Hur man dekorerar beige väggar

Beige är en bra bakgrund för alla rum i ditt hem, men det kan bli lite av en ögon när väggarna är nakna. Tack och lov är Beige en super mångsidig nyans, vilket ger dig många alternativ när det gäller design! Spela runt med olika färgscheman och dekor när du kryddar upp ditt vardagsrum och se vad du kommer med.

Steg

Metod 1 av 14:
Häng upp lite djärv konst.
  1. Bild med titeln Dekorera beige väggar Steg 1
1. Lägg till lite färg i rummet med färgglada utskrifter och målningar. Häng upp lite väggkonst med många ljusa nyanser, som röd, orange, lila, gul eller annan djärv färg som verkligen sticker ut. Låt din konst prata - om dina utskrifter och porträtt är fyllda med beige, kommer de inte att verkligen göra ett uttalande på din vägg.
  • Med det sagt, det gör du inte ha att dekorera med djärva nyanser. Om du inte är ett fan av ljusa färger, dekorera med neutrala toner istället. Nyanser som grå och grädde går riktigt bra med beige utan att vara för iögonfallande.
Metod 2 av 14:
Kontrast med vit.
  1. Bild med titeln Dekorera beige väggar Steg 2
1. Måla dina dörrramar, fönsterramar och listervita. Vit kan ge en subtil, mysig utseende till ditt bostadsyta, och hjälper till att ge dina beige väggar lite extra djup utan att överdriva det. Om dina väggar har fönster, måla över ramarna och fönsterbrädorna så är de helt vita. Gör samma sak med någon gjutning eller dörrramar nära din vägg, liksom.
  • Om du verkligen vill gå den extra milen, repaintera dina dörrar så de är vita.
Metod 3 av 14:
Dekorera med enhetliga bildramar.
  1. Bild med titeln Dekorera beige väggar Steg 3
1. Ram dina utskrifter, porträtt och väggkonst i samma typ av bildram. Detta hjälper verkligen att knyta ditt rum tillsammans, och kommer att stå ut bra på en beige vägg. Plocka ut neutrala tonade ramar som svart, brun eller vit för ett riktigt slående utseende.
  • Till exempel, häng upp djurutskrifter på väggen med samma mörkbruna ram för att få bilderna likformiga.
Metod 4 av 14:
Fyll upp väggarna med stora konstverk.
  1. Bild med titeln Dekorera beige väggar Steg 4
1. Leka med avstånd när du dekorerar din beige vägg. När det gäller inredning är världen din ostron - eller åtminstone ditt väggutrymme. Du behöver inte lämna stora luckor av beige över hela din vägg. I stället fyll i detta utrymme med riktigt stora utskrifter, porträtt eller andra konstverk.
  • Till exempel kan du hänga 4 stora bilder för att skapa en ännu större fyrkantig form.
  • Ställ upp bilder, utskrifter och porträtt ovanpå varandra i ett rutnät för att ta upp så mycket väggutrymme som möjligt.
Metod 5 av 14:
Tänd rummet.
  1. Bild med titeln Dekorera beige väggar Steg 5
1. Bli av med några extra skuggor från rummet. Beige ser inte för bra ut i ett mörkt och skuggigt rum, så lätta saker med lite naturligt och konstgjort ljus. Det ljusare ditt rum är, ju vackrare dina beige väggar kommer att se.
  • Var inte rädd för att blanda naturligt och konstgjort ljus! Det är inget fel med att ha flera lampor eller väggarmaturer i ett rum med fönster.
Metod 6 av 14:
Placera trämöbler mot väggarna.
  1. Bild med titeln Dekorera beige väggar Steg 6
1. Använd din möbelplacering till din fördel. Slide bokhyllor, skrivbord eller andra bitar av trämöbler mot väggen som en slående accent. Detta lägger till en extra dimension i din vägg och skiftar fokusen på rummet från bara de beige väggarna.
  • Till exempel, placera en trä bokhylla mot väggen i ditt vardagsrum, eller sätt upp ett trä skrivbord i din studie.
Metod 7 av 14:
Installera smakfulla hyllor.
  1. Bild med titeln Dekorera beige väggar Steg 7
1. Ordna flera flytande hyllor på ögonnivå på din beige vägg. Placera speciella minnen på dina hyllor, som foton, eller placera andra dekorativa odds och slutar på toppen. Välj dekorationer med ett liknande färgschema för en riktigt snygg, enhetlig utseende.
  • Till exempel kan du visa flera foton eller utskrifter med samma vita fotoram.
Metod 8 av 14:
Jazz upp dina väggar med mönstrade gardiner.
  1. Bild med titeln Dekorera beige väggar Steg 8
1. Välj ett roligt mönster som lägger till en liten pizzazz till rummet. Beige är en bra basfärg, men det kan bara lägga så mycket till ett bostadsutrymme. Mönstrade gardiner är ett roligt, enkelt sätt att andas lite liv i dina väggar, medan du också inramar och dekorerar fönstren.
  • Till exempel kan du leka med ränder, polka prickar eller något annat funky mönster som passar ditt hem estetiska!
  • Ett ton färger går bra med beige, så det är svårt att gå fel med några gardiner. I synnerhet är dammig rosa, lila, blå, skogsgrön och neutrala toner speciellt slående med en beige vägg.
Metod 9 av 14:
Stick dekaler på väggen.
  1. Bild med titeln Dekorera beige väggar Steg 9
1. Ta upp några dekaler på nätet eller på dina närmaste hemvaruhandlare. Dekaler är väsentligen stora, roliga klistermärken som går på dina väggar. Plocka upp mönster som fungerar bra med beige, eller lägg till ett stänk av färg, istället! Stick dessa dekaler på väggen ensam eller i en grupp för att ge ditt vardagsrum lite extra pizzazz.
  • Till exempel kan du centrera 1 stort dekal på väggen, eller radera flera små dekaler i rad.
  • Subtila mönster, som solrosor, fungerar bra som mönster.
Metod 10 av 14:
Inkorporera texturerade beige accenter.
  1. Bild med titeln Dekorera beige väggar Steg 10
1. Välj ut beige gardiner för att lägga till en extra dimension till ditt rum. Det är inget fel med att ha lite extra beige i ditt rum, så länge du hittar ett kreativt sätt att kasta den i. Plocka upp en uppsättning beige draperier eller gardiner och använd dem för att rama dina fönster, vilket verkligen kan knyta ditt rum tillsammans.
  • Det räknas inte tekniskt som "väggdekoration", men texturerat beige filtar, mattor och kasta kuddar är andra bra sätt att leva upp ditt beige vardagsrum.
Metod 11 av 14:
Häng upp köksredskap på beige köksväggar.
  1. Bild med titeln Dekorera beige väggar Steg 11
1. Visa dina krukor, kokkärl, mätkoppar och redskap över hela väggen. Beige är en bra färg för ditt kök, men det kan tyckas lite intetsägande. Använd naglar eller limhakar för att visa alla dina krukor, skillnader, kokkärl och andra köksredskap längs väggen. De kommer inte bara att se bra ut, men de blir lätt att ta tag i!
  • Till exempel kan du hänga en rad krukor eller kastruller ovanför spisen och visa dina mätkoppar nära ditt skärbräda.
Metod 12 av 14:
Sätt upp strängljus.
  1. Bild med titeln Dekorera beige väggar Steg 12
1. Drapera några strängljus över dörrarna och fönstren. Dessa lägger till en rolig, subtil glöd till ditt rum och ser bra ut på en beige vägg. Du kan hänga upp traditionella ljus, eller leka med färgglada strängljus för att göra din vägg lite mer festlig.
  • Till exempel kan du drapa ljusen över toppen av ett fönster eller dörr som en rolig accent.
Metod 13 av 14:
Häng upp ett par speglar.
  1. Bild med titeln Dekorera beige väggar Steg 13
1. Fyll upp lite öppet utrymme på väggen med en spegel. Speglar kan vara ett roligt sätt att lägga till lite ljusstyrka och ljus in i rummet. Du kan placera dem i nästan alla bostäder, oavsett om det är ett sovrum, badrum eller något annat helt och hållet. Leka med olika storlekar, former och ramar och se vilken typ av mönster du kan komma med!
  • Till exempel kan du placera 2 speglar längs båda sidor av ett huvud i ditt sovrum.
  • Du kan också rymma 2 speglar över 2 fåfängligheter i ett master badrum.
  • Neutrala toner fungerar bra för ramar, som svart eller brunt.
Metod 14 av 14:
Ram fönster med bambu nyanser.
  1. Bild med titeln Dekorera beige väggar Steg 14
1. Liven upp dina väggar med lite konsistens. En liten konsistens kan gå långt i ett beige rum, särskilt runt fönstren. Istället för traditionella draperier eller gardiner, välja bambu nyanser.

Tips

Speglar kan vara ett roligt sätt att lägga till lite ljusstyrka och ljus in i rummet.
  • Centrum ditt rum runt ett beige färgschema. Din beige kommer inte att verka ur plats när det är parat med vita, krämer och andra neutrala toner!
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande