Hur man blir hemkommande drottning

Homecoming Queens är respekterade och välskötta representanter för deras skolgemenskap, som vanligtvis röstade på av sina kamrater. Men du behöver inte vara en framtida konkurrentkonkurrent för att tjäna den här eftertraktade titeln. Du kan få ett hopp på tävlingen - som vanligtvis sker seniorår - helt enkelt genom att vara snäll, involverad och vänlig från ditt freshman-år framåt. Om du är samvetsgrann, sant mot dig själv, och villig att kampanj för kronan, kommer du att ha ett bra skott på att bli hemkommande drottning.

Steg

Del 1 av 3:
Komma på homecoming Court
  1. Bilden med titeln blir homecoming drottning steg 1
1. Få bra betyg och håll dig borta. Många skolor har ett minimum GPA-krav på homecoming court-kandidater, och de flesta är ovilliga att nominera alla studenter som har en disciplinär rekord. För att se till att du kommer att kvalificera, försök ditt bästa i dina klasser och undvik att sätta dig i riskabla situationer där du kan bryta lagar eller skolregler.
  • Bild med titeln blir homecoming drottning steg 2
    2. Delta i många olika extracurricular aktiviteter. Att begå och arbeta hårt vid extracurricular aktiviteter är ett utmärkt sätt att lära känna andra studenter, och att göra dig känt för dem. Homecoming Court-medlemmar väljs av sina kamrater, så att gå med flera aktiviteter är ett bra sätt att möta potentiella vänner och bekanta som kan rösta för dig senare.
  • Försök att delta i en mångsidig uppsättning aktiviteter som spänner över olika sociala grupper. Om du bara är inblandad i sport, eller om din tid konsumeras av matematik och debattlag, kanske du inte känner till andra förutom den grupp som människor gillar dessa aktiviteter. Grena ut och träffa nya människor genom att prova nya saker.
  • Bild med titeln blir homecoming drottning steg 3
    3. Var snäll och vänlig för alla du stöter på. Göra ett försök att lära känna de andra studenterna utanför din grupp av vänner. Även om du inte blir nära med dem, kan de komma ihåg en bra konversation eller en omtvistad komplimang när det är dags att rösta på homecoming court. På grund av det kommer de att vara mer benägna att kasta din röst för dig.
  • Gillas och respekteras av dina klasskamrater, även om du inte känner till dem, kan det uppstå från handlingar så enkelt som ler fritt, skrattar åt sina skämt eller jublar upp dem om de verkar nere.
  • Bild med titeln blir homecoming drottning steg 4
    4. Forskning nomineringsprocessen. Många skolor har olika metoder för att välja sin hemkomstdomstol. På vissa måste kandidaten först nomineras av en vän eller en medarbetare i en klubb eller sport. På andra kan en kommitté med fakultetsmedlemmar välja de nominerade. Ta reda på hur nominering fungerar på din skola, och om det behövs, fråga en vän eller lagkamrat för att nominera dig, bara för att du ska vara i drift.
  • På större skolor och universitet krävs ofta en ansökan eller framställningen innan du kan nomineras. Om så är fallet, hitta en kopia av eller länka till din ansökan och slutföra det bra innan det är förfallet. På samma sätt, om en framställan krävs, fyller den ut och börjar cirkulera det i god tid före omröstningen.
  • Del 2 av 3:
    Kampanjer på hemkommande domstol
    1. Bild med titeln blir homecoming drottning steg 5
    1. Ta reda på vem som kommer att rösta för dig. På vissa skolor, bara de högre klassen röster förhomecoming drottning. På andra får hela studentkroppen ett ord. Ta reda på vem som kommer att bestämma ditt öde på omröstningsdagen, och rikta dina kampanjinsatser mot den gruppen.
    • Till exempel, istället för att lägga upp affischer överallt, häng dem i områden i skolan där din målgrupp spenderar mest av sin tid (som klassrum där nödvändiga klasser äger rum).
  • Bilden med titeln blir homecoming drottning steg 6
    2. Gör iögonfallande affischer för att sprida det ord du kör. Om din skola tillåter det, skapa och hänga affischer som gör ditt namn och kandidatur klart, men också minnesvärd. Få vänner att hjälpa dig att göra och distribuera dina affischer, och se till att de ska sätta upp dem i förväg om omröstningsdagen.
  • Puns kan vara corny, men de kan hjälpa potentiella väljare märker och kommer ihåg dina affischer. Exempel är: "Donut glömmer att rösta på [ditt namn]", eller "Låt oss ta om att rösta [ditt namn] för homecoming drottning."
  • Anpassa igenkännliga ord eller bilder för att meddela ditt namn och kandidatur. Genom att mimla en logotyp, ett albumskydd eller filmaffisch, kommer du att fånga uppmärksamhet genom att använda välbekanta begrepp och symboler.
  • Du kan till och med tweak populära slogans att arbeta till din fördel. Ett OFT-ANVÄNDT Exempel innehåller Nike-sloganet: "Rösta [ditt namn] för homecoming drottning - bara gör det!"
  • Bild med titeln blir homecoming drottning steg 7
    3. Filmera en kampanjvideo. Återigen, om din skola tillåter det, är det ett bra sätt att låta andra studenter veta att du kör. Oavsett om din video är humoristisk eller inspirerande, hjälper det andra dina klasskamrater att komma ihåg dig på omröstningsdagen.
  • Inkludera klipp av dig själv som förklarar varför du tror att du är en bra kandidat för homecoming drottning, säger folk som du är och vad du bryr dig om, och varför du älskar din skola. Intersperse dessa med scener av dig själv som hänger med vänner, jublar på klasskamrater på spel eller föreställningar, eller gör dina favorit extracurricular aktiviteter.
  • Om du känner dig som att använda humor, film en musikvideo som paroderar en populär sång. Uppfinna nya texter som refererar till din kampanj och anlitar dina vänner som säkerhetskopieringsdansare. Väljare uppskattar ofta kandidater som inte tar sig för allvarligt, och att dela en dum video är ett bra sätt att visa den kvaliteten.
  • Lägg till klipp av dina vänner och bekanta som förklarar varför de kommer att rösta för dig. Att prata själv är en sak, men att höra andra sjunga dina berömningar kan vara ännu mer övertygande mot potentiella väljare.
  • Bild med titeln blir homecoming drottning steg 8
    4. Skapa sociala medier och bjuda in din målgrupp. Att göra en Facebook-sida eller ett Instagram-konto för din kampanj kan hjälpa dig att snabbt sprida det ord du kör för homecoming drottning. Se till att du använder samma bilder, teman eller slogans du har använt i dina affischer eller videoklipp för att öka dina chanser att bli erkända och ihågkommen.
  • Bild med titeln blir homecoming drottning steg 9
    5. Ge bort roliga föremål till potentiella väljare. Passerar ut knappar eller hattar med ditt namn eller slogan - eller till och med godis och bakverk - kommer att sprida nyheterna som du kör, och visa också din vänlighet och generositet för dina medstudenter.
  • Om du ger bort ätliga godis, försök att skapa och paketera dem på ett sätt som påminner dina klasskamrater de är från dig. Till exempel, om du antog "Donut glömmer att rösta på..." slogan, försegla mini munkar i påsar, bifoga sedan en presentmärke med ditt namn och slogan på den.
  • Bild med titeln blir homecoming drottning steg 10
    6. Visa en genuin känsla av skolans ande. Att vara en livlig och stolt medlem av ditt skolgemenskap är en av de viktigaste egenskaperna hos en homekommande domstolsmedlem. Jubla på dina klasskamrater på sportevenemang och föreställningar, slitage skollärskläder och visa världen att du är stolt över att delta i din skola.
  • Men det här är inte något du kan (eller borde) försöka förfalska. Heja inte på toppen av dina lungor eller ha dina skolfärger varje dag om ditt hjärta inte är i det. Försök istället att odla äkta stolthet i din skola genom att delta i händelser som du inte känner till eller fascineras av eller stöder nära vänner i händelser i akademiker, i sport eller konst.
  • Bild med titeln blir homecoming drottning steg 11
    7. Agera som en drottning. Att bära sig med integritet, nåd och poise är avgörande för att uppfattas som en lämplig kandidat. Behandla alla - inklusive lärare och personal - med respekt, och var noga med att erkänna och komplimentera dina konkurrenter.
  • Homecoming kampanjer kan enkelt överlämna till negativitet. Det kan vara frestande att försöka undergräva tävlingen, men i slutändan kommer det att reflektera dåligt på dig och kosta dina röster - för att inte tala om, det är helt enkelt uncool och unkind.
  • Ta hand om ditt hår, hud och personlig hygien. Konventionellt fantastiska funktioner och fina kläder är verkligen inte nödvändiga för att du ska vara en bra kandidat för homecoming drottning. Men om du är välskötta och sätta ihop, kommer din naturliga skönhet att lysa igenom.
  • Del 3 av 3:
    Cinching titeln på homecoming natt
    1. Bild med titeln blir homecoming drottning steg 12
    1. Håll dig lugn medan du väntar på nyheterna. Chansen är att du känner dig ganska nervös på den dagen som hemkompeten har tillkännages. Medan du väntar på det stora halvtids- eller monteringsmeddelandet, försök att distrahera dig genom att hänga med vänner, läsa eller titta på TV. Arbeta för att hantera dina förväntningar och hålla perspektivet - om du inte vinner, skulle det vara en bummer, men det blir inte världens ände.
  • Bild med titeln blir homecoming drottning steg 13
    2. Klänning i bekväm, halvformell klädsel. Homecoming är vanligtvis en formell händelse, men inte riktigt som formell som prom. Det betyder att kortare klänningar eller en jacka och slips är att föredra för långa klänningar och smoking. Välj en outfit i god tid före meddelandet, och försök att se till att du känner dig bekväm och självsäker.
  • Var noga med att bli bekant med skolans klädkod och använda reglerna som riktlinjer för din outfit.
  • Bild med titeln blir homecoming drottning steg 14
    3. Acceptera kronan med nåd om du vinner. Om du blir hemkommande drottning är det viktigt att acceptera ära med poise som passar titeln. Stå högt, projektförtroende med ditt kroppsspråk och njut av ditt speciella ögonblick. Om du har en chans att ge ett tal, var noga med att uttrycka tacksamhet för ära och att erkänna både dina konkurrenter och de som hjälpte dig under vägen.
  • Bild med titeln blir homecoming drottning steg 15
    4. Var inte avskräckt om du kommer upp kort. Om du slutar att förlora loppet betyder det inte att dina kamrater inte tycker om dig eller att du är ett misslyckande. Oavsett vad som händer, har du vänner och kära som uppskattar dig dagligen för den fantastiska personen du är. Du behöver inte vinna en konstgjord tävling för att bekräfta att du är värderad och respekterad i ditt samhälle. Om något, skulle det vara hemkommande drottning vara en körsbär på toppen av den söta sundae av din gymnasieupplevelse.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande