Hur man dekorerar med neon

Neon kan vara en bra färg för att spruce upp ett tråkigt rum. Om du vill dekorera med Neon kan du använda Neon-tillbehör. En neon väggkrok eller ett vintage neonskylt kan vara ett bra komplement till ditt hem. Du kan också använda färg för att lägga till Touches of Neon här och där, ljusa upp ett rum som annars är mättat med neutrala färger. Med lite engagemang kan du göra ditt hem ser bra ut i Neon.

Steg

Del 1 av 3:
Innehåller tillbehör
  1. Bild med titeln Dekorera med Neon Steg 1
1. Använd Neon Coasters. Underlägg är en stor dekoration för alla rum. Även när de inte används, kan du sätta ut kustarna på slutbord och soffbord. Om du vill lägga till ett subtilt stänk av neon till ditt hem, införliva neonunderlägg.
  • Om du inte vill ha något för ljust eller braudigt, kan du använda underlägg som är prickade eller randiga med neon istället för underlägg som är färgade i en solid nyans av neon.
  • Bild med titeln Dekorera med Neon Steg 2
    2. Investera i Neon Ombre Vases. Färgen i Ombre vaser bleknar från toppen till botten. Du kan få Ombre Neon Vases för en subtil hint av neon i ditt hem. En ombre-neonvase kan till exempel vara klart nära toppen och blekna i en ljus nyans av neonrosa i botten.
  • Ombre vaser kan vara ett bra sätt att dekorera slutbord, bufféer och mantlar.
  • Du kan placera saker som konstgjorda blommor eller dekorativa vass i Ombre Vases.
  • Bild med titeln Dekorera med Neon Steg 3
    3. Gå för vintage neonskyltar. Sluta med en lokal loppmarknad och se om du kan hitta ett vintage neonskylt. Om du älskar quirky dekorationer kan ett vintage tecken fungera bra för ditt hem. Du kan hänga upp det i ditt vardagsrum, kök eller annan del av ditt hus.
  • Du kan också hitta artister online som skapar neonskyltar i andan av vintage tecken från det förflutna. Om du älskar idén om neondekorationer, kan det vara något värt att investera i
  • Bild med titeln Dekorera med Neon Steg 4
    4. Använd Neon-sladdar i en tidningsinnehavare. En hängande magasinhållare kan vara ett bra sätt att eliminera rodnad i ditt hem. Leta efter en hängande magasinhållare med neon rep. Detta är en liten touch av neon, men kan lägga till ett stänk av färg till ett annars tråkigt rum.
  • Bild med titeln Dekorera med Neon Steg 5
    5. Häng dina nycklar på Neon Hooks. Sluta med en lokal avdelning eller möbelaffär och leta efter neonhakar. Du kan borra dessa i din vägg för en rolig, färgstark nyckelkrok. Detta lägger till ett stort stänk av neon till ditt hem.
  • Du kan också få neonhakar i ovanliga mönster. Till exempel, leta efter neon krokar i form av djur.
  • Del 2 av 3:
    Lägga till subtila berör av neon
    1. Bild med titeln Dekorera med Neon Steg 6
    1. Sprayfärg gamla stolar med neon. Om du har några gamla stolar i ditt kök, överväga spraytmålningar av dem i neon nyanser. Du behöver inte spraya ner hela stolen om du känner att det skulle vara för mycket. Du kan bara spraya ner nyckeldelar, som sätena eller benen.
    • Detta kan fungera bra om ditt kök har ett mer neutralt färgschema. Några neon på dina stolar kan lysa upp rummet.
  • Bild med titeln Dekorera med Neon Steg 7
    2. Måla en liten del av en vägg neon. Många blyga bort från tanken på att måla en vägg neon. Det kan tyckas för ljust eller till och med klibbigt. Men ett litet stänk av neon på en vägg kan faktiskt lysa upp ett rum utan att vara för gaudy eller distraherande.
  • Om du har ett rum med neutralt färgat väggpapper eller färg, försök att måla en vägg i en neonskugga för att lägga till lite ljus och roligt.
  • Du kan också lägga till accenter med neon. Till exempel, måla kanterna på golvbrädorna neon eller placera någon neonfärg på handtag till skåp.
  • Du kan inkludera 1-2 olika neonfärger med en mörk bakgrund för ett riktigt dynamiskt utseende.
  • Bild med titeln Dekorera med Neon Steg 8
    3. Lägg till några neonartiklar till ett annars tråkigt rum. Du behöver inte mätta ett rum i Neon för att dekorera med det. Faktum är att du kan placera några saker strategiskt i ett neutralt rum. Till exempel, om ditt vardagsrum är mestadels i nyanser av beige eller vitt, lägg till ett neon slutbord eller kasta några neon kasta kuddar på din soffa.
  • Bild med titeln dekorera med Neon Steg 9
    4. Måla neon accenter på dörrarna. Du kan måla runt fönstren på din ytterdörr, med neon nyanser. Du kan också måla något som handtaget eller ramen för en dörr neon. Några neon accenter på dörrarna i ditt hem kan införliva neon på ett sätt som inte är överväldigande.
  • Del 3 av 3:
    Undvik fallgropar
    1. Bild med titeln Dekorera med Neon Steg 10
    1. Oroa dig inte för allt som matchar ditt färgschema. Att vara för bekymrad över matchning är en dekoration fallgrop i allmänhet. Oroande för mycket om att matcha med neon är särskilt svårt. Din neon nyanser kommer förmodligen inte att matcha färgschemat för ditt rum exakt och det är okej. Neon är tänkt att lägga till lite variation i ett rum. Det är okej om neonfärger skiljer sig lite från andra nyanser i ditt hem.
  • Bild med titeln Dekorera med Neon Steg 11
    2. Tänk på att undvika gröna neonfärger. Medan många neon nyanser är roliga och attraktiva, tycker vissa dekoratörer Neon Green. Färgen tenderar att polarisera och kan enkelt överväldiga ett rum. Om du är bekymrad över ditt hem ser klibbig, håll dig till andra nyanser av neon.
  • Bild med titeln Dekorera med Neon Steg 12
    3. Försumma inte att dekorera vissa områden. Kom ihåg att neon kan vara intensiv. Därför kan du vara bättre med att använda det ofta bortglömda områden i hemmet. Platser som fönsterbrädor, skåp och konstverk på väggarna kan alla införliva neon. Detta lägger till en ledtråd av neon utan överväldigande ett rum.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande