Hur man blir en professionell hundvandrare

Vad är bättre än att få betalt för att umgås med hundar hela dagen? Om du är intresserad av att bli en professionell hundvandrare, har du valt en växande industri att bedriva. Medan det är ganska lätt att komma igång i den här verksamheten, kräver det heltids engagemang, motivation och flexibilitet. Att ta hand om andra människors hundar kan låta som ett stort ansvar - och det är - men det kan vara ett givande jobb om du värdesätter frisk luft och du njuter av att bry sig om djur. Läs vidare för att lära dig mer om vad som krävs för att komma igång som en professionell hundvandrare!

Steg

Fråga 1 av 9:
Behöver du några kvalifikationer för att vara en hundvandrare?
  1. Bildtiteln Bli en professionell hund Walker Steg 1
1. Inte riktigt, men det hjälper till att känna till en rättvis bit om hundbeteende. Så länge du är 18 och du har en gymnasieexamen, är du kvalificerad att komma igång som en hundvandrare. Med det sagt kommer du troligen att hitta hunden som går mycket lättare om du har erfarenhet av att arbeta med hundar. Du har också ett ben på tävlingen om du är snabb på fötterna, motiverade och kan följa instruktionerna till brevet.
  • Att ha viss förtrogenhet med olika hundraser och deras tendenser hjälper också. Om du inte vet någonting om hundraser, hoppa online och läsa om hur de mest populära raserna tenderar att bete sig.
  • Om du inte har någon erfarenhet av hundar och du är orolig för det här, börja med en app. Många av frilanshunden Walking Apps, som Rover och Wag, har du slutfört en kort träning innan du kan börja arbeta med kunder.
  • 2. Det bidrar till att ha bra kommunikationsförmåga och punktlighet. Hundvandrare behöver resa mellan möten, så aktualitet och punktlighet är särskilt viktiga hundägare vill inte oroa sig för att deras pooch väntar på att använda badrummet eller gå ut. Du måste också uppdatera ägare om hur din hund går och formulerar potentiella problem eller problem, så du har en fördel i den här verksamheten om du är kommunikativ och vältalad.
  • 3. Du kan behöva få ett tillstånd så småningom, beroende på var du bor. Många större städer kräver att hundvandrare har tillstånd om de arbetar ett visst antal timmar eller arbetar som en hundvandrare för ett visst antal år. Du behöver nog inte oroa dig för det här om du bara har börjat, men det är värt att kontakta din lokala regering för att se om något som detta gäller för dig.
  • Det finns certifieringar som du kan få för hundvandring, särskilt från Pet Sitters International och National Association of Pet Sitters, men om du inte är en heltids hundvandrare som vill köra ditt eget företag, är det förmodligen inte värt din tid än.
  • Fråga 2 av 9:
    Hur mycket gör en professionell hundvandrare?
    1. Bild med titeln Bli en professionell hund Walker Steg 4
    1. Du kommer förmodligen att göra runt $ 10-20 per timme om du använder en app. Det kommer att bli svårt att hitta kunder om du inte har massor av erfarenhet, så du vill förmodligen börja använda en frilansapp, som Rover eller Wag. Du kommer sannolikt att tjäna $ 10-20 en timme för det mesta, men om du arbetar under topptimmar i en stad med många hundägare (som San Francisco eller Chicago) kan du tjäna mycket mer.
    • Dessa appar fungerar i grunden på samma sätt som uber. Du registrerar dig, skapa en profil, och då är du kopplad till hundar nära dig som behöver en promenad den dagen.
  • 2. Du kan göra $ 25-35 en timme om du slår ut på egen hand. Börjar a Självägt hundvandringsverksamhet kommer att vara mer lukrativ om du kan behålla en stadig klientlista. Du måste lämna in en företagslicens och få försäkring om du går den här vägen, men det är verkligen värt tid och ansträngning om du planerar att göra den här heltiden!
  • Om du bara försöker gå hundar som deltid för att göra lite extra pengar, kommer det förmodligen inte att vara värt att skapa din egen hund gångavstånd ännu.
  • Fråga 3 av 9:
    Vilken hund walking service betalar mest?
    1. Bild med titeln Bli en professionell hund Walker Steg 6
    1. Det beror på var du bor, men det är förmodligen rover. Rover är endast tillgänglig i USA och Kanada, men det är i princip kungen av hunden. Om du är motiverad och du bor i ett högbehovsområde, kan du tjäna mer än $ 25 per timme med Rover. De erbjuder även försäkring och fördelar om du håller med dem. Du får ställa in dina egna priser, så konkurrensen kan vara tätt, men fler använder rover än de andra apparna där ute. Det finns dock några andra alternativ.
    • Wag betalar ungefär $ 15-17 i genomsnitt. Du får inte sätta ditt eget pris, men många vandrare som Wag Over Rover eftersom det är lite mer avslappnat och du kan också annonsera grooming och sällskapsdjurstjänster.
    • Petbacker är ett annat alternativ. Betalningen varierar dramatiskt baserat på de tjänster du tillhandahåller, och du kan göra lite extra pengar genom att erbjuda grooming eller djursittjänster. I genomsnitt kan du förvänta dig att tjäna $ 13-16 en timme.
    • Barklypets låter dig helt ställa dina egna priser och timmar, men du behöver betala en medlemsavgift om du gör över $ 100 per månad genom sin app.
    • Vård är ett annat val, och du kommer noga att tjäna runt $ 11 en timme med dem. Du kan i princip arbeta så mycket eller så lite som du vill ha på den här appen utan upp- eller ned-sidor. Det är ett bra alternativ om du bara gör den här deltiden.
    Fråga 4 av 9:
    Hur blir jag en hundvandrare utan erfarenhet?
    1. Bild med titeln Bli en professionell hund Walker Steg 7
    1. Om du inte har någon erfarenhet, börja med att gå med i en app. Rover och Wag, till exempel, kommer att börja dig med lite grundläggande träning på vad som krävs för att gå med hundar säkert. Detta bör ge dig den inledande informationen du behöver för att börja. Det andra du kan göra är att använda en app som låter dig ställa ditt eget pris, som Wag eller Barklypets, och hålla ditt pris lägre än tävlingen för att få lite erfarenhet.
    • När du har utvecklat en känsla för hur hundar reagerar på vissa situationer, uttrycka sig och svara på dig, du kommer att känna dig mycket bekvämare. Oroa dig inte för din brist på erfarenhet!
  • 2. Du kan erbjuda dina tjänster till vänner och familj att börja. Om du är helt ny på hunden, fråga dina vänner och familjemedlemmar om de skulle vara villiga att ge dig ett skott. Detta är ett bra sätt att lära sig att lägga en sele och koppel på en hund, ta dem på en promenad och städa upp efter dem. När du har fått lite erfarenhet kan du ladda ner en av hundens gångprogram och komma igång!
  • Fråga 5 av 9:
    Finns det efterfrågan på hundvandrare?
    1. Bild med titeln Bli en professionell hund Walker Steg 9
    1. Det är en växande industri, och efterfrågan är extremt hög i städer. Människor spenderar mer och mer pengar på sina husdjur i dessa dagar, och 3/4 hushåll i USA har ett husdjur! Som ett resultat finns det många hundar där ute som behöver gå, och det finns ett växande behov av hundvandrare, särskilt i täta områden där hundar inte har tillgång till en gård.
    • Ju mer landsbygdsområdet, desto lägre efterfrågan på hundvandrare kommer att vara. Det kommer också att bli svårare att tjäna mycket pengar som en hundvandrare om du är i en förort eller landsbygdsområde. Om du är i en stad, kan du gå eller cykla från husdjur till husdjur och passa i fler möten på en kortare tid. Du kan inte göra det lätt utanför en stad.
    Fråga 6 av 9:
    Kan jag börja en hund gångavstånd?
    1. Bildtiteln Bli en professionell hund Walker Steg 10
    1. Ja - Om du vill göra det på heltid är det här en bra idé. Du kan göra mycket mer pengar som driver din egen hund som går affärer - även om du är den enda hunden Walker på ditt företag! Det bidrar dock till att bygga upp ditt återuppta och få lite erfarenhet av att arbeta med hundar först. Det betyder att du förmodligen bättre börjar som en hundvandrare genom en app.
  • 2. Du behöver få försäkring och File ditt företag officiellt. Titta upp dina lokala lagar för att se vad kraven är för att starta en hundsignal. Du måste lämna in en företagslicens med din stad eller stat, och inköpsansvarsförsäkring. Du måste också skapa en webbplats, utveckla ett varumärke och marknadsföra dina tjänster till allmänheten med flygblad och annonser. Det kan ta lite tid att få saker påbörjade, men belöningarna kommer att värda det!
  • Först kommer du förmodligen att börja som ägare-operatör. Om efterfrågan är där och ditt varumärke får lite fart, kan du börja expandera genom att anställa anställda så att du kan fokusera på tillväxt och utveckling.
  • Vissa städer och stater kräver specifika tillstånd för att driva en hundsignal. Det är verkligen viktigt att leta upp de krav där du bor, eftersom de varierar från region till region.
  • Om du är framgångsrik, engagerad, och du bor i ett område med hög efterfrågan, kanske du kan göra över $ 100.000 per år som kör din egen hund gångavstånd!
  • Fråga 7 av 9:
    Hur många hundar kan en hundvandrare gå på en gång?
    1. Bild med titeln Bli en professionell hund Walker Steg 12
    1. Du kommer normalt att gå 1 i taget, men högst bör det vara runt 4. Stereotypen av hunden Walker på väg ner den upptagna gatan med 14 hundar i släp är inte riktigt reflekterande av verkligheten. Om du använder en app kommer du nästan alltid att gå 1 hund i taget. Om kunden har mer än 1 hund, kan du ta ut dem tillsammans. Om du arbetar på egen hand, försök att inte ta mer än 4 hundar ut på en gång. Det kan vara stressigt för hundarna att vara runt en massa valpar som de inte vet.
    • Det kan också vara farligt att gå för många hundar. De kan bita varandra, eller du kan oavsiktligt släppa en koppel om du bär för många av dem. Som en hundvandrare är ditt primära mål att hålla hunden säker, så planera inte att försöka ta mer än 4 hundar ut i taget.
    • Om du har ett val, välj alltid att gå 1 hund i taget (2 högst). Det kanske inte låter som mycket, men 4 hundar kommer att bli en handfull, speciellt om du är ny på hunden.
    Fråga 8 av 9:
    Vad behöver varje hundvandrare?
    1. Bild med titeln Bli en professionell hund Walker Steg 13
    1. Ett extra koppel, backup telefon batteri och gott om poop väskor. Sätt en hundkudde tillsammans med de förnödenheter du vet att du alltid behöver. Du kommer alltid att behöva sanitetservetter, en extra koppel, handskar och hund behandlar (om ägarna är coola med dem). Håll en stack av biologiskt nedbrytbara poopväskor med dig hela tiden och packa en extra handduk om en hund bestämmer sig för att gå i något rörigt.
    • Ett hopfällbart paraply som passar i din väska kommer att bli en bra investering. Hundar behöver fortfarande gå på regniga dagar, och du är mer benägna att få sista minuten bokningar på dagar med dåligt väder när ägare hålls upp på jobbet.
    Fråga 9 av 9:
    Vilka problem kan en hund Walker möte?
    1. Bild med titeln Bli en professionell hund Walker Steg 14
    1. Svåra hundar, kopplingar och främlingar är vanliga problem. Vissa hundar har traumatiserats och kommer att reagera konstigt till till synes vardagssituationer, så prata med ägarna innan du går ut för att lära dig något du kanske behöver veta. Leash Tugging och Leash Aggression kan vara vanliga frågor också. Du vet också aldrig hur en hund kommer att reagera på främlingar som försöker att älska dem, så du kan ha några obehagliga samtal när någon frågar att älska hunden och du måste säga "nej."
    • Vissa hundar är helt fina med främlingar, och ägarna kommer inte att bry sig om du låter folk döda sin hund. Ändå kan du stöta på att folk säger att du håller hunden av sin gräsmatta, eller lash ut om de inte ser dig att plocka upp dig tillräckligt snabbt.
    • När det gäller koppling och aggression finns det alltid en inlärningsperiod. Försök att ta reda på vad som fungerar för varje hund som individ. Målet är alltid att använda positiv förstärkning för att få valpen att slappna av medan de är kopplade så att de två kan gå ihop med lite slack i koppel.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande