Så här ändrar du din ålder på xbox live

Thistaaches du hur du ändrar ditt registrerade födelsedatum på Xbox Live. Du kan bara göra det om ditt Xbox Live-konto är knutet till ett Microsoft-konto - om du anmälde dig till Xbox Live med någon annan typ av konto, kan du inte ändra din ålder. Om ditt nuvarande konto är under 18 år måste du Skapa ett nytt Xbox LIVE-konto med ett annat födelsedatum om du vill spela m-rated spel eller hyra vissa filmer och media.

Steg

  1. Bild med titeln Ändra din ålder på Xbox Live Steg 1
1. Öppna Microsofts hemsida. Gå till https: // Microsoft.com. Detta öppnar Microsofts huvudsida. Om du är inloggad ser du ditt namn och profilbild (om tillämpligt) i det övre högra hörnet av sidan.
  • Om du inte är inloggad, klicka på Logga in I det övre högra hörnet på sidan, ange din e-postadress, klicka på Nästa, Ange ditt lösenord och klicka på Logga in innan du fortsätter.
  • Bild med titeln Ändra din ålder på Xbox Live Steg 2
    2. Klicka på ditt kontonamn. Det är i den övre högra sidan av sidan. Gör så uppmanar en rullgardinsmeny.
  • Bild med titeln Ändra din ålder på Xbox Live Steg 3
    3. Klick Visa Microsoft-konto. Det här alternativet är mitt i rullgardinsmenyn. Om du klickar på det öppnar din Microsoft-konto-sida.
  • Bild med titeln Ändra din ålder på Xbox Live Steg 4
    4. Klick Din info. Det är en flik på den längsta sidan av den blå baren som ligger nära toppen av sidan. Din profilinformationssida öppnas.
  • Bild med titeln Ändra din ålder på Xbox Live Steg 5
    5. Klicka på Redigera födelsedatum länk. Du hittar den här länken till höger om ditt nuvarande födelsedatum. Gör så öppnar redigeringssidan.
  • Du kan bli uppmanad att skriva in ditt lösenord innan du fortsätter.
  • Bild med titeln Ändra din ålder på Xbox Live Steg 6
    6. Redigera ditt födelsedatum. I "Födelsedatum" Sektion Överst på sidan, ändra datumet för att återspegla den ålder du vill ha visas på Xbox Live. Klicka på månaden, datum eller år som för närvarande är här, välj sedan en ny månad, datum eller ett år i rullgardinsmenyn.
  • Bild med titeln Ändra din ålder på Xbox Live Steg 7
    7. Bläddra ner och klicka på Spara. Det är en blå knapp längst ner på sidan. Din ålder kommer att förändras för att återspegla din nya födelsedatum.
  • Tips

    Xbox Live visar inte din ålder för andra att se.

    Varningar

    Om du ändrar din ålder från 18 till under 18 år, kan du förlora tillgången till spel och privilegier enligt Microsofts policy.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande