Hur man blir en fastighetsadvokat

En fastighetsadvokat handlar om köp och försäljning av kommersiella och bostadsfastigheter, förhandlar leasingavtal och hanterar zoneringsproblem. Att bli en fastighetsadvokat kräver en omfattande mängd utbildning och gott om praktiska erfarenheter. Processen kräver en högskoleexamen, en lagskoleexamen och en passande poäng på barenamen.

Steg

Del 1 av 6:
Tjäna en kandidatexamen
  1. Bild med titeln Få din Texas Real Estate License Steg 2
1. Uppfyller gradskraven. För att kvalificera sig för lagskolan behöver du en fyraårig kandidatexamen. Även om vissa skolor har "pre-law" majors eller koncentrationer, kräver lagskolor inte någon särskild större. Hitta ett ämne som intresserar dig och där du kan göra det bra.
  • Bildbetiteln fungerar bra i ett debattsteg 13
    2. Få erfarenhet av offentligt talande. Möjligheten att prata med någon är en stor skicklighet för en advokat, inklusive fastighetsadvokater. Fastighetsjurister träffas med en mängd människor under sin arbetsdag, från kunder, potentiella kunder, motsatta råd och till och med domare eller skiljedomare. Du måste vara bekväm att tala med olika valkretsar, ofta av toppen av ditt huvud.
  • Medan på college, leta efter möjligheter att engagera sig i allmänhetens talande. Dessa möjligheter kan vara i debattklubbar, offentliga talkonkurrenser, eller ens agera som en tour guide för skolan.
  • Leta även efter möjligheter att stärka dina forsknings- och skrivkunskaper. Anmäl dig till övre nivåer som tillåter dig att skriva långa forskningshandlingar.
  • Bild med titeln Bli en sport advokat Steg 19
    3. Tjäna höga betyg. Lagsskolans antaganden är i grunden ett nummer spel, och de två viktigaste siffrorna är ditt grundläggande betygsgränsvärde (GPA) och din poäng på lagskolans antagningstest (LSAT). För att göra det starkaste antagningsfallet möjligt, bör du försöka få de högsta kvaliteterna som är möjliga. Inträdeskommittéer ser en hög GPA som en indikation på att du är motiverad och arbetar hårt.
  • För att komma in i en ackrediterad lagskola behöver du en GPA runt 3.0 eller högre. Sökande medgav i de 50 bästa skolorna har i allmänhet en GPA av minst en 3.5.
  • Bild med titeln Skapa studieguider Steg 7
    4. Arbeta nära med fakulteten. Ett annat viktigt inslag i din ansökan kommer att vara bokstäver av rekommendationer från professorer som känner dig. För att få starka rekommendationsbrev bör du försöka arbeta med fakulteten som en forsknings- eller undervisningsassistent. Denna erfarenhet kommer att tillåta professor att skriva detaljerade rekommendationsbrev till stöd för din antagning till lagskolan.
  • Bildbeteckningen blir en sport advokat Steg 26
    5. Praktikant med en fastighetsadvokat. Du kan få en tidig smak av livet för en fastighetsadvokat under högskolan. Intern eller arbeta deltid för en fastighetsadvokat. Många advokater och advokatbyråer behöver skriva och stödja personalhjälp på sommaren men också under hela året.
  • Det är aldrig för tidigt att börja bygga ditt nätverk. Om du gör ett bra jobb som arbetar för en fastighetsadvokat på college, då när du examen lagskolan kan du återuppliva relationen och eventuellt få ett jobb.
  • Del 2 av 6:
    Ansöker på lagskolan
    1. Bild med titeln vara en advokat under de närmaste 7 åren Steg 4
    1. Registrera dig för LSAT. LSAT erbjuds fyra gånger om året, i juni, september, december och februari. Det erbjuds på lördagar. Det finns speciella sessioner för dem som observerar en lördag sabbat.
    • Skapa ett gratis konto På Law School Admission Counsel`s ("LSAC") webbplats.
    • Hitta ett testdatum och plats. För att göra detta, börja med LSACs lagskolans antagningsråds webbplatsdatum och tidsfrister. Det sista datumet för att ta provet för fallintag är typiskt september / oktober. Du kanske kan ta testet december eller februari, men då har många lagskolor redan fyllt de flesta av sina klasser.
  • Bild med titeln vara en advokat under de närmaste 7 åren Steg 5
    2. Studie för LSAT. LSAT är förmodligen den viktigaste faktorn i din lagskolans ansökan, så ta det på allvar. Det testar läsförståelse, analytisk resonemang och logisk resonemang. Test prep-företag erbjuder handledning, men du kan också studera på egen hand.
  • Ditt lokala bibliotek eller bokhandel ska ha kopior av gamla LSAT-tentor. Hitta den senaste att ta som träningstest.
  • LSAT görs på en skala från 120-180, med 180 är den högsta. För att komma in i en ackrediterad lagskola, försök att få en poäng runt den femtionde percentilen, som är runt en 152.
  • Bild med titeln Poäng högre på LSAT steg 14
    3. Sitta för testet. LSAT omfattar fem multipelvalssektioner och en occored uppsats. Fyra av de fem multipelvalsdelarna räknas mot din poäng. Den femte är experimentell och räknas inte mot din poäng. Du kommer inte att veta i förväg vilken sektion som är experimentell.
  • Läs upp i tid på testreglerna så att du kan följa dem i brevet. Underlåtenhet att följa reglerna kan diskvalificera dig från att ta provet.
  • Bild med titeln vara en advokat under de kommande 7 åren Steg 7
    4. Överväga att återgå LSAT. Du kan ta LSAT mer än en gång. Skolor kan välja att acceptera din högre poäng, eller de kan välja att genomsnittliga de två.Du måste betala varje gång du tar testet.
  • I genomsnitt kan provtagare öka sina poäng bara två till tre punkter på en återtagning. Du kanske inte vill återta provet om inte din poäng var långt under vad du poängerade på träningstest.
  • Bild med titeln vara en advokat under de närmaste 7 åren Steg 24
    5. Registrera med Credential Assembly Service (CAS). Alla lagskolor använder CAS. Du skickar dem dina transkript, rekommendationsbrev och utvärdering. CAs skapar sedan ett paket som det skickar till varje lagskola som du ansöker om. Tjänsten kräver en avgift.
  • Se till att du får alla dokument till CAS i rätt tid. En lagskola kommer inte att gå vidare till din ansökan tills den har ditt paket från CAS.
  • Bild med titeln vara en advokat under de kommande 7 åren Steg 9
    6. Be professorer för rekommendationsbrev. Fråga tidigt. Ibland är professor överens men glöm sedan när de blir upptagna. Bara fråga professorer som du är säker på att du kan skriva ett positivt rekommendationsbrev och tryck inte på om fakulteten är tveksam. En tveksam professor kan skriva en svag rekommendationsbrev.
  • Tänk också på att få brev från arbetsgivare. Om du arbetade med deltid för en fastighetsadvokat, kan en detaljerad skrivelse från din arbetsgivare också hjälpa din ansökan.
  • Vissa rekommendationer kan behöva bli uppmanade att slutföra brevet. Skicka en vänlig e-post påminnelse, eller sluta för att chatta.
  • Bild med titeln vara en advokat under de kommande 7 åren Steg 10
    7. Skriv ditt personliga uttalande. Lagskolor kräver att du skriver ett kort (ca 500 ord) uttalande, på ett ämne av ditt eget val. Du vill att ditt personliga uttalande ska engagera sig, utan fel och kortfattat.
  • Följ anvisningarna. Om skolan vill att du ska skriva på ett visst ämne, skriv på det ämnet. Också, om de ger dig en ordgräns, håll dig till gränsen. Går över, med även några få ord, kan skada dina chanser att erkänna.
  • Känn dig fri att skriva om ditt intresse för fastighetsrätt. Det är dock en bra idé att bara skriva om ämnet om du har något meningsfullt att säga. De bästa personliga uttalandena är ofta baserade på anekdoter, så skriv om fastighetsrätt om du har erfarenhet av det.
  • Bild med titeln vara en advokat under de närmaste 7 åren Steg 11
    8. Utkast till nödvändiga tillägg. Ett tillägg kan hjälpa till att förklara något som ser dåligt ut i din ansökan. Det ger sammanhang för all information som kan höja "röda flaggor" i antagningsutskottets medlemmar.
  • Röda flaggor inkluderar kriminella övertygelser, straff för fusk eller plagiering, eller terminer med mycket låga betyg.Ett tillägg kan också klargöra varför en LSAT-poäng är mycket högre än en annan. Kom ihåg att förklara i ditt tillägg, inte ursäkta.
  • Ditt tillägg behöver inte vara lång. Till exempel kan du helt enkelt ange, "Jag skulle vilja förklara varför min första LSAT-poäng är 20 poäng lägre än min andra. Två dagar före den första tentamen, uppmanade jag influensan. Eftersom jag var rädd att avbryta skulle leda till att jag inte kunde ansöka om lagskolan i år, gick jag vidare och tog provet trots att jag var sjuk. Under den andra tentamen kände jag mig mycket bättre och gjorde närmare mina medelvärden på praktikundersökningar."
  • Del 3 av 6:
    Plocka en lagskola
    1. Bild med titeln vara en advokat under de kommande 7 åren Steg 14
    1. Använd din GPA och LSAT-poäng för att hitta lämpliga skolor. Du kan mäta din sannolikhet för att få tillträde till specifika skolor med hjälp av LSAC-kalkylator. Ange din grundutbildning GPA och LSAT-poäng för att se dina chanser vid någon ABA-ackrediterad lagskola.
    • Om du har en 3.5 GPA och en 155 LSAT, då har du en 80% chans att komma in i Brooklyn Law School men bara 50% chans att komma in i Pittsburgh Law School.
  • Bild med titeln vara en advokat under de kommande 7 åren Steg 18
    2. Var uppmärksam på platsen. Om du inte deltar i en topp 20 skola, kommer du sannolikt att träna i det område där du deltog i lagskolan. De flesta lagskolor placerar sina alumner i den lokala juridiska gemenskapen. Följaktligen bör du vara uppmärksam på skolans plats och se till att du känner dig bekväm att bo där.
  • Du bör alltid fråga någon prospektiv lagskola för sin arbetsplatsstatistik. Var uppmärksam på antalet studenter som får "heltidsjobb som kräver en jd" efter examen. Detta är den mest relevanta statistiken. Annan statistik, som "de som arbetar heltid", kan innefatta personer som arbetar heltid i ett jobb som inte kräver en lagsexamen.
  • Bild med titeln Beräkna stängningskostnaderna Steg 10
    3. Jämför kostnaderna. När du jämför lagskolor bör du alltid vara uppmärksam på kostnader. Lagets skolundervisning överstiger nu $ 40.000 per år på många privata lagskolor. Factoring i levnadskostnader, du kan låna nära $ 200.000 för att slutföra en treårig examen.
  • Undervisning för out-of-state Law Studenter är ofta jämförbara med en privatskoleutbildning. Om du vill flytta till ett tillstånd och hoppas kunna kvalificera sig som en in-state bosatt, kontakta lagskolans antagningsbyrå för information.
  • Bild med titeln Få din Texas Real Estate License Steg 4
    4. Titta på fastighetskliniker. Ett bra sätt att ta hand om juridisk erfarenhet medan skolan ska delta i en klinik. Många lagskolor har kliniker där eleverna representerar låginkomstskunder under överinseende av en fakultetsmedlem. Vissa lagskolor erbjuder fastighetskliniker eller har fastighetsinstitut. Dessa skolor inkluderar Brooklyn Law School och John Marshall Law School.
  • I en fastighetsklinik kan eleverna representera låginkomstkooperativa styrelser eller andra non-vinster. Studenterna kommer att hjälpa till med lån och samarbetsavslutningar, aktieägarmöten och utarbetande av perioden eller leasingändringar.
  • Bild med titeln Skriv ett mail som ber om en praktikplats Steg 2
    5. Hitta skolor med fastighetskoncentration eller certifikat. Den grundläggande läroplanen för första året studenter är ganska mycket detsamma vid någon lagskola, men efter det första året kan de tillgängliga klasserna vara väldigt olika. Många lagskolor erbjuder ett fastighetsfokus eller certifikat. Dessa skolor kommer att erbjuda många övre nivåer i områden som markanvändning, grundläggande och avancerad fastighet, byggnadsrätt och kommunal lag.
  • Bild med titeln vara en advokat under de kommande 7 åren Steg 17
    6. Ansök på flera lagskolor. Ansökan om mer än en skola ökar dina chanser att accepteras. Om du inte kommer in i någon skola, måste du vänta ett år innan du ansöker.
  • Del 4 av 6:
    Tjäna din lagsexamen
    1. Bild med titeln vara en advokat under de kommande 7 åren Steg 19
    1. Ta obligatoriska kurser. Om du inte deltar i ett accelererat eller deltidsprogram, tar lagskolan tre år. I ditt första år kommer du att ta grundkurser i torts, kontrakt, egendom, civilrättsligt förfarande, straffrätt och konstitutionell rätt.
    • Du kan sluta ta 1l klasser med samma personer. Lär känna din "avsnitt" eftersom dessa människor kan vara källan till karriärmöjligheter och kontakter nerför vägen.
  • Bild med titeln vara en bra högskolestudent Steg 1
    2. Skaffa vänner. Lagskolan kan vara mycket isolerande, eftersom alla studenter strävar efter att göra det bästa att de kan för att behärska komplexa, svårt material. Du kommer att spendera mycket tid ensam i biblioteket. Var noga med att regelbundet lägga böckerna och försöka träffa andra människor. Gå med i en Sports League eller en studentorganisation bara för att varva ner.
  • Ett annat bra sätt att träffa människor är att gå med i en studiegrupp. Förutom kamratan kommer du också att få hjälp med examensberedning, dela noteringar och konturer och få en grupp människor att prata genom svåra juridiska problem med.
  • Om du går med i en studiegrupp, håller du dock med det. Ingen gillar människor som bara går med i en grupp för att släppa ut efter en månad.
  • Bild med titeln Håll en hög GPA i college steg 6
    3. Studera hårt. Dina betyg kommer att följa dig runt hela din karriär. Även om vikten av betyg minskar över tiden kan dåliga betyg hålla dig låst ur jobb, åtminstone ursprungligen.
  • Om du vill utöva fastighetsrätt på ett stort företag, så är det bra i dina 1L-klasser. Stora företag kommer att anställa sommarförbindelser på grundval av dina 1L-betyg. Om du vill arbeta på ett stort företag eller internt i ett stort företag, bör du planera att få betyg på toppen av din klass.
  • För att få en uppfattning om hur bra du behöver göra för att vara konkurrenskraftig med stora arbetsgivare, besök ditt Career Services Office och fråga vilka stora företag eller företag kommer på din campus för att intervjua. Karriärstjänster bör också ha information om den GPA som krävs för att anställas av dessa stora företag.
  • Bildbeteckningen blir en patent advokat Steg 7
    4. Praktikant med en fastighetsadvokat. Vissa lagskolor hjälper till att placera eleverna med en fastighetsadvokat, antingen i ett titelförsäkringsbolag eller vid ett advokatbyrå. Eleverna hjälper till med en rad olika uppgifter, såsom titel, stängning, kontrakt och andra problem.
  • Externships kan tas för kredit. Om din skola inte tillåter externa till att arbeta med en fastighetsadvokat, kan du tänka på att arbeta deltid efter ditt 1L-år.
  • Bild med titeln Välj en fastighetsskattad advokat Steg 7
    5. Arbeta som sommarförbund för en fastighetsadvokat. Under somrarna kan du arbeta för advokater som clerk eller en sommarförbund. Du bör börja leta efter dessa möjligheter under vårterminen. Större företag kommer att annonsera via skolans karriärtjänster. Du kan dock också skicka ut en kopia av ditt CV och transkript och fråga om en position är tillgänglig.
  • Även om du kan betala, ska pengar inte vara det främsta syftet med ett sommarjobb. I stället bör du börja bygga ditt rykte. Var noga med att göra ditt bästa arbete.
  • Om du gör bra jobb, kan din arbetsgivare komma ihåg dig senare när du letar efter ett jobb. Var noga med att hänga på kontaktinformation, till exempel telefonnummer eller e-postmeddelanden och skicka ett tillfälligt e-post för att kontrollera eller bara säga "hej."
  • Var noga med att få skrivupplevelse i dina sommarjobb. Arbetsgivare begär vanligtvis ett skrivprov när du ansöker om ett jobb, och det är bäst att ha ett "riktigt värld" skrivprov, som ett kontrakt som du hjälpte till en arbetsgivare än något som skrivits för en juridisk skrivarklass.
  • Bild med titeln vara en advokat under de kommande 7 åren Steg 23
    6. Passera mpre. Den multistate professionella ansvarsplanen (MPRE) är skyldig att träna i alla utom tre jurisdiktioner i USA. Tentamen består av 60 frågor, som testar kunskap om juridisk etik. Du kommer att ta provet i ditt tredje år av lagskolan.
  • Del 5 av 6:
    Få din lag licens
    1. Bild med titeln Bli en sport advokat Steg 28
    1. Ansök om tillträde till en statsstång. Varje statsstång medger egna advokater och administrerar sin egen bar examen. Kontakta baren i staten där du vill träna. De kommer att ge dig en lista över nödvändiga åtgärder för att ta.
  • Bild med titeln Få din Texas Real Estate License Steg 3
    2. Registrera dig för Bar Exam. I nästan varje stat måste du skicka en skriftlig tentamen innan du kan bli antagen till baren. Examen innehåller vanligtvis en uppsatsdel samt ett multipelvalstest.
  • Barprovet erbjuds vanligtvis två gånger om året. Det finns vanligtvis en sommartest (erbjuds i juni eller juli) och en vinterprov (erbjuds vanligtvis i februari). Om du måste ta ut tentamen, måste du betala varje gång du tar det.
  • Bild med titeln Bli en sport advokat Steg 29
    3. Förbered dig för Bar Exam. Du måste förbereda dig mycket för barenamen. De flesta försöker ta en Bar prep-kurs, som vanligtvis går i flera månader. Kostnaderna kan nå flera tusen dollar.
  • Om du inte har råd med en fullständig prep-kurs, kanske du vill söka gamla studieguider publicerade av Bar Prep-företag. Många människor säljer gamla guider på eBay och andra online-återförsäljare.
  • Bild med titeln Bli en sport advokat Steg 31
    4. Fyll i bakgrundsundersökningen. Förutom att passera barprovet måste du också skicka en karaktär och träningsrecension. Du initierar översynen genom att slutföra en detaljerad undersökning om din anställningshistoria, utbildningshistoria och kriminell / finansiell historia.
  • Vanliga problem med karaktär och fitness inkluderar kriminella övertygelser, ekonomisk oansvarighet (som konkurs) och anklagelser om plagiering. Dessa får inte helt blockera dig från tillträde, men var beredd att diskutera dem med karaktär och fitnessutskott. Om något ser misstänkt till kommittén, kommer det att ringa dig till en intervju.
  • Var alltid ärlig när du fyller i bakgrundsundersökningen. Det är bättre att vara förrän än försök att dölja något och bli fångat.
  • Bild med titeln Bli en sport advokat Steg 30
    5. Sitta för barundersökningen. Barprov är typiskt en tvådagars examen. En dag består av en multipelvalsexamen som täcker ämnen som kontrakt, konstitutionell lag, straffrätt, bevis och torts. Den andra dagen kommer att bestå av uppsatser på statliga ämnen.
  • Det tar flera månader att få din poäng. I Illinois, till exempel, de som tar tentamen i juli kommer inte att få sina resultat fram till de första två veckorna i oktober.
  • Del 6 av 6:
    Få ett jobb som en fastighetsadvokat
    1. Bildbetaget blir en sport advokat Steg 33
    1. Intervju på campus. Om du vill träna fastigheter med ett stort advokatbyrå eller med ett stort företag, kommer du förmodligen att behöva anmäla sig till intervjuer på campus (OCI) och intervju. Innan starten på ditt 2L-år, stora advokatbyråer och företag intervjuar studenter för sommarförbundsställningar hos företaget (eller internt) för den följande sommaren. Om de gillar dig, kommer de förmodligen att utöka ett erbjudande att gå med i dem efter att du har examen.
    • Ditt Career Services Office kommer att skicka ut detaljerade krav för deltagande i OCI, till exempel att förbereda ett CV och beställa kopior av ditt transkript. Var noga med att följa alla policyer till brevet, annars kan du vara förbjuden att delta i intervjuer.
  • Bild med titeln Studie för en engelsk examen i sista minuten steg 14
    2. Sök online för jobbposter. Mindre företag annonserar ofta online. Du kan kontrollera Craigslist, jobbaggregat som faktiskt.com, och med din State Bar Association, som kan ha en jobbstyrelse. Du kommer att bli ombedd att vidarebefordra ett CV, brevbrev och skriva prov, så har de redo att gå.
  • Mindre företag vill ofta att sökande redan har passerat barprovet, så du kanske inte kan söka efter dessa jobb tills du har resultaten från baren examen.
  • Bild med titeln vara en advokat under de kommande 7 åren Steg 31
    3. Ställ in informativa intervjuer. Ett annat sätt att hitta jobb är att träffa advokater för informativa intervjuer. Efter att ha tagit barprovet bör du identifiera fastighetsadvokater vars praxis du vill lära dig mer om. Utkast till ett brev (inte ett mail) och presentera dig själv. Var noga med att nämna vem som gav dig sitt namn.
  • I brevet, uttryckligen ange att du inte ber om ett jobb. Du får ett bättre svar på det här sättet. Syftet med intervjun är att skapa en första kontakt. Om du fattar ett bra intryck, kan advokaten komma ihåg dig senare för ett heltidsjobb eller för deltidsavtal.
  • Utkast till minst fem frågor om advokatens praxis och vara engagerad under mötet. Ta anteckningar och fråga uppföljningsfrågor.
  • Fråga advokat om hon känner någon annan du kan träffas med. Var noga med att skicka ett tackmeddelande efteråt.
  • Bild med titeln vara en framgångsrik advokat Steg 9
    4. Kontakta tidigare arbetsgivare. Om du inte kan hitta ett jobb efter att ha passerat baren, ansluts du med advokater du arbetade för under sommar eller deltid under skolåret. De kan ha överflödesarbete för dig att göra, till exempel forskningsuppdrag, kontraktsöversyn eller stängningar för att delta.
  • Du kan också kalla andra fastighetsadvokater och fråga om de har något överflödigt arbete. Om du inte har ett jobb, bör du vara mest fokuserad på att bygga ditt rykte och inte vara picky om hur mycket du får betalt. Om du gör gott arbete för låga löner (eller till och med gratis), kan advokaten komma tillbaka till dig med ytterligare arbete.
  • Bildtiteln Bli en immateriell ägare Steg 20
    5. Få ett första jobb. Även om fastighetsrätt är din dröm, måste du börja med ett första jobb för att få juridisk erfarenhet (och betala räkningarna). Helst kan du arbeta för en allmän business advokat, som kan göra fastighetsarbete som en del av hans eller hennes praxis. Annars behöver du något slags juridiskt jobb för att få juridisk erfarenhet.
  • Oavsett ditt första jobb kan du försöka få fastighetsrättsupplevelse på fritiden. Till exempel kan du göra pro bono arbete. Volontär på en lokal rättshjälporganisation och bidra till tjänstgöringstvister, fastighetsledningar och andra juridiska problem.
  • Du kan också öka din förtrogenhet med fastighetsfrågor genom att skriva barartiklar om fastighetsrätt, som erbjuder seminarier till småföretag på fastighetsfrågor eller sitter på en kommunal styrelse som hanterar markanvändning och zonering.
  • Bild med titeln Hyr en rättegångs advokat Steg 13
    6. Växa ditt rykte. Som din karriärförbättringar, var noga med att höja din profil genom att erbjuda fortsatta juridiska utbildningskurser, anslutning till barföreningskommittéer och ansluter sig till fastighetsbindningsföreningar. Många stater, som Illinois, har en fastighetsadvokaterförening. Medlemmarna är inbjudna till evenemang och seminarium och arbetar tillsammans för att ta itu med yrkets problem.
  • Du kan också söka styrelsecertifiering i fastighetsrätten, om din stat erbjuder det. Ohio, till exempel, erbjuder två specialiserade certifikat i fastigheter, en i verklig fastighetsverksamhet, kommersiell och industripartor och den andra i fast egendomsbostadsrätt.
  • För att tjäna certifieringen måste advokater visa att de ägnar en betydande del av sin praxis till fastighetsrätt, ta avancerade kurser på fältet och lämna in referenser. I många stater måste de också passera en skriftlig tentamen.
  • Tips

    Fråga en av dina professorer som har praktiserat fastighetsrätt i det förflutna för förslag på vilka klasser som är mest till hjälp för en framtida advokat.
  • Nyckeln till att få jobb är att träffas så många som möjligt och vara villiga att arbeta för lite eller inga pengar i början. Ditt rykte är din bästa tillgång och börjar, du har inget riktigt rykte. Gör alltid ditt bästa och vara öppet för nya arbetsmöjligheter.
  • Varningar

    Kostnaden för lagskolan fortsätter att skyrocket medan arbetsmarknaden förblir mättad med advokater. Du måste tänka noga på om lagskolan är en bra investering för dig innan du registrerar dig.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande