Hur man är ladylike sex och stadens väg

Den romantiska situationen komedi sex och staden erbjuder inspiration för någon kvinna som vill vara ladylike på ett modernt sätt. De fyra huvudpersonerna, Carrie, Charlotte, Miranda och Sam (Samantha) är alla damer och medan inte alltid konventionellt ladylike, deras beteende kan illustrera vad man borde, eller borde inte göra, att uppfattas som en dam. Välj en för att inspirera dig, efterlikna sitt beteende, stil och idiosyncrasies eller välja element som du gillar om mer än en av dem som är ladylike sex och stadens sätt.

Steg

Metod 1 av 5:
Carrie
  1. Bild med titeln Följ ditt hjärta steg 8
1. Följ ditt hjärta. Carrie är romantisk och ledd av hennes känslor. För att följa ditt hjärta på ett ladylike sätt måste du vara nådig i nederlag, modig i en kamp och vara beredd att skratta åt dig själv. I avsnittet är det riktigt jag, (säsong 4, episod 2), Carrie-resor på banan medan modellering i en modeshow. Även om det är förlorat, står hon upp och avslutar strängar sina saker till stor applåder, som en riktig dam. Hantera dig liksom i förödmjukande situationer att vara ladylike.
  • Bild med titeln har sex appeal steg 10
    2. Ha lite dekor. Carrie är inte avsiktligt, offentligt, belch, bryta vinden, blixt, måne, kasta tantrums, prata ner till människor, förolämpa butikspersonal eller vänta personal eller, "Flash the Cash". Undvik dessa beteenden och liknande. Carrie har varit känt att dricka till överskott och bli borttagen. Undvik att vara ladylike. Carrie är också en på / av rökare - Rökning är visat att vara skadlig för hälsan, men det är en fråga om det är ladylike eller inte.
  • Bild med titeln Förbättra din stil och garderob Steg 9
    3. Var en älskare av klassiker. Carrie älskar Vogue, Christian Louboutin skor, (bland många andra), Chanel, vintage telefoner och romantiska filmer som, "Sättet vi var på". Det är tänkbart Ladylike att föredra dessa sorters saker i motsats till OK!, Ugg stövlar, saftig couture, iPhones och hunger spel.
  • Metod 2 av 5:
    Charlotte
    1. Bild med titeln Skriv en sympati Tack Steg 7
    1. Respektera tradition. Charlotte, förmodligen den mest ladylike av alla fyra tecken, är traditionell, konservativ, kysk och demure, mestadels... Charlotte vet om etikett och har oklanderliga sätt. Lär dig vilken gaffel att äta din sallad med, skriv tack noterar och lämna bordet när du känner tonen i konversationen har nått en oacceptabelt låg nivå. (Säsong 3, avsnitt 9).
  • Bild med titeln Gå graciöst steg 2
    2. Genomföra själv på lämpligt sätt offentligt, alltid. Sitt med anklarna korsade, tala bra och svär inte. Beter sig själv, vanligtvis. Charlotte var en prom drottning, en varsity cheerleader, och en tonårsmodell så vet om deportment och hållning.
  • Bild med titeln Ordna Silk Blommor Steg 12
    3. Använd din feminina gilliga för att få det du vill ha. Charlotte är inte rädd för att utnyttja männens ridderlighet för att få det hon känner att hon har rätt till och vad hon vill ha. Förvänta män att dra din stol ut för dig, stå när du går in i rummet och få sina händer smutsiga för dig. Charlotte gör inte DIY, hon kan ordna blommor, välja konst att visa, lägga ett bord och välja ett färgschema för en matsal men är glad att ha en man fixa sin kabel-tv.
  • Metod 3 av 5:
    Miranda
    1. Bild med titeln Tjäna respekt Steg 11
    1. Låt inte ditt hjärta styra ditt huvud. Offentliga visningar av kärlek, som är alltför emotionell och förlora dina coola är saker att undvika att vara en dam som Miranda. Hon är en advokat och tar sin karriär väldigt seriöst. Se till att du agerar på ett sätt som tjänar respekten för dina kamrater, man och kvinna, och förvänta dig inte speciell behandling från andra eftersom du är en kvinna.
  • Bild med titeln vara charmig steg 2
    2. Vara roligt självavfall. Miranda diffunderar ofta spända situationer med humor. Hon berättar inte skämt, använder fysisk humor eller agerar som en clown, hon använder sin intelligens för att vara kvick, vilket är väldigt ladylike. Ett klassiskt citat av Miranda illustrerar detta vackert: "Sexiga är det jag försöker få dem att se mig som efter att jag vinner dem med min personlighet".
  • Bild med titeln Ta ditt företag till nästa nivå steg 4
    3. Vara professionell. Organiseras, inte scatty-vara punktlig, inte tardy och känner dina fakta. Göm inte din intelligens, väldigt få män föredrar (dumma) blondiner och de som gör, tänker inte på dem som damer.
  • Metod 4 av 5:
    Samantha
    1. Bild med titeln har sex överklagande Steg 1
    1. Gå med dina instinkter. Samantha ser vad hon vill ha ett går för det. Vara passionerad inte emotionell. Raseri om saker, lust efter saker, dröm inte dröm om vad som var god och vänta på att leva för att ge dig vad du, ta det!
  • Bild med titeln berätta för en pojke du aren
    2. Vara direkt. Samantha kommer till den punkten när man pratar och tror inte på att släppa tips för att få det hon vill ha. Det finns ingen anledning att vara aggressiv, men inte simper eller pout för att försöka få din väg om du vill vara Ladylike på Samanthas sätt.
  • Bild med titeln plan för ett framgångsrikt framtida steg 5
    3. Ha självförtroende. Samantha är den typ av dam som inte tvivlar sig själv. Var inte en väggblomma på sociala sammankomster, strida i rum med ditt huvud höga. Göra en entré, gå inte bara in, gå ner, försöker undvika att uppmärksamma dig själv.
  • Metod 5 av 5:
    Generalpunkter
    1. Bild med titeln Live The Manhattan Life Style (för Teen Girls) Steg 1
    1. uppför dig som din ålder. Alla fyra tecken är damer, inte tjejer. De alla åldras under hela säsongerna, vilket ibland berättar för sina exakta åldrar, men nästan alla tider, är mogna.
  • Bild med titeln Kope med en klipig flickvän eller pojkvän Steg 14
    2. Var lojal. Att vara dam som kön och staden, måste du absolut vara lojal. Stå inte upp dina vänner för en kille. Låt inte dina vänner ner när de behöver dig och aldrig utnyttja sina olyckor.
  • Bild med titeln värd en katalysatorvecka steg 17
    3. Respektera andra. Var inte en bigot. Var vänner med homosexuella människor, äldre människor, yngre människor, människor med psykiska problem, rika, fattiga, alla som respekterar dig förtjänar din respekt.
  • Bild med titeln klä upp steg 10
    4. Var väl klädda och väl preparerade när det är viktigt. Bära vad du känner dig bekväm i. Över klänning, under klänning, så länge du känner dig fantastisk, bära den. När med vänner kan du vara så avslappnad som du önskar, men när det är offentligt, klä alltid på lämpligt sätt och var väl preparerad.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande