Hur man blir en surrogatmor i ohio

Många par som vill att barn inte kan tänka sig eller bära dessa barn utan medicinsk eller tredje part. Många gånger, att bistånd från tredje part är en kvinna som är villig att bli gravid och föda ett barn som kommer att höjas som andras barn. Den här kvinnan kallas en surrogat. I Ohio kan en kvinna fungera som en surrogat och kompenseras en rimlig avgift.

Steg

Del 1 av 3:
Förstå surrogat
  1. Bild med titeln Kontrollera ett sår för infektionssteg 9
1. Identifiera de typer av surrogacy. Det finns främst två typer av surrogacies: gestational och traditionell. I en gestationell surrogat förenas ett ägg och spermier för att skapa ett embryo som sedan implanteras i surrogatet som kommer att bära och bära barnet. Surrogatet är inte en biologisk förälder till barnet. I en traditionell surrogat är surrogatet impregnerat via artificiell insemination av givarens spermier som göds av surrogatens ägg. I det här fallet är surrogatet också barnets biologiska mor.
  • Ohio högsta domstolen har erkänt giltigheten av vissa gestationella surrogatkontrakt men har inte behandlat avtal om traditionell surrogat. Förmodligen skulle normal familjerätt gälla för traditionell surrogat, beviljande av föräldrars rättigheter till biologiska föräldrar.
  • Bildbeteckningen blir involverad i medicinsk forskningsstudier Steg 2
    2. Förstå ersättningen som betalas till en surrogat. I Ohio är det olagligt att betala en avgift för att anta ett barn. Emellertid har avgifter för surrogat upprätthållits så länge de är rimliga och verkar inte som om barnet säljs.
  • Enligt Ohio-baren sträcker sig avgifterna i allmänhet från $ 7.000 till $ 25.000. Men enligt ett surrogatcenter, varierar den genomsnittliga ersättningen för ett surrogat från $ 39,450 till $ 52,450, beroende på olika faktorer. Dessa faktorer inkluderar om surrogatet har fungerat som ett surrogat före och om hon bär flera barn.
  • Beloppet kan öka beroende på förlorade löner på grund av verkställd sängstöd, liksom resekostnader och livförsäkring.
  • Bild med titeln Gör ett forskningspapper Steg 4
    3. Forskning effekterna av graviditeten. Om du inte har varit gravid förut, då bör du bli medveten om hur graviditeten kommer att påverka din hälsa och livsstil. Denna inverkan omfattar tid som saknas från arbete för möten med obstetriker eller för förlossning. Även om du har haft normala graviditeter i det förflutna kan komplikationer inträffa, vilket kan utsätta dig för sängstöd eller sjukhusvistelse.
  • Var också medveten om att många kvinnor växer mycket knutna till ett barn som de har vårdat i livmodern i nio månader. Att ge det barnet upp kan vara känslomässigt utmanande. Ändra ditt sinne och bryter mot ett surrogatkontrakt kan utsätta dig för ekonomiska påföljder. Det kan också vara mycket traumatiskt för de avsedda föräldrarna.
  • En annan övervägande är hur graviditeten kommer att påverka dina andra barn, som du kommer att ta hand om under och efter graviditeten. Du borde vara villig att berätta för dina barn att du bär en baby för andra människor och att barnet inte kommer hem med dig efter att ha blivit född.
  • Bild med titeln Hyra Steg 5
    4. Hyr en advokat. Du bör inte göra surrogat. En skicklig surrafacy advokat kan diskutera med dig om det här är ett bra alternativ. Också en skicklig advokat kan hjälpa dig att granska surrogatkontraktet och kan ge juridisk rådgivning om några tvister uppstår mellan dig och de avsedda föräldrarna.
  • Det kan vara svårt att hitta en advokat som har erfarenhet av surrogacies. Ohio-baren kör ett referensprogram, som kan hittas här. Det listas dock inte "surrogacy" som en specialitet som du kan söka efter. Följaktligen kanske du vill hitta advokater som övar "familjerätt" och ringa för att kontrollera om de har hanterat surrogatproblem.
  • American Academy of Assisted Reproductive Technology-advokater är en nationell organisation av advokater som är avsedda för att främja bästa rättsliga praxis med avseende på stödjande reproduktionsteknik. Du kan också kolla deras katalog här För advokater i Ohio.
  • Del 2 av 3:
    Överens om att vara en surrogat
    1. Bild med titeln Hjälp Paranoid Människor Steg 3
    1. Lokalisera avsedda föräldrar. Surrogatkontrakt förhandlas ofta mellan par och en surrogat som har känt varandra i många år och kan till och med vara relaterade. Till exempel kan en syster vara villig att bära det befruktade embryet för sin syskon och hans eller hennes make.
    • Det finns också byråer som matchar par som söker efter en surrogat med potentiella surrogater.För att hitta en nära dig, bör du göra en internetsökning, skrivande i "surrogatior" och din stad eller län i din favorit sökmotor.
    • Byråer har vanligtvis strikta krav för sina surrogater. Till exempel kan de kräva att du har minst ett eget barn, inte har några komplikationer i din obstetriska historia, har ingen kriminalregister och har inte haft mer än två C-sektioner eller fyra vaginala leveranser.
  • Bild med titeln Välj ett kriminellt försvarsadvokat Steg 8
    2. Forskning de andra parterna. Om du förhandlar om ett surrogatavtal med någon annan än långtidsvänner och familj (och ibland även då), bör du noggrant undersöka den andra parten eller byrån. Ett surrogatkontrakt är ett skriftligt avtal och kan bli grunden för tvister. Du borde veta vem du anger ett kontrakt med. Dessutom vill du vara säker på att den andra parten inte får barnet för olagliga ändamål (t.ex. människohandel). Om de avsedda föräldrarna har en lång kriminell historia kanske du vill undvika att arbeta med dem.
  • Om du arbetar med en byrå, kolla Better Business Bureau och handelskammaren i det område där byrån är belägen. Du kanske också vill kontrollera med Ohio-advokaten för att se om några rättegångar har lämnats in mot byrån av staten eller andra parter.
  • Om du har att göra med privatpersoner, kanske du vill anställa någon för att utföra en bakgrundsundersökning. Idealiskt kommer de avsedda föräldrarna att vara mycket öppna om sitt liv och bakgrund och kan till och med komma överens om en bakgrundskontroll. Om de verkar tveksamma, kanske du vill ompröva arbeta med dem.
  • Du kan ta reda på hur du utför en bakgrundskontroll genom att läsa WikiHow Hur man gör en kriminell bakgrundskontroll.
  • Bild med titeln vara en framgångsrik advokat Steg 10
    3. Diskutera villkoren i surrogatordningen.Om du hittar ett par är du villig att fungera som en surrogat för, vill du diskutera en mängd olika problem innan du går vidare för att utarbeta ett kontrakt. Ta dig tid att möta ansikte mot ansikte för dessa diskussioner. Det är viktigt att komma till överenskommelse om kritiska frågor innan du börjar surrogacy. Ge viss tanke på följande och var noga med att diskutera var och en med de avsedda föräldrarna:
  • Vem kommer att vara ansvarig för varje nödvändigt eller valfritt föremål under graviditeten och förlossningen. Dessa kan innefatta medicinska räkningar, försäkringspremier, upptäckta kostnader, moderskapskläder, löner för tid som surrogatet saknar arbete för obstetrikiens utnämningar, barnomsorg för alla befintliga barn i surrogatet för den tid hon inte kan ta hand om dem på grund av surrogatgraviditeten.
  • Alla parter bör också komma överens om valfri testning som ska göras (t.ex. amniocentes), inklusive när den ska utföras.
  • Alla parter bör komma överens med vad som ska göras vid en komplikation eller om ett test indikerar en födelsefel. Diskutera vem som täcker några avgifter om en livskraftig graviditet eller levande födelse inte uppstår, och om några avgifter kommer att betalas för surrogen i den situationen.
  • Diskutera vilken typ av procedur som kommer att inleda graviditeten och vem ska donera både ägget och spermierna. Diskutera också det maximala antalet försök att uppnå graviditet.
  • Besluta om vilka kliniker som kommer att ge all sjukvård och huruvida du borde träffas med särskilda läkare som valts av de avsedda föräldrarna.
  • Del 3 av 3:
    Granska surrogatkontraktet
    1. Bild med titeln Köp Bank ägda avskärmning Steg 4
    1. Utarbeta inte kontraktet själv. Ett surrogatkontrakt är komplicerat. Eftersom det finns så många tekniska detaljer att täcka, bör du inte försöka utarbeta det själv. Om möjligt bör du sitta ner med din egen advokat och granska kontraktet.
    • Om du går igenom en byrå, kommer byrån förmodligen att utarbeta kontraktet. Du bör fortfarande behålla din egen advokat för att granska kontraktet. Även de bästa, de flesta etiska myndigheterna kommer att fokusera på att skydda sina egna intressen, inte din. Du borde alltid ha en självständig advokat översyn.
  • Bild med titeln Läs snabbare Steg 3
    2. Läs hela kontraktet. Du bör kontrollera kontraktet för att se till att den innehåller alla bestämmelser som du diskuterade med de avsedda föräldrarna, E.g., Vem ska betala medicinska räkningar, förlorade löner för att delta i medicinska möten, etc.
  • Bild med titeln Bli en Arizona licensierad entreprenör Steg 8
    3. Kontrollera valet av lagbestämmelser. Denna klausul är särskilt viktig när surrogatet och de avsedda föräldrarna bor i olika stater. Om en rättegång utvecklas, kommer lagen om den stat som valts i kontraktet att kontrollera tolkningen av kontraktet och eventuella tvister.
  • Bildbeteckningen är en framgångsrik advokat Steg 13
    4. Höj problemen före undertecknandet. Om du inte håller med något i kontraktet, ska du motsätta dig det innan du signerar. Kontraktet ska innehålla hela avtalet, så skriv inte ett kontrakt även om du får verbala försäkringar som de andra parterna kommer att revidera kontraktet vid ett senare tillfälle. Vänta istället att kontraktet ska revideras.
  • Det är nog en bra idé att lägga kommunikation mellan parterna skriftligen så ofta som möjligt. E-post är ett utmärkt sätt att kommunicera informellt samtidigt som man behåller en kopia av kommunikationen.
  • Bild med titeln Deal med en ätstörning under graviditeten Steg 7
    5. Följ kontraktet. Efter det att surrogatkontraktet utförs, bör det följas. Om ett problem uppstår som inte omfattas av kontraktet, bör alla parter diskutera det och försöka komma överens. När en överenskommelse nås, minska det avtalet att skriva och underteckna det också.
  • Om problem uppstår som inte kan lösas genom överenskommelse, bör du söka hjälp av en advokat.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande