Hur man övertygar din rektor att låta dig ha en skoldans

Planering skoldanser kräver mycket tid, ansträngning och organisation, men de är massor av roligt!Innan du kan utföra planerna måste du dock få dem godkända av personalen och huvudmannen.Här är hur!

Steg

  1. Bild med titeln övertyga din rektor för att låta dig få en skoldans steg 1
1. Scout upp en anständigt stor grupp studenter som delar ditt intresse och är villiga att hjälpa till att planera, sätta upp och delta i dansen.För att organisera och utföra planerna för en skoldans, behöver du en hel del människor. Se till att dessa elever är ganska väl betraktas i skolan, för om du pratar med huvudmannen måste du visa att du har ansvarigt team för att stödja din idé.
  • Skriv ut "Hjälp önskas" flygblad och passera dem till studenter och lärare. Var inte rädd för att fråga folk. De vill troligen ha samma sak som du men är för blyg för att prata om det.
  • Fråga ledarna för involverade extracurricular klubbar och lag på din skola för att prata med grupperna.Studenter som är inblandade i skolorganiserade klubbar och aktiviteter är mer benägna att ta intresse för en skolfunktion som en dans. Försök att fråga om du har en. De är de som hanterar skolfunktioner. Du kan också prata med en sport eller klubb som behöver mer publicitet i skolan. De kan vara villiga att hjälpa till.
  • Få det berörda studentrådet.Detta kommer att hjälpa till att få ordet runt, och det kan ännu bättre dina chanser att vinna administrationens godkännande.
  • Bild med titeln övertyga din rektor för att låta dig få ett skoldanssteg 2
    2. Planera ett möte (er) för att planera dansen.Det är avgörande att alla som är involverade får det memo du inte kan köra en skoldans utan att människor vet VIKTIGTDETAILS, som temat, betraktas som datum och tider, klädkoder, etc. Skolans danser är verkligen svårt om du är oorganiserad. Ha en bra grund med människor som är naturliga födda ledare.
  • Arbeta tillsammans för att bestämma ett tema som är roligt, genomförbart och skolans lämpliga.Några populära teman inkluderar Wild West, "Under havet", "En natt på Manhattan", Hollywood, "Sockhopp" och
  • Bild med titeln övertyga din rektor för att låta dig få en skoldans Steg 3
    3. Yttre rymden.Alternativt, beroende på tid på året, kan du välja att ha en semester eller säsongsbetonad dans, som Halloween, Alla hjärtans dag, jul, etc.
  • Konstruera en klädkod.För att undvika att avslöja, risqué klänning, kom med en lista med gör och gör det inte
  • Följ standardskolans klädkod.Klädkoden behandlar troligen redan regler mot alltför avslöjande, skimpiga kläder, offensiva symboler, slogans och / eller bilder och färger / symboler som främjar våld, kön, droger och annat ämne som inte är lämpligt för skolan.Det är en bra idé att tydligt ange det för dansklädkoden, alla samma regler
  • Bild med titeln övertyga din rektor för att låta dig få en skoldans steg 4
    4. tillämpa. Det är lättare att hantera klädkod när du har ett tema. Välj ett tema för dansen och alla kommer att följa. Det är väldigt lättare att fånga eleverna som sticker ut i en massa hippies medan du bär byte shorts.
  • Tänk på dansens formalitet.För formella danser kan eleverna vara skyldiga att bära fin, formell klädsel - det betyder inga jeans, tennisskor, baggy kläder, t-shirts, baseballmössor, etc.
  • Gör en lista.Detta inkluderar nödvändiga tillbehör, såsom dekorationer, mat, drycker, etc., Såväl som volontärer att dekorera, satt upp, städa upp efteråt, etc.Tilldela olika roller och
  • Bild med titeln övertyga din rektor för att låta dig få en skoldans steg 5
    5. ansvar för varje person.
  • Ge musik.Du kan anställa en DJ, men om din skola är lite låg på kontanter, kanske du kan hitta en student eller förälder villig att göra det gratis.Alternativt, bland studentkåren, kan det mycket väl vara aspirerande musiker, sångare eller band som letar efter spelningar.Se bara till att musiken som spelas på dansen är relativt ren om något suggestiv, och främjar inte ämne som är olämpligt för skolan.
  • Besluta om typ (er) av musik som ska spelas.Se till att på dansen spelar du musik som alla kan njuta av.Medan du inte kan behaga alla, försök att lägga till så mycket variation
  • Bild med titeln övertyga din rektor för att låta dig få en skoldans steg 6
    6. som möjligt - det betyder att du inte ska spela Allt hip hop eller rap, inte heller ska du spela Allt rock eller alternativ.Kompromiss! Du kan kontrollera skylten på den hetaste musiken också.
  • Bild med titeln övertyga din rektor för att låta dig få ett skoldanssteg 7
    7. Fondhöjning för att hjälpa till att finansiera din skoldans. Du kan sälja cupcakes, pizza, glass och andra livsmedel. Vara kreativ!
  • Bild med titeln övertyga din rektor för att låta dig få en skoldans steg 8
    8. Stödja en bra sak.Sätt en del av intäkterna mot skolfotbollslaget, konstavdelningen, luftkonditionering enheter, etc.När intäkterna går till en bra sak blir dansen en välgörenhetsgala, som kommer att vädja till administrationen. Detta går också med att ha en klubb eller sportlag sponsor dig.
  • Bild med titeln övertyga din rektor för att låta dig få en skoldans Steg 9
    9. Få feedback från lärare och anställda.De har elevernas bästa intresse.
  • Bild med titeln övertyga din rektor att låta dig ha en skoldans steg 10
    10. och skolan i åtanke, så lyssna på vad de säger.De kan föreslå ett annat tema eller ett annat datum.Tänk på det inte som kritik, men som konstruktiv rådgivning.Fråga dem om råd när du och din planeringsgrupp har problem med att fatta beslut.
  • Bild med titeln övertyga din rektor för att låta dig få en skoldans Steg 11
    11. Presentera ditt skolans dansförslag till huvudmannen på ett professionellt sätt.Skriv upp de idéer och planer som du och din grupp har bestämt sig och har ditt förslag att läsa över av vuxna innan du skickar in det. Försök också att undvika att använda låga diktioner. Försök att låta som om du vet vad du pratar om och låter väldigt utbildat. Din rektor kommer att förvänta sig det bästa av dig, så leva upp till sina standarder och kanske om du ger ett tillräckligt bra förslag, skulle han / hon
  • Bild med titeln övertyga din rektor att låta dig ha en skoldans steg 12
    12. Hjälp ut pengar klokt.
  • Tips

    Du kanske vill lägga till några extra saker som små tävlingar, eller mat.Du borde ha en mängd olika livsmedel.Tillsätt salter och godis.
  • Att ha en ren skolrekord kan öka din chans att ha en skoldans.
  • dans kan vara en älskling dans.
  • Om du deltar i en offentlig skola måste du vara omtänksam och omtänksam om kulturella skillnader medan du väljer ett tema.En juldans, till exempel, skulle förmodligen inte vinna fördel med personalen, eftersom det kunde förolämpa studenter vars kulturer inte firar jul.Det finns dock sätt runt reglerna - istället för en juldans, det kan vara en "Vinterparadis" dans - en halloween dans kan vara en fallskörd dans- och en valentins dag
  • Varningar

    Skade inte din rektor! Gå till hans sekreterare och fråga dem om du kunde skapa ett möte med honom. Om han inte kommer tillbaka till dig, oroa dig inte om det. Principals är alltid ganska upptagna. Men om han inte kommer tillbaka till dig på en vecka, gå tillbaka till hans sekreterare.

    Saker du behöver

    • Studenter
    • Mat
    • Musik (hitta en bra DJ som skolan har råd med)
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande