Hur man hittar ett vandrarhem i paris

Att hitta ett vandrarhem i Paris kan verka som en skrämmande uppgift, men med lite uppmärksamhet på plats, pris och atmosfär hittar du vandrarhemmet som bara är rätt för dig på nolltid. Använd Internet både för att hitta bra alternativ, och för att säkerställa det vandrarhem du lutar mot är populär och pålitlig.Men inte unik för Paris, är många stora webbplatser med användargenererade recensioner bra alternativ för både sökning och granskning av dig.

Steg

Metod 1 av 3:
Välja ett parisiskt vandrarhem
  1. Bild med titeln Hitta ett vandrarhem i Paris Steg 1
1. Sök i de områden du vet att du vill besöka. Platsen för ditt boende är en särskilt viktig faktor när du reser. Detta är särskilt sant i en stad som Paris, där det är så mycket att göra och se.Följaktligen starta din sökning i områden med närhet till de specifika ställen du vill besöka i Paris.Genom att använda en online-karta som gör att du kan söka inom specifika områden kan du begränsa dina alternativ enligt vad som ska sätta dig i bästa plats att njuta av din vistelse.
  • Större intresseområden i Paris inkluderar Latin Quarter, Bastille, Marais, Montmartre. Å andra sidan, se i mindre populära stadsdelar för en tystare vistelse och potentiellt lägre avgifter.
  • Till exempel, om du vet att du vill tillbringa en eftermiddag eller två i skuggan av Eiffeltornet, leta efter ett vandrarhem i grannskapet kallas 7e arrondissement. På samma sätt, om man hoppas gå till Louvren, leta efter alternativ i eller nära Tuileries.
  • Redogöra för din förväntade resans metod också. Till exempel, om du planerar att köra en buss runt om i staden, kanske du vill välja ett vandrarhem nära ett busshållplats.
  • Bild med titeln Hitta ett vandrarhem i Paris Steg 2
    2. Besök AcCwayFrance-webbplatsen. Trots ett daterat gränssnitt, AboutFrance.com är en värdefull resurs av information om vandrarhem och mer. Från hemsidan, klicka på Logi, sedan Vandrarhem i Frankrike, och äntligen vandrarhem i Paris.Det rekommenderar en handfull specifika vandrarhem.
  • Bild med titeln Hitta ett vandrarhem i Paris Steg 3
    3. Bekräfta tillgänglighet och pris. Om du vet att du vill bo i ett visst område, kolla om det finns tillgänglighet på vandrarhemmet i det området.Medan många vandrarhem publicerade information om tillgänglighet på sina webbplatser är det värt att ringa vandrarhemmet direkt om du hoppas att boka boende inom 48 timmar efter ankomst.Hitta specifika vandrarhem "nummer online.
  • När du är i telefon med en vandrarhems anställd, fråga något som, "Vad är mina alternativ att stanna på torsdag till söndag i helgen?"Om det finns flera typer av boende, fråga vad prisskillnaden är, liksom skillnaden i bekvämligheter för varje alternativ.
  • Bild med titeln Hitta ett vandrarhem i Paris Steg 4
    4. Fråga om atmosfären. Om du hoppas att stanna några nätter som börjar den dagen eller nästa, är det värt att fråga vad humöret är så sjukhuset. Ring ett vandrarhem du överväger och frågar, "Hej, bara undrar hur full du är i helgen, och vilka typer av grupper bor hos dig?"
  • Även om dessa samtal inte är för fruktbara kan de ge dig viktig information. Till exempel kan du lära dig att Fête de la Musique händer, med massor av evenemang i närheten av vandrarhemmet. Å andra sidan kan du lära dig att flera rugby lag för närvarande upptar varje säng i det delade rummet, spara den som kan bli din.
  • Under alla omständigheter är det värt att begära ytterligare information om andra gäster och evenemang i det omgivande området när man talar med ett visst vandrarhem.
  • Bild med titeln Hitta ett vandrarhem i Paris Steg 5
    5. Besök - och boka - via en vandrarhems hemsida direkt.Till exempel, kolla in webbplatsen för Auberge Internationale des Jeunes i Paris. På sin hemsida finns en kort beskrivning, en anmälan om godkännande av Lonely Planet, och en länk för att boka en extremt billig vistelse i Bastille-kvarteret. För många resenärer kan du få all information du behöver från vandrarhemets webbplats ensam.
  • Bokning direkt via vandrarhemmet är det bästa sättet att undvika bokningsavgifter. Vidare kommer de sannolikt att debiteras mindre än att boka webbplatser. Observera att bokningswebbplatser kan göra det som om du får en affär när du faktiskt kan betala mer än nödvändigt.
  • Metod 2 av 3:
    Att säkerställa att vandrarhemmet är välvärt
    1. Bild med titeln Hitta ett vandrarhem i Paris Steg 6
    1. Tänk på Hostelling International Hostels.Hostelling International (HI) är en organisation av vandrarhem som uppfyller vissa kvalitetsstandarder.Du måste vara medlem (som kostar en annan mängd beroende på var du är från, $ 18 om du är en du.S. medborgare) eller betala en extra avgift för att bo på HL vandrarhem.Det finns tre i Paris - Jules Ferry, Yves Robert och Le D`Artagnan. Medan du bor på ett HI-hotell kommer att vara med viss försäkran, kommer vandrarhemmet att vara tillräckligt med avseende på bekvämligheter och säkerhet, det är det inte nödvändigtvis det bästa eller billigaste alternativet.
    • Oberoende vandrarhem av jämförbar kvalitet är ofta av jämförbar kostnad, om inte billigare.I huvudsak, huruvida en medlem är en del av HI-nätverket, bör inte fakturera betydligt i ditt beslut.
  • Bild med titeln Hitta ett vandrarhem i Paris Steg 7
    2. Kontrollera opartiska recensioner. Det finns många olika recension webbplatser online, delvis för att de gör vad de erbjuder en värdefull tjänst: Att hjälpa dig att bestämma alla sorters saker, inklusive vilket vandrarhem är den för dig.Förmärka, se till att alla vandrarhem du överväger är välkänt. Kort sagt, se till att recensioner faktiskt existerar, och att de oftast är positiva.
  • Mer specifikt, se till att det inte finns flera recensioner om säkerhetsproblem. Medan många vandrarhem involverar att bo hos främlingar, gör vissa ett bättre jobb att erbjuda dig skåp, etc. att stash dina varor.
  • Även om det är en du.S. Baserat företag, Yelp används av resenärer från hela världen. Många parisiska vandrarhem är starkt granskat på denna webbplats, och det kan hjälpa till att ge användbar information.
  • Bild med titeln Hitta ett vandrarhem i Paris Steg 8
    3. Läs Lonely Planet`s recension speciellt. Den lonely Planet-webbplatsen, även om den är populär, är inte nödvändigtvis det bästa sättet att söka efter vandrarhem. Det erbjuder dock ganska bra recensioner. Titta på alla vandrarhem som du överväger på Lonely Planets hemsida och se om de har publicerat en recension om det. De brukar göra ett bra jobb att täcka de viktigaste punkterna du borde veta om en viss plats kortfattat och exakt.
  • Sedan Paris är en så populär plats att besöka, praktiskt taget alla vandrarhem kan du överväga har granskats av Lonely Planet. Du kan söka vandrarhem med namn på Lonely Planet-webbplatsen.
  • Metod 3 av 3:
    Använda vandrarhem som listar webbplatser
    1. Bild med titeln Hitta ett vandrarhem i Paris Steg 9
    1. Använd HostelBookers. Den här webbplatsen är specialiserad på att notera vandrarhem i synnerhet.På webbplatsens hemsida söker du efter vandrarhem i Paris, och ange de datum du hoppas vara där.Webbplatsen kommer att generera en lista med alternativ som inkluderar nattliga kostnader samt hostelbookers betyg.
    • Det övergripande betyget dessa webbplatser tilldelar specifika vandrarhem rapporteras som en procentandel - ju högre desto bättre. Klicka på vandrarhem som intresserar dig för att se mer specifika betyg, uppdelade enligt atmosfär, renlighet, plats, säkerhet, värde och mer.
    • Vandrarhem.com är extremt liknande, men tenderar att inkludera lite mindre information på varje vandrarhem. Båda dessa webbplatser inkluderar också besökarnas recensioner, som i allmänhet är mer rikliga på hostelbookers.
  • Bild med titeln Hitta ett vandrarhem i Paris Steg 10
    2. Titta på Hostelworlds webbplats. Den här webbplatsen, som mycket liknar Hostelbookers, är lite mindre lätt att navigera. Det innehåller dock mer information om specifika bekvämligheter och tjänster på varje vandrarhem som det listas.
  • Kom ihåg att dessa typer av webbplatser är användbara sökverktyg, men är inte nödvändigtvis det bästa sättet att boka ett vandrarhem. Kontakta alltid ett vandrarhem direkt för att fråga om bokning, för att minimera potentiell förvirring och få bästa möjliga pris.
  • Bild med titeln Hitta ett vandrarhem i Paris Steg 11
    3. Exportera TripAdvisor. Även om denna resebyrå inte är uteslutande fokuserad på vandrarhem, kan det hjälpa dig att hitta och boka vandrarhemmet som är bäst för dig.För att börja, sök efter vandrarhem som ligger i Paris. Ange de datum du hoppas att bo i Paris, och TripAdvisor kommer att lista priserna för att boka varje vandrarhem genom att boka webbplatser som Expedia, hotell.com, orbitz.com, bokning.com, och mer.
  • Du kan beställa sökresultaten enligt pris, tillgänglighet, avstånd från en viss plats, eller TripAdvisors rankning.
  • TripAdvisor inkluderar även en kartafunktion, liksom besökares recensioner för varje vandrarhem.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande