Hur man är en bra gitarrist

Att spela gitarr är en utmanande men tillfredsställande skicklighet. Att lära sig hur man spelar instrumentet kan vara frustrerande vid första men med disciplin, engagemang och tid, kan någon bli en bra gitarrist.

Steg

  1. Bild med titeln vara en bra gitarrist steg 1
1. Lär dig grunden. En bra gitarrist måste vara expert på grunden för gitarrspel. Grunden innehåller hållning när du håller gitarr, ordentlig vänster och höger fingerpositionering och plectrum eller val av användning.
  • Bild med titeln vara en bra gitarrist steg 2
    2. Studera musikaliska notering. Även om läsgitarr tablatur är lättare, har det i allmänhet en nackdel: det visar inte timing. Nybörjaren bör åtminstone vara bekant med att läsa musikalisk notering. Beviljas, vissa mycket begåvade gitarrister kan spela utan att någonsin behöva tabell eller noter - de lär sig en sång bara genom att lyssna på den.Men om du inte är ett av dessa människor, kommer du att vara bättre att mastera musikalisk notation så du får tillgång till en bred samling av kompositioner.
  • Bild med titeln vara en bra gitarrist steg 3
    3. Öva varje dag. Gör borrar och övningar för att polera dina färdigheter och teknik. Stärka fingrarna och sikta på en ren och klar ton. Undvik dämpade ljud om inte musiken kräver det.
  • Bild med titeln vara en bra gitarrist steg 4
    4. När du lär dig en bit eller sång, välj en som du är bekväm med. Lär dig lätt låtar först. Inte bara bygger detta förtroende, men det hjälper också dina fingrar, kom ihåg "vissa formationer och ackord som tenderar att upprepas i andra låtar.
  • Bild med titeln vara en bra gitarrist steg 5
    5. Försök att avsluta en bit, oavsett hur svårt det kan vara. Bli inte till vana att inte avsluta vad du börjar. Om en viss del av en sång frustrerar dig, sätt gitarren ner och ta en paus. Du kan till och med sova på den, och börja fräscha nästa dag. Gör det i din egen takt, det spelar ingen roll hur länge du tar för att behärska en bit. Naturligtvis, kom ihåg det föregående steget. Var resonabel. Ta inte på en komplicerad sång eller en bit om du inte har behärskat dina grunder.
  • Bild med titeln vara en bra gitarrist steg 6
    6. Ha tålamod och rimliga förväntningar. Förvänta dig inte att spela som en berömd gitarrgud "med bara några lektioner. Att uppnå en professionell färdighetsnivå tar år av övning och utbildning.
  • Bild med titeln vara en bra gitarrist Steg 7
    7. Lyssna på olika gitarrist. Jämför en artistens tolkning av en sång till en annan. Ha ett öppet sinne. En bra gitarrist är bekant med olika stilar och genrer.
  • Bild med titeln vara en bra gitarrist Steg 8
    8. Spela in din gitarrspel. Lyssna på dig själv och identifiera dina misstag och svagheter. Ha en annan gitarrist kritik det. Du kommer att förbättra mer om du vet vad du måste jobba hårdare på.
  • Tips

    Var inte avskräckt om du inte kan spela en svår sång eller om du upptäcker att du lär dig lite långsammare än andra. Fortsätt bara att träna.
  • Oroa mindre om handhastighet, och mer om att uppnå en klar ton. Offra inte tydligheten för hastighet.
  • Lär dig när du ska sluta. Ibland när du försöker för hårt kommer dina händer att känna sig smärtsamma. Spela inte genom smärtan, det är bättre att sluta och vila dina händer platt på en yta ett tag.
  • Öva. Ange en träningstid och hålla fast vid det, träna inte bara när du känner för att göra det. Alternativ mellan att göra övningar och lära sig en sång.
  • Det caged systemet. De hjälper dig att lära dig hur man använder olika vågar i samma eller liknande nycklar och gör dem flöde - större och mindre
  • Skriv din egen originalmusik.
  • Varningar

    Du hittar mycket begåvade gitarrister på Internet som utför låtar och tricks som du bara kunde drömma om. Känn inte dåligt eller otillräckligt eftersom de är bättre än du. Gör dem din inspiration istället.
  • Ingen blev någonsin bra på gitarr utan att utveckla några blåsor eller calluses på fingrarna.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande