Hur man väljer en hundanslutningsbyrå

Det finns många olika typer av organisationer som kan hjälpa dig att hitta en hund för adoption. Bortsett från ideella djurhem och hundräddningsmöjligheter, finns det också rasspecifika adoptionsbyråer.Vissa organisationer driver sina egna kennlar, medan andra kan hjälpa dig att matcha dig med en hund som bor i ett fosterhem.Oavsett vilken typ av antagande organisationen är det viktigt att samla så mycket information som möjligt. Vidare, bekanta dig med en organisations verksamhet, liksom deras specifika adoptionsprocess.

Steg

Metod 1 av 3:
Samla in första information om en antagningsbyrå
  1. Bild med titeln Välj ett hundanslutningsbyrå Steg 1
1. Gör en grundlig online-sökning.Du kan hitta en lista över lokala djurhem och adoptionsbyråer online. Besök till exempel The Shelter Pet Project-webbplatsen och ange din postnummer för att hitta organisationerna i ditt område som kan hjälpa dig att hitta och anta en hund från en ansedd källa.ASPCA erbjuder också ett gratis online sökverktyg för att hitta adoptabel husdjur. Andra användbara webbplatser inkluderar Petfinder, WorldAnimal och Adoptapet.
  • Besök adoptionsbyråernas webbplatser och leta efter information som vanliga adoptionshändelser.
  • Läs omdömen om tredje part av de byråer du är intresserad av också på webbplatser som Google eller Yelp. Känn dig fri att kalla en veterinär i en byrås område för att se om de är bekanta med organisationen.
  • Bild med titeln Välj ett hundanslutningsbyrå Steg 2
    2. Besök organisationer som du kanske vill arbeta med. Om det finns en adoptionsfacilitet som du är intresserad av i ditt område, besök dem. Bortsett från att möta de hundar som de har tillgängliga, kan du lära dig om byrån genom att betala dem ett besök.
  • Var uppmärksam på anläggningarna Renlighet och organisation, liksom villkoren för de hundar du får träffas. Verkar hundarna friska och glada?
  • Vidare, observera personalen. De borde vara erfarna och villiga att hjälpa.
  • Bild med titeln Välj ett hundanslutningsbyrå Steg 3
    3. Fråga byråns personal många frågor. Att ställa frågor är det bästa sättet att lära sig mer om en byrå, liksom erfarenhetsernivån på sin personal.Lyssna på tecken på att personalen är kunnig om byråns policy.
  • I synnerhet, fråga frågor som, "Hur många adoptioner till dig slutförs årligen?"Och" Vad är din spay / neuter och immuniseringspolicy?"
  • Leta efter bevis på att personalen bryr sig om de hundar de arbetar med. Faktum är att de borde ställa frågor också, för att du ska kunna ta hand om en hund ordentligt.
  • Bild med titeln Välj ett hundanslutningsbyrå Steg 4
    4. Kontakta organisationer Du kan inte besöka. Hitta kontaktinformationen för en viss byrå som har en hund du hittade online och ge dem ett samtal. Artig, aktuella svar bör alltid förväntas några frågor du har, vare sig i telefon eller via e-post.
  • Om organisationen är uteslutande eller kraftigt genom fosterhem, fråga frågor som "Hur många hundar har du för närvarande har tillgång till?"Och" Hur många fosterhem jobbar du med?"
  • Förhållandet mellan dessa nummer borde inte vara mer än några hundar per fosterhem.
  • Bild med titeln Välj ett hundanslutningsbyrå Steg 5
    5. Se till att en organisation är licensierad och registrerad.Om ett antagningsbyrå hävdar att vara en ideell, verifiera detta påstående. Hur som helst, be om att se organisationens Kenneling-licens när du besöker en anläggning där hundar är inrymda.
  • Tyvärr följer vissa anfallsandelar inte etiska djurbehandling eller affärsmetoder. Giltiga licenser och registrering tyder på att en organisation regelbundet inspekteras och uppfyller de juridiska kriterierna för att driva en antagningsbyrå.
  • Om du har några reservationer om hur djur behandlas av en viss byrå, be en anställd direkt. Säg något som, "Hur mycket är enskilda hunden matas varje dag?" eller "Vilken disciplinära taktik använder du med hundarna?"
  • Om du någonsin bevittnar eller misstänker djurmissbruk, tveka inte att kontakta brottsbekämpande tjänstemän i ditt område.
  • Bild med titeln Välj ett hundanslutningsbyrå Steg 6
    6. Tänk på organisationens adoptionsavgifter. En annan viktig faktor är kostnaden för ett antagande med en viss byrå.Medan det kan tyckas konstigt att betala en avgift till räddningsanläggning eller djurhem, kom ihåg att organisationen sannolikt har täckt betydande kostnader som du inte behöver betala.I slutändan är adoptionavgifter ofta mycket billigare än att betala för de avgifter och tjänster som annars skulle vara nödvändiga för att förvärva och ta hand om en hund.
  • Observera att privata uppfödare ofta tar ut hundratals dollar för en hund som fortfarande behöver immuniseras och fixeras.
  • Även en "fri" valp från din granne kan sluta kosta dig mer än adoptionavgifterna på ditt lokala skydd när du får den nödvändiga veterinärvården.
  • Kort sagt, förvänta sig adoption avgifter som ligger mellan $ 75 och $ 225, långt under kostnaden för att ge en hund med grundläggande initiala veterinära tjänster.
  • Metod 2 av 3:
    Frågar om verksamhet och adoptionsprocess
    1. Bild med titeln Välj ett hundanslutningsbyrå Steg 7
    1. Ta reda på vilka tjänster som har lämnats till hunden. En byrå kommer sannolikt att ge dig en detaljerad fördelning av sina operativa kostnader, liksom de tjänster som har lämnats till din hund. Till exempel är hundar upp för adoption vanligtvis fixerade och vaccinerade.
    • Vidare ger många adoptionsbyråer också hundar med förebyggande behandlingar för att bekämpa infektioner som hjärtmask.
    • Denna information är viktig att ha så du vet vilka veterinära tjänster du kan behöva tillhandahålla.
  • Bild med titeln Välj ett hundanslutningsbyrå Steg 8
    2. Bekanta dig med byråns placeringspolitik.Vissa organisationer, särskilt de som är anslutna till specifika raser, kommer sannolikt att ha politik på plats om sina hundarnas placeringar.Du kan till exempel vara skyldig att ha en inhägnad gård, eller ett hem som är gratis från katter eller barn.Genom att fråga om dessa policyer kan du spara dig själv och adoptionsbyråerna före ansökan.
  • Om en hund inte har blivit spayed eller neutraliserad vid tidpunkten för antagandet, kan byrån sannolikt ansluta dig med ett lågt kostnadsalternativ med en lokal organisation.De kan kräva att du gör det som antagningsperiod.
  • Bild med titeln Välj ett hundanslutningsbyrå Steg 9
    3. Fråga om hur man ansöker om antagande. Applikationsprocessen för att anta en hund varierar mycket mellan olika organisationer.Det är inom både dina egna och myndigheternas intresse att säkerställa bästa möjliga matchning mellan dig och din hund, och applikationsprocessen hjälper till att säkerställa att en lämplig match görs. Det är bäst att känna till en byrås specifika process för att säkerställa att du är villig att gå igenom med det innan du börjar.
  • Bortsett från en första applikation om din förmåga att ta hand om en hund, kommer en byrå sannolikt att vi intervjuar dig, och kan hjälpa till att underlätta introduktionen mellan dig, din hund och eventuellt även din hemmiljö.
  • Bild med titeln Välj ett hundanslutningsbyrå Steg 10
    4. Ta reda på om byrån erbjuder fortsatt stöd. Ibland kommer Canine Adoption-organisationer att erbjuda fortsatt stöd efter en antagande. Detta bidrar till att minska antalet hundar som återlämnas till dem, eftersom nya ägare kommer till följaktligen med ansvaret för hundägande. Bara fråga en anställd som de erbjuder efter en potentiell antagande.
  • Metod 3 av 3:
    Med tanke på fakta om adoption i allmänhet
    1. Bild med titeln Välj ett hundanslutningsbyrå Steg 11
    1. Standard till djurhem och räddningar.Bortsett från de lägre kostnaderna för att anta genom en ideell skydd eller räddningsanläggning är det värt att notera några andra fakta om dessa typer av organisationer.De hus 6 till 8 miljoner djur årligen, varav bara hälften kommer att antas. Många av dessa hundar placerades inte i dessa anläggningar vid något eget fel, och många är redo och kapabla att gå med i ditt hem säkert och lyckligt.
  • Bild med titeln Välj ett hundanslutningsbyrå Steg 12
    2. Tänk på en rasspecifik räddningsorganisation. Vissa adoptionsorgan arbetar med en typ av hundras i synnerhet. Om du hoppas att anta en hund av en viss ras, se online för byråer som specialiserar sig i enlighet med detta.
  • Samtidigt är det viktigt att notera att ungefär 25% av hundarna omhändertagna av alla hundshyllor är renrasiga.Faktum är att många rasspecifika organisationer fungerar genom att matcha intresserade personer med renrasiga hundar som hålls i vanliga djurhem.
  • Bild med titeln Välj ett hundanslutningsbyrå Steg 13
    3. Leta efter en hund vars beteende kommer att matcha din livsstil.Räddningshundar är ofta inte bara immuniserade och fixerade, många är också husutbildade.Många bostäder arbetar också för att säkerställa att hundar är socialiserade med varandra, liksom med människor.Oavsett varje hunds personlighet, anläggningen eller fosterhemmet som bryr sig om dem, ger dig deras beteendeanalys.
  • Fråga om hur en organisation utbildar sina hundar och vilken information de har på en viss hunds beteende.Detta hjälper dig att välja inte bara en omtänksam antagningsbyrå, utan bara rätt hund.
  • Faktum är att adoptionspersonal kan hjälpa dig att identifiera aspekter av din livsstil som hjälper dig att välja en hund.
  • Bild med titeln Välj ett hundanslutningsbyrå Steg 14
    4. Förvänta ofullkomlig rasanalys på många adoptionsfaciliteter. Viktigast, många av hundarna vid adoptionsfaciliteter är välskötta och kapabla att bli vidareutbildade. Men du bör inte anta att en adoptionfacilitet har korrekt bedömt en hunds ras. Personal, inklusive veterinärer, ofta, gissar bara hundens ras baserat på utseende ensam.
  • Vissa hundar med vissa typer av raser arv är mer eller mindre benägna att ha identifierats korrekt.Faktum är att DNA-analys nästan alltid avslöjar ett annat genetiskt arv än den ras som bedömdes visuellt.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande