Hur man dekorerar för att falla på en budget

Många människor börjar inte ens tänka på säsongsmässiga dekorationer fram till semestersäsongen, men det finns massor av billiga sätt att du kan fira uppkomsten av hösten också! Genom att integrera naturliga element, återanvända saker som du redan har, shoppar strategiskt och tar på hantverksprojekt, kan du skapa en mysig höstatmosfär i ditt hem utan att bryta banken.

Steg

Metod 1 av 4:
Använda naturen
  1. Bild med titeln Dekorera för fall på en budget Steg 1
1. Byt ut sommarblommor med höstlöv. Om du har vaser som du vanligtvis använder för blommor, överväga att byta blommor för grenar med färgade löv. Om du bor i ett område där färgglada höstlövverk är vanligt, kan du enkelt hitta en filial i din gård eller grannskap att använda.
  • Innan du tar med dig från utomhus i ditt hus, spraya det med vatten och låt det torka inuti garaget eller ett annat skyddat utrymme. Detta minimerar chanserna att få några buggar i ditt hem.
  • Ta inte bort grenar från någon annans gård. Du vill alltid vara respektfull för andras egendom!
  • Bild med titeln Dekorera för fall på en budget Steg 2
    2. Bevara fallblad med decoupage. Om du kan samla några färgglada fallblad, kan du bevara dem genom att borsta ett ljust lager av decoupage eller en relaterad produkt över deras yta. Du kan sedan pryda ditt bord eller mantel med dessa löv utan rädsla för att de torkar, förlorar sin färg eller bryts.
  • Decoupage hänvisar till en konstform som innefattar limpapper till andra ytor, men det hänvisar också till den typ av tätningsmedel som används för att göra detta.
  • Mod Podge är ett populärt varumärke av decoupage, eftersom det fungerar som ett lim, tätningsmedel och avsluta allt i ett.
  • Bild med titeln Dekorera för fall på en budget Steg 3
    3. Har pumpor i din inredning. Pumpor är en integrerad del av fallinredningen, och du kan vanligtvis hitta dem på livsmedelsbutiker för relativt billigt! Det finns flera sätt att du kreativt kan integrera pumpor i din fallinredning.
  • Ta bort pumpaens insidor och fyll dem med din favorit säsongsblomma. Högre pumpor fungerar bäst för detta, men de kortare kan också fungera om du skär blomman stammar kort.
  • Carve eller måla dem för att göra dem en-of-a-sorts. Du kan lägga till egna mönster till pumporna, eller helt enkelt ändra sina färger. Vit, grå och andra neutrala pumpor kan göra för chic accenter på en veranda eller mantel.
  • Om du inte är angelägen om den röra som är inblandad i carving pumpor, överväga att köpa falska! De är en värdefull investering, för att du inte behöver ersätta dem år efter år.
  • Bild med titeln Dekorera för fall på en budget Steg 4
    4. Använd en trädgren som ett bordscentrum. Om du snubblar på en särskilt intressant eller vacker trädgren, överväga att använda den som ett bordscentrum! Du kan lägga den längdvis på ett bord och ordna sedan mindre pumpor, kalebasser, majsskal, etc. runt det.
  • Kom ihåg att sanera objektet innan du tar in det i ditt hem. Skölj det med vatten och låt det torka.
  • Bryt inte en trädgren av ett träd för detta ändamål. Det är bäst om du råkar hitta en som redan har fallit.
  • Placera inte tända ljus nära ett trädgren mittpunkt, eftersom det här är en brandfara.
  • Metod 2 av 4:
    Repurposing saker du redan har
    1. Bild med titeln Dekorera för fall på en budget Steg 5
    1. Vrid tiered tårta eller serverar tallrikar till Fall Centerpieces. Du kan ordna små pumpor, kalebasser, löv, band och ljus på serveringskivor som kan ha en gång presenterat en bröllopstårta. Dessa kan sedan fungera som bordscenterpieces, eller de kan läggas till ett ingångsbord för en vacker höstvänlig till ditt hem.
  • Bild med titeln Dekorera för fall på en budget Steg 6
    2. Använd halsdukar i fallskärmar. Stickade eller mönstrade halsdukar som du inte planerar att bära kan presenteras i Mantel eller andra fallskärmar. Halsdukar som är nyanser av brunt eller som har ett plädmönster fungerar bäst. Du kan väva dem runt pumpor, vaser eller andra dekorationer för att mildra utseendet på ett arrangemang.
  • Bild med titeln Dekorera för fall på ett budget Steg 7
    3. Skriv ett festligt fall citat eller meddelande på ett tavlan. Om ditt hem har ett tavlan eller whiteboard, kan du skriva ett citat om höst eller ett festligt meddelande på det. Det finns så många poetiska citat från litteratur om fall som kan hjälpa till att lysa upp ett rum. Några exempel:
  • "Hur vackert löv blir gamla! Hur full av ljus och färg är deras sista dagar."- John Burroughs
  • "Livet börjar om igen när det blir skarpt på hösten."- f. Scott Fitzgerald
  • "Varje blad talar lycka till mig, fladdrande från höstträdet."- Emily Brontë
  • Bild med titeln Dekorera för fall på en budget Steg 8
    4. Göra en fall potpourri. Utöver det fysiska utseendet på ditt hem kan du också skapa klassiska fall dofter genom att göra en snabb potpourri med ingredienser som du förmodligen redan har i ditt kök. En potpourri är en blandning av matvaror och kryddor som är avsedda att parfyma ett rum. Detta kan låna till en mer varm och mysig känsla i ditt utrymme.
  • Potentiella ingredienser för en fall potpourri är apelsinskal, äppelskivor, kanelpinnar, kryddnejlika, vanilj extrakt och mandelextrakt.
  • Sätt allt i en kruka med vatten på spisen och låt det simma hela dagen, påfyllning ibland med vatten. Njut av den läckra lukten som det skapar!
  • Metod 3 av 4:
    Få crafty
    1. Bild med titeln Dekorera för fall på en budget Steg 9
    1. Använd gratis skrivare. Det finns så många Free Fall-skrivare online som du kan använda för att dekorera ditt hem. När du hittar ett citat eller en design du gillar, kan du presentera den i en bildram eller anbringa den på en bit av oavslutat trä, vilket ger det en rustik fallrör.
    • En enkel online-sökning efter "Fall Printables" ger hundratals resultat - Pinterest är en annan stor källa för dessa.
  • Bild med titeln Dekorera för fall på en budget Steg 10
    2. Göra en fallkrans. Din ytterdörr blir den vackraste på kvarteret med en hemlagad fallkrans. Det finns så många potentiella variationer av detta projekt. Du kan använda löv, majsskal, äpplen, bär, lövverk, pumpor, blommor, pinecones, band eller tyg för att pryda din krans.
  • Du måste köpa något som du kan använda som en ram för din krans. Detta kan sträcka sig från en skumring, en trådring, eller till och med en poolnudel! Det beror bara på vikt och form av vad du planerar att fästa på ramen.
  • Om du vet att du vill återanvända ditt kransår efter år, så skulle det bästa draget vara att köpa falska blommor, lövverk eller en artificiell version av vad du vill använda på din krans. Då behöver du inte oroa dig för din krans förfallna över längre tidsperioder.
  • Bild med titeln Dekorera för fall på ett budget Steg 11
    3. Skapa din egen Fall Garland. Människor associerar vanligtvis kransar med semestersäsongen, men du kan snabbt göra en för fall! Tie twine runt pinecones, och till och med bifoga blommor till garnet med hjälp av bitar av trådlås till botten av blomhuvudet (i stället för stammar).
  • Detta projekt kan anpassas för att använda löv eller andra faller som är tillräckligt lätta för att vara knutna till en sträng.
  • Metod 4 av 4:
    Shopping smart
    1. Bild med titeln Dekorera för fall på en budget Steg 12
    1. Dra nytta av försäljningen efter säsong. Hantverksbutiker säljer vanligtvis mycket säsongsbetonad inredning. Men när säsongen passerar måste de rensa ut sin inventering för att göra plats för nästa. Det betyder stor försäljning!
    • Besök Craft Stores i slutet av hösten (vanligtvis sen november, början av december) för att se vilken typ av rabatt de erbjuder, och sedan lagra några skatter du hittar för nästa år.
  • Bild med titeln Dekorera för att falla på ett budgetsteg 14
    2. Kolla in dina lokala sparsamhetsbutiker. Du kan enkelt hitta gamla bildramar, vaser, ljushållare och behållare för mycket billiga priser på sparsamhetsbutiker! Dessa objekt kan sedan integreras sömlöst i en fallskärm.
  • Säsongsbetonad inredning dyker också ofta upp - det kanske inte är i rätt säsong. Handla på sparsamhetsbutiker året runt, och motsatt inte att snatching upp en fallkrans som du hittar i januari. Du kan spara det och ta ut det när tiden kommer!
  • Bild med titeln Dekorera för fall på ett budget Steg 15
    3. Besök din lokala dollar butik. Dollar butiker erbjuder vanligtvis säsongsbetonade dekorationer till mycket låga priser. Dessa dekorationer är ofta ganska små, och de skulle inte se bra ut i sig, men de kan integreras i större skärmar. Små ljus och faux-kalebasser / grönsaker kan användas för att fylla tomma utrymmen i höstdisplayer eller kransar.
  • Bild med titeln Dekorera för fall på en budget Steg 13
    4. Matcha din fallinredning till ditt befintliga färgschema. Naturligtvis har de klassiska hösten nyanser av gul, orange och röd en viss charm till dem. Men om du vill köpa falldekorationer, väljer du neutrala färger att du kan återanvända vissa bitar under hela året. Nyanser av grått och vitt kompletterar ofta naturliga föremål snyggt.
  • Tips

    Försök att ange ett område där du lagrar din fallinredning. Om du har utrymme att hålla föremål under hela året kan du återanvända dem igen och igen, vilket sparar pengar på lång sikt!

    Varningar

    Fall dekor är definitivt kul, men undvika att rubba upp utrymmen med för många dekorationer.
  • Placera inga upplysta ljus nära träinredning eller andra brandfarliga bitar.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande