Hur man klär sig som en individ på en skola med en klädkod

Skolklädda koder och enhetliga krav kan tyckas som ett sådant problem att hantera - vilket gör att alla är bara en annan kolkopia av nästa person. Men det finns gott om sätt att krydda dina skolkläder och uttrycka dig själv medan du fortfarande följer klädkodskraven. Om din gymnasium har en sträng klädkod och du är orolig kan du se ut "en nörd" eller som "alla andra," Du kan fortfarande skilja dig från mängden även när du bär en uniform genom accessorizing, gör små förändringar och letar efter smutthullar i klädkoden.

Steg

Del 1 av 3:
Lära sig klädkoden
  1. Bild med titeln Klänning som en individ på en skola med en klädkod Steg 1
1. Få en kopia av din skoles klädkod och läs den noggrant. Se till att du förstår klädkoden, och fråga en administratör för förtydligande om det behövs. Du vill inte köpa något och sedan ta reda på att du inte kan bära den till skolan.
  • Du kan också fråga en administratör eller lärare om det finns några föråldrade eller odelade regler som du kan ignorera i riktlinjerna för klädkod.
  • Bild med titeln Klänning som en individ på en skola med en klädkod Steg 2
    2. Leta efter smutthullar i klädkoden. Till exempel kan din skoles klädkod säga att det förbjuder axlar från att bli utsatta, men förbjuder inte uttryckligen tankstoppar. Om så är fallet kan du bära en söt tank över en t-shirt. På det här sättet är dina axlar inte utsatta och du kan fortfarande bära tanken.
  • Du kan behöva bära skjortor som har kragen och ärmar. Medan det verkligen begränsar dig, säger det ingenting om fickor vs inga fickor eller knäppas fronter vs polo shirts. I det här exemplet, om du inte gillar polotröjor, få knapp fronter.
  • Din klädkod kan också kräva svarta eller bruna skor, men det nämns inte på snören. I det här fallet kan du spetsiga dina skor med funky färgglada snören som visar din personlighet.
  • Var noga med att hålla några extra godkända kläder i din skåp om administrationen frågar dig att ändra. Du vill inte behöva gå hela vägen hem för att få några nya kläder.
  • Bild med titeln Klänning som en individ på en skola med en klädkod Steg 3
    3. Organisera din garderob enligt riktlinjer för klädkod. Det hjälper till att gå igenom din nuvarande garderob och organisera din garderob av vad du är och får inte ha på sig skolan. På det här sättet, när du vaknar på morgonen, behöver du inte shuffle genom alla kläder som du inte får bära för att hitta vad du behöver för skolan den dagen.
  • Tänk på vad du faktiskt har på dig och vad som passar med klädkoden. Håll kläderna som passar i båda dessa kategorier mot framsidan av din garderob.
  • Del 2 av 3:
    Skapa din egen stil
    1. Bild med titeln Klänning som en individ på en skola med en klädkod Steg 4
    1. Spela med färgalternativ. Ett sätt att lägga till din egen personliga touch till din klädkod garderob är att inkludera oväntade färgalternativ. Försök blanda och matcha färger som du passar, i enlighet med din klädkod.
    • Om din klädkod kräver en polotröja, men inte indikerar en färg - försök ha på sig en ljusgul polo, en neonrosa en eller någon annan färg som uttrycker din stil.
    • Som jackor är vanligtvis inte tungt reglerade av klädkoder, försök att få en färgad jacka för vintermånaderna.
  • Bild med titeln Klänning som en individ på en skola med en klädkod Steg 5
    2. Välj objekt med intressanta detaljer. Försök att hålla fast vid klädkoden, men expandera också på den, genom att välja kläderobjekt som har unika egenskaper. Små detaljer kan fortfarande vara märkbara och visar lite extra personlighet.
  • Överväg att lägga till en cardigan med en ruffled front, en knapp uppskjorta med dekorativa knappar, eller ett slips med ett intressant mönster.
  • Bild med titeln Klänning som en individ på en skola med en klädkod Steg 6
    3. Experimentera med klädsel och passar. Klädkoder reglerar ofta vilken färg och materiell kläder kan göras av (som jeans, slacks, polo shirts, etc.), men fokusera mindre på passformen eller klädseln. Prova att välja kläder som har intressanta utrustade funktioner - som låga eller höga byxor, lösa flytande ärmar eller intressanta halsband på skjortor.
  • Om din skola kräver svarta slacks, överväg att köpa ett par med flared ben istället för den vanliga smala benet.
  • Bild med titeln Klänning som en individ på en skola med en klädkod Steg 7
    4. Skapa små variationer i din enhetliga skjorta stil. Det finns en massa olika sätt att bära skjortor. Du kan klara dem i eller lämna dem united. Du kan poppa kragen på en polo eller klänningskjorta för att lägga till lite stil.
  • Du kan också försöka rulla upp ärmarna - det här fungerar för antingen långärmad eller kortärmad tröja.
  • Bild med titeln Klänning som en individ på en skola med en klädkod Steg 8
    5. Pin-roll dina byxor. Pin-Rolling är ett sätt att förkorta byxorna och avta dem i en mer utrustad stil. Det här är en bra metod att använda för att visa några coola skor eller helt enkelt göra dina byxor att se mer chic. För att stifta dina byxor, sätt dem på normalt och ta sedan den inre sömmen längst ner på ett ben och klämmer den med fingrarna. Du borde klämma tillräckligt med tyg för att göra byxorna ganska snygga mot din hud - så du tar mer tyg med baggier byxor och mindre tyg med strängare byxor. Vik sedan tyget tillbaka mot din fotled så att den överlappar.
  • Medan du håller det överlappade tyget tillsammans, rulla jean upp ungefär en tum eller två för att göra en manschett.
  • Du kan lämna det så här, eller rulla det en gång till. Nypa och vik över tyget innan du rullar manschetten en andra gång.
  • Bild med titeln Klänning som en individ på en skola med en klädkod Steg 9
    6. Bära funky strumpor. Många klädkoder och uniformer kräver några typer av standardiserade skor, men få nämna regler om strumporna du bär. Du kan vanligtvis para roliga, färgglada strumpor med dina skor, även om skorna måste vara vanliga svarta eller bruna.
  • Prova ljusa neonfärgade strumpor eller strumpor med ett roligt mönster.
  • Bara se till att strumporna inte har något stötande på dem.
  • Bild med titeln Klänning som en individ på en skola med en klädkod Steg 10
    7. Bli kreativ med dina skor. Skor är ofta svåra att definiera i klädkoder, så du kanske kan komma undan med lite extra kreativitet på dina fötter. Till exempel säger vissa klädkoder att skor måste stängas. Detta betyder inte bara sneakers eller loafers. Om din skola inte har några strikta regler på skor, få något moderiktigt som sticker ut.
  • Om din skola strängt kräver bruna / svarta skor, lägg sedan långsamt lite saker. Prova en färgstark shoelace, eller försök lima lite rhinestones på och se om du kan komma undan med det.
  • Bild med titeln Klänning som en individ på en skola med en klädkod Steg 11
    8. Lägg till lager i din klädkod eller enhetlig. De flesta klädkoder kräver att du bär uniformen, men anger inte att du måste endast bära uniformen. Det betyder, även om du måste bära enhetliga byxor (eller andra likformiga bitar), finns det inget som förbjuder dig från att lägga till en liten pop färg som kikar ut från under.
  • Försök med färgglada strumpbyxor under din enhetliga kjol.
  • Du kan också överväga att ha på sig färgglada långärmade t-shirts under din enhetliga skjorta för lagring, varma och bara ser söt ut.
  • Del 3 av 3:
    Lägga till tillbehör för att krydda din skoluniform
    1. Bild med titeln Klänning som en individ på en skola med en klädkod Steg 12
    1. Inkludera uttrycksfulla ytterkläder i din garderob. Speciellt på vintern kan en färgstark halsduk erbjuda en söt och färgstark tillägg till din uniform eller klädkod. Bära söta cardigans, eller andra kalla väderkläder, med några detaljer som lockar uppmärksamhet.
    • Du kan också spela unika jackor som uttrycker din känsla av stil i de kallare månaderna.
  • Bild med titeln Klänning som en individ på en skola med en klädkod Steg 13
    2. Byt den med ditt bälte. Klädkod eller ingen klädkod, du kan använda tillbehör för att uttrycka din individualitet och stil. Ofta måste bälten vara läder och spännestorleken är begränsad, men det kanske inte är färgriktlinjer eller riktlinjer för bältesspänne. Få ljusa färger eller mönster som lockar uppmärksamhet.
  • Har din mamma redan köpt dig ett slarvbrunt? Lim glitter på spännet eller på annat sätt pynta det. Om du inte kan lägga till något eller inte vill, kan du bara använda ett svart bälte med en vintage spänne.
  • Bild med titeln Klänning som en individ på en skola med en klädkod Steg 14
    3. Accessorize med roliga smycken. Om det inte finns några smyckenbegränsningar i klädkoden kan du bära armband, halsband, örhängen eller ringar som sticker ut och får dig att känna dig speciell. Att lägga till funky och djärva smycken kommer att få dig att sticka ut utan att trycka på klädriktlinjerna. Då kan du se riktigt original.
  • Detta är ett bra sätt att lägga till en flare av individualism till en klädkod utan för mycket tryck från administrationen.
  • För killar, försök ha en cool chunky klocka eller ett roligt halsband.
  • Du kan också överväga att lägga till intressanta knappar eller pinnar till dina jackor eller ryggsäckar.
  • Bild med titeln Klänning som en individ på en skola med en klädkod Steg 15
    4. Få unika glasramar. Ett bra sätt att krydda din personliga stil är att ha på sig glasögon som hjälper dig att uttrycka din individuella personlighet. Överväg att få färgglada ramar, stora boxiga ramar, unikt formade ramar, eller till och med ramar med ett mönster på dem.
  • Det här alternativet är perfekt för både pojkar och tjejer att lägga till lite känsla till sin garderob.
  • Bild med titeln Klänning som en individ på en skola med en klädkod Steg 16
    5. Bära en stilig väska. Du kan alltid uttrycka din individualism och kreativitet genom den väska du väljer att bära. Skolklänningar har sällan begränsningar på vilka typer av ryggsäckar och väskor som studenter kan använda. Välj en som uttrycker din personlighet och anpassar det men du vill.
  • Om det är Gränser även för påsar - du kan alltid lägga pinnar och så på det för dekoration och flamma.
  • Bild med titeln Klänning som en individ på en skola med en klädkod Steg 17
    6. Bli kreativ med din frisyr. Många klädkoder ger några begränsningar på håret. Medan du förmodligen inte kan färga dina hår galna färger, kan du lägga bågar eller huvudband av olika ljusa färger, såväl som pigtails, flätor eller något färgstarka eller unika att klädkoden inte begränsar.
  • Ditt hår behöver inte vara tråkigt! Titta online för hår tutorials och idéer. Galna stilar kan vara roliga, och det är sällan en regel som säger att du inte kan.
  • Tips

    Naglar kan målas vackra färger. Gör någonting för vildt och du kan komma i trubbel, men det finns massor av härliga bleka och pastellfärger, och en fransk manikyr är alltid en klassiker. Om du gillar utseendet på en fransk manikyr, men som att vara edgy och kreativ, få färgade tips på dina naglar.
  • Om du har en extrem klädkod, få coola mönster som prickar, ränder och hjärtan på dina kläder.
  • Om din skola bara platt ut inte gillar barn att ha roligt med sina uniform eller skolkläder, kanske lägger till en färgstark eller mönstrad pinne som du enkelt kan ta av om en administratör säger något om det.
  • Om du är en tjej, använd hårpinnar, halsband, armband och många andra tillbehör att verkligen uttrycka dig själv och visa upp din stil. Om du är en kille, använd bälten, coola små fläckar och fantastiska skor (du kan även måla på skor) för att uttrycka dig själv också!
  • Kontrollera och se om din skola har en opt-out-policy.Om det gör, försök att övertyga dina föräldrar att underteckna en opt-out-formulär för dig.
  • Varningar

    Vissa skolor kräver att du köper dina enhetliga outfits från ett visst företag. Köp vilka färger du känner dig mest övertygade om, och se till att du bär välutrustade storlekar.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande