Hur man lämnar för en ändring av obligationsförhållandena

När du släpps på borgen måste du lägga upp en borgsobligation och är också överens om att följa vissa villkor. Om du bryter mot en av villkoren, kan din borgen återkallas. För att ändra dessa villkor måste du lämna in en rörelse med domstolen. I rörelsen identifierar du det tillstånd du vill ha ändrat och förklara varför. Efter att ha arkivering, kan du behöva delta i en hörsel framför en domare.

Steg

Del 1 av 3:
Utarbetande av rörelsen
  1. Bild med titeln Fil för en ändring av obligationsförhållanden Steg 1
1. Identifiera vilket tillstånd du vill ändra. Domaren kan ha pålagt många villkor som en del av din borgen. Du bör identifiera alla de villkor du vill ändra så att du kan fråga domaren i en rörelse för en ändring. Vanliga villkor inkluderar:
  • Mängden borgen. Om du vill minska din borgen, se sedan Få borgen reducerad. Denna artikel kommer att hantera att ändra andra villkor.
  • Reserestriktioner. Du kan vara förbjuden att lämna staten eller länet.
  • Inga kontaktbegränsningar. Du kan också vara begränsad från att kontakta ett påstått offer eller ett vittne.
  • Drog- eller alkoholprovning. Du kan behöva ta periodiska drogtest, speciellt om ditt brott involverade med hjälp av droger.
  • Ingen besittning av skjutvapen.
  • Bild med titeln Fil för en ändring av obligationsförhållanden Steg 2
    2. Berätta för din advokat att lämna in motionen. Som kriminell svarande borde du ha en advokat. Om du inte hade råd med en advokat, borde du ha ansökt om en offentlig försvarare. Ibland är Bail inställd på det första utseendet, innan du har haft en chans att få en advokat. Om det hände, bör du anställa en.
  • Berätta för advokaten så snart du anställer honom eller henne vilket villkor för din release du vill ändra. Din advokat ska komma till jobbet direkt utarbeta en rörelse för att ändra villkoren för din release.
  • Bild med titeln Fil för en ändring av obligationsförhållanden Steg 3
    3. Prata med åklagaren. Åklagaren kan komma överens om den föreslagna förändringen. Om så är fallet har du ett mycket starkare argument och kan nämna det faktum i din rörelse. Prata med åklagaren genom att ringa eller besöka.
  • Se till att du har ett bra argument för varför du vill ändra villkoret för din release. Till exempel kan du behöva lämna länet för att kunna utföra ditt jobb. Det är ett mycket starkare argument än att hävda att du vill lämna bara för en semester.
  • Bild med titeln Fil för en ändring av obligationsförhållanden Steg 4
    4. Formatera din rörelse. Du ska skriva din rörelse så att det är lätt att läsa. Öppna ett tomt ordbehandlingsdokument. Ställ in teckensnittet till 14 poäng gånger ny romersk eller arial teckensnitt. Se också till att dokumentet är dubbelt åtskilt och att du har en tums marginaler.
  • Se även på andra dokument som lämnats in i ditt ärende, till exempel det kriminella klagomålet. Kontrollera om den trycks ut på "Preading Paper", vilket är papper numrerat upp vänster sida. Du kan ladda ner den här typen av papper från online.
  • Bild med titeln Fil för en ändring av obligationsförhållanden Steg 5
    5. Sätt in bildtexten. Överst på första sidan ska innehålla "bildtexten."Denna information stannar densamma under hela fallet. Du hittar den här informationen genom att titta på något dokument som är inlämnad i ditt ärende hittills. Bildtexten omfattar:
  • Domstolens namn.
  • Regeringen åtalar dig, som "människor i Maryland" eller "USA."
  • Ditt namn som svaranden.
  • Fallet nummer.
  • Bild med titeln Fil för en ändring av obligationsförhållanden Steg 6
    6. Titel din rörelse. Du kan titla det "Motion för att ändra villkoren för utgåvan för svaranden Melissa Smith" eller något motsvarande. Se till att du lägger din titel i alla kepsar och understryker den. Du kan också göra bokstäverna djärvt, så att titeln sticker ut.
  • Bild med titeln Fil för en ändring av obligationsförhållanden Steg 7
    7. Lägg till en introduktion. Du bör presentera dig själv i introduktionen och ange även om du har en advokat eller om du representerar dig själv (kallad representerar dig själv "pro se"). Du borde också berätta för domaren varför du tar med mig.
  • Provspråk kan läsa: "Kommer nu, svarande Melissa Smith (" Svarande "), som representerar Pro Se SE, som lämnar denna rörelse för att ändra villkoren för hennes frisläppande. Till stöd för hennes rörelse, svarande stater som följer ..."
  • Bild med titeln Fil för en ändring av obligationsförhållanden Steg 8
    8. Ge viktiga bakgrundsfakta. Du borde spendera de första styckena som ger domaren någon viktig bakgrundsinformation. Till exempel bör du inkludera det datum du fick din första borgen. Om du anställde en advokat kan du också ange att du har behållit råd och identifiera vem de är.
  • Du kan skriva, "den 31 augusti 2016 arresterades Svarande Smith och bokades på anklagelser om övergrepp och batteri. Den 1 september 2016, domare Alice X. Tarkington fastställde villkoren för svarandes release. Vid det ursprungliga utseendet beställde domstolen svarande Smith att inte kontakta sin dotter, som är ett av de påstådda offren i det här fallet."
  • Bild med titeln Fil för en ändring av obligationsförhållanden Steg 9
    9. Be om att ändra villkoren för release. Du måste uttryckligen be domstolen att ändra villkoren för frisläppande och förklara hur de ska ändras. Du bör också ge skäl till varför villkoren ska ändras.
  • Till exempel kan du argumentera för att villkoren ålägger ett otillbörligt ont på dig. Till exempel: "Den nuvarande" ingen kontakt "beställer en allvarlig svårighet på svaranden och hennes dotter. Svarandens dotter fruktar inte sin mamma. Men långvarig separation kan skada dottern."
  • Om du vill sluta behöva ta drogtest, bör du nämna att du hittills har gått igenom alla test. Till exempel: "Under släpp, har svaranden testat negativt för alla förbjudna ämnen varje gång hon har testats. Eftersom svaranden inte har någon historia av narkotikamissbruk, begär hon att den här domstolen upphäver drogtestning som ett villkor för hennes frisläppande."
  • Om åklagaren har kommit överens med dig att villkoren ska ändras, var noga med att nämna det faktum. Till exempel: "Counsel för Förenta staterna och svaranden har diskuterat denna fråga. Förenta staterna har kommit överens om att inte bestrida denna rörelse."
  • Bild med titeln Fil för en ändring av obligationsförhållanden Steg 10
    10. Lägg till en slutsats. I slutet av rörelsen bör du kort upprepa vad du vill att domaren ska göra. Kom också ihåg att underteckna och datera din rörelse. Alla rörelser som lämnats till en domstol måste undertecknas.
  • DIN SLUTSATS KAN LÄS: "Därför begärer svaranden att denna domstol beviljar förslaget att ändra villkoren för utsläpp och upphäva No-Contact Order."
  • Bild med titeln Fil för en ändring av obligationsförhållanden Steg 11
    11. Utkast till ett intyg om tjänst. Du måste ge åklagaren en kopia av din rörelse så att de kan motsätta sig. Även om de inte motsätter sig, borde du fortfarande ge dem en kopia. Du kan lägga till ett intyg om tjänsten till din rörelse, som intygar hur du gav meddelande.
  • Certifikatet kunde läsa: "Jag intygar härmed att en kopia av denna rörelse skickades förstklassig, återvändande mottagande, den 12 september 2016 till [Infoga adress för åklagare]."Ta sedan en signaturlinje och underteckna den.
  • Om du försöker att upphäva en kontaktbeställning, så gäller det offer som beställningen också ska ges en kopia. De måste komma överens om att ingen kontaktbeställning ska upphävas.
  • Bild med titeln Fil för en ändring av obligationsförhållanden Steg 12
    12. Inkludera en föreslagen order. Många domstolar kräver att du skickar in en föreslagen order. Ordern är vad domaren tecknar om du vinner rörelsen. Du bör utarbeta det på ett separat papper. Du bör infoga bildtextinformationen längst upp och titel den "."
  • Orderens kropp beror på vad du ber om. Om du till exempel frågar att domaren upphäver kravet på drogtestning, kan ordern läsas: "Vid övervägande av svarandes rörelse för att ändra villkoren för frigivning, på den 10: e oktober 2016, beställs det härmed att Rörelsen beviljas, och det är vidare beordrat att svaranden inte längre ska lägga fram till drogtestning som ett villkor för hennes frisläppande."
  • Ta sedan en rad för domarens signatur.
  • Del 2 av 3:
    Arkivering av rörelsen
    1. Bild med titeln Fil för en ändring av obligationsförhållanden Steg 13
    1. Gör flera kopior. Du bör göra en kopia för dina poster och en annan kopia för att skicka till åklagaren. Din domstol kan också kräva att du filerar kopior tillsammans med originalet. Fråga domstolen hur många kopior du behöver fil.
  • Bild med titeln Fil för en ändring av obligationsförhållanden Steg 14
    2. Få ett utfrågningsdatum. Du måste schemalägga en dag och tid för domaren att höra argument på rörelsen. Varje domstol hanterar schemaläggning lite annorlunda. I vissa domstolar planerar clerken utlösningen efter att ha fått din rörelse och meddelar alla parter i datumet.
  • I andra domstolar måste du fråga clerk för ett hörapparat och sedan fylla i ett meddelande om hörselform och skicka det till åklagaren.
  • Bild med titeln Fil för en ändring av obligationsförhållanden Steg 15
    3. File din rörelse med clerk. Ta dina kopior och original till clerk. Be om fil. Han eller hon kan stämpla dina kopior med inlämningsdatum. Om du fortfarande är i fängelse, måste du maila motion till domstolen. Fråga någon i fängelset för adressen.
  • Du kan behöva betala en arkiveringsavgift för att lämna in en rörelse. Fråga domstolen för beloppet och acceptabla betalningsmetoder.
  • Bild med titeln Fil för en ändring av obligationsförhållanden Steg 16
    4. Skicka en kopia till åklagaren. Använd metoden som identifieras i ditt intyg om service. Om du hade någon hand leverera rörelsen, fråga sedan servern för att fylla i ett "bevis på service" eller "affidavit av service", som du kan få från din domstols clerk.
  • Servern ska returnera den signerade affidavit till dig. Håll en kopia och lämna originalet med domstolen.
  • Del 3 av 3:
    Delta i en hörsel
    1. Bild med titeln Fil för en ändring av obligationsförhållanden Steg 17
    1. Förbered ditt argument. Ditt argument bör baseras på de faktorer som domaren anser vid bestämning av borrvillkor. I synnerhet vill domaren känna sig övertygad om att du inte är en flygrisk eller en fara för samhället.
    • Gör en lista med kula poäng och försök att träffa dina viktigaste argument. Du kommer nog inte ha mycket tid att argumentera framför domaren.
    • Om du är nervös, kan du sitta på en dag när domaren har en utfrågning. Kontrollera domarens kalender, som kan vara online, eller ring domarens kontorist och fråga när rörelser hörs.
  • Bild med titeln Fil för en ändring av obligationsförhållanden Steg 18
    2. Klä på lämpligt sätt. Du vill skapa ett bra intryck på domaren. Av den anledningen borde du spendera lite tid på att sätta ihop en bra garderob. Du vill övertyga den domare att du är ansvarig och att ändra dina versionsvillkor kommer inte att äventyra allmänheten eller ditt påstådda offer. Ju mer professionell du ser, desto bättre.
  • Män kan bära affärsbyxor och en knapptröja med en krage. Bära en konservativ slips om du har en. Konservativa Slipsar är i neutrala färger (inte rosa eller neongrön) och är en solid färg eller med ett kontrollmönster. Kom ihåg att bära klänningskor med mörka strumpor och raka eller trimma ditt skägg.
  • Kvinnor har fler alternativ. Generellt kan kvinnor ha en kjol eller klänningbyxor med en trevlig tröja eller blus. Kvinnor kan också bära konservativa klänningar. Passform är viktigast. Använd inte något för hårt eller avslöjande. Kvinnor bör också ha på sig skor, inte sandaler.
  • Varken män eller kvinnor ska bära shorts, jeans, t-shirts, flip-flops, bollhattar eller kläder som har skrivit på den.
  • Bild med titeln Fil för en ändring av obligationsförhållanden Steg 19
    3. Gör ditt argument. När det är dags att argumentera, kommer clerken att ringa ditt namn. Säg "här!"Och sedan flytta till framsidan av rättssalen. När du gör ditt argument, kom ihåg följande tips:
  • Prata bara till domaren, inte till åklagaren.
  • Tala högt nog så att du kan höras.
  • Ring domaren "Din ära."
  • Avbryt inte domaren. Om domaren har frågor, lyssna tyst på frågan och svara på det direkt.
  • Bild med titeln Fil för en ändring av obligationsförhållanden Steg 20
    4. Lyssna tyst till åklagaren. Om åklagaren motsätter din rörelse, kommer han eller hon att dyka upp och argumentera för att domaren inte ska ändra dina villkor för release. Du kan inte avbryta åklagaren som han eller hon argumenterar. Höj inte din hand - domaren ger dig chansen att svara när åklagaren slutar.
  • Skriv ner allt du vill svara på. När åklagaren slutar, fråga domaren, "Din ära. Kan jag svara?"
  • Bild med titeln Fil för en ändring av obligationsförhållanden Steg 21
    5. Har offret talat. Om du försöker att upphäva en kontaktbeställning, kan domstolen kräva att offret kommer till domstol och ange varför han eller hon håller med om att upphäva ordern. I många stater kommer domaren kommer inte att godkänna No-Contact Order om inte offret kan ge tvingande skäl att göra det.
  • Bild med titeln Fil för en ändring av obligationsförhållanden Steg 22
    6. Be domaren att förklara orsakerna till att neka din rörelse. Om du förlorat rörelsen, vill du att domaren ska förklara varför. I de flesta domstolar utarbetar domare inte skriftliga yttranden när de förnekar rörelser. Istället ger de sina skäl från bänken muntligt.
  • Följaktligen, om du förlorar, fråga domaren att förklara orsakerna. Domstolens reporter kommer att ta ner vad domaren säger.
  • Om domaren håller med dig, ska han eller hon underteckna din beställning.
  • Tips

    Om du arbetade med en borgningsbondsman för att lägga in en borgsobligation (säkerhet), kan Bondsman innehålla villkor för bindningen. Till exempel kan du behöva ringa Bail Bondsman varje dag för att checka in. För att ändra dessa villkor måste du arbeta med Bail Bondsman.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande