Hur man bygger en hundpark

Hundparker är ett bra ställe för din hund att umgås med andra och träna medan det är av sin koppel. Om ditt samhälle inte redan har en hundpark kan du föreslå att man bygger en till din stads tjänstemän för att göra ett offentligt utrymme för alla hundägare att använda. Om du vill ha ett privat område för din hund, kan du även göra en liten park i din egen gård där du kan knyta ihop. När din hundpark är klar kan du njuta av tiden utomhus med ditt husdjur!

Steg

Metod 1 av 3:
Föreslår en gemenskapshundpark till staden
  1. Bild med titeln Bygg en hundpark Steg 1
1. Mötas med andra hundägare för att få stöd för att bygga en hundpark. Det är troligt att andra människor i ditt område vill ha en hundpark också. Nå ut till andra hundägare som du vet för att diskutera idéerna om att bygga en park. Gör en sida eller grupp på Facebook så att du enkelt kan kommunicera med varandra och bjuda in människor från ditt samhälle. Tillsammans kan du träffas med stadens tjänstemän, göra presentationer och hjälpa till att behålla parken.
  • Be medlemmarna i din grupp att nå ut till andra hundägare som de vet.
  • Bild med titeln Bygg en hundpark Steg 2
    2. Prata med veterinärer och husdjursförsörjningsbutiker för lokalt stöd. När du stärkte tanken på att bygga en park, fortsätt expandera och kommunicera med lokala djuraffärer och veterinärer. Berätta för dem dina idéer och planer för en hundpark för att se om det skulle fungera bra i ditt område. Be om deras inmatning och support så stadens tjänstemän vet att du har backar för din sak.
  • Vissa butiker och veterinärer kan ha offentliga anslagstavlor där du kan skicka om att bygga en hundpark för att få mer support.
  • Bild med titeln Bygg en hundpark Steg 3
    3. Leta efter en tillgänglig webbplats som är minst 1 hektar (4 000 m). Sök efter öppen egendom som finns tillgänglig i närheten av ditt samhälle. Se till att det är mestadels gräsbevuxen, så hundarna kan gå och springa bekvämt. Fastigheten bör vara 1 hektar (4 000 m), så att flera hundar kan vara där i taget.
  • Leta efter öppna utrymmen i offentliga parker för att se om du kan använda det här utrymmet.
  • Dricks: Håll de närliggande fastigheterna i åtanke eftersom mycket trafik och buller kommer till området när hundparken är öppen. Få sitt godkännande innan du bosätter sig på en egendom.

  • Bild med titeln Bygg en hundpark Steg 4
    4. Gör en budget för fäktning, material och underhåll av hundparken. En 1 hektar (4 000 m) hundpark kan kosta cirka 30 000 dollar för staket, byggnadsarbete och bekvämligheter. Vissa städer kan hjälpa till med finansieringen, men andra kanske vill dela kostnaden med din grupp. Planera alla material du behöver för din hundpark så att du kan få en grov uppskattning av kostnaderna.
  • Budgetar kan variera på det arbete som behöver göras på landet.
  • Bild med titeln Bygg en hundpark Steg 5
    5. Generera pengar med fundraisers eller donationer. Stadens tjänstemän kan fråga hur du och din kommitté kan hjälpa till med finansiering och underhåll av hundparken. Håll fundraisers, som ett hundbad eller en hundkostnadskonkurrens, för att hjälpa till att samla in pengar genom roliga händelser. Du kan också välja att begära samhällsdonationer och sponsring från lokala husdjursaffärer.
  • Fråga stadens tjänstemän om de kan göra en presentfond för din hundpark så att andra kan donera pengar direkt till det.
  • Bild med titeln Bygg en hundpark Steg 6
    6. Skapa en förslag Presentation för din hundpark. Ditt förslag ska innehålla vad dina mål för fastigheten är och ta itu med eventuella problem med fastigheten, finansiering eller underhåll. Prata om det stöd du har fått från andra hundägare och lokala företag för att hjälpa till att övertyga andra om att en hundpark är nödvändig. Avsluta ditt förslag genom att sammanfatta varför en hundpark är nödvändig för ditt samhälle.
  • Bild med titeln Bygg en hundpark Steg 7
    7. Presentera ditt förslag till din stads regering. Begär en hörsel med din lokala myndighet så att du kan gå över ditt förslags dokument. Ta med 2-3 medlemmar i din grupp som är knowledgable och artikulerar för att hjälpa dig att presentera. Ta itu med fördelarna med hundparken i ditt område och pratar lugnt genom några problem som de kan ha. Fält några frågor de har för dig så bra som möjligt.
  • Vanliga bekymmer som kan komma upp är hundbett, ljudnivå, parkering, underhåll och trafik. Förbered svar på dessa problem i förväg så att du kan klargöra dem senare.
  • Bild med titeln Bygg en hundpark Steg 8
    8. Följ upp via e-post och via telefon efter din presentation. Du får inte bli omedelbart godkänd för hundparken strax efter ditt förslag. Nå ut till stadens tjänstemän som du träffade med att skicka dem ett mail så att du kan fortsätta diskussioner. Var villig att göra kompromisser med tjänstemännen så att du har mest chans till framgång.
  • Metod 2 av 3:
    Utforma och upprätthålla parken
    1. Bild med titeln Bygg en hundpark Steg 9
    1. Bygga en 4-6 ft (1.2-1.8 m) staket runt området. Stora hundar kan hoppa över staket som är några kortare än 4 ft (1.2 m) lång. Välj ett kedjelänkstaket för det billigaste och säkraste alternativet. Se till att ingången till din hundpark har en dubbelgated ingång så det finns ett utrymme där hundägare kan ta av sina hundar.
    • Om du har plats i din park, ge olika områden för stora och små hundar. Detta kan minska risken för att kämpa mellan hundar av olika storlekar.
  • Bild med titeln Bygg en hundpark Steg 10
    2. Visa reglerna och reglerna i parken nära ingången. Se till att tecknet är synligt och lätt att läsa. Ge användbar information, till exempel de timmar som parken är öppen och eventuella regler och restriktioner. Placera en av tecknen direkt vid ingången och 2-3 fler tecken runt din park.

    Vanliga hundparkregler

    Hundar måste ha en krage på hela tiden.

    Hundar måste vara spayed eller neutraliserad för att komma in i parken.

    Alla hundar måste vara friska och har aktuella vaccinationer.

    Ägare måste städa upp efter sin hund.

    Ägare kan inte lämna hundar obevakade.

  • Bild med titeln Bygg en hundpark Steg 11
    3. Placera bänkar eller bord i hela parken så hundägare kan slappna av. Ägare behöver en plats att koppla av och umgås också. Ställ in några områden i hela hundparken där ägare kan sitta i skuggan och njuta av parken. Syfte att ha minst 2 bänkar och 2 bord i en park som är 1 hektar (4 000 m).
  • Bild med titeln Bygg en hundpark Steg 12
    4. Göra områden för skugga och vatten. Om det inte finns några träd, plantera några runt parken eller bygga paviljongområden så att hundar och ägare kan sitta i skuggan. Installera minst 1 eller 2 dricksfontäner i hundparken så ägare och hundar kan ta en drink om de blir uttömda.
  • Ring en VVS-specialist för att hjälpa till att placera vattenlinjer och installera dricksfontäner.
  • Bild med titeln Bygg en hundpark Steg 13
    5. Tillhandahålla täckta skräpburkar, avfallspåsar och pooper scoopers. Skapa flera stationer i parken som bär avfallspåsar och scoopers så ägare kan gå städa upp efter sin hund. Se till att de alltid är lagrade så att hundparken stannar ren.
  • Bild med titeln Bygg en hundpark Steg 14
    6. Volontär för att hjälpa till med underhåll och rengöring. Volontärarbete kan hjälpa till att minska kostnaderna och visar stadens tjänstemän att människor använder utrymmet. Tillsammans med resten av din grupp väljer du en tid varje vecka för att besöka parken för att ta hand om det. Skär gräset, byt garages och fyll upp eventuella tillbehör som är ute i städstationerna.
  • Prata med lokala kennelklubbar och parkerna för att hjälpa till att organisera rengöringsdagar.
  • Metod 3 av 3:
    Gör en personlig hundpark i din gård
    1. Bild med titeln Bygg en hundpark Steg 15
    1. Staket i ett område som är tillräckligt stort för att spela hämtning. Se till att det finns tillräckligt med utrymme för dig och dina hundar att spela tillsammans. Välj ett område där du fortfarande kan se din hund medan du är inomhus. Använd ett kedjelänkstaket som är minst 4 ft (1.2 m) lång så din hund hoppar inte över den.
    • Om du redan har en inhägnad gård, kan du dela det så en sida är hundparken och den andra är ett socialt område du kan använda.
    • Överväg att använda gården på sidan av ditt hem om du har utrymmet.
  • Bild med titeln Bygg en hundpark Steg 16
    2. Ge din hund en skål med vatten så det kan vara hydratiserad. Medan din hund spelar, kan det däcka och bli törstig. Håll en vattenrätt någonstans i närheten så din hund kan ta en drink när den behöver en. Om du märker att det är tomt hela dagen, fyll på det.
  • Byt vattnet dagligen så det blir fräsch.
  • Bild med titeln Bygg en hundpark Steg 17
    3. Ställ in en hinderkurs för din hund så det stannar. En hinderkurs kan bestå av ramper, små hopp eller klättra stenar. Placera hindren så att din hund lätt kan springa mellan dem. Se till att du lämnar tillräckligt med utrymme så att du kan gå runt dem om du behöver.
  • Du kan hitta hundens hinderkurser online eller på husdjursaffärer.
  • Bild med titeln Bygg en hundpark Steg 18
    4. Gör en utomhus hund säng eller skydd så det är bekvämt. Bygga ett hundhus eller köpa ett förbyggt skydd så att din hund kan vila i skuggan när den blir för varm. Om du vill ha ett mer bekvämt område för din hund i solen, leta efter en utomhusbädd.
  • Bild med titeln Bygg en hundpark Steg 19
    5. Ge din hund en sandlåda så det kan gräva. Fyll ett barns pool med sand och smuts, och göm några hundleksaker under. På det här sättet kan din hund gräva utan att skada din gräsmatta och ger den en ny leksak att leka med.

    Varning: Täcka sandlådan på natten så stränga djur, som tvättbjörnar eller katter, gör inte en röra av det.

  • Tips

    Varningar

    Titta alltid på din hund medan den är av sin koppel i hundparken så det kommer inte in i några problem.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande