Hur man blir en kunglig flygvapen pilot

Om du har en passion för att flyga och vilja betjäna Storbritannien, kanske du vill bli en kunglig flygvapenpilot. Detta är en mycket ädel och spännande karriär att driva, även om det tar lite arbete att bli pilot. Förutom att uppfylla kraven för att anskaffa sig i RAF måste du också genomgå noggrann specialutbildning för att bli en fullständig pilot.

Steg

Metod 1 av 3:
Möteförlusterskrav
  1. Bildbeteckningen blir en kunglig flygvapenpilot Steg 1
1. Se till att du har varit en brittisk bosatt i minst 5 år. Dessutom kan du inte ha spenderat mer än 28 dagar per år utanför Förenade kungariket under dessa år. Om du har, måste du genomgå mer behörighetskontroller när du går till Enlist.
  • Till exempel, om du spenderar 27 dagar varje år på semester, är det bra. Men om du spenderar 29 eller flera dagar i ett enda år ut ur landet, måste du förklara orsaken till din resa på din ansökan.
  • De ytterligare behörighetskontrollerna kommer att innebära att dokumentation som ditt födelsecertifikat och pass, liksom dina pedagogiska kvalifikationer (E.g., en högre utbildningsgrad).
  • Förutom dessa bostadskrav måste du också vara en medborgare i Förenade kungariket vid tidpunkten för din upplysning. Du kan uppfylla detta krav av Att vara en brittisk medborgare eller nationellt, med dubbla medborgarskap med Storbritannien och ett annat land, eller vara medborgare i Commonwealth.
  • Bildbeteckningen blir en kunglig flygvapenpilot Steg 2
    2. Observera att du måste vara mellan 17 och 25 för att bli en pilot. Specifikt måste du vara minst 17.5 år gammal, men inte äldre än 25, för att ansöka om pilotutbildningsskola. Om du är under 18 år måste du få samtycke från en förälder eller vårdnadshavare innan du anlitar.

    Tips: Om du faller utanför detta åldersintervall kan det finnas andra positioner i RAF som du fortfarande är berättigad till! Tala med en rekryterare för att ta reda på vilka andra alternativ som är tillgängliga för dig.

  • Bildbeteckningen blir en kunglig flygvapenpilot Steg 3
    3. Passera dina gymnasieskolor i minst 5 ämnen. För att bli en RAF-pilot måste du ha dina allmänna certifikat för gymnasieutbildning (GCSE) i klass C eller högre på engelska, matematik och minst 3 andra ämnen. Dessutom måste du också ha tagit minst 2 A2-nivå tentor och har tjänat minst 64 universitet och högskolor (UCAs).
  • Observera att de flesta skolor kräver att deras elever passerar 5 GCSE-tentor med en klass C eller högre innan de kan gå vidare till A2-nivåprov.
  • Det finns inga krav på specifika tentor som du måste ta för att bli en annan RAF-pilot än engelska och matematikundersökningar.
  • Bild med titeln Bli en kunglig flygvapen pilot Steg 4
    4. Var villig att begå till 12 års tjänst i Royal Air Force. Detta är den minsta längden på service som RAF kräver för piloter. Naturligtvis har du också möjlighet att begå att betjäna mer än denna tidsperiod och kommer att kunna återställa din tjänst efter 12 år om du har varit i god ställning i Raf.
  • Metod 2 av 3:
    Anskaffa i RAF
    1. Bild med titeln Bli en kunglig flygvapen pilot Steg 5
    1. Besök RAF-webbplatsen för att starta ansökan. På RAF: s rekryteringswebbplats fyller du i registreringsinformationen, inklusive din e-postadress, och en inbjudan skickas till det e-postmeddelandet. När du har fått den här inbjudan kan du starta din fullständiga applikation online.
  • Bildbeteckningen blir en kunglig flygvapenpilot Steg 6
    2. Passera 2 fysiska träningstest för att visa din fysiska hälsa. När du har skickat in din ansökningsanvändning måste du genomgå minst 2 fitnessprov och uppfylla de minsta riktmärkena för ditt kön och ålder. Dessa test inkluderar en kombination av en 2.4 km (1.5 mi) löpbandslöpning, press-ups (eller push-ups) och sit-ups.
  • Manliga sökande måste slutföra sin körning inom 11:11 minuter, utföra 20 tryckningar och göra 35 sit-ups.
  • Kvinnliga sökande måste slutföra sin körning inom 13:23 minuter, gör 10 press-ups och gör 32 sit-ups.
  • Bildtiteln Bli en kunglig flygvapen Pilot Steg 7
    3. Har din syn och kroppsmassindex utvärderat. Medicinska proffs kommer att avgöra om du har tillräcklig syn och kroppshälsa för att effektivt tjäna i militären. Om din BMI är utanför det acceptabla området, kommer din ansökan att avvisas.
  • För sökande yngre än 18 är det acceptabla BMI-sortimentet 17 till 27. För sökande 18 och äldre är det acceptabla BMI-sortimentet 18 till 28.
  • Bildbeteckningen blir en kunglig flygvapen pilot Steg 8
    4. Genomgå en bakgrundskontroll för att få säkerhetskontrollnivå clearance. Detta är en grundläggande bakgrundskontroll för att avgöra om det finns några diskvalificeringsfaktorer i din historia som skulle bar dig från att tjäna i Raf. Förutom en bakgrundskontroll kommer du också att krävas för att deklarera några tidigare outnyttjade övertygelser du har.
  • Observera att vissa roller i RAF också kräver att sökande avslöjar eventuella förbrukade övertygelser i sin historia fram.
  • Exempel på diskvalificeringsfaktorer kan innefatta medlemskap i en extremistisk grupp, artikulering av extrema politiska anslutningar och offensiva tatueringar.
  • Tips: Du får tekniskt få ooffrensiva tatueringar om du tjänar i RAF. Men de får inte vara synliga ovanför nackkragen eller under ärmens manschett.

  • Bildbeteckningen blir en kunglig flygvapenpilot Steg 9
    5. Fyll i en serie test och intervjuer för att visa din förmåga. Testerna kommer att utföras på datorer på tjänstemännen och flygplaceringscentret (OSC) och kommer att bedöma din uppgiftsförbindelse, deduktiv motivering och koncentration. De 2 intervjuerna kommer att fokuseras på din tidigare utbildning, ditt intresse för RAF, och hur bra du projekterar förtroende och ledarskapsförmåga.
  • Var noga med att ge svar under de intervjuer som markerar dina egenskaper och tidigare prestationer. Intervjuernas mål är att bedöma hur bra en passform du är för en ledarposition i RAF.
  • Det här är de sista stegen i pilotvalsprocessen och kommer att äga rum på tjänstemännen och flygplanscentret (OSC).
  • Metod 3 av 3:
    Genomgår pilotutbildning
    1. Bildbeteckningen blir en kunglig flygvapenpilot Steg 10
    1. Börja med den ursprungliga tjänstemanutbildningen för att utveckla dina ledarskapsförmåga. Detta är en 24-veckors träningsplan som fokuserar på ledarskap och ledning från RAF-personal, liksom grundläggande militära studier. IOT är uppdelad i 3 olika termer, varav du måste slutföra innan du kan gå vidare till nästa.
    • IoT-utbildning sker på ROF College Cranwell i Lincolnshire.
  • Bildtiteln Bli en Royal Air Force Pilot Steg 11
    2. Gå vidare till elementär flygande träning för att börja din specialistutbildning. I EFT lärs eleverna grunderna för flyg, flygteknik och meteorologi. Du kommer då att gå vidare för att lära dig några av de mer direkta färdigheterna som är involverade i flygning, som att ta av och landa.
  • Under EFT flyger eleverna antingen handledaren eller prefektflygplanet.
  • De mer avancerade färdigheter du lär dig genom EFT inkluderar instrumentflygning, aerobatik, bildande och navigering.
  • Bild med titeln Bli en kunglig flygvapen pilot Steg 12
    3. Strömma in i en mer specifik klass av flygplan för att fortsätta din träning. När du har avslutat EFT, kommer du att strömma in i 1 av 3 olika träningstyper: snabb jet, multi-motor eller roterande. Du kommer att kunna ge dina önskemål om vilken typ av träning du går in, men där du är streamed kommer i slutändan att bestämas av dina tränare.
  • De som går in i snabbsträning är utbildade för att flyga snabbt jet-motorflygplan som fighter jets. Multi-Engine Training förbereder piloter för att flyga stora multimotorflygplan. De som går in i roterande träning lär sig att flyga helikoptrar.
  • Tips

    Det finns ett brett utbud av roller som piloter spelar i Raf! Beroende på vilken klass du streamas till kan du sluta flyga kampuppdrag, vilket bidrar till att leverera humanitärt bistånd eller genomföra sök- och räddningsuppdrag.
  • Oroa dig inte för kostnaden för utbildning - I RAF betalas sökande som är utvalda för pilotutbildning för att lära sig att flyga.
  • Om du lyckas bli en RAF-pilot, fortsätt det hårda arbetet under hela din tjänstperiod. Kampanjer till högre led delas ut baserat på meriter.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande