Hur man är en drifter

Att vara en drifter är inte lätt - det kan vara farligt och ensam. Drifters väljer att drift Av skäl som prospektering, nya erfarenheter och möte nya människor - som de annars annars aldrig har kunnat göra, på grund av antingen juridiska eller monetära begränsningar. Många ser drivande som befriande och spännande. Kom ihåg att överlevnad är nödvändiga för att förbereda dig själv för din resa både mentalt och fysiskt.

Steg

Del 1 av 4:
Hitta skydd
  1. Bild med titeln vara ett drifter steg 1
1. Känn lagen. Lagen är annorlunda överallt så vet din plats och vilka lagar som omedelbart påverkar dig. Till exempel, om du är i en upptagen storstadsstad, är det vanligtvis lagar mot att lägga upp några tillfälliga skydd. Många städer har åberopat sovande utomhus och har ställt försiktighetsåtgärder, inklusive att ha polis trakassera någon som misstänker att bo utanför.
  • Många hemlösa finner skydd i en dörröppning, tunnel eller under en bro. Var försiktig så att du inte böter när städer vet att det här är populära tillflyktsorter.
  • Besök det lokala biblioteket, sök online, prata med en paralegal, besök den lokala tingshuset eller stadshuset. Lokala lagar är begränsade till den närhet som de tillämpar, så det kan inte finnas mycket skriftlig information tillgänglig för allmänheten, med undantag för online-resurser.
  • Bild med titeln vara ett drifter steg 2
    2. Hitta ett skydd. Många välgörenhetsorganisationer och större kommuner erbjuder skydd till lågt utan kostnad. Hitta kyrkor och religiösa organisationer också att fråga om de erbjuder sådana program. Forskning online, prata med andra resenärer, eller hitta centrala kärnan i din plats för bästa chansen att hitta ett skydd.
  • Bild med titeln vara ett drifter steg 3
    3. Hitta ett vandrarhem. Vandrarhem är en tillfällig bostad som finns i större städer. Se till att platsen är säker och att du vet exakt vad de erbjuder som vissa vandrarhem kan ge mat medan andra ger delat boende till en reducerad kostnad. Du kanske måste anmäla dig i förväg så att du planerar att stanna så snart du är på en ny plats.
  • Bild med titeln vara ett drifter steg 4
    4. Sätta upp ett tält. Hitta ett billigt popup-tälttält. De kan köpas online eller på din lokala campingbutik. Ett popup-tält kräver minimal setup och kan tas lätt ner. Hitta ett avskilt område, helst i en trädbevuxen del av din plats och lägga upp ditt tält. Du vill ha ditt tält inrättat för minst möjliga tid och endast under natten för att undvika detektering.
  • Del 2 av 4:
    Få rätt kläder
    1. Bild med titeln vara ett drifter steg 5
    1. Välj skyddskläder för säsongen. Välj din outfit försiktigt eftersom materialet behöver vara slitstarkt och mångsidigt. Dina kläder måste skydda dig från elementen med lite till inget underhåll. Du vill inte sticka ut med tattered eller smutsiga trasor efter att du har drivit en tid. Svart är en bra färg som håller sin integritet utan att tvätta ofta. Det ger dig också en snygg profil om du behöver bära många saker i fickor.
    • Till exempel, hitta kläder som är vattentäta, särskilt skor. Du kan gå mycket så att skor måste vara bekväma och slitstarka. Också, lastbyxor eller kläder med många fickor kan hjälpa till att lätta vikten på en ryggsäck.
  • Bild med titeln vara ett drifter steg 6
    2. Packa extra kläder. Har mer den av varje klädesplagg. Förbered dig för att kunna överleva utan färskt kläder. Det är säkert att ha minst en veckas värt strumpor och underkläder. Har också ett par tröjor och par av byxor för när du inte kan göra tvätt. Om du vet att du kommer att vara i kallare klimat, packa varma strumpor, termiska underkläder, handskar och ullkepsar för att hålla huvudet varmt.
  • Bild med titeln vara ett drifter steg 7
    3. Bära allt i en ryggsäck. En ryggsäck kan frigöra dina händer och vara mycket bekvämare att flytta runt med i förhållande till en duffelväska eller resväska. Se till att ryggsäcken är tillräckligt stor för att passa dina tillhörigheter och distribuerar vikten till dina höfter och av axlarna.
  • Du kan köpa slitstarka ryggsäckar vid arméöverskottsbutiker eller sök på nätet.
  • En kompressionssack kan hjälpa till att göra extra rum. En kompressionssäck pressar objekt som kläder och sovsäckar i en ryggsäck för att spara utrymme genom att dämpa någon luft som fastnar i veckor och veck. Designad för att enkelt användas i armén, sitter helt enkelt på säcken för att släppa luften när du stramar alla band för att säkerställa att den behåller sin storlek.
  • Bildtiteln är ett drifter steg 8
    4. Hitta en skåp. När det är möjligt, hitta en skåp för att hålla kläderna och tillhörigheter för att inte komma vilse eller skadat. Håll några formella kläder som kostymer i din skåp så att du kan få en outfit redo om du vill åka på jobbintervjuer eller andra viktiga möten.
  • Del 3 av 4:
    Vistas hygienisk
    1. Bild med titeln vara ett drifter steg 9
    1. Investera i en hopfällbar hink och liten spegel. Köp en hopfällbar hämta online eller på din lokala campingbutik. Du kan hitta en magnetisk spegel på din lokala dollarbutik eller skolförsörjning. Tillsammans med spegeln, använd en hink med vatten för att borsta tänderna, raka och rengör dig själv.
    • Använd den hopfällbara spetsen till när du är i ett offentligt badrum. Fyll det med vatten och ta det till en tom stall så att du kan städa dig i privatlivet.
  • Bild med titeln vara ett drifter steg 10
    2. Känna dina offentliga tvättrum. En bra tumregel är att använda badrum på hotell, teatrar, kontorsbyggnader, universitet och exklusiva köpcentra. Dessa tvättrum är vanligtvis rena och underhålls regelbundet. Undvik badrum i områden med mycket hemlösa människor samlas som de i offentliga torg, stränder, parker och tunnelbanor. Dessa kan vara snuskiga och ibland farliga.
  • Bensinstationer kan ha rena badrum att använda beroende på grannskapet. Som kaféer kan du behöva köpa något för att kunna använda det.
  • Bild med titeln vara ett drifter steg 11
    3. Ta en varm dusch. Det är bra att koppla av och städa dig själv när du har möjlighet. Hitta en varm dusch på ett gym, offentlig pool, samhällscenter, YMCA eller Athletic Center. Fitnesscentra på en universitets campus är ofta öppna för allmänheten och ger ett säkert och billigt sätt att duscha.
  • Om du har råd med det och vet att du kommer att bo på den här platsen under en längre tid, köpa ett medlemskap på ett samhällscenter för att använda duschen och dess många andra resurser. Medlemskapet kan innehålla Wi-Fi, skåp och en plats att vila och umgås.
  • Om du är i ett varmt klimat kan du njuta av sjöar eller floder om du inte har tillgång till en varm dusch eller vill hellre vara närmare naturen.
  • Bild med titeln vara ett drifter steg 12
    4. Använda dollarkåpan. Köp lätta hygienprodukter som tvål, tandkräm och schampo på rese gången av din lokala dollar butik. Du kan också hitta behållare för din tandborste och tvål samt piller lådor för alla mediciner eller tylenol.
  • Pack rengöringsdukar och hand sanitizer för när du inte har tillgång till dusch eller vatten.
  • Del 4 av 4:
    Bekanta dig med grundläggande resurser
    1. Bild med titeln vara ett drifter steg 13
    1. Använd biblioteket. Bibliotek är gratis för allmänheten och kan ge dig en varm plats att sitta och kommunicera med vänner och familj. De erbjuder också gratis internet och offentliga tvättrum. Om du behöver en adress för att använda Internet, ge din gamla familjeadress eller adressen till det skydd eller vandrarhem som du bor på.
    • Vissa bibliotek kan ha program för att hjälpa till med tillfällig anställning, rådgivning eller transport. De kan också ha en lista eller en karta som hjälper dig att hitta vandrarhem och skydd.
  • Bild med titeln vara ett drifter steg 14
    2. Äta på ett soppkök. Ge dig en paus från kall eller ohälsosam mat genom att besöka ett soppkök. Brukar drivas av välgörenhetsorganisationer, samhällsgrupper eller kyrkogrupper, soppkök erbjuder en varm måltid gratis eller minimal laddning. De kan också erbjuda en bagged lunch om du har hittat tillfällig anställning.
  • Soppkök kan vara beläget nära skydd eller kör i samband med andra skyddsprogram. Till exempel kan du få nya kläder eller reparera elektronik på ditt lokala soppkök.
  • Bild med titeln vara ett drifter steg 15
    3. Handla med syfte. Klipp ut skräpmat, koka dina egna måltider, hålla fast vid en lista och laga mat som ger stora portioner. Köp icke-lättförgänglig mat som packar ljus som biff jerky eller trail mix. Gör en veckovis måltidsplan så du vet hur många måltider din mat ska hålla dig.
  • Handla i slutet av natten som livsmedelsbutiker kommer att lägga rabatter på mat som kommer att gå dåligt de närmaste dagarna.
  • Undvik namnmärken och köp i bulk eftersom det ofta är mycket billigare än deras motsvarigheter.
  • Handla på rabattbutiker, bondmarknader och etniska marknader som de kommer att vara billigare än stora namn livsmedelsbutikkedjor.
  • Köp billigare köttfärger, hitta alternativa proteinkällor i bönor och linser och leta efter konserverad fisk och kyckling.
  • Tips

    Vara intelligent! Kunskap och medvetenhet är primära källor till makt för drifters. Att vara ett drifter betyder beroende av dig själv, så lita inte på vilka böcker eller massmedia berättar för dig. Istället studera saker själv och bli självutbildad och självmedveten. Din personliga erfarenhet är den viktigaste och värdefulla källan för att bygga en kunskapsbas.
  • Acceptera den plats där du kör till som ditt hem. Försök att blanda med lokalbefolkningen istället för att stå ut, inklusive att bära jordnära kläder istället för prickiga, men det kan ibland vara en bra idé att visas som en vanlig turist / resenär snarare än en drifter för att sänka obefogade misstankar. Om du befinner dig i ett land med ett språk som du inte talar, försök hitta ett artigt sätt att undvika främlingar från att engagera sig i verbal kommunikation med dig.
  • Anslut med människor och omgivningar och bilda relationer när du kan. Om du får den sällsynta chansen, ta en resande följeslagare med dig. En människa är alltid bättre än en hund, så behandla andra som du skulle behandla dig själv. Att ha en bra uppsättning personlig moralisk kod gör det möjligt för dig att driva under en lång tid. Undvik alltid problem och tillgripa aldrig någon form av hot eller våld. Gör så många allmänna goda gärningar som du kan istället för personliga gynnar, och bli inte besatt av pengar.
  • Varningar

    Medan det finns många tillgängliga kortsiktiga arbetstillfällen utan att det finns några konsekvenser att lämna när som helst i många progressiva länder, kom ihåg att du oftast kommer att bli avvisad som en drifter utan juridiska handlingar som bevisar vem du är, så många juridiska arbetsgivare kommer att vägra att riskera att anställa en ookumenterad arbetare. Odd och smutsiga jobb kan fortfarande vara allmänt tillgängliga för dig, men det är ofta bästa praxis för att undvika sådana jobb, eftersom du som en drifter utan juridiska handlingar, kommer att ha mycket lite till inga rättigheter för statligt skydd mot orättvis behandling eller missbruk. Kort sagt är rättsliga sätt att få ett jobb extremt begränsat, och olagliga sätt är vanligtvis inte värda att riskera.
  • Din personliga säkerhet är din första prioritet. Placera inte dig själv med dumma beslut om kost, resor, logi eller företag.
  • Foolish shopping kan snabbt vända dig från en drifter till en tiggare. Pack smart. Håll alltid din ryggsäck så lätt och liten som möjligt. Packa icke-lättförgängliga livsmedel som inte behöver kokas, som nötter och müsli. Alltid ha minst en halv liter ren kranvattenförsörjning med dig vart du än går. Om du packar någon liten och lätt elektronisk enhet som kräver el, är det en bra idé att bära en kompakt universell adapter med dig. Detta kan köpas i elektroniska butiker, eller det kan konstrueras manuellt från separata delar på språng.
  • Ta hand om din mentala hälsa. Drifting kan innebära långa perioder av isolering eller perioder av självreflektion. Var noga med att hitta råd om du känner dig överväldigad eller förlorad i din nya omgivning.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande