Hur blir prom queen

Vilken annan titel är lika glamorös i gymnasiet som prom drottning? Det är mycket eftertraktat och involverar en tiara? Var registrerar du dig?! Tävlingen kommer att vara hård och kampanjen blir svår, men om du sätter i ansträngningen kan titeln (och tiara) vara din.

Steg

Del 1 av 3:
Vara en sannolik kandidat
  1. Bild med titeln Bli Prom Queen Steg 1
1. Befriend så många som möjligt. Vilken prom drottning kokar ner till är röster. Om människor inte vet och gillar dig, har de ingen anledning att rösta för dig. Under månaderna (år, om möjligt) före prom, lära känna Allt av dina klasskamrater - inte bara de coola barnen. Varje person är en röst, oavsett deras status i skolan.
  • Även om det är viktigt att de känner dig, är det ännu viktigare att de gillar dig. Så var äkta! Sätt tid i och visa dem hur stor en person du är. Och menar att det - dessa relationer kommer att vara mycket längre än att vara drottning kommer.
  • Släpp inte dessa människor efter omröstningen är klar, ditt rykte blir surt så snart tävlingen är över.
  • Bild med titeln 2225806 2
    2. Involvera dig själv i olika aktiviteter. Att träffa andra, ha saker gemensamt och visa skolan som du är välbalanserad och begåvad, ta upp några varierade extra-curriculars. För att vara en shoo-in för Prom Queen, är det klokt att vara en idrottsman och en konstnär. Och det gör det inte heller att vara i miljöklubben.
  • Ibland kan personalen på din skola påverka vem som gör det till de slutliga nomineringarna (ja, även gymnasiet kan riggas). Ju mer de tror på dig, desto bättre är dina chanser att komma igenom byråket.
  • Bild med titeln Bli Prom Queen Steg 6
    3. Vara en förebild för skolan. Många skolor kräver att du har goda betyg, är en aktiv deltagare i skolaktiviteter, och att du är en modellstudent som andra ska emulera för att vara prom-drottning. Det rekommenderas inte bara, det är nödvändigt. Är din skola så? Om du inte vet är det dags att du upptäcker!
  • Detta kommer att skapa ett rykte för dig som någon som skulle göra en naturlig prom-drottning. Trots allt, vara "drottning" handlar om att leda ditt folk, rätt? Visa din skola som du är en bra ledare och de är mer benägna att rösta för dig.
  • Bild med titeln 2225806 4
    4. Håll dig ifrån trubbel. Det absolut sista du vill hända innan prom rullar runt är att komma i trubbel på din skola. Om du blir avstängd av någon anledning (dåliga betyg eller dåligt beteende), är oddsen att du kommer att tas av någon omröstning, även om du trodde vara den klara vinnaren. Jinx dig själv och se till att du är på ditt bästa beteende - en riktig prom-drottning skulle inte komma i trubbel ändå!
  • Oavsett om det är fusk på läxor, blir fångad att klättra på skoltaket, eller dra en olycklig bild av din minst favoritlärare, gör det inte. Just nu är alla andra ditt bröd och smör. De måste vara på din sida, lärare ingår.
  • Del 2 av 3:
    Få ditt namn där ute
    1. Bild med titeln 2225806 5
    1. Vara på prom-utskottet. Du vet hur ibland personalen säger i vem som gör det på domstol? Tja, har Prom-kommittén inflytande över sina väljare. De är de som påminner människor hur man röstar och vilken typ av person att rösta på. Om du betonar vissa egenskaper som du har, kan du subtilt påminna människor hur perfekt du är för jobbet.
    • Det kommer också att visa alla hur mycket det betyder för dig. När de ser hur mycket ansträngning du lägger in, kan de vara mer flyttade för att rösta för dig.
  • Bild med titeln 2225806 6
    2. Bli nominerad. I de flesta skolor behöver någon nominera dig och sedan någon annan måste för andra gången. Det betyder att du behöver minst två personer som tror på dig så noggrant att de kommer att gå ut ur deras sätt att se till att ditt namn är på listan. Vem har du att du kan lita på? Fråga dina bästa vänner om de kommer att göra det för dig, och se till att du återbetalar favören senare!
  • I vissa fall kan du behöva handla en nominering för en nominering. Detta är bara rättvist! Tänk på det vänlig konkurrens som gör det hela roligare och engagerande.
  • Bild med titeln Bli Prom Queen Steg 3
    3. Starta kampanjer. Speciellt i stora skolor är kampanjer nyckeln. Det är som att marknadsföra ett företag - om ingen hör om det, kommer ingen att komma. Så få ditt namn där ute: ha ett stativ till lunch, gör affischer för korridorerna, även försök att få din röst över pa. Ju fler människor känner igen dig, desto mer kommer du att ställa dig upp för Prom Queen Branding.
  • Se till att du får göra vad som helst är att du planerar att göra. Vissa skolor har strikta policyer på vilka affischer du kan lägga upp var och när du kan begära sina elever, etc.
  • Bild med titeln 2225806 8
    4. Få ordet ut överallt! Du vet att alla de vänner du har? Nu är det dags att se till att ditt namn infiltrerar även de djupaste, mörkaste dungeonsna i din skola. Fråga Jessica från GO-Green Club för att lägga upp flygblad i sin arbetsyta efter klassen. Prata med Paulus om att distribuera muffins till fotbollslaget. Du vill ha ingen sten kvar omvänd!
  • Det här är när du ska slå upp alla de nya vännerna du har gjort under de senaste månaderna. Se till att de har t-shirts med ditt namn på dem, armband, nyckelringar och ett bakat bra gör aldrig ont.
  • Bild med titeln 2225806 9
    5. Klä på sidan. Sist men inte minst har människor en viss bild i sina huvuden av vad en prom drottning ser ut. Kort sagt, hon ser bra ut, hon luktar bra, och hon känner förmodligen bra. Här är några idéer att vara hennes:
  • Dusch dagligen och hitta dig en "Prom Queen" värdig, signatur doft att bära varje dag
  • Sticka ihop dina fashionabla kläder försiktigt och bära smink som komplimangerar ditt övergripande utseende.
  • Håll ditt hår rent och sofistikerat. Vilken stil som helst är bra, så länge det är rent och sätta ihop.
  • Del 3 av 3:
    Perfekt din stora dag
    1. Bild med titeln Bli Prom Queen Steg 5
    1. Hitta den perfekta klänningen. En prom drottning skulle vara ingenting utan den perfekta promklänningen. Helst är det bra för din form, din färg, och ingen annan bär den. Det behöver inte vara dyrt, det måste bara vara perfekt för dig.
    • Överväg att få en färg som dyker upp. Du kommer att känna att bollen av bollen och vet att alla ögon är på dig.
    • Få en snitt som smickrar din form. Ta vad som helst kroppsdelar du är nervös för att få dem att fungera för dig, inte mot dig.
    • Få en klänning som matchar din personlighet. Vem sa att du inte kunde vara en gris-in-a-filt för prom?
  • Bild med titeln Bli Prom Queen Steg 7
    2. Få ditt hår och smink precis rätt. Fler bilder kommer att tas ikväll än någon annan natt på skolåret, så få ditt hår och smink perfekt för de minnen som ska göras. Stapel på hårsprayet, också - det kommer inte att bli en kort natt.
  • När det gäller din smink är det ingen skam i att göra det själv. Faktum är att du säkert vet vad som ser bättre ut på dig än en främling gör. Bära det lite mörkare än vad du normalt bär. Smokey Tones med lätta läppar fungerar bra för prom.
  • Bild med titeln 2225806 12
    3. Ha det så bra! Det är natten du har väntat på. I stället för att spendera timmarna på förhand är så nervös behöver du ständigt kissa, försök att koncentrera dig på att det är en av de mest spännande nätterna på året. Du kommer att ha en bra tid och du vet det. Alla dina vänner, mat och musik - vad tycker du inte om?
  • Bild med titeln Bli Prom Queen Steg 8
    4. Var en nådig, förtjänad prom drottning. Om du vinner titeln, kom ihåg att du är prom Queen-en prom drottning är nådig, vänlig och ödmjuk. Visa alla hur mycket du uppskattar sina röster och att det här betyder världen för dig. Med andra ord, låt dem veta att de röstade för rätt person!
  • Tveka inte att tacka dem som du vet röstade för dig. De kommer att veta att de gjorde det rätta beslutet av hur snäll och äkta du är.
  • Bild med titeln Bli Prom Queen Steg 11
    5. Var nådig, om du vinner eller förlorar. Oavsett händelsens uppdelning är det viktigt att vara alla leenden om du vinner eller förlorar, det är det här ditt prom! Det är roligt att vara där, klä sig upp och dansar med dina vänner. Du kommer ihåg den här dagen om titeln är din, och du kommer ihåg det som en gungande god tid.
  • Dessutom är det inte ett par andra gymnasieskolor som du kan krascha? Hmm...
  • Tips

    Titta på vad dina konkurrenter gör för kampanjer. Försök att vara original och gör inte vad de gör.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande