Hur man blir en helikopterpilot i armén

Att tjäna i armén kan vara ett givande och uppfyllande karriärval, speciellt om du väljer en specialiserad uppgift som att bli en helikopterpilot. Att få de tekniska färdigheterna att flyga en helikopter tar lite tid och mycket hårt arbete. Lyckligtvis för dig har armén ett program som heter "från gatan till plats", vilket kan få dig till flygskolan och flyga helikoptrar utan någon tidigare militär tjänst. När du väl uppfyller kraven måste du slutföra cirka 2 års utbildning och träningsprogram för att få alla nödvändiga kvalifikationer. Efter detta kommer du officiellt att vara en arméhelikopterpilot.

Steg

Del 1 av 3:
Uppfyller kraven
  1. Bilden med titeln Bli en helikopterpilot i armén Steg 1
1. Komplett gymnasiet och få ditt examensbevis. Armén har ett minimiutbildningskrav och du behöver ett gymnasiet diplom. Om du fortfarande är i skolan, se till att du är klar och examen för att uppfylla detta krav, speciellt om du vill delta i flygskolan.
  • Det bidrar till att göra det bra i gymnasiet, särskilt i dina matematiska och vetenskapliga kurser. Flygskolan innebär en hel del klassrumsinstruktion, och en bra förståelse för matematik, fysik och andra vetenskapsområden kommer att vara en stor hjälp.
  • Du kan fortfarande gå med i armén med en GED istället för ett gymnasiet, men det skadar dina chanser att acceptera och du kanske inte är berättigad till personalutbildning. Om möjligt är det bäst att slutföra gymnasiet och få ditt examensbevis.
  • Bilden med titeln Bli en helikopterpilot i armén Steg 2
    2. Enlist mellan 18 och 33 år. I allmänhet är arméns åldersbehov att du måste vara minst 18 och inte äldre än 33 för att utnyttja. Så länge du är mellan dessa åldrar, kan du anlita och starta processen för att nå flygträning.
  • Om du är 33 eller 34 kan du kanske få ett undantag. Fråga din överordnade officer eller rekryterare om dina alternativ i det här fallet.
  • Du kan fortfarande gå med i armén så gammal som 35, men du kommer förmodligen inte att accepteras för flygskolan.
  • Bilden med titeln Bli en helikopterpilot i armén Steg 3
    3. Möt arméens fysiska krav för att kvalificera sig. De fysiska kraven för piloter är desamma som arméns övergripande krav. Du måste vara inom en viss vikt och höjdintervall för att kvalificera sig. Du behöver också minst 20/50 vision i varje öga och slitera linser för att korrigera din vision till 20/20.
  • I allmänhet måste män vara mellan 60-80 i (150-200 cm) och 100-250 lb (45-113 kg). Kvinnor måste vara mellan 58-80 i (150-200 cm) och 90-236 lb (41-107 kg).
  • Om du inte kan nå dessa fysiska krav men fortfarande vill tjäna ditt land, har armén många andra civila jobb som du kan ansöka om. Prata med en rekryterare för att se vad dina alternativ är.
  • Bilden med titeln Bli en helikopterpilot i armén Steg 4
    4. Ansök om amerikanskt medborgarskap innan du anlitar om du inte är medborgare. I allmänhet kräver armén rekryter att vara amerikanska medborgare innan de går med. Men du kan fortfarande anlita om du ännu inte fått medborgarskap. Se bara till att du uppfyller medborgarskapskraven och skicka in ansökan innan du går med. På det sättet kan du börja träna under applikationsbehandlingen.
  • Du behöver fortfarande ett grönt kort och permanent bosatt status för att kvalificera sig för armén, så se till att du slutför allt detta innan du ansöker.
  • Bildbeteckningen blir en helikopterpilot i armén Steg 5
    5. Betyg minst 110 på Asvab tentamen för att kvalificera sig för Officer-utbildning. Det beväpnade tjänsterna yrkesbatteriet, eller asvab, är en tentamen som alla nya armérekryter måste ta. Tentamen mäter din kritiska resonemang, vetenskap, matte, elektronik och grammatik kunskap. Medan rekryterar bara en poäng på 31 att passera, behöver du ett toppresultat för att kvalificera dig för Warrant Officer kandidatskola (WOCS). Studera hårt och få minst en 110 för att uppfylla kravet på officer och flygskola.
  • Del 2 av 3:
    Kommer till flygskolan
    1. Bilden med titeln Bli en helikopterpilot i armén Steg 6
    1. Ansök om Warrant Officer Kandidatskola. Alla armépiloter måste slutföra Warrant Officer kandidatskola (WOCS) innan du deltar i flygskolan för att bli piloter. Så länge du gjorde minst en 110 på ASVAB, kvalificerar du dig till WOCS och kan skicka in din ansökan när du anlitar.
    • Din rekryterare kan gå igenom den här processen och hjälpa dig med din ansökan.
    • Om du inte ansöker om WOCs rätt när du anlitar måste du ha minst 12 månader kvar på ditt upphandlingskontrakt för att kvalificera dig till WOCS. Om du har mindre än det måste du först återuppliva.
  • Bildtiteln blir en helikopterpilot i armén Steg 7
    2. Komplett 9 veckors grundläggande träning. Alla armérekryter måste slutföra och passera grundläggande stridsutbildning innan du går vidare, och du kommer också. Grundläggande utbildning är ett 9-veckors program på en av flera armémassor i hela landet. Du lär dig kritiska färdigheter som strid, lagarbete, arméprocedurer och fysisk konditionering för att förbereda dig för din armékarriär. I slutet måste du skicka några fysiska och mentala tester för att kvalificera sig för examen. Om du passerar, kommer du officiellt att vara medlem i armén.
  • Det är bäst att börja förbereda dig för grundläggande träning genom att få i god fysisk form och lärande så mycket du kan om armén. Detta kommer att göra din tid i grundutbildning mycket enklare.
  • Endast cirka 15% av rekryterna misslyckas grundläggande träning, så du har en bra chans att passera så länge du förbereder dig själv.
  • Bildbeteckningen blir en helikopterpilot i armén Steg 8
    3. Granska arméens övningar och riktlinjer före startdjänstemannen. Efter grundutbildning är ditt nästa steg Warrant Officer kandidatskola (WOCS). Detta är ett fysiskt och psykiskt intensivt program, så se till att du är så förberedd som möjligt innan du börjar. Armén rekommenderar att man granskar all sin träning, borr, ceremoni och navigeringsmanualer innan du deltar i WOCS. På så sätt kommer du att vara förberedd för kunskapsdelarna av officerskolan.
  • Om det finns någon lucka mellan grundläggande träning och startvägg, se till att du tränar regelbundet för att stanna i topp fysisk form. Du måste passera mer fysiska tester på officerskolan och du har problem om du låter dig komma ur form.
  • Bildtiteln blir en helikopterpilot i armén Steg 9
    4. Rapportera till Fort Rucker, Alabama, för WOCS. Alla pilotkandidater måste passera motorns kandidatskola efter grundutbildning, som hålls på Fort Rucker, Al. Detta 6-veckors program tränar som strävar efter piloter och andra tekniska tjänstemän för deras roll i armén.
  • Du får ett paket som beskriver processen och dina instruktioner för rapportering till WOCs när du är accepterad. Om du har några frågor, fråga din rekryterare.
  • Var noga med att granska arméns checklista för allt du behöver för att ta med dig till WOCs.
  • Du kan bara ange WOCs utan föregående arméstjänst om du planerar att bli pilot. Andra servicemedlemmar måste vara minst en personal Sergeant / E-6 för att kvalificera sig.
  • Bildtiteln blir en helikopterpilot i armén Steg 10
    5. Passera WOCS-programmet för att bli en personalansvarig. De 6 veckorna på Warrant Officer School tränar dig för att bli en teknisk specialist i armén. Du får en kombination av specialiserad klassrumsinstruktion tillsammans med ytterligare fysisk träning. Efter avslutad kurs kommer du att vara en warrantofficer och kan delta i flygskolan.
  • Rekryter på WOCS delta i olika program baserat på deras avsedda karriär. Du kommer att placeras i ett program för aspirerande piloter som vill delta i flygskolan.
  • Navigering är en viktig del av WOCS, speciellt för aspirerande piloter. Granska arméhandboken på fältnavigering så du är väl förberedd för den här träningen.
  • Bildtiteln blir en helikopterpilot i armén Steg 11
    6. Tjäna ett kvalificerat poäng på Sift Exam for Flight School. Siktprovet, urvalsinstrumentet för flygträning, är ditt sista steg före flygskolan. Denna tentamen mäter all den tekniska flygkunskap som du fått under WOCs. Det är poängerat från 20-80, och du behöver minst en 40 att passera och kvalificera sig för flygskolan. Studera hårt och essera denna tentamen för att fortsätta med din pilotträning.
  • Armén ger en studiehandledning för sikten, så var noga med att arbeta med den guiden för att göra så bra som möjligt.
  • I allmänhet kan du bara ta siktprovet två gånger. Om du passerar på ditt första försök, behöver du inte ta det igen. Om du misslyckas två gånger, så kan du inte ta det igen.
  • Bildbeteckningen blir en helikopterpilot i armén Steg 12
    7. Ansök om Warrant Officer Flight Training för att fortsätta på din väg. Ditt sista steg för att bli en armépilot är WOFT, motiveringsutbildning. Detta är ett långt program och tar ungefär ett år av träning. Så länge du får ett passande poäng på din sikt kan du skicka in din ansökan och starta den sista fasen av din träning.
  • Wroft är också på Fort Rucker.
  • Del 3 av 3:
    Slutför flygträning
    1. Bildtiteln blir en helikopterpilot i armén Steg 13
    1. Passera klassrumsdelen av flyginstruktion. Alla WOFT-kandidater börjar med klassrumsutbildning. I det här programmet lär du dig om flygfysik, system, nödprocedurer och navigering. Detta är allt viktigt om du vill vara en framgångsrik pilot, så var noga med att uppmärksamma dina klassrumsinstruktionssektioner.
    • Eftersom du redan har gått igenom en hel del klassrumsinstruktion i WOCs, borde du vara redo för den här delen av din träning. Var uppmärksam och dra på alla klassrumsförmåga som du redan har fått till denna punkt.
  • Bildtiteln blir en helikopterpilot i armén Steg 14
    2. Rack upp 7.5 timmars träningstid på en helikopterflygsimulator. När ditt klassrumsutbildning är över börjar du flygträning på en simulator. Du kommer att lära dig grundläggande start- och landningsfärdigheter, flygmanövrer och kontroller. Efter 7.5 timmar på en simulator kan du gå vidare för att öva i en riktig helikopter.
  • Bildbeteckningen blir en helikopterpilot i armén Steg 15
    3. Välj 1 av 4 helikoptrar som du vill specialisera med. Armén använder 4 huvudhelikoptrar, och du måste välja en för att specialisera sig. De används alla för olika uppgifter, så var noga med att överväga vilken typ av jobb du vill göra innan du väljer en helikopter.
  • OH-58 Kiowa är ett litet rekognoseringsflygplan som används för scouting.
  • UH-60 Blackhawk är en transporthelikopter som används för evakueringar och sök-och-räddningsuppdrag.
  • AH-64 Apache är en attackhelikopter som används i stridsuppdrag.
  • CH-47 Chinook är en stor transporthelikopter som används för att flytta leveranser.
  • Bilden med titeln Bli en helikopterpilot i armén Steg 16
    4. Öva på din valda helikopter i 70 till 150 timmar. När du väl väljer din helikopter och uppdragstyp, så spenderar du mycket tid på att helikoptern blir en expert. Beroende på din helikopter behöver du mellan 70 och 150 timmars flygtid för att passera WOFT. Därefter är du kvalificerad för examen.
  • Du kommer inte bara att träna med helikopteren själv, men också med hjälp av all utrustning du kan använda under flygning som nattvisningsglasögon.
  • Det kommer att finnas olika förfaranden och manövrer för olika helikoptrar. Om du flyger en Apache, kommer du förmodligen att träna och styra mål, medan med en blackhawk kommer du förmodligen att träna landning i en fientlig zon för att evakuera skadade soldater.
  • Bildtiteln blir en helikopterpilot i armén Steg 17
    5. Graduate från Wroft för att bli en helikopterpilot. När du spenderar den önskade tiden i flygträning, kvalificerar du sedan för att tjäna dina vingar. Efter en examenceremoni kommer du officiellt att vara en warrantofficer pilot och kan starta din spännande nya karriär som en arméhelikopterpilot.
  • Tips

    Om du vill bli en helikopterpilot utan att göra armén hela din karriär, har Army National Guard liknande krav på pilotutbildning. Du kan gå med i National Guard om du föredrar att ha en karriär som är skild från armén.
  • Om du har några frågor om rekryterings- eller träningsprocessen kan du fråga din armérekryterare för mer förklaring.
  • I allmänhet föredrar armén också kandidater utan brottslig eller disciplinär rekord, så var noga med att hålla sig ur problem.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande