Hur man väljer vad man ska ha på sig (preteen-tjejer)

Det kan ibland vara tufft för Tween-tjejer att ta reda på vad du ska bära, var du ska köpa, och när du ska bära vissa kläder. Följ stegen framåt för att få en bättre förståelse för hur man överlever denna övergång till ungdom.

Steg

  1. Bild med titeln Välj vad du ska ha på dig (Preteen Girls) Steg 1
1. Planera din outfit en dag före tid. Ta bara en stund att tänka över vad du ska göra den dagen - går du till skolan, eller bara bor hemma? Vad du än gör den dagen borde du påverka ditt val.Om det häller regn, vill du inte fastna i shorts hela dagen.
  • Bild med titeln Välj vad man ska ha på sig (Preteen Girls) Steg 2
    2. Titta över din garderob. Ta lite tid på din garderob, för att se vad du har tillgång till att bära. Om du inte gillar några av dina kläder eller de inte passar, försök ge dem till din lokala välgörenhet eller sälja dem på ett garageförsäljning.
  • Bild med titeln Välj vad man ska ha på sig (Preteen Girls) Steg 3
    3. Känna sig bekväm. Plocka ut något du gillar. Det är bäst att bära något du känner dig bekväm i. Använd inte vad alla tjejerna bär bara för att det är modernt. Sätt på något som du vill, och när du handlar, tänk på om du faktiskt kommer att bära det här.
  • Bild med titeln Välj vad du ska ha på dig (Preteen Girls) Steg 4
    4. Acceptera att din kropp förändras. Vid denna ålder går allas kropp genom förändringar. Går upp en storlek eller två kan innebära att du blir längre eller att dina höfter breddas. Om något inte passar dig - stressa inte över det - istället, få det i en större storlek eller gå till en tonbutik istället.
  • Bild med titeln Välj vad du ska ha på dig (Preteen Girls) Steg 5
    5. Klä på lämpligt sätt för din ålder. Köp inte 5 tum (12.7 cm) klackar eller super-korta kjolar för att se mer vuxna. Ha kul med din stil och håll dig sant mot vem du är. Om du är inemo / goth saker, se till att du inte köper något chockerande, eller med olämpliga logotyper. Ingen vill se en Tween med en tröja som säger "Kom och spela döende".
  • Bild med titeln Välj vad man ska ha på sig (Preteen Girls) Steg 6
    6. Accessorisera. Försök lägga till några tillbehör till det. Överdriv inte det, men. Om du vill ha nya tillbehör, försök att hitta de som är billiga och det slag du gillar och skulle passa dig. För ditt hår, prova tillbehör som huvudband, barrettes eller blomma hårband, eller bär det lös / i en vanlig hästsvans.
  • Bild med titeln Välj vad du ska ha på dig (Preteen Girls) Steg 7
    7. Gå och handla. Om du vill shoppa, gå till platser som passar dig och är i en ren miljö. Det behöver inte vara en populär butik - kom ihåg att ingen kommer att veta om du köper en stor och billig skjorta från en liten och "odol" Förvara i ditt område.
  • Bild med titeln Välj vad du ska ha på dig (Preteen Girls) Steg 8
    8. Kläder är ett av de bästa sätten att uttrycka dig själv. Visa folk hur du känner, med skrivning på en t-shirt eller en rolig bild eller comfy kläder. Det är dock att det är att få dig att känna dig mer självsäker och verkligen erkänna de vackra kvinnorna som du är inne.
  • Tips

    Var inte rädd för att prova alla slags kläder. Experimentera med färger och mönster för att se vad som fungerar bäst för dig.
  • Försök använda färger som komplimangerar dig.
  • Lägg till din egen personliga stil till Outfits och bär inte något bara för att det är den senaste faden.
  • Var beredd att klä sig trevligt för speciella evenemang (till exempel jul, födelsedagar / fester, besöker vissa "bättre" Restauranger / Hotell ETC). Bära en snygg klänning, eller en blus med en kjol eller kanske en blus med några snygg byxor. Klaga inte om dina föräldrar kräver att du gör det och du vill inte: Det är (i de flesta fall) bara för några dagar varje år. Acceptera om det kan vara lite mer tätt passande. Men om det gör ont och de inte lyssnar, borde du definitivt försöka ett seriöst samtal med dem.
  • Försök med färger som går bra med dina ögon eller kanske din nagellack.
  • Se till att du vet att dina kläder är bekväma men fortfarande trevliga. Du vill inte bära sneakers och en brun topp varje dag i veckan.
  • Varningar

    Var noga med att din klädsel passar klädkoden! Kontrollera skolklädkoden innan du handlar.
  • Använd inte något som är för avslöjande. Det finns en tid och plats för allt, och du behöver inte visa hud för att se attraktiv eller imponera på människor. Försök bära leggings under korta kjolar, eller layeringstoppar för ett lämpligare utseende.
  • Visa din egen personlighet - inte någon annans
  • Spendera inte för mycket pengar på en gång. Överväga barnpassning eller göra extra sysslor för att få vad du förtjänar rättvist och torg. Kom ihåg att om några månader kommer det att finnas nya trender och massor av bra nya kläder, så köpa inte för mycket på en shopping spree.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande