Hur man lockar en virgo-kvinnlig

Så du har hittat ett virgo som har fångat ditt öga, va? Ingen kan skylla på dig. En tjej född mellan 23 augusti och 22 september är en lockande, entrancing kvinna. Hon är feminin och coy, men på något sätt starkt och definitivt principiellt. Vill du veta hur man tittar på dig och bara du? Det är lätt att göra om du kan närma dig henne långsamt, imponera på henne med din skärpa och tillgodose sin perfektionism.

Steg

Del 1 av 3:
Gör anslutningen
  1. Bild med titeln lockar ett Virgo-kvinnligt steg 1
1. Var vänner med henne först. Virgo-kvinnan är en du måste dra ut långsamt. Hon behöver veta vem du är och vara bekväm med dig innan saker även kan röra på romantisk eller sexuell. Hon gillar att veta exakt vad hon kommer in i, så var vän med henne först. Något värt det är värt att vänta, och hon är definitivt.
  • Använd, subtil, oavsiktlig handen för att få henne van vid fysisk kontakt med dig. Det lägger inte upp dig för avslag, men det får fortfarande din beröring i hennes undermedvetna. Förhoppningsvis börjar hon tycka om det och vill ha det mer och mer. Hon börjar röra dig tillbaka, så att du vet att det är okej att fortsätta.Bild med titeln lockar ett Virgo kvinnligt steg 1bullet1
  • Bilden med titeln lockar ett Virgo-kvinnligt steg 2
    2. Göra det första draget. Virgo-tjejer är väldigt blyg, så var försiktig så att hon inte är intresserad av dig. För att börja med ett förhållande med en Virgo, måste du vara den som gör det första draget, eftersom hon är för blyg och traditionell att göra det själv. När hon lär känna dig, kommer hennes blyghet att slita av och hon kommer att bli säker på dig. Men för just nu kommer du att göra arbetets brunt.
  • Vet exakt vad du vill göra - hon kommer att lockas till din beslutsfattande. Berätta för henne exakt var du vill ta henne till middag eller vad du vill göra i helgen. Vem kan vägra ett erbjudande som levereras med sådant förtroende och önskan?
  • Hålla det traditionellt. Får inte henne ensam i ett mörkt rum och börja lossa ditt bälte. Var romantisk och långsam till start. Hon måste vara häpnadsväckande framför allt annat.
  • Bilden med titeln lockar ett Virgo-kvinnligt steg 3
    3. Var snäll och älskvärt mot henne. Virgo kvinnor har en mjuk plats för mer romantiska ord och föredrar att bli kallad "skön" eller "Söt" istället för "varm" eller "sexig." När du interagerar med henne, var snäll och omtänksam. Hon kommer inte att bli imponerad av någon visning av Machismo eller Playful Condescension. Spel är inte hennes sak.
  • Hon letar efter en partner som kommer att vara en konstant. Vem kan hjälpa henne att inte oroa sig och sätta henne tillfreds. Om du deltar i ett spel av katt- och mus eller dragkrok, kommer hon inte att ha det. Hon vill veta att du är i henne och bara henne och planerar inte att gå någonstans. Kort sagt, hon behöver lita på dig.
  • Bilden med titeln lockar ett Virgo-kvinnligt steg 4
    4. Har intelligenta samtal med henne. Framför allt, Virgo kommer att värdera ditt sinne. Det är bra om du är söt och snygg, men om lamporna inte är på övervåningen kommer hon att vara på väg till bergen på nolltid alls. Så när du pratar med henne, hitta vad som blir upphetsad. Hon är nog väl läst på nästan allting!
  • Hon kommer att älska det om du kan prata om aktuella evenemang, politik, litteratur, musik, historia, vetenskap och allt däremellan. Om du kan hålla dig med henne, kommer hon att veta att du förtjänar henne och är värdig. Så börja läsa upp!
  • Bilden med titeln lockar ett Virgo-kvinnligt steg 5
    5. Läs ögonen. Eftersom ett virgo är ett djur måste du dra ut ur buret, är det viktigt att känna hur hon känner för dig. När du sitter bredvid henne, titta på ögonen. Om de är lustfulla och skriker att hon dör för att komma närmare dig, gå in för döden. Om de säger, "Vad i helvete gör du?" Det är dags att backa av.
  • Mycket förståelse av Virgo kommer att läsa henne. Ibland kommer du att vara fel, men om du har byggt upp en vänskap, borde du vara ganska bra på det här nu. Men om värre kommer värre kan du öppet fråga henne! Hon kommer att uppskatta din riktning så länge du är taktfull och diplomatisk.
  • Del 2 av 3:
    Att ha utseendet
    1. Bilden med titeln lockar ett Virgo-kvinnligt steg 6
    1. Klä snappy. Virgo-kvinnan gillar sin partner att vara en bra byrå. Hon är ganska perfektionist, så du måste sätta ihop, också (hon vill inte slösa sin tid på att göra det för dig!). Det casual virgo kommer att vara bra med en trevlig t-shirt och jeans, men dressier virgo vill ha en jacka och spiffy skor. Oavsett vad det är, ser ut som om du tänker på det.
    • Det är inte att säga att du måste vara trendig. Nej, nej, nej - det finns bitar som är tidlösa att Virgo alltid uppskattar. En bra knapp-down-skjorta, en fin jacka - även en nostalgisk vintage tee kommer att garner sitt godkännande. Så länge du har tanke på ditt utseende, kommer hon att märka.
  • Bilden med titeln lockar ett Virgo-kvinnligt steg 7
    2
    Ha god hygien. Förutom att rocka rätt kläder, måste du vara ren! Virgo behöver en partner som är välskötta till max: det betyder rena öron, rena naglar, rena näsor, rengör allt. Och luktar bra också!
  • Bild med titeln lockar ett Virgo-kvinnligt steg 8
    3. Få ditt liv rent, också. Om Jungfrun kommer in i din bil och måste wade genom omslag för att sitta ner, skulle hon hellre gå. Gå tillbaka till sitt hem, det är. Hon kan inte stå messes och inte tolerera din. Det är en total avstängning för henne att vara med någon som inte är organiserad. Hon har inget annat val än att gå ut ur sängen och städa ditt rum för dig! Definitivt inte romantisk.
  • Så när du hittar henne att organisera din garderob med trådantal, bli inte förvånad. Det här är bara henne. Du borde inte gå om att ändra dina vägar - om du inte är av den typ som lämnar pizza på golvet för senare. Virgo behöver inte en partner som är så ren som hon är, men hon vill inte ha en slob!
  • Bilden med titeln lockar ett Virgo-kvinnligt steg 9
    4. Ha allt. Jungfru vill att hennes älskare är allt - smart, roligt, söt och kärleksfullt. Även om intelligent definitivt tar centrumstadiet, helst, helst skulle du vara ett kraftverk av fantastiska egenskaper. Vara lika balanserad som möjligt för att hålla henne att hitta mer och fler saker om dig som hon älskar.
  • Att hålla henne som vill ha mer, prata med henne om allting. Engagera sig. Det kan vara om bokstavligen någonting. Om hon vill prata om 1700-talets schweiziska konst, bra. Om hon vill prata om Kardashians, bra. Visa henne att du kan hantera varje sida av henne och hennes sinne.
  • Del 3 av 3:
    Vara kompatibel
    1. Bilden med titeln lockar ett Virgo-kvinnligt steg 10
    1. Hjälpa henne att oroa sig mindre. Virgo sinne körs, kör, kör hela tiden. HELA TIDEN. Hon är ständigt nit-plockar på något, inklusive sig själv. Hon behöver någon som kan hjälpa till att lugna henne, för att vara hennes rock. Om du kan göra det kommer det inte att finnas något sätt att hon kan låta dig gå.
    • När du ser henne tänkande, fråga henne vad som händer. Om hon inte öppnar, lämna inte. Hon kanske bara känner vattnet eller obekväma att fråga om hjälp. Låt henne veta att du är där om och när hon behöver dig.
    • När du lär känna henne, är odds att du får ett grepp på minst några av anledningarna till att hon är orolig. Försök att göra hennes tallrik mindre full genom att plocka upp slacken. Behöver hon springa ärenden? Städa huset? Vad kan du hjälpa henne med det ger henne mer tid att slappna av?
  • Bilden med titeln lockar ett Virgo-kvinnligt steg 11
    2. Hantera sin perfektionism. Eftersom hennes sinne kör hela tiden, märker hon varje detalj i boken. Om något är lite, är det säkert att hon ska notera. Så när din skjorta är lite skrynklig i ryggen, märker hon. När din kryddskåp inte är organiserad, märker hon. Det är inte en dealbreaker på något sätt, men det är något hon kommer att påpeka sig i huvudet.
  • Saker kan ta lite längre med henne på grund av detta. Även om Jungfru alltid kommer att vara punktligt, vet hon förmodligen nu att tilldela mer tid för specifika ansträngningar. Om hon är den kreativa typen, kunde hon ägnas åt sin konst för dagar tills det bara är rätt. Hon är en modern Goldilocks!
  • Bilden med titeln lockar ett Virgo-kvinnligt steg 12
    3. Få henne i naturen. Virgos är naturliga utomhus. Om du vill se hennes grin, få henne utanför. Ta henne på en picknick eller gå på vandring. Hyr en paddla båt och flyta på en sjö. Hon är inte typen att klaga på vädret eller behöver håret att se perfekt ut på varje sekund. Få henne utomhus och ge henne ett minne för att vårda för alltid!
  • Bild med titeln lockar ett Virgo kvinnligt steg 13
    4. Vet att hon kan vara ganska privat. Virgo tror inte på att kyssa och berätta och ha på sig sitt hjärta på hennes ärm hela tiden. Visst, det kommer att finnas tider när hon känner som att öppna, men oftare än inte, antar att hon vill vara reserverad. Håll PDA-talet till minimum - du får tid att vara tillgiven hemma.
  • Ibland är Jungfru tyst om hennes känslor, också. Om du vill veta hur hon tänker eller känner, kan du behöva fråga. Det är inte för att hon inte har känslor för dig - det är bara för att hon finner känslor att vara en otroligt personlig fråga.
  • Bild med titeln lockar ett Virgo kvinnligt steg 14
    5. Håll ditt ord. Virgo behöver veta att hon kan bero på dig. På grund av detta, var noga med att hålla ditt ord. Till exempel, om du säger att du kommer att ringa henne klockan 3, ring henne klockan 3:00 - inte 3:30 eller 4:00. Om du är pålitlig, kommer hon till dig utan oro.
  • Så innan du säger att du gör någonting, se till att du faktiskt kan göra det. Gör inte löften eller åtaganden som du inte kan hålla. Och om du absolut måste bryta ditt löfte, ha goda intentioner och förklara din situation helt. Då kommer hon att uppskatta din ärlighet och ditt försök att tillgodose henne.
  • Bilden med titeln lockar ett Virgo-kvinnligt steg 15
    6. Kompromiss. Virgos hatar kämpar och argumenterar. Virgo Girls kommer att låta dig göra vad du vill, men kommer i hemlighet att bli upprörd. Detta kan leda till allvarliga frakturer i grunden för förhållandet. Kompromissa med henne att hålla båda av er glada.
  • Titta på ditt humör. Gentle Jungfru är avstängt av obefogad ilska och raseri. Lyssna på henne när hon försöker prata med dig. Vanligtvis vad de säger är viktigt, eller hon skulle inte bry sig om att berätta för dig!
  • Bilden med titeln lockar ett Virgo-kvinnligt steg 16
    7. Var trogen mot henne. Om du kommer ut som den typ som sparkar en kvinna ur sängen på morgonen, kommer Jungfrun inte att ge dig tid på dagen. När du lär känna henne, gör det klart att du är ärlig, pålitlig och förstå hur man behandlar människor, särskilt kvinnor. Jungfru söker inte verktygslådan för potentiella partners.
  • Virgos är verkligen känsliga och leta efter en stadig partner som kommer att vara lojal och trogen. Virgos kan vara flirtiga, men när de är i ett förhållande är de helt engagerade. Mannen som får en virgo kommer att vara den enda mannen i hennes liv.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Löfte inte en Virgo Lady någonting om du inte kan hålla löften.
  • Virgos älskar lukten av ljus, färsk tvättstuga, parfym och Köln.
  • Om du bestämmer dig för att du vill ha en Virgo-kvinna, måste du uppträda som en gentleman, inte en "neanderthal." Virgos hatar människor med kontrollerande personligheter, och som Skorpio, förändras de aldrig för att passa någon!
  • Virgo damer dateras inte baserat på utseende eller pengar. Så det är viktigt att du har en bra humor och en anständig utsikt över livet.
  • Vara pålitlig och ärlig att bygga förtroende. Virgos oroa sig och det kommer att hjälpa till att sänka sina tankar.
  • Värna henne! Visa din kärlek - det är ett måste. Virgo kvinnor älskar substans mer än någonting, men äkta (och frekvent) smickrande tar dig långt i ett förhållande med en.
  • Virgos kommer att förlåta, men de tror också att om du verkligen är ledsen för att skada dem, kommer du inte att göra det upprepade gånger.
  • Virgos hatar slobs och smutsighet, och kommer inte att döma män som inte tar hand om sig själva - och deras hem.
  • Bara vet att Virgos är dömande för andra, men de är ännu svårare på sig själva. De kan komma undan som fräck och som om de lever sig, men i all ärlighet skyller de mycket på sig själva än vad de någonsin skyller på någon annan för högt. Låt dem bara veta att det är okej och påminner dem om att inte allt är deras fel. Om du har gjort något fel, låt dem veta att du är ledsen, annars kommer de att skylla sig för det och det kommer att bryta ditt förhållande och hennes känslor.
  • Ibland kan Virgo be om ditt förslag - hon kommer att överväga det men kan fortfarande gå med sin egen idé. Det betyder inte att hon inte värdesätter din åsikt, hon trodde förmodligen att hennes egen idé var bättre.
  • Om du märker ett jungfrun känns du, försök att knäcka ett skämt. Skämt tenderar att göra virgos känns bättre.
  • Gör aldrig att en virgu kvinnor känner sig ensamma när det är i ett förhållande och visar henne, hon spelar roll för dig. Hon kommer att uppskatta det väldigt mycket.
  • Om din bil är smutsig och du inte har en full tank av gas, glöm det!
  • Aldrig aldrig aldrig ljuga till en virgo kvinna. Hon är tillräckligt stark för att acceptera vad sanningen kan vara och kommer att bli mer skadad av oärlighet.
  • Varningar

    Om du är meningsfull, självisk, slarvig, okunnig, oärlig, oförskämd eller lat, är en Virgo-kvinna inte för dig.
  • Virgo, som Scorpio, kan vara extremt privat, så du behöver tålamod när det gäller att lära känna dem.
  • Virgo kvinnor kan vara väldigt otäcka när de är arg.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande