Hur man njuter av nyårsafton hemma med din familj

Spendera nyårsafton med hemma med din familj kan vara ett fantastiskt tillfälle att binda, ha kul tillsammans och ta med det nya året med dina nära och kära. Med alla möjligheter för rolig mat, drycker, spel och aktiviteter, kan tillbringa nyårsafton hemma vara en riktig behandling.

Steg

Del 1 av 3:
Planerar mat och drycker för nattenStöd WikiHow och gå till annonsen
  1. Bild med titeln Njut av nyår
1. Göra en hemlagad måltid. Med tanke på att beställning av nyårsafton kostar ofta mer (eftersom priserna brukar öka för semestern), det här är en bra ursäkt för att splurge lite och göra en familjen måltid hemma. Plocka ut middagsmat som alla tycker om, men du får inte chansen att ha mycket ofta, som biff, chili eller hummer. Denna familjen måltid kan bli en nyårsaftition.
  • Du kan också överväga att göra en måltid ur aptitretare. Detta kan leda till en mer avslappnad middagsuppsättning, och barnen kommer att vilja ha förmågan att välja och välja olika typer av mat.
  • Ostfondue är en annan rolig middag idé för nyårsafton. Att äta ostfondue med bitar av bröd och kött kräver att alla sitter och äter tillsammans. Du kan vända doppning av maten i osten och berätta historier från det senaste året som du äter.
  • Bild med titeln Njut av nyår
    2. Gör roliga snacks och desserter. Överväg att göra kakor, toffee eller andra efterrätter som du kan göra tillsammans som en familj och äta under nyårsafton. Du kan få ännu mer i nyårets ande genom att göra nyårs specifika efterrätter. Massor av kulturer har nyårsafton desserter som Vasilopita, ett grekiskt nyårsafton kaka bakat med ett mynt som är dolt i degen. Den som får kakans bit med myntet har lycka till för det kommande året.
  • Marshmallow Countdown Skewers är en annan rolig efterrätt idé. Varje marshmallow har två eller tre siffror ritade med ätbara bläck, och du kan äta marshmallowsna när du räknar ner till midnatt.
  • En rolig idé för nyårsafton Barnvänliga drycker är mjölk och cookie toasts. Barnen kan gå med på nyårets toasts genom att klicka på sina mjölkglas och äta sina kakor när de rostat bröd.
  • Bild med titeln Njut av nyår
    3. Gör några semesterdrycker och mocktails. Barnen kommer att älska att ha varm kakao, fruktig sodapopp, och gnistrande druvsaft på nyårsafton. Du kan även göra andra Mocktails som Jordgubbe-Kiwi Spritzers, Cranberry Sparklers och Pepparmint Drinks. Var noga med att använda plast champagneflöjter eller annan plast "vuxen" som glasögon för att få barnen att känna sig speciella.Vuxna kan göra egna specialitetsdrinkar, eller hålla fast vid klassisk champagne.
  • Om du eller familjemedlemmar börjar känna sig trött, överväga att göra några roliga kaffedrycker med och utan alkohol.
  • Del 2 av 3:
    Ha kul hela nattenStöd WikiHow och gå till annonsen
    1. Bild med titeln Njut av nyår
    1. Ha en familjespel natt. Ta ut brädspel, kortspel och elektroniska spel, och till och med gruppera videospel att spela när du väntar på klockan för att slå midnatt. Du kan skapa spelturneringar, eller försöka spela alla spel minst en gång under natten.
  • Bild med titeln Njut av nyår
    2. Ha en filmnatt. Pop i en film du redan har hemma eller hyr en film som du alla har varit att se. Att titta på en film kan bara vara en aspekt av ditt nyårsafton, eller du kan göra det till en filmmarathon. Under den här tiden kan du äta och dricka olika mellanmål som du har förberett för natten.
  • Du kan också använda den här tiden för att titta på gamla hem videor och påminna om goda tider. Beroende på hur många hemvideor du har, kan du göra det till en middagsaktivitet, eller få dem att leka hela natten.
  • Bild med titeln Njut av nyår
    3. Skapa ett nyårsaftonfoton. Ordna ett område av ditt hem för att vara fotoskotekstadiet. Hitta en vägg eller bakgrund som du kan använda som bakgrund, och dekorera den med några semesterdekorationer eller dina skriftliga resolutioner.Du kan till och med skriva ut några masquerade typ kostym bitar, och ha dina egna foto rekvisita.
  • Bild med titeln Njut av nyår
    4. Spela klä upp. Ta ut allas bästa kläder och få alla i familjen att känna att de är en del av ett snyggt nyårsafton eller boll. Du kan spela musik, dansa, och allas fina kläder kan göra några bra bilder.
  • Bild med titeln Njut av nyår
    5. Gör nedräkningskväskor för att öppna varje timme. Fyll små påsar med olika snacks och godis att öppna upp vid varje timme som leder upp till midnatt. Du kan göra så många väskor som du vill, beroende på hur tidigt du vill börja öppna påsarna. Vissa idéer för påse fyllmedel inkluderar:
  • Disponibla kameror
  • Aktivitetstaggar: Titta på en film, äta glass, spela ett spel, etc.
  • Craft kits
  • Godis
  • Bild med titeln Njut av nyår
    6. Gör dina egna nyårsafton dekorationer. Gör dina egna festhattar med lite byggpapper, sträng och dekorationsmaterial. Du kan också göra egna nyårsafton noisemakers genom att sätta ris, konfetti och glitter inuti tomma vattenflaskor. Twist bara på kepsen och skaka för att högt ta med det nya året. Överväg att göra en ballongfall för när klockan slår midnatt:
  • Bara uppblåsa ballonger och skapa nät runt en överliggande fläkt med lite tejp och omslagspapper eller tyg.
  • Placera alla ballonger inuti nätet och släpp ballongerna när du planerar att ringa i det nya året.
  • Del 3 av 3:
    Firande det nya åretStöd WikiHow och gå till annonsen
    1. Bild med titeln Njut av nyår
    1. Reflektera det senaste året och göra resolutioner tillsammans. Runt midnatt eller hela natten i allmänhet kan du och din familj samlas och påminna om var det senaste året har tagit var och en av er individuellt och som hel familj. Efter, göra och dela resolutioner för det nya året och vad du hoppas uppnå. Du kan även försöka göra en resolution som en familj och vara varandras ansvariga partners.
  • Bild med titeln Njut av nyår
    2. Fira det nya året i en annan tidszon. Om det finns yngre barn kan det vara svårt för dem att vara vakna hela vägen fram till midnatt. Överväg att fira det nya året med ett annat lands midnatt. Till exempel, beroende på var du är i världen, prova ringa i det nya året med New York, Paris eller Grönland. På det sättet kan barnen fortfarande fira festligheterna, men också sova på en tidigare timme.
  • För att ta det ett steg längre kan du göra vad som helst lands nyår du firar temat för natten. Om du vill fira Paris nyår, ha crepes, fondue, quiche, vin och ostar.
  • Bild med titeln Njut av nyår
    3. Sjunga, gör rostat bröd och fira. När klockan slår midnatt, borde alla ha sina drycker beredda att skåla, omfamna och önska varandra ett gott nytt år och se till att du räknar ner de sista tio sekunderna innan du gör en skål. Efter midnatt kan du alla sjunga sången, "Auld Lang-synne" som vanligtvis är associerad med ringning i det nya året. Det här är dags att ta fram de hemlagade noisemakersna och bang på några krukor och kokkärl.
  • Om vädret tillåter, gå ut och lätta sparklers och titta på fyrverkerier som du hoop och holler firar det nya året.
  • Tips

    Avstå parterna du verkligen inte vill delta, och ta inte på för många ansvarsområden. Istället lämna riklig tid för dig och din familj att ha kul tillsammans.
  • Om du beställer, se till att du gör det tidigt för att undvika att många människor väljer att göra samma sak!
  • Ta hand om någon som verkar uttråkad eller upprörd genom att spendera kvällen med familjen. Tonåringar och unga vuxna kan särskilt känna att de saknar allt roligt om de känner sig fast hemma. Lyssna på dem och fråga dem om sitt senaste år och vad de ser fram emot - det här kan vara en bra chans för lite familjebindning.
  • Vissa människor gillar att ha TV-nedräkningen i bakgrunden med ljudet nedslagen - det hjälper alla att hålla ett öga på tiden. En radioutställning är också ett bra val.
  • Det finns ingen skyldighet att stanna fram till midnatt. Ingen tvekan kommer det att finnas några familjemedlemmar som inte hänger runt hela natten! Om du känner dig trött och vill njuta av tidigare, känner du dig fri att vara nästa år när du vaknar och du kan hålla din egen morgonritual för att hälsa på det nya året.
  • Överväga att ställa in fyrverkerier om det är tillåtet inom ett område.
  • Varningar

    Om du spenderar hela kvällen som beklagar att vara med familjen och tänker att du borde göra något mer spännande, så har du svårt att leva i ögonblicket och uppskattar sitt värde. Det kommer bli mycket lättare och roligare om du accepterar att vistas hemma är bara ett annat roligt sätt att spendera nyårsafton. Kom ihåg allt som du inte behöver klara av saker som långa linjer för taxibilar, drunka brawls, folkmassor som agerar galen och slår överallt av människor som insisterar på att kyssa alla som nyårsringar i!
  • Säkerställa ansvarig dricka i hushållet.
  • Om du spelar hög musik, var det omgivande av grannarna. Även om det är nyårsafton, har vissa människor fortfarande barn och sjukdomar att strida mot.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande