Hur man blir en tupperware sales consultant

Du kanske är intresserad av att sälja Tupperware-produkter eftersom de är populära, hållbara och har varumärkesigenkänning. Eftersom Tupperware inte säljs i butiker, bygger företaget på försäljningskonsulter att representera sina produkter. Som en Tupperware Sales Consultant, tjänar du en procentandel av den försäljning du gör. För att bli en konsult måste du arbeta med en nuvarande konsult för att gå med. Då, värdfester, främja produkterna och uppfylla dina försäljningsminimum.

Steg

Del 1 av 3:
Kontakta en konsult att gå med
  1. Bildtiteln Bli en Tupperware Sales Consultant Steg 1
1. Hitta en lokal konsult på Tupperware-webbplatsen för att vara din chef. Du måste arbeta under en nuvarande Tupperware-konsult, som kommer att fungera som din chef. Om du inte känner till några konsulter, hitta 1 Använda sökfunktionen på Tupperware-webbplatsen. Detta kommer att ansluta dig med konsulter i ditt område.
  • Du kan hitta en konsult här: https: // Tupperware.com / konsult-sökning.
  • De flesta Tupperware-konsulter har sin egen personliga webbplats eller blogg. Bläddra i de lokala konsulternas webbplatser tills du hittar någon vars värderingar och mål verkar matcha med din.

Variation: Om du inte är bekväm med online-nätverk, delta i en Tupperware-händelse i ditt område och prata med konsulten. Fråga dina vänner och familj om de känner till några parter som händer eller letar efter en flygblad på din religiösa institution, samhällscentret, en kafé eller en skola.

  • Bild med titeln Bli en Tupperware Sales Consultant Steg 2
    2. Fråga en konsult du redan vet för att vara din chef om möjligt. Du kanske redan känner till någon som säljer Tupperware. Om du gör det kan de hjälpa dig att gå med under dem. Prata med dem om att bli en Tupperware-konsult och be dem att hjälpa dig att gå med.
  • Nuvarande konsulter hjälper dig gärna. Som chef kommer de att tjäna en procentandel av din försäljning. Detta ger dem ett incitament att hjälpa dig att få din konsultkarriär påbörjad.
  • Bild med titeln Bli en Tupperware Sales Consultant Steg 3
    3. Möt med din konsult för att börja din karriär med Tupperware. Ring eller maila den konsult du vill arbeta med. Planera ett möte med dem för att få uppsättning som en Tupperware-konsult. Förvänta dem att berätta mer om att vara en konsult. Ta en lista med frågor som du har så du kan fråga dem under mötet.
  • Om du har problem med att träffa personen kan du bestämma dig för att kommunicera via telefon eller e-post. Det är dock bäst att arbeta med någon som tar tid att träffa dig. Detta visar att de kommer att vara mer benägna att erbjuda dig stöd om du behöver det.
  • Bilden med titeln Bli en Tupperware Sales Consultant Steg 4
    4. Köp ditt Tupperware Starter Pack. Prata med konsulten som kommer att vara din chef om de kit som är tillgängliga. Alternativt, besök Tuppperware-webbplatsen för att titta på startpaketet. Läs detaljerna noga för att se vad satsen innehåller. Välj sedan satsen som bäst passar dina behov.
  • Varje startkit kommer att innehålla en informativ konsulthandbok, ett förpackningsformulär, festvärdesformulär, kataloger och en mängd olika Tupperware-produkter.
  • Från och med oktober 2019 kostar ett grundstartspaket $ 70, men du kan köpa ett större kit för $ 125.
  • Dricks: Om du inte har råd med ditt startpaket, kommer Tupperware vanligtvis att låta dig betala en betalning. Till exempel skulle du betala $ 55 av $ 125-kostnaden. Då har du 60 dagar att betala av din balans.

  • Bild med titeln Bli en Tupperware Sales Consultant Steg 5
    5. Värd en startfest för att börja din karriär som konsult. Välj en plats för din fest, till exempel ditt hem eller en väns hem. Då, bjuda in alla dina vänner och släktingar till festen. Leverera förfriskningar så att gästerna kommer att ha en bra tid, vilket kommer att uppmuntra dem att köpa. På din fest, visa dina gäster de produkter du säljer och förklara varför de är ett bra köp.
  • Be gästerna till RSVP några dagar före evenemanget så att du vet hur många människor förväntar sig.
  • Din fest kan få fler gäster om du har ett tema. Till exempel, gör ett semestertema, som Alla hjärtans dag eller Thanksgiving.
  • Fokusera inte bara på försäljningen. Spela spel med dina gäster så de har en bra tid. Detta kommer att få dem att känna sig mer bekväma att köpa från dig. Dessutom kan det uppmuntra dem att komma till dina framtida partier.
  • Del 2 av 3:
    Bygga din Tupperware karriär
    1. Bild med titeln Bli en Tupperware Sales Consultant Steg 6
    1. Värd 2 Tupperware Parties En månad För att hjälpa dig att uppfylla dina försäljningsmål. Tupperware förväntar sig att dess konsulter är värd 2 parter i månaden. Värdfester i ditt hem en eller två gånger i månaden. Dessutom, fråga en vän eller i förhållande till värd en fest i sitt hem. Uppmuntra de personer du bjuder in för att få folk med dem så att du har fler potentiella kunder.
    • För att få folk att vara värd, erbjuda dem en värdinna gåva eller kampanjpris. Du kan till exempel låta dem köpa produkter till din rabatt om de är värd för en fest i sitt hem.
    • Om du är medlem i en klubb eller religiös organisation, fråga om du kan vara värd för en fest där.
    • Det är osannolikt att de människor du vet kommer att delta i alla dina parter.

    Variation: Värd en online-fest via en social media som Facebook. Skapa en grupp för dina Tupperware-klienter så att du kan vara värd för levande fester online. Bara se till att du bjuder in folk till gruppen istället för att lägga till dem utan deras tillstånd. Annars kan de bli arg på dig.

  • Bild med titeln Bli en Tupperware Sales Consultant Steg 7
    2. Sätta upp en blogg eller hemsida Om du vill sälja Tupperware online. Att sälja Tupperware online kan hjälpa dig att utöka din kundbas och öka din försäljning. Använd en gratis webbhotell för att skapa en blogg eller webbplats som främjar dina produkter. Inkludera information om dig själv, bilder av produkter och korta förklaringar om hur produkterna fungerar.
  • Om du är värd för en blogg, skriv artiklar om hur dina kunder kan använda dina Tuppperware-produkter. Du kan också locka besökare som använder artiklar om recept eller semesterfestidéer.
  • Till exempel kan du använda WordPress, Weebly, eller Wix för att skapa en gratis hemsida.
  • Bild med titeln Bli en Tupperware Sales Consultant Steg 8
    3. Främja dig som en Tupperware-konsult. Din framgång beror på hur bra din marknad själv och de Tupperware-produkter du säljer. Annonsera att du säljer Tupperware-produkter så att folk vet att du är en konsult. Här är några sätt att marknadsföra dig själv:
  • Post till sociala medier.
  • Häng upp flygblad på kaféer, ditt lokala bibliotek, ditt samhällscenter, lokala skolor och din religiösa institution, om du har en.
  • Utdela visitkort med din kontaktinformation.
  • Håll en blogg eller webbplats.
  • Dricks: När du får en ny produkt, lägg in om det på dina sociala medier. Skriv ett foto eller video för att visa upp objektet.

  • Bild med titeln Bli en Tupperware Sales Consultant Steg 9
    4. Se till att du säljer minst $ 250 i Tupperware för varje 4-månadersperiod. Tupperware kräver konsulter att sälja minst $ 250 i produkter för varje 4-månadersperiod. Om du saknar dina försäljningsmål kommer ditt konto att avaktiveras. Håll koll på din försäljning för att se till att du möter dina mål.
  • Om du inte säljer minst $ 250 i Tupperware i en 4-månadersperiod, kommer ditt konsultkonto att avaktiveras. Det innebär att du inte längre kan sälja produkter, så du har förlorat dina första investeringar.
  • Del 3 av 3:
    Tjäna pengar som konsult
    1. Bild med titeln Bli en Tupperware Sales Consultant Steg 10
    1. Beräkna dina provisioner som 25% av din försäljning upp till $ 1500 per månad. Du kan förvänta dig att göra 25% av din försäljning på vanliga priser för din första $ 1500 i försäljning varje månad. Multiplicera din totala försäljning av .25 För att ta reda på hur mycket du har gjort. Håll koll på ditt intäkter så att du inte av misstag spenderar mer på ditt företag än du gjorde.
    • Till exempel, låt oss säga att du säljer $ 500 i produkter i din första månad. Du skulle multiplicera $ 500 x .25 = $ 125. Det betyder att du gjorde $ 125.

    Variation: Om du säljer mer än $ 1500 i Tupperware om 1 månad, gör du en 5% bonus på din försäljning. Om du säljer $ 10.000 i Tupperware om 1 månad, gör du en 10% bonus.

  • Bild med titeln Bli en Tupperware Sales Consultant Steg 11
    2. Rekrytera konsulter för att arbeta under dig för att öka ditt intäkter. De flesta högtagare har människor som arbetar under dem. När du rekryterar en konsult får du upp till 6-8% av sin försäljning som en bonus. Bjud in personer du vet vem som är intresserade av Tupperware eller tjäna extra pengar för att arbeta under dig som konsult.
  • När du rekryterar konsulter för att arbeta under dig, blir du deras chef. Detta gör att du kan utveckla din karriär och tjäna mer pengar.
  • Generellt uppmuntrar Tupperware sina konsulter att rekrytera 1-2 nya konsulter varje vecka för att växa sitt nätverk.
  • Bild med titeln Bli en Tupperware Sales Consultant Steg 12
    3. Gör träningar för att hjälpa dig att förbättra dina marknadsförings- och försäljningsförmåga. Leta efter online-tutorials som hjälper dig att lära dig att växa ditt företag. Dessutom, fråga din hantering av konsult för tips om hur du växer ditt företag. Om du vill investera mer i ditt företag, ta marknadsföring eller företagsklasser för att förbättra dina färdigheter.
  • Gratis tutorials finns tillgängliga online, till exempel genom YouTube.
  • Du kan ta en kurs på en community college eller genom en online college.
  • Leta efter gratis kurser om företag eller marknadsföring via webbplatser som https: // edx.org /.
  • Tips

    Hålla fast vid att köpa ditt Tupperware Sales Consultant Starter Kit tills du är redo att börja sälja produkter. De flesta startpaket kommer att innehålla säsongsbetonade produkter, som du kan ha svårt att sälja senare om du skjuter upp ditt beslut att sälja. Till exempel, köp inte ditt startpaket under julsäsongen om du planerar att börja sälja produkten följande vår.
  • Rekrytera andra försäljningskonsulter för att sälja Tupperware för att öka din intjäningspotential. I de flesta fall kan du öka din totala kommission när du blir en Tupperware-chef som övervakar försäljningen av andra Tupperware Sales Consultants du har rekryterat.
  • Varningar

    Du måste sälja många produkter för att göra en inkomst. Det är möjligt att förlora pengar om du inte uppfyller dina försäljningsmål.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande