Hur man är en tuff tjej

Har du någonsin velat att du var starkare? Att du kan stå upp för dig själv när det verkligen spelades upp? Och säg exakt vad du tänker på? Nå, nu kan du. Du kan bli den tuffa tjejen du alltid har föreställt dig med dessa enkla steg.

Steg

Del 1 av 3:
Tänker som en tuff tjej
  1. Bild med titeln vara en tuff tjej steg 1
1. Var ditt sanna jag. Om du vill vara hård måste du först börja acceptera dig själv för vem du är. Om du föredrar att stanna upp sent för att läsa science-fiction, i motsats till att hålla upp med den hetaste tv-showen, så var det. Om en grupp människor tycker något är roligt, men det gör du inte, så vad? Att låtsas vara någon du är inte är ett uppenbart tecken på osäkerhet eller svaghet. Människor kan enkelt hämta det, och du kommer säkert inte att se så hård om någon kallar dig ut på den.
  • Bild med titeln vara en tuff tjej steg 2
    2. Förbättra ditt självförtroende. Detta går hand i hand med steg 1. Om du har accepterat vem du är, så har du det grundläggande du behöver bli självförtroende. Vad har det att göra med att vara en tuff tjej? Lätt. Om du är självsäker och bekväm i vem du är, kan du självklart hantera någon situation som kommer din väg. Du kommer vara säker på dina övertygelser och de beslut du fattar. Och du kommer inte vara rädd för att låta andra veta det. Här är några sätt att förbättra ditt självförtroende.
  • Gör en lista med saker du beundrar om dig själv, dina styrkor och prestationer på ett pappersark. Vänd ett tomt pappersark horisontellt och antingen vik till tredjedelar eller bara rita två vertikala linjer för att skapa tre kolumner. I varje kolumn skriver du minst fem saker du tycker om dig själv, minst fem saker du känner att du är bra på, och minst fem saker du är stolt över att ha uppnått. Tror du att du har ett bra leende? Har du en förmåga att få folk att skratta när de känner sig nere? Är du stolt över kvällen du spenderade de hemlösa? Skriv ner vad som än kommer att tänka på. Läs över din lista Ofta som en påminnelse om hur bra du är.
  • Tänk positivt om dig själv. Ange ett par kvaliteter om dig själv (kanske några som du skrev ner i din lista) och tänker på dem ofta. Ett annat tips: Ta de negativa tankarna och vända dem. Om du tänker, "Jag hatar hur jag ser," Du kan säga: "Mina ögon är riktigt vackra."
  • Klä sig för att må bättre om dig själv. Om du känner att din garderob inte speglar den riktiga du eller gör dig lycklig, hitta kläder som gör det. Om du har en favorit topp, hitta fler toppar med liknande egenskaper. Välj kläder som förbättrar de fysiska funktionerna du beundrar. Om du har ett bra par ben, lägg på ett par shorts eller hitta en klänning som låter dig visa dem. Del två om hur man ser ut som en tuff tjej visar dig hur du uppdaterar din garderob för att återspegla din nya tuffa tjej persona.
  • Träna regelbundet. Gå eller jogga dagligen. Ta upp en sport eller delta i en gruppövning du kan njuta av. Även om det här hjälper dig att må bättre om dig själv, kommer det också att hjälpa dig att känna dig hårdare när dina muskler växer.
  • Bild med titeln vara en tuff tjej steg 3
    3. Sluta oroa dig för vad andra tycker. Tuffa tjejer kunde bry sig mindre vad andra tycker om dem eftersom de inser en mycket viktig sak: vad en annan person tycker har inget att göra med dem. Tuffa tjejer mäter inte sitt eget värde av andras åsikter. När du släppte vikten av vad folk tycker, får du makt i svåra situationer, och du blir hårdare.
  • Bild med titeln vara en tuff tjej steg 4
    4. Ta inte saker personligen. När du lär dig att inte ta saker personligen, kan du bättre hantera avslag och kritik. De flesta som inte känner sig tuffa, känner att de inte kan hantera utmanande situationer. Att vara tuff betyder att du trycker igenom de svåra stunderna. Så när den står inför en situation där någon konfronterar dig, var cool och lugn. Låt det inte fästa dig. Agera som om den personen slösar bort din tid.
  • Bild med titeln vara en tuff tjej steg 5
    5. Lär dig att styra dina känslor. Att vara tuff handlar inte om att se meningen och ha bulging biceps, det handlar om att kunna ta det som kommer. Odla en inre lugn som inte kan vara störd av andra människor. Du kan gå runt som är hård hela dagen, men om du är lätt upprörd, kommer din seghet att uppfattas som fasad.
  • Bild med titeln vara en tuff tjej steg 6
    6. Omgiv dig med en stor grupp tuffa vänner. Om du vill vara tuff, måste du omge dig med tuffa människor som kan ge dig råd och säkerhetskopiering om det behövs. Du kan lära av dessa vänner genom att lyssna på och titta på hur de håller sin mark i svåra situationer.
  • Bild med titeln vara en tuff tjej steg 7
    7. Upprätthålla ett hälsosamt förhållande med din betydande andra. Intima relationer är ett bra ställe att mäta hur tuffa du är. Det finns vanligtvis en person i förhållandet som tar den mer dominerande rollen. Det är en bra idé att se till att dynamiken i ditt förhållande är en hälsosam.
  • Ta märke till hur du agerar runt din betydande andra. Hitta du dig själv och gör aktiviteter, tittar på vissa filmer, eller äter måltider som bara överklagar din älskling? Om så är fallet måste du ta upp och ta en mer självständig roll som partner.
  • Att vara hårdare i ditt förhållande, börja med att prata om vad du vill. Om du föredrar att en trevlig hjärtlig burger istället för sushi, låt din betydande andra veta. Om du vill titta på en romantisk komedi istället för en thriller, föreslå att du tittar på din favoritfilm en natt och din betydande andras nästa. Friska relationer har balans. Tillåt lika tid för din signifikanta andra och du att utforska båda dina intressen tillsammans.
  • Om du har en oenighet, tror du inte att du behöver skrika och ropa bara för att stå upp för vad du tror. Låt din betydelse veta att du erkänner hans eller hennes känslor eller synvinkel, och då är ärlig och öppen om dina känslor och behov. Ange din åsikt direkt, utan att vara ursäktande.
  • Del 2 av 3:
    Ser ut som en tuff tjej
    1. Bild med titeln vara en tuff tjej steg 8
    1. Smile inte. Tuffa tjejer är inte kända för sina bubbla personligheter. Ett enkelt sätt att inte le är att scowl. Att göra denna bit ner på insidan av dina kinder, som kommer att vända hörnen av dina läppar nedåt.
  • Bild med titeln vara en tuff tjej steg 9
    2. Revamp din garderob. Om din nuvarande garderob består huvudsakligen av blommiga utskrifter och ljusa frockor, måste du göra en förändring.
  • Färgen svart är en primär färg i den hårda tjejens garderob. Så överväga att bära all-black outfits eller outfits där en primär bit är svart. Bära rippad denim och kläder med en skalle och ben tema.
  • Plocka ut rippad denim och kläder med en skalle och ben tema.
  • Om du inte redan äger dessa två saker, se till att du köper en motorcykeljacka och ett fint par läderstövlar.
  • Inkorporera tuffa tjejtillbehör. Tillbehör hjälper till att dra din outfit tillsammans, och hjälpa till att betona din tuffa flicka-bild. Spikes är ett vanligt tillbehör som finns på armband, ringar eller delar av dina kläder, som en blusskrage eller ärmarna på en jacka. Du kan också leta efter smycken med skalle och benbilden. Plocka upp ett par mörka solglasögon för att ta upp ditt utseende. Gömmer dina ögon kommer att göra dig verkar mystisk och otillåtna.
  • Bild med titeln vara en tuff tjej steg 10
    3. Ge dig själv en hård tjej frisyr. Några märkbart tuffa frisyrer inkluderar korta, spikiga frisyr och fauxhawks eller mohawks. Du kan raka en eller båda sidor av ditt huvud. Eller fråga din stylist att ge ditt hår en pop av färg, som neonblå eller lila.
  • Bild med titeln vara en tuff tjej steg 11
    4. Applicera smink för att hjälpa dig att se tuffare. Välj en djärv (vanligtvis mörk) läppfärg, mörk ögonskugga och tjock mascara. De tunga färgerna kommer att mörka ditt uttryck, och ge dig "inte röra med mig" ser du.
  • Del 3 av 3:
    Agerar som en tuff tjej
    1. Bild med titeln vara en tuff tjej steg 12
    1. Tala inte mycket. Tuffa tjejer väljer sina ord klokt och talar bara om det behövs. Genom att inte prata, kommer de ut som mystiska. Folk tenderar att frukta mystiska. Hur man kommunicerar utan att prata? Svara med kroppsspråk, som en sväng av ditt huvud eller en grunt.
  • Bild med titeln vara en tuff tjej steg 13
    2. Vara självständig. Assertiveness är essensen av seghet. Om du vill att folk ska ta dig på allvar, och om du vill bli hård, måste du lära dig hur du är assertiv.
  • Det finns två sätt att vara assertiva - genom ditt kroppsspråk och av vad du säger.
  • För att visa din självförtroende mot någon: möta dem direkt, hålla ryggen rakt och se dem rakt i ögat.
  • Förbli lugn, men fast när du talar. Se till att vad du säger är direkt och ärlig. Ange din synvinkel utan att vara tveksam och utan att vara ursäktande.
  • Att låta tufft, börja med att säga till någon "Lyssna..."Tala starkt och få rätt till punkten. Och sedan i slutet "Du förstår mig?" och vänta på deras svar.
  • Bild med titeln vara en tuff tjej steg 14
    3. Var den person i auktoritet. När saker behöver hanteras, går tuffa tjejer i. Du måste vara villig att ta kontroll över en situation.
  • Om du är med en grupp vänner, flytta till framsidan av förpackningen, så folk vet att du är ledare och den de behöver ta itu med.
  • Om du och dina vänner blir plockade på eller behandlas orättvist, tala upp.
  • Stå din mark genom att stå på väg eller komma i sitt personliga utrymme. Du kan göra det utan att förvänta dig att plötsligt blir fysiska. Vid ungefär en fot och en halv från någon anses du vara i deras personliga utrymme. När du väl har stängt, tala fast.
  • Bild med titeln vara en tuff tjej steg 15
    4. Ta en fysisk aktivitet för att hjälpa till att kanalisera din aggression och utveckla ditt självförsvar. Fysisk aktivitet är ett utmärkt sätt att tuffgöra fysiskt och mentalt. Du förstärker inte bara din kropp, du utvecklar också den disciplin du behöver hantera svåra situationer.
  • Lyft vikter för att tona din kropp och bygga muskelmassa.
  • Gå med i en självförsvarsklass som kickboxing eller kampsport. Medan du inte bara lär dig att bättre skydda dig själv, kan du också få en ny grupp av tuffa tjejer.
  • Delta i en kontaktsport, som Flag Football, Roller Derby eller Fotboll.
  • Delta i aktiviteter som tvingar dig att driva dig själv. Att vara tuff handlar om att kunna hantera vad som kommer dig, och kunna hänga in där även när du är utanför din komfortzon. Marathons är ett bra sätt att göra detta. Gå med i 5k Marathon, om du bara har börjat. Om du är vågad, eller letar efter något mer äventyrligt, leta efter en temat marathon. Den smutsiga tjejen lera kör är ett bra exempel.
  • Bild med titeln vara en tuff tjej steg 16
    5. Få ett badassjobb. Överväga att bli polis, bounty hunter, självförsvar instruktör eller en medlem av militären. Med ett av dessa jobb under ditt bälte kommer du aldrig att bli anklagad för att inte vara tillräckligt hård. Alla kräver att du uppnår en ökad nivå av fysisk kondition. Och det kommer bli stunder där du måste vara aggressiv och till och med konfronterande.
  • Tips

    Välj vänner klokt. Välj vänner som har sina egna åsikter, men är villiga att stödja dig.
  • Bara för att du är tuff, betyder inte att du måste skräpa alla dina girly hobbyer. Om du gillar att sticka, sticka sedan. Om du älskar ballett, sluta inte!
  • Om du är flickaktigt eller anser dig vara väldigt feminin, håll dig så. Du kan vara sant mot vem du är och fortfarande är tuff.
  • Viktigast, kom ihåg att du är hård, betyder inte. Bullying People visar inte din styrka alls. Det visar bara hur svag du är på insidan. Och om någon börjar mobba dig, gå bort. Det kommer att bevisa att du är starkare än folket mobbar dig.
  • Ha minst en del av ditt utseende är disheveled. Det kan vara rörigt att se hår, ingen smink, grungy naglar eller naglar med flisad färg. Du vill att ditt utseende ska tala för dig: att du inte bryr dig vad folk tror.
  • Du kan fortfarande vara exakt hur du är utom nu, men om någon försöker röra med dig, kan du försvara dig själv. Du behöver inte klä på ett sätt som skrämmer andra.
  • Varningar

    Var inte en mobbning. Mobbning är inte detsamma som tufft.
  • Ditching skolan, alkohol, rökning och andra droger gör dig inte tuff. Häng inte med människor som uppmuntrar dessa aktiviteter.
  • Människor kan fortfarande försöka mobba dig, men kom ihåg att det är bäst att gå bort.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande