Hur man är en drag queen

Oavsett om du maskerar vid midnatt som en kvinna i din hustru kläder, har du en hemlig, brinnande önskan att sjunga cher s "Om jag kunde vrida tillbaka tiden" På scenen, eller du vill verkligen störa dina saker runt staden som en heltidskvinna, måste du förvandla din maskulin figur till en vacker, feminin diva. När du väl har utseendet kan du börja utveckla din persona, bli integrerad i ditt lokala draggemenskap, och kanske till och med börja få betalt.

Steg

Del 1 av 3:
Få utseendetGå till annonsen och stödja WikiHow
  1. Bild med titeln BE A Drag Queen Steg 1
1. Bestämma om du kommer att raka, och Vad Du kommer att raka. När det gäller utseendet är det inte rätt eller felaktigt sätt att göra det. Vissa män rakar hela kroppen, vissa män rakar bara sina ansikten och deras kistor, och andra rakar inte alls. Den senare kallas "Björn" eller "skid" drag. Vad är din persona som?
  • Om du har mycket hår och du do vill raka det, trimma det med säkerhetscissor först. Sedan raka - strax efter en dusch är bäst.
  • Du kan också gå till ett fullständigt kroppsvax. Du går ut med en hårlös kropp och En nyfundad uppskattning för vad kvinnor går igenom.
  • Bild med titeln vara en Drag Queen Steg 2
    2. Bestäm om du går stor eller liten. Höftkuddar lägger till kurvor, men tunn är i. I slutändan är det upp till dig. Midja cinchers kommer också till hands - speciellt om du är lite tung i mitten. Återigen är det här en fråga om personlighet. Är hon större och större än livet? Eller är hon petit och demure?
  • Ta en titt på din kroppstyp. Hur bred är ditt bröst? Hur smala är dina höfter? Är de väldigt annorlunda eller ungefär samma? Om du inte har ett automatiskt svar kan du hitta det är användbart att bara försöka på några klänningar med och utan vaddering på plats. Då kan du se vilken sida av det spektrum du föredrar.
  • Bild med titeln vara en Drag Queen Steg 3
    3. Ta hand om dina manliga bitar. När det gäller att se kvinnlig, saknar män på övervåningen och överstiger nedan. Här är grunderna att se mer feminin ut:
  • Tuck in ner nedanför. Bara tappa allt mellan benen. Kvinnors trosor är snygga och smidiga nog att hålla allt på plats, men du kan också få en gaff (mycket lik kvinnans trosor). Stöd plagg som spanx eller pantyhose fungerar också bra. Om du får en gaff, lägg dig ner med gaffen drog upp till låren. Tuck varje testikel och upp i bukhålan. Tuck din penis mellan benen och dra upp gaffeln.
  • Få en bra bh. För limning, mäta runt bröstet några inches under dina bröstvårtor. För koppstorleken är större inte bättre - B eller C ser mer naturligt ut. Allt kommer att fylla dessa koppar, men kycklingkoteletter eller silikonbröstförstärkare kommer att se och känna sig riktiga. När det gäller klyvning är det en illusion, skapad med Pecs och tejp. Börja med att hålla i din pecs med en hand. Ta en remsa med medicinskt tejp, och applicera det som ett sash, som går från din underarm till brösthålan.
  • Bild med titeln vara en Drag Queen Steg 4
    4. Investera i någon vild smink - och börja använda den. Ingen dragdrottning är komplett utan hennes ansikte på och de flesta "ansikten" består av vilda nyanser av smink (och falska ögonfransar) som kan ses från 50 rader tillbaka. Det är inte lätt, antingen. Vissa Queens rapporterar inte att vara nöjd med deras förmåga att göra sin egen smink för ett helt år. Så börja göra din egen nu-du kommer att uppskatta övningen.
  • Det kan vara frestande att få någon annan att göra det för dig, men du vill inte behöva bero på någon annan på regeringarna i din prestation. Och om du kan göra det själv, kan du forma din mask som din persona utvecklas.
  • Inte säker på var att börja? Det finns massor av handledning för att göra dra smink online. Det är också en bra idé att prata med vänner och förtroende som har kompetens inom detta område. De kunde göra det för dig en gång för att skapa en mall och du kan arbeta av det därifrån.
  • Bild med titeln vara en Drag Queen Steg 5
    5. Börja skapa din nya personas garderob. Är din andra en halv dynamisk diva? Är hon flickan bredvid eller är hon eldig och hård? Skulle hon ha på sig långa, eleganta klänningar eller mini-kjolar och rörtoppar? Tillsammans med sminken är det här draget börjar bli dyrt. Börja med att bara montera en eller två outfits. När du utvecklar din handling kan du montera mer.
  • Använd kjolar och klänningar för att dölja vad du behöver dölja. De är bekväma och feminina också.
  • Välj toppar med bredare axlar, längre ärmar och sänkta midjelinjer för längre torsos.
  • Bära höga klackar. Ingenting gör dina ben sexigare än ett par höga klackar, men de är svåra att hitta i stora storlekar på generiska butiker. Cross dressing webbplatser kommer i riktigt praktiskt här (och kan för kläder också).
  • Bild med titeln BE A Drag Queen Steg 6
    6. Köp en trevlig peruk. Odds är du inte kommer att kunna växa ett hälsosamt ledigt, vågigt, lyxigt hår under de närmaste veckorna, så en peruk är din bästa satsning. Och när det gäller peruker, till skillnad från några andra saker, återspeglas kvalitet i priset. Är hon en blondin, en brunett eller en rödhårig? Lockigt eller rakt?
  • Och ta hand om det också. Parykar blir överraskande oförskämda väldigt lätt. När du köper din (Idealiskt kommer du att köpa den personligen så att du kan prova det då och där), fråga om vård. Hur kan du förlänga livet för din peruk? Den expert du har att göra med kommer att ge dig tips om borstning och lagring.
  • Del 2 av 3:
    Bli betaldGå till annonsen och stödja WikiHow
    1. Bild med titeln vara en Drag Queen Steg 7
    1. Förbered din persona, hennes handling och välja ett namn. När du har fått allt du behöver se Som en Drag Queen måste du ha personligheten och handlingen att säkerhetskopiera det. Välj ditt namn noggrant och se till att det passar vem du är - något mer förfinat som Latrice Royale, eller något Edgy, som detox? Är hon en diva, en dansare, regelbrytaren? Hur interagerar hon med andra, fans eller inte? Är hon söt och sultrig eller kryddig och bossig?
    • Många drottningar väljer ett efternamn, och de flesta brukar låna det av deras "dra mor," Drag Queen deras stil är mest starkt påverkad av, men du behöver inte göra det här.
    • När du har bestämt sin personlighet, välj en sång som hon ska "sjunga" och "dansa" till (du måste bara mime orden och du kan komma undan med att flytta på scenen). Memorera texterna som din födelsedag - det sista du vill ha är att fastna framför en mikrofon som en hjort i strålkastare.
    • I början, oroa dig bara om att ha två eller tre låtar under ditt bälte. Du kan göra dessa om och om igen på olika arenor. När du vet, vill du öka din repertoar.
  • Bild med titeln vara ett drag drottning steg 8
    2. Audition på lokala klubbar och för evenemang. Var i ditt område har dragkedjor? När du upptäcker, gå till dem. Kolla in hur de fungerar. Gör små prat med tjejerna och ägaren eller värdinnan. Hur kan du audition? Ju mer du blir en del av det här samhället, i drag eller inte, desto lättare blir det att få en plats på scenen.
  • Detta är ingen teater audition. När du visar dem dina saker, markeras ut till 9-talet - Fullt hår och smink och i din bästa kostym. Förhoppningsvis kommer du att nab en veckovis plats i sin show.
  • Bild med titeln vara en dragkedjor Steg 9
    3. Var villig att börja arbeta för intill ingenting, eller till och med gratis. När din karriär bara är spirande, kommer pengarna inte att rulla in. Vissa arenor erbjuder helt enkelt erfarenhet som lön, andra dricker, och det högre änden kan rulla i $ 50- $ 100. Så sluta inte ditt dagjobb ännu förrän du är den enda namngivna priserna.
  • Välgörenhetshändelser är en stor del av de flesta dragkrokarnas karriärupplevelser. Det är ett bra sätt att få ditt namn där ute och För att visa ditt stöd. Men välgörenhetsevenemang betalar sig i allmänhet inte. Du gör inte det här för pengar, du gör det här för att vara en del av ett samhälle.
  • Bild med titeln vara ett drag drottning steg 10
    4. Spendera pengar för att tjäna pengar. Drag är inte billigt. Förutom en livsstil är det en mycket dyr hobby. Du spenderar hundratals, om inte tusentals, dollar på smink, peruker, kläder och skor. Du måste se bra ut! I den här branschen måste du spendera pengar för att se bra ut och du måste se bra ut att tjäna pengar.
  • Mycket få dragkedjor gör det professionellt. Den stora majoriteten gör det på fritiden som deras efter 9-5 passion.
  • Bild med titeln BE A Drag Queen Steg 11
    5. Utveckla en bredare, mer expansiv repertoar som din erfarenhet växer. Precis som en komiker kan bara få så många visar sig ur sitt material innan han måste komma med en ny skiss, kan en drottning bara utföra "Slå mig älskling en gång till" Innan hon måste arbeta med en ny handling. När du känner dig redo för en ny utmaning, gå till det. Vilka andra låtar skulle din persona ta på sig? Skulle hon göra dem raka eller skulle hon spela upp komedin? Arbetar hon publiken och använder publikens deltagande? Vad gör sin sång unik?
  • Och med detta kommer nya kostymer och ny smink. Om du är på en snäv budget, se vilka delar från din tidigare outfit du kan arbeta i en ny, kanske med nya tillbehör och skor.
  • Del 3 av 3:
    Raffinering av din personaGå till annonsen och stödja WikiHow
    1. Bild med titeln vara en Drag Queen Steg 12
    1. Välj vilken typ av drottning du vill vara. Många människor har denna uppfattning om en dragdronning som någon ultimata diva, big-breasted och snarky, med en attitydspetsare än hennes sex-tums klackar. Det här är inte alltid fallet. Faktiskt, inte Att vara detta kan göra din handling mer intressant. Här är lite inspiration:
    • Skönhet drottning typ, som Shangela, är någon du aldrig skulle veta var en man.
    • Dena Cass är dansaren. När du ser henne på scenen, känner du hennes typ.
    • Detox är en fashionista. Man tittar på hennes outfits och det blir klart.
    • Nina West är ett bra exempel på den unika typen. Det finns några drottningar som går till takt av sin egen trumma, och det fungerar.
  • Bild med titeln vara en Drag Queen Steg 13
    2. Låt henne se ut. När du utvecklar din karaktär, märker du att henne och henne "mask" utvecklas över tiden. De saker du brukade göra verkar inte längre, och det går också för hennes hår, smink och kläder. När något inte känner sig rätt längre, är det för att hon är en del av dig och hon odlas den. Det är helt normalt, Bra känsla. Det betyder att du raffinerar henne till vem hon borde vara.
  • Bild med titeln vara en Drag Queen Steg 14
    3. Stödja andra drottningar och samhället, oavsett vad. För många gör Drag inte bara om att göra drag. Det handlar om att vara hemma. Inte bara är du hemma i din persona, men du är hemma med dina andra queens och fans. När du går från scenen är ditt jobb inte gjort. De jublade dig på, nu uppmanar du dem på. Camaraderie är vad som håller många att gå, och i stället för att känna sig konkurrenskraftiga handlar de flesta dragmiljöer om att ge en aura av kärlek och acceptans.
  • De människor som är villiga att dra och vara i den här miljön letar efter att du är familj, inte letar efter dina fel. Många människor, men inte alls, går igenom någon övergång eller någon inre konflikt, och det är den här typen av miljö som får dem att må bra. Var en del av det, och du blir kär i Dra ännu mer.
  • Bild med titeln vara ett drag drottning steg 15
    4. Ignorera motgången. Låt oss möta det: Att vara en drottning är ingen lätt uppgift. Om du är gay liv kan vara ännu svårare och om du inte är det kan du förvänta dig frågor om ditt personliga liv tills korna kommer hem. Det kommer att finnas människor som "Får inte det," vem tror du vill vara en kvinna, och vem dömer dig. De tjänar ingen plats i ditt liv. Borsta av det, för du är fantastisk.
  • Låt goda tankar vara ditt svärd och din sköld. Gemenskapen du är i kommer att hjälpa dig att utveckla din positivitet. När du är omgiven av andra som hjälper dig att må bra och göra dig bäst, det är svårt att inte tänka positivt. När motgången kommer, kan du bandet tillsammans, vilket gör var och en av dig individuellt starkare.
  • Bild med titeln vara en Drag Queen Steg 16
    5. Vet att det är större än livet är bara rätt storlek. Oavsett vem du är, oavsett vad du ser ut, oavsett ditt hemliv eller dina karriärfärdigheter, kan du accepteras i draggemenskapen. Det enda kravet är att du låter dig lysa så ljus som du kan lysa. Du är redo att ta språnget?
  • Du behöver inte ens vara en man att vara en drottning. Med en större än livet personlighet och en fin uppsättning falska ögonfransar, kan du ta på världen, oavsett vem du är (eller vad du har där nere). Men det hjälper verkligen till att vara större än livet.
  • Tips

    Kom ihåg att det finns många typer av dragkedjor, som Sharon Needles på Rupauls Drag Race och Dame Edna Everage (Barry Humphries), eller dra kungar som Lady Gaga klädd som Jo Calderone.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande