Hur man blir en luloe-konsult

Lularoe är ett elegant och prisvärt klädföretag som beror på sina konsulter för att främja varumärket. För att bli en Lulasoe-återförsäljare måste du kontakta en nuvarande konsult som ger dig tillgång till ansökan. Medan du väntar på att placera din första order kan du börja konfigurera dina sociala medier och planera popup-parter som kommer att sälja Lularoe-kläderna.

Steg

Del 1 av 3:
Registrerar dig
  1. Bild med titeln Bli en Lularoe Consultant Steg 1
1. Investera i en startkostnad på $ 5000- $ 6.000 USD. Innan du börjar sälja kläder behöver du en kraftig bit av förändring för att sätta in för att starta ditt företag. Din första klädsorder med kostnad ungefär $ 4,900. Du behöver också leveranser som hängare, rack, klädformar och visitkort, som kostar omkring $ 500.
  • Om du säljer Lularoe kläder är något du verkligen vill göra, men du har inte alla pengar, överväga att planera en fundraiser, med en gårdsförsäljning eller ta ut ett lån.
  • Bild med titeln Bli en LuloRoe Consultant Steg 2
    2. Klicka på "Gå med i rörelsen" på Lulooe-webbplatsen. Gå till https: // luloe.com /. En av flikarna längst upp på sidan kommer att säga "Gå med i rörelsen" - klicka på den här fliken som ska tas till en sida där du hittar en lokal återförsäljare.
  • Medan du är på webbplatsen är det en bra idé att läsa allt om företagets uppdrag och bli bekant med varumärket.
  • Bild med titeln Bli en LuloRoe Consultant Steg 3
    3. Hitta en återförsäljare nära dig med återförsäljarkarta. När du har nått återförsäljaren, använd sökrutan för att skriva in din postnummer innan du trycker på "Sök."En karta visas nedan med Pinpoints av var andra Lularoe-konsulter är belägna. Höger under kartan ser du en lista över varje persons namn och deras specifika postnummer.
  • Bild med titeln Bli en LuloRoe Consultant Steg 4
    4. Välj en person att kontakta för att få en ansökan. Du måste nå ut till någon som redan är konsult, och den här personen kommer att ge dig en ansökan att fylla i för att bli en konsult. Använd en av kontaktfunktionerna strax under en persons namn på återförsäljarkartan för att kontakta dem och be om en ansökan.
  • Du kan till exempel maila en konsult genom att klicka på ikonen Orange Mail, Meddela en konsult på Facebook genom att klicka på den blå Facebook-ikonen, eller ring ett konsults telefonnummer genom att klicka på den gröna telefonikonen.
  • Inte varje konsult kommer att ha samma kontaktalternativ. En konsult kan nås via Facebook, Instagram och Twitter medan en annan konsult endast kan nås via e-post.
  • Bildbeteckningen blir en LuloRoe Consultant Steg 5
    5. Fyll i och skicka in ansökan. Luloe-konsulten som du nådde ut för att skicka dig länken till online-programmet. Fyll i applikationen helt innan du skickar den, och du ska få ett mail från Lularoe som säger att de fick din ansökan.
  • Det finns ingen kostnad för att skicka in en ansökan.
  • Medan Lularoe har möjlighet att avvisa eller acceptera din ansökan av någon anledning, är det osannolikt att din ansökan inte kommer att godkännas.
  • Bild med titeln Bli en LuloRoe Consultant Steg 6
    6. Vänta med att vara på ombordstigning i ungefär 8 veckor. När din ansökan är mottagen, kommer du att läggas till i Luloe Onboarding Queue. Lularoe håller dig uppdaterad via e-post om dina framsteg i köen, men du kan vänta i 6-8 veckor.
  • Vissa människor väntar på 10-12 veckor, så var medveten om att det kan ta längre tid än förväntat.
  • Bild med titeln Bli en LuloRoe Consultant Steg 7
    7. Använd din väntetid för att förbereda dig för att sälja. Det här är en bra tid att börja planera din marknadsstrategi och social media närvaro, liksom att beställa några speciella saker du behöver som hängare, visitkort eller fraktmaterial.
  • Du kan också börja nätverk med andra konsulter för att lära sig sälja tekniker och hjälpsamma tips.
  • Andra saker du kanske behöver inkluderar rack, shoppingkassar och klädformar.
  • Bild med titeln Bli en LuloRoe Consultant Steg 8
    8. Ta emot ditt anmälningsanrop. En representant från Lularoe kommer att ringa dig när du är borta från väntelistan så att du kan göra din första order. Om du saknar samtalet när Lularoe kallar dig, kommer de att försöka ringa dig 2 fler gånger. Om du saknar alla 3 samtal måste du kontakta Lulasoe Consultant Support.
  • Del 2 av 3:
    Börjar sälja
    1. Bild med titeln Bli en Lularoe Consultant Steg 9
    1. Placera din första order via telefon. När du får ditt anmälningssamtal, var du redo att placera din första order för ett startpaket. Startpaketet kommer att omfatta kjolar, klänningar, toppar och leggings, och du bör ta emot var som helst från 44-75 stycken av varje.
    • Det finns 3 olika orderpaket du kan välja mellan när du beställer för första gången. Du bör mailas dessa alternativ när du är i köen.
    • Du bör få din försändelse (utan fraktkostnader) inom 3 arbetsdagar efter att din betalning går igenom.
  • 2. Välj din inventering efter din första order. Medan du inte kan välja specifika storlekar och stilar under din första order kan du på framtida beställningar. Välj vilka stilar av kläder du vill och i vilka storlekar, se till att du beställer minst 33 stycken.
  • Bild med titeln Bli en Lularoe Consultant Steg 10
    1. 1
    2. Vuxna storlekar varierar från 0-26, medan tjejerna ligger i intervallet 2-14.
    3. Kläderna kommer i olika färger, mönster, utskrifter och tyger.
    4. Du kan inte välja specifika utskrifter eller färger som du vill ha - dessa kommer att plockas för dig eftersom endast 5000 stycken är utformade för ett visst utskrift.
    5. Bild med titeln Bli en Lularoe Consultant Steg 11
      2. Ange dina försäljningspriser. Du får välja priserna för de saker du säljer, men det finns ett minimipris som du behöver följa. När du får din beställning, bör objekten komma med sitt minsta annonseringspris, vilket vanligtvis är mellan $ 18 och $ 65 USD.
    6. Bildbeteckningen blir en LuloRoe Consultant Steg 12
      3. Skapa en stark social media närvaro för att locka potentiella köpare. Skapa en Facebook-grupp för din Lularoe-verksamhet, liksom en Instagram-sida, låter dig skicka uppdaterade bilder av de kläder du för närvarande säljer. Detta låter människor köpa kläder online eller via sina telefoner.
    7. Använd hashtags som #lularoeleggings, #lululoelove eller #fashion för att marknadsföra kläderna.
    8. Bild med titeln Bli en LuloRoe Consultant Steg 13
      4. Fokusera på att ta klara och attraktiva bilder av kläderna. De fotografier du tar av kläderna måste locka människors uppmärksamhet och skildra Lulooe-märket på ett professionellt sätt. När du fotograferar kläderna, se till att du har en bra ljuskälla och ta bilder av kläderna som hänger, inte lägger platt på en matta eller bord.
    9. Överväg att ha dig själv eller någon annan modell kläderna för bilder.
    10. Du kan hitta Lularoe-skärmidéer på Pinterest, YouTube och Instagram.
    11. Bild med titeln Bli en Lularoe Consultant Steg 14
      5. Hostpartier att sälja Lularoe kläder. Du kan vara värd för att sälja fester på Facebook eller på ett fysiskt läge, som ditt hus. Att skicka bilder på nya klädomaljer i din anpassade Facebook-grupp kommer att locka kunder från olika platser, samtidigt som du är värd för en fest i ditt hus tillåter lokalbefolkningen och kolla på kläderna i person.
    12. Kunderna kommer att betala för kläderna genom Lulasoes specifika betalningssystem.
    13. Försök att vara värd minst 1 fest per vecka.
    14. En guide för värd för en framgångsrik fest borde komma med din första order.
    Del 3 av 3:
    Ta emot betalningar och lager
    1. Bild med titeln Bli en Lularoe Consultant Steg 15
    1. Ta emot dina betalningar genom direkt insättning. Kunderna kommer att betala för sina kläder genom Lulasoe-webbplatsen, och Lularoe tar ut skatter och kreditkortbehandlingsavgifter. Resten av pengarna kommer att deponeras i ditt bankkonto efter 2-3 dagar.
    • Lularoe gör depositioner dagligen.
  • Bildbeteckningen blir en LuloRoe Consultant Steg 16
    2. Hjälpa kunderna att återvända eller byta ut kläderna, om det behövs. Inom de första 30 dagarna av deras köp kan en kund få full återbetalning, utbyte eller kredit för det föremål som de vill återvända. De måste komma i kontakt med dig och ha sitt ursprungliga köpkvitto.
  • Om de vill återvända eller byta ut ett föremål efter 90 dagar efter att ha köpt klädseln, kan de få kredit eller en utbyte.
  • Om en kund säger att deras klädesplagg har en defekt, kan de när som helst kunna returnera artikeln.
  • Bild med titeln Bli en luloe-konsult Steg 17
    3. Handelsinventering med andra konsulter om det inte säljs. Ibland säljer bitar i din samling så snabbt som mer populära bitar. Samlas med andra luloe-konsulter i ditt område och handel osåld inventering. Du får nya mönster som kan sälja bättre, och du behöver inte betala.
  • Bild med titeln Bli en LuloRoe Consultant Steg 18
    4. Beställ mer lager genom online Lularoe-systemet. Medan din första order placerades via telefon, kommer alla andra beställningar du gör att göras online. Du använder Lulasoe-systemet för att bläddra igenom tillgängliga lager och plocka ut vilka bitar du vill beställa, liksom hur många.
  • Du måste beställa minst 33 stycken för din beställning att gå igenom.
  • Lularoe ska ge dig detaljerade instruktioner för hur man använder online-systemet när du blir en konsult.
  • Bildbetiteln Bli en LuloRoe Consultant Steg 19
    5. Sälja tillbaka din inventering om du bestämmer lularoe är inte för dig. Du kan sälja dina resterande kläder grossist till andra konsulter, eller du kan sälja kläderna tillbaka till Lularoe. Plus, det finns möjlighet att vara värd för en sista fest för att försöka sälja resten av din inventering.
  • Om du säljer tillbaka till Lularoe måste du betala en 10% återbetalningsavgift.
  • Varningar

    Var medveten om att startkostnaden för att bli en Lularoe Consultant är ungefär $ 5,000- $ 6,000 USD.
  • Du kan inte använda "Luloe" I ditt företagsnamn, hänvisas så till Lulasoes policy och procedurer för vägledning för att namnge ditt företag.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande