Hur man går in i en hund i en american bully kennel club (abkc) show

En American Bully Kennel Club (ABKC) visar är ett tillfälle att visa upp din amerikanska bully rashund och tjäna erkännande och utmärkelser för dig och din hund. ABKC-shows hålls över hela landet under hela året och kraven på inresa är okomplicerade. Se till att din hund är av en acceptabel ras innan du får den registrerad och titta över dess fysiska egenskaper för ofullkomligheter som kan diskvalificera det. Genom att registrera din hund med ABKC före evenemanget och prata med evenemangsarrangörer om händelsespecifika krav, kan du se till att din hund kommer att göra det till showen.

Steg

Del 1 av 3:
Registrering för evenemanget
  1. Bild med titeln Ange en hund i en American Bully Kennel Club (ABKC) Visa steg 1
1. Hitta en händelse. ABKC-shows hålls över hela landet. Du kan hitta en lista med evenemang på http: // theabkcdogs.org / evenemang /. Datum, tid och plats för varje händelse är listad på ABKC-sidan.
  • Om du har frågor om en viss händelse, använd kontaktinformationen på ABKC-händelsessidan för att kontakta arrangörerna.
  • Bild med titeln Ange en hund i en American Bully Kennel Club (ABKC) Visa steg 2
    2. Titta på de specifika reglerna för varje händelse. Varje show har egna arrangörer, och ABKC verkställer vissa allmänna regler för alla händelser. Kontrollera ABKC-webbplatsen för allmänna krav. Generellt måste alla hundar på showen ha ett tilldelat ABKC-registreringsnummer. Dessutom måste alla hundar i ABKC visar ha ett bevis på aktuella vaccinationer, inklusive vaccination av rabies.
  • Kontakta evenemangsarrangörerna för mer specifika krav för en viss show.Kontaktinformation för specifika händelser kan hittas online på http: // theabkcdogs.Org / evenemang.
  • Bild med titeln Ange en hund i en American Bully Kennel Club (ABKC) Visa steg 3
    3. Skicka in din registreringsformulär. Du måste kontakta enskilda arrangörer för detaljer om hur du skickar in din registrering. Du hittar kontaktuppgifter på ABKC-händelsessidan.
  • De flesta händelser kostar $ 15 om du registrerar dig i förväg, och $ 20 om du registrerar dig på dagen för showen.
  • Du måste ge bevis på din hunds ABKC-registrering.
  • Del 2 av 3:
    Att säkerställa din hund kvalificerar sig
    1. Bild med titeln Ange en hund i en American Bully Kennel Club (ABKC) Visa steg 4
    1. Kontrollera din hunds ras.Din hund måste vara en bulldogg eller en ras accepterad för konkurrens av ABKC.Till exempel kan du komma in i en engelsk bulldogg, en fransk bulldogg, en amerikansk pit bull terrier, en shorty tjur eller självklart en amerikansk bulldogg.Om din hundras ras inte har verifierats av en registrering, kan du kontrollera om vissa egenskaper som kommer att avgöra om din hund potentiellt kvalificerar som en amerikansk mobbning.
  • Bild med titeln Ange en hund i en American Bully Kennel Club (ABKC) Visa steg 5
    2. Se till att din hund har rätt huvud.Varje hund som ingåtts i en ABKC-konkurrens måste uppfylla vissa kvalifikationer avseende huvudet.Varje ras har sina egna unika specifikationsstandarder.Till exempel bör en amerikansk bulldogg ha ett huvud som är tungt, stort och brett, med chiseled egenskaper och distinkta kindmuskler. Öronen ska vara höga och antingen naturliga eller beskurna.Ögonen kan vara någon annan färg än blå, eller rosa röd.
  • Vissa raser som kvalificerar sig för att tävla i ABKC-tävlingar har inte sina ideala huvudspecifikationer listade online.Om din hund inte har sina ideala huvudspecifikationer listade, kontakta ABKC för att ta reda på vilken typ av huvud de förväntar sig att din hund har.
  • Bild med titeln Ange en hund i en American Bully Kennel Club (ABKC) Visa steg 6
    3. Se till att hundens nacke uppfyller rasens specifikationer.Varje hund som ingåtts i en ABKC-tävling måste uppfylla vissa kvalifikationer avseende nacken.Varje ras har sina egna unika specifikationsstandarder.Till exempel bör en amerikansk bulldoggs nacke vara muskulös och lite välvd, med minimal lös hud. En tunn eller svag sett nacke uppfyller inte ABKC-seriens standarder.
  • Vissa raser som kvalificerar sig för att konkurrera i ABKC-tävlingar har inte sina ideala nackspecifikationer listade online.Om din hund inte har sina ideala nackspecifikationer listade, kontakta ABKC för att ta reda på vilken typ av nacke de förväntar sig att din hund har.
  • Bild med titeln Ange en hund i en American Bully Kennel Club (ABKC) Visa Steg 7
    4. Se till att din hund har rätt kropp.Varje hund som ingåtts i en ABKC-konkurrens måste uppfylla vissa kvalifikationer avseende dess kropp.Varje ras har sina egna unika specifikationsstandarder.Till exempel bör en amerikansk bulldogg kropp ha breda, muskulösa axlar.De övre armarna bör förenas i en vinkel på 35 till 45 grader.Kroppen ska vara tungt muskulös, med massiv bulk.Ribben ska vara väl avrundade, vilket resulterar i ett fat bröstutseende.
  • Vissa raser som kvalificerar sig för att konkurrera i ABKC-tävlingar har inte sina ideella kroppsspecifikationer listade online.Om din hund inte har sina ideella kroppsspecifikationer listade, kontakta ABKC för att ta reda på vilken typ av kropp de förväntar sig att din hund har.
  • Bild med titeln Ange en hund i en American Bully Kennel Club (ABKC) Visa steg 8
    5. Leta efter diskvalifikationer. Det finns några fysiska och beteendemässiga egenskaper som automatiskt diskvalificerar din hund från att inkludera i rasen.Dessa egenskaper varierar från ras till rasen.Kontrollera informationen om din speciella ras för mer information.
  • Till exempel, i en amerikansk bulldogg, aggressivt beteende mot människor, albinism, merle mönster, frånvaron av en eller båda testiklarna, dövhet i en eller båda öronen och en skruvad, bobbed eller dockad svans är bland diskvalificerande egenskaper.
  • Om du inte kan hitta diskvalifierande kriterier om din hunds ras online, kontakta ABKC för att ta reda på vilka funktioner som skulle diskvalificera din hund.
  • Del 3 av 3:
    Registrera din hund med ABKC
    1. Bild med titeln Ange en hund i en American Bully Kennel Club (ABKC) Visa Steg 9
    1. Ladda ner och fyll i formuläret.Registreringsformulär finns på engelska, spanska och franska.Det finns också en internationell form för ägare som bor utanför Förenta staterna.Ladda ner och fyll i lämplig form.Till exempel, om du talar spanska, ladda ner och slutföra, den spanska hundregistreringsformuläret.
    • Alla former kräver liknande information.Ditt namn, adress, e-post och telefonnummer krävs.
    • Din hunds namn, födelsedatum, färg, kön, ras och line är nödvändiga.Du kan inkludera din hunds mikrochip- och DNA-nummer, om du har dem.
    • Använd din bästa handstil eller fyll i formuläret på din dator.
  • Bild med titeln Ange en hund i en American Bully Kennel Club (ABKC) Visa steg 10
    2. Inkludera två bilder.Du måste inkludera en sidovy av din hund och en framifrån av din hund.Använd ett pappersklipp för att bifoga dessa bilder till ditt stamtavla.
  • Bild med titeln Ange en hund i en American Bully Kennel Club (ABKC) Visa steg 11
    3. Inkludera de obligatoriska certifikaten.Tillsammans med din registreringsformulär måste du inkludera en kopia av framsidan och insidan av din hunds stamtavla.Stamtavlan inkluderar information om din hunds anor.Det måste visa minst tre generationer av din hunds familjhistoria - med andra ord, alla dina hunds förfäder går tillbaka till sina farföräldrar.
  • Om du inte har ett stamtavla, måste du köpa en från United Kennel Club, Bull Breass Coalition Association, American Dog Breeder Association, American Kennel Club, World Bulldog Alliance, den internationella olde engelska bulldogassociationen eller den nationella kennelklubben.
  • Besök bara webbplatsen för den anslutna kennelklubben efter eget val, registrera dig med organisationen och fylla i formuläret som begär ett stamtavla.
  • Det finns vanligtvis en kostnad på ca $ 20 i samband med att få certifikatet.Följ Betalningsanvisningar när du skickar in certifikatansökan.
  • Bild med titeln Ange en hund i en American Bully Kennel Club (ABKC) Visa steg 12
    4. Gör din betalning.Om du bor i U.S., Du måste betala en registreringsavgift på $ 20.Om du bor utomlands måste du betala en registreringsavgift på 25 dollar.I båda fallen kan du göra personliga kontroller, kassörskontroller och postanvisningar ut till American Bully Kennel Club.
  • Mail Betalning till: American Bully Kennel Club Registration Dept., F.O. Box 2677, Spotsylvania VA, 22553.
  • Alternativt kan du skicka din registreringsavgift via Paypal till adressen theabkc @ gmail.com.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande