Hur man dekorerar runt en stor väggklocka

Väggklockor är ett bra tillägg till någon inredning, särskilt när de är den största i rummet. Att lägga till dekorationer runt dem kan vara en utmaning eftersom de tenderar att ta upp så mycket utrymme och uppmärksamhet. Du kan hänga bilder, konstverk och växter runt din väggklocka för att betona det och få det att se sammanhängande i ditt hem.

Steg

Metod 1 av 3:
Plocka en placering och färg
  1. Bild med titeln Dekorera runt en stor väggklocka Steg 1
1. Välj en klocka med en estetik som matchar din befintliga inredning. Det finns många olika stilar av väggklockor just nu. De som är neutrala kan samexistera väl med minimalistisk inredning, medan väggklockor som har en pop av färgsamtal uppmärksamhet åt en annars vanlig vägg. Välj en väggklocka som passar bra med det rum du vill lägga till den till.
  • Du kan hitta väggklockor på många hemvaror.
  • Om du hittar en vanlig väggklocka som du vill lägga till färg till, använd lite akrylfärg för att göra det mer din stil.
  • Bild med titeln Dekorera runt en stor väggklocka Steg 2
    2. Låt din väggklocka vara fokalpunkten för rummet för enkelhet. Eftersom väggklockor är så stora, kan de hänga på egen hand och uppmärksamma en viss vägg. För att hålla dina dekorationer enkla, häng en stor väggklocka på en vägg och lämna resten av området nakna.
  • Det här är bäst om klockan är särskilt stor och tar upp mer än hälften av väggutrymmet.
  • Gå tillbaka och ta en titt på rummet som helhet. Tänk på hur du kan integrera klockan på ett sätt som den kommer att passa in med resten av din inredning när det gäller färg, proportion och stil.
  • Bild med titeln Dekorera runt en stor väggklocka Steg 3
    3. Fäst några stora klockor på din vägg för ett överdimensionerat utseende. Om du inte vill hålla fast med bara en klocka, lägg till några stora i ett litet område för en iögonfallande design. Detta kommer verkligen att förbättra någon vägg som du lägger till dem samtidigt som du skapar en överdimensionerad konststycke.

    Dricks: Se till att klockorna är uppställda på samma gång så att de inte ser asymmetriska.

  • Bild med titeln Dekorera runt en stor väggklocka Steg 4
    4. Placera din väggklocka nära en annan kontaktpunkt för att uppmärksamma det. Om ditt vardagsrum redan har en kontaktpunkt som en öppen spis, placera din väggklocka ovanpå den för att dra ännu mer uppmärksamhet åt det. Håll din väggklocka neutral så att den matchar vilken kontaktpunkt du lägger till den.
  • Tegel eldstäder ser särskilt bra ut med en brun eller solbränna väggklocka ovanför manteln.
  • Bild med titeln Dekorera runt en stor väggklocka Steg 5
    5. Lägg till klockan till din matsal eller sovrum för en unik placering. Väggklockor placeras oftast i vardagsrummet. Om du vill byta upp ordningen av saker, lägg din stora väggklocka i din matsal, sovrum eller badrum för en intressant placering.

    Dricks: Du kan till och med lägga till en stor väggklocka till din trappa för att lägga till något intresse för det.

  • Metod 2 av 3:
    Hängande ramar och konstverk
    1. Bild med titeln Dekorera runt en stor väggklocka Steg 6
    1. Lägg till små bildramar runt din väggklocka för en personlig touch. Eftersom en stor väggklocka kommer att locka mycket uppmärksamhet, kan du ge människor något annat att titta på genom att lägga till några små bildramar i en abstrakt design runt den. Lämna ett område på ca 6 tum (15 cm) dygnet runt för att ha en bra balans på din vägg. Du kan lägga upp bilder av din familj, dina vänner eller pittoreska landskap.
    • Du kan matcha dina ramfärger till färgen på klockan, eller använd några vanliga svarta bildramar för ett neutralt val.
  • Bild med titeln Dekorera runt en stor väggklocka Steg 7
    2. Häng målningar runt klockan för ett konstnärligt utseende. Bilderna är trevliga, men målningar lägger till en luft av sofistikering till din väggklocka. Häng 2 till 3 små målningar i ramar som kompletterar din väggklocka för några extra detaljer runt ditt iögonfallande stycke. Ellerpar din klocka med en stor målning som sitter under den för en mer artsy-effekt.
  • Du kan hitta billiga målningar på de flesta sparsamhetsbutiker.
  • Bild med titeln Dekorera runt en stor väggklocka Steg 8
    3. Sätt upp dina initialer eller efternamn för en fin hyllning. Om du vill uppmärksamma ditt efternamn, lägg upp några träbokstäver som stavar ut ditt fulla efternamn eller dina initialer under din väggklocka. Du kan måla bokstäverna för att matcha din andra inredning eller lämna dem som vanligt trä för ett mer rustikt utseende.
  • De flesta hantverksförsörjningsbutiker har träbokstäver och akrylfärg.
  • Metod 3 av 3:
    Använda växter och banderoller
    1. Bild med titeln Dekorera runt en stor väggklocka Steg 9
    1. Ram din klocka med en krans för en iögonfallande design. Gamla väggklockor ser bra ut när de har en trevlig krans som hänger ovanför dem, särskilt under semestern. Skruva i några krokar över din väggklocka och häng en krans ovanför din klocka så att den draper över det.
    • Lägg till några små julljus på din krans för att rita ännu mer uppmärksamhet på klockan.
  • Bild med titeln Dekorera runt en stor väggklocka Steg 10
    2. Häng en banner under klockan för en festlig touch. Om du är värd för en semesterfest kan du lägga till en banner under din klocka för att betona tillfälle. Använd tummen tackar för att fästa en banner i en halvcirkel under din klocka som säger "God jul", "Grattis på födelsedagen" eller "Happy Holidays."
  • Du kan köpa banners från ditt lokala partiförsörjningsbutik eller göra din egen genom att klippa ut trianglar av byggnadspapper, fästa dem på Twine och skriva din fras ett brev i taget med en permanent markör.
  • Bild med titeln Dekorera runt en stor väggklocka Steg 11
    3. Gränsen din klocka med växter för ett trevligt balanserat utseende. En pop av grön kan verkligen lägga till en fin ram i din väggklocka. Sätta upp hyllor och placera krukväxter eller vaser fyllda med blommor på dem. Eller sätt plantorna på en mantel under din väggklocka.
  • Clay Potter är ett trevligt neutralt utseende, medan färgade krukor lägger till en pop färg till din inredning.
  • Bild med titeln Dekorera runt en stor väggklocka Steg 12
    4. Fäst några hängande växter till ditt tak för en naturlig design. Hängande växter ger en fin ram för din väggklocka om du placerar dem korrekt. Skruv 2 krokar i ditt tak och häng en växt i en hängande korg från varje krok på vardera sidan av din väggklocka.
  • Du kan hitta hängande växter på de flesta trädgårdsförsörjningsbutiker.
  • Dricks: Hängande växter ser bra ut om de har vinstockar som hänger under sina korgar.

    Tips

    Dekorera ditt hem handlar om din personliga preferens. Prova några olika designidéer tills du hittar en som du gillar.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande