i diskbänken kommer bara att göra dina föräldrar frustrerade, du är gammal nog att rengöra efter dig själv!
  • 4. Gör dig redo för skolan. Huvudet tillbaka på övervåningen, ta en tandborste, pressa ut lite tandkräm och borsta bort. Ange en timer i 2 minuter och glöm inte att använda floss och munvatten. Använd ett mildt ansikte tvätt för att rengöra ditt ansikte, applicera ansiktsgrädde även om du har fet hud för att förhindra torrhet. Gör något sött men enkelt med ditt hår som pigtails, hästsvans, rörig bulle, platt järn det, krulla det, halv upp halvt doe mm. Om du är en tjej, bära vackra huvudband och hårklipp. Välj en outfit som är både lämplig för skolan och vädret. Se till att de följer klädkoden. Här är exempel på saker du kan bära.
  • På vintern, bära några fina varma byxor eller jeans och en söt skjorta eller tröja med en jacka.
  • På sommaren, ha en fin kortärmad tröja med shorts eller en kjol, eller en vacker klänning. Om din kjol eller klänning är kort, bära tights eller leggings under.
  • På våren, bära en fin kortärmad eller långärmad tröja med leggings, byxor eller en kjol. Du kan också bära en romer eller klänning.
  • På hösten bära en tröja eller långärmad tröja med leggings eller byxor.
  • Självklart bör du inte bära kläder med olämpliga meddelanden, eftersom du sannolikt kommer att få i stort problem.Bild med titeln vara perfekt (Kids_teens) Steg 4
  • Bild med titeln vara perfekt (Kids_teens) Steg 5
    5. Packa allt du behöver i din ryggsäck. Få din väska redo och se till att dina läxa är färdiga. Avsluta din läxa natten innan, så det är lättare på morgonen. Gör inte dina läxor på bussen eller i bilen om du får en tur till skolan om det inte finns något annat sätt att slutföra det.
  • Bild med titeln vara perfekt (kids_teens) Steg 6
    6. Packa en hälsosam lunch. Om du har lunch du gillar men det är ohälsosamt, gör det friskare genom att använda mindre salt, olja, fett och lägga till fler grönsaker. Packa din lunch kvällen innan så du behöver inte rusa. Kom ihåg att ta en återanvändbar vattenflaska så att du inte får törstig.
  • Bild med titeln vara perfekt (kids_teens) Steg 7
    7. Delta i klassen. Höj din hand och lura inte med saker i ditt skrivbord. Detta visar att du är engagerad i lektionen och kan till och med förbättra dina betyg övergripande. Rusa inte ditt arbete. Ja, det är trevligt om du slutar snabbt, men det är trevligare om du slutar sist och få allt gjort det sätt det borde vara. Om du inte förstår en lektion under skolan, stör inte lektionen, vänta tålmodigt. Lyssna, och om du fortfarande inte förstår, fråga läraren för lite stöd. De kommer att vara mer än glada att hjälpa dig.
  • Bild med titeln vara perfekt (Kids_teens) Steg 8
    8. Gör dina läxor. Se till att du har en organiserad studiemiljö som är tyst och fri från distraktioner.När du är klar, be någon att kolla in och korrigera eventuella misstag du har gjort. Städa bort dina böcker och påsar så att du kan fortsätta med din dag.
  • Bild med titeln vara perfekt (kids_teens) Steg 9
    9. Gå till ditt rum och byt ut ur skolkläderna. Häng upp det och lägg det snyggt i din garderob. Se till att ditt rum är snyggt. Om det inte är, städa det desto bättre desto bättre!
  • Bild med titeln vara perfekt (Kids_teens) Steg 10
    10. Ät din middag! Din mamma / pappa tog tid ur sin dag att laga mat, du kan lika bra tacka dem genom att äta det. När det är dags för middag och kanske har du grönsaker, ät dem. Det kommer att hjälpa till i skolan och hålla dig frisk. Slösa mat är inte acceptabelt. Om du inte kan äta din middag längre, ge den till en av dina syskon och ta mindre portioner nästa gång.
  • Bild med titeln vara perfekt (Kids_teens) Steg 11
    11. Gör dig redo för sängen. När det är dags för sängen, borsta tänderna för att bli av med dagens lunch. Ha ett bad eller dusch för att bli snäll och ren. Om det inte är möjligt vid den tiden, ha en tidigare under kvällen nästa gång.
  • Bild med titeln vara perfekt (kids_teens) steg 12
    12
    Gå och sova i tid! Sätta på ett par comfy pyjamas och komma in i sängen. Läs en bok ett tag om du inte kan gå och lägga dig. Ange ett larm för att gå av en timme innan skolan börjar så att du kan göra dig redo.
  • Tips

    Förvänta dig inte att vara perfekt på en dag. Det tar tid
  • Förvänta dig inte att andra ska uppfylla dina standarder.
  • Naturligtvis är ingen helt perfekt, den här artikeln berättar bara om sätt att förbättra dig själv. Att vara perfekt definieras på många olika sätt. Den här artikeln hjälper dig att vara perfekt i beteende.
  • Tidskrifter och TV är bra i måttlig, men du bör försöka läsa romaner eller andra icke-fiktionstexter. Sanningen kan vara främling än fiktion - det är sant!
  • Alltid vara super trevligt för människor. Det kommer att visa dem att du är en bra person och de kommer att vilja umgås med dig.
  • Ha alltid en rutin och följ den. Det kommer att hålla dig organiserad och produktiv!
  • , Gör dina läxor så snart du kommer hem. Förhalna inte! Du kommer att bli mer benägna att få något fel på natten när din hjärna inte arbetar på sin fulla!
  • Lita på dina instinkter. Även om slåss och protesterar inte hjälper dig att göra dig mer perfekt, var dig själv.
  • Varningar

    Undvik att argumentera. Om du gör det, försök att göra det kort, stanna på ämnet, skjut inte förolämpningar, spela inte skyllspelet. Vara mogen, inte som någon irriterande 3-årig brat som har irriterande rumpa tantrum som ingen tittar på.
  • Var inte egotistisk efter att ha gått igenom alla steg, är många disciplinerade.
  • Var inte för hårt på dig själv! Det verkar som en cliché, men ingen är perfekt. Om du blir kritiserad, ta inte det för personligen. Göra det som en motivation att bli bättre.
  • Om det är en uppenbar bashing från en mobbning, men inte lyssna på dem. Du måste lära dig hur man skiljer mellan användbar kritik och bashing.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande