Hur man blir en u.s. Försvarsentreprenör

Förenta staternas regering sysselsätter tusentals individuella och företagsförsvarsentreprenörer varje år.Försvarsdepartementet, de olika grenarna av militären, och de företag som dessa byråer kontrakt med anställer tusentals människor som säkerhetspersonal, IT-specialister, analytiker, administratörer, forskare, läkare, revisorer, etc.Regeringen kontrakt också med både stora och småföretag för att tillhandahålla tjänster och leveranser som används i alla aspekter av att bibehålla landets försvar. Att bryta sig in i försvarsavtalet kräver att man går igenom mycket byråkrati, och kan vara svårt först, men om du är motiverad och kan få ett säkerhetsavstånd, finns det många möjligheter att ha i försvarsindustrin.

Steg

Metod 1 av 2:
Bli en enskild försvarsentreprenör
  1. Bild med titeln Bli en US-försvarsentreprenör Steg 1
1. Bli en du.S medborgare.Nästan allt du.S. Försvarsentreprenörspositioner kräver att sökande är förenade medborgare.Om du inte är en inhemsk medborgare kan du gå igenom naturaliseringsprocessen för att få ditt medborgarskap, vilket innebär ett omfattande test på engelska och medborgarskap.
  • Bild med titeln Bli en U.S. Defense Contractor Steg 2
    2. Kunna förvärva säkerhetsavstånd.Du kan faktiskt inte få ett säkerhetsavstånd tills du är anställd i ett statligt jobb, eller har sponsrats av ett företag eller byrå som vill anställa dig.Men du bör försöka avgöra om du är berättigad till godkännande innan du börjar.Om du tidigare har haft ett säkerhetsavstånd i det förflutna är det här en bra indikator på att du kommer att kunna få en igen.Följande är några av de faktorer som i allmänhet hindrar en person från att erhålla ett säkerhetsavstånd:
  • Tidigare kriminella övertygelser som leder till fängelsetid på 1 år eller mer.
  • Nuvarande användning av olagliga eller kontrollerade ämnen.
  • En bestämning av mental inkompetens av en DoD-godkänd mentalvårdspersonal.
  • En oärlig urladdning från de väpnade styrkorna.
  • Ovillighet att ge upp ett utländskt pass.
  • Svåra, upprepade ekonomiska problem.
  • Avsiktliga falska uttalanden gjorda i ansökan.
  • Upprepad alkoholmissbruk.
  • Ett mönster av brottsling eller beteende eller regelbrott.
  • Bildtiteln Bli en US-försvarsentreprenör Steg 3
    3. Var villig att flytta.Försvarsentreprenörjobb är tillgängliga över hela världen, men för att få det bästa skottet att få den typ av position du är intresserade av, borde du vara villig att flytta.
  • Bild med titeln Bli en US-försvarsentreprenör Steg 4
    4. Prata med andra försvarsentreprenörer.Det bästa sättet att lära sig insatserna för att bli en du.S. Försvarsentreprenör är att prata med människor som redan har den typ av position du hoppas kunna landa.Dessa individer kan ge dig insider tips om hur man hittar jobb, röda flaggor för att leta efter på jobbförteckningar, och kanske viktigast, positionsspecifika instruktioner om hur du formaterar ditt CV och slutför din ansökan på ett sätt som får dig anställd.
  • Bild med titeln Bli en US-försvarsentreprenör Steg 5
    5. Kontrollera jobblistor.Försvarsdepartementet upprätthåller en arbetsgivningsplats för civila sysselsättningsmöjligheter med DoD och alla militära filialer.Du kan antingen gå till DoDs hemsida och klicka på "Anställning" eller använd den huvudsakliga usajobs.gov portal och använd sökordet "försvar" för att leta efter dessa jobb.Privata företag som vill hyra individer till försvarsentreprenörspositioner brukar annonsera på stora jobbsökningswebbplatser, som Monster.com och faktiskt.com.Ange "Försvarsentreprenör" i sökvägen för att hitta dessa positioner.
  • Bild med titeln Bli en US-försvarsentreprenör Steg 6
    6. Fyll i din ansökan helt.Regeringens jobb involverar vanligtvis en ökänd detaljerad ansökan.Läs programmet noggrant innan du börjar, och se till att fylla den helt innan du skickar in den.Och vara ärlig i din ansökan - Att skaffa en försvarsentreprenörsposition kommer så småningom att kräva en grundlig bakgrundskontroll, och eventuella fel eller försummelser i din ansökan kommer sannolikt att bli utsatta.
  • Bild med titeln Bli en US-försvarsentreprenör Steg 7
    7. Ha tålamod.Anställningsprocessen för statliga jobb går mycket långsammare än det i den privata sektorn.Du kan förvänta dig att det ska ta någonstans från flera veckor till några månader för att ta reda på om din ansökan gjorde det första klippet, och ännu längre för att få hela vägen genom ansökan och utvärderingsprocessen.Kom ihåg att utbetalningen i arbetssäkerhet, fördelar och lön om du får jobbet så småningom är värt att vänta.
  • Bildbeteckningen blir en US-försvarsentreprenör Steg 8
    8. Samarbeta fullt ut med säkerhetsundersökningsprocessen.Om du blir finalist eller erbjuds en position måste du slutföra en rigorös undersökningsprocess för att få säkerhetsavstånd.Du måste följa med den här processen helt, svara på alla frågor sanningsenligt och fullständigt och ge all information snabbt och noggrant.Det är olyckligt att gå igenom en månadslång applikationsprocess för att förlora i slutet över ett misstag eller underlåtenhet, men det händer.
  • Metod 2 av 2:
    Bli en liten företagsförvarsentreprenör
    1. Bild med titeln Bli en US-försvarsentreprenör Steg 9
    1. Vet att Förenta staternas regering vill arbeta med dig!Du.S. Regeringen arbetar inte bara med stora företag. Försvarsdepartementet uppgår till en betydande del av sin budget för att få ett avtal med småföretag.Småföretag som ägs av kvinnor, veteraner och minoriteter ges ytterligare fördelar i budgivningsprocessen.Att arbeta med DoD kan vara en riktig boon för ditt lilla företag!
  • Bildbeteckningen blir en US-försvarsentreprenör Steg 10
    2. Gör dina läxor.Arbeta med den federala regeringen kräver förståelse och efter många komplicerade regler och förfaranden.Du.S. Small Business Administration upprätthåller en omfattande guide för småföretag som vill ta på sig federala kontrakt. ACQ upprätthåller också en hjälpsam Guide till DoD-uppdragsmöjligheter.Det är viktigt att studera och förstå dessa material innan de söker federala kontrakt.
  • De ovan angivna materialen är visserligen täta, men vet att pappersarbetet du måste fortsätta med att söka och behålla regeringskontrakt kommer att vara lika illa, så överväga dessa ett litmusprov för huruvida du är ute efter utmaningen eller inte.
  • Bild med titeln Bli en US-försvarsentreprenör Steg 11
    3. Tänk på ditt företag och vad det kan erbjuda regeringen.Det är viktigt att ha en mycket god förståelse för ditt eget företag, och vad det har att erbjuda, innan de söker statliga kontrakt.Identifiera den specifika produkten eller tjänsterna som du kan erbjuda, och tänka på hur mycket du rimligen kan betala för att göra det, och gör fortfarande en vinst.
  • Bild med titeln Bli en US-försvarsentreprenör Steg 12
    4. Var beredd att ansöka om säkerhetsavstånd. De flesta försvarskontrakt kräver att vissa, om inte alla, av de anställda som kommer att vara involverade i att utföra kontraktet har säkerhetsavstånd. Tänk på din egen bakgrund och eventuella problem som kan vara närvarande där. Om du inte körde bakgrundskontroller på dina anställda när du anställde dem, bör du diskutera dina avsikter att ansöka om statliga kontrakt med dem, och låt dem veta att de kan vara skyldiga att få säkerhetsavstånd att fortsätta med företaget.
  • Bildbeteckningen blir en US-försvarsentreprenör Steg 13
    5. Gör dig redo att göra mycket pappersarbete.Att ansöka om och genomföra ett federalt kontrakt kräver att mycket pappersarbete fullbordas och hålla mycket försiktiga poster.Var säker på att du är upp för utmaningen innan du fortsätter, och budget extra tid och resurser för att hantera detta pappersarbete.
  • Bild med titeln Bli en US-försvarsentreprenör Steg 14
    6. Bestäm NAICS (North American Industry Classification System) kod för den tjänst eller produkt du vill tillhandahålla.Du behöver den här informationen för att leta efter kontrakt och kompletta applikationer.Det kan vara beläget på naics.com / söka.
  • Bild med titeln Bli en US-försvarsentreprenör Steg 15
    7. Registrera som en statsentreprenör.Du måste ansöka om ett D-U-N-S-identifikationsnummer från företaget Dun & Bradstreet. Att erhålla ditt D-U-N-S-nummer är gratis.
  • Bild med titeln Bli en US-försvarsentreprenör Steg 16
    8. Kontrollera regeringens webbplats ofta för öppna kontrakt.Alla federala kontrakt som går ut för bud, inklusive de för försvarsdepartementet och de väpnade styrkorna, är noterade på webbplatsen "kontraktsmöjligheter" [1].Kontrollera webbplatsen ofta för kontrakt som ditt företag kan kunna konkurrera om.
  • Bildbeteckningen blir en US-försvarsentreprenör Steg 17
    9. Kontakta din lokala upphandling Teknisk hjälpcenter (PTAC) för hjälp. Dessa centra är belägna i de flesta stater, och kan hjälpa dig att räkna ut det bästa sättet att marknadsföra din produkt eller tjänst till DoD.De kan också erbjuda mer generell rådgivning om marknadsföring och till småföretag i allmänhet.
  • Bild med titeln Bli en US-försvarsentreprenör Steg 18
    10. Presentera ditt förslag till byrån som gör begäran.Var noga med att följa alla anvisningar i uppmaningen till bud i ditt förslag, och för att tydligt och specifikt förklara hur ditt företag kan ge den produkt eller tjänst som byrån söker.Ge detaljerad produktbroschyrer och andra användbara material och gör din presentation som professionell och tydlig som möjligt.
  • Bild med titeln Bli en US-försvarsentreprenör Steg 19
    11. Göra och underhålla kontakter i branschen.Databaser är mycket hjälpsamma, men att ha riktiga mänskliga kontakter i försvarsindustrin är avgörande för att få den inre scoop på kommande möjligheter, och hur bäst att marknadsföra dig själv för öppna kontrakt.Identifiera specifika byråer som du vill kontrahera med och söka kontakter inom dem.Delta i händelser som dessa byråer kan hålla, och följa några webbplatser eller publikationer som de underhåller.
  • Bild med titeln Bli en US-försvarsentreprenör Steg 20
    12. Överensstämma med säkerhetsavståndsprocessen. Om du tilldelas ett kontrakt som kräver säkerhetsavstånd, kommer byrån att anställa dig att skicka dig information om att erhålla säkerhetsavstånd för dig själv, ditt företag och din anläggning, beroende på kontraktets art.Var redo att slutföra ett preliminärt pappersarbete som begärs, och att fullt ut följa alla aspekter av undersökningen. Underlåtenhet att följa eller klara utredningsprocessen kommer att leda till återkallande av ditt kontrakt.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande