Hur man blir känd medan unga

Blir känd brukar involvera något för att göra dig känd, från att göra något upprörande för att utveckla din talang. Du kan också hjälpa dig med att utveckla ett personligt varumärke. I sin tur måste du marknadsföra dina idéer och varumärke för personer att börja känna igen ditt namn.

Steg

Del 1 av 3:
Gör något att bli känt
  1. Bilden med titeln bli känd medan unga steg 1
1. Vara unik. Unikhet sticker ut i en folkmassa, speciellt när alla andra försöker följa publiken. Försök därför vara din egen unika person, gör något ovanligt i vilket fält du väljer.
  • Till exempel blev McKayla Maroney, men känd för gymnastik, ännu mer känd för henne en viss scowling look som hon ibland hade. Hon lät sig vara unik, snarare än att klistra in ett leende på hennes ansikte genom hela tävlingen.
  • En annan person som blev känd detta sätt var Bobak Ferdowsi. Som medlem i laget som hjälpte landa en rover på Mars var han redan en standout i sitt fält. Men när människor såg hans mohawk i en livsström av evenemanget blev han känd över hela internet.
  • Bilden med titeln bli känd medan unga steg 2
    2. Gör en unik uppfinning. Vissa människor blir kända för de saker som de uppfinna. Det bästa sättet att uppfinna något är att börja med ett problem. Vilket vardagsproblem stör dig eller din familj? Vilken typ av lösning kan du komma med för att lösa det? Om du kommer med en ny lösning för ett gammalt problem, kan du lätt bli känd.
  • Till exempel är Mark Zuckerberg känt för att börja facebook i en ung ålder. Han såg ett behov av ett online-socialt nätverk baserat på college campus (ursprungligen), och han arbetade för att få det att hända.
  • Bilden med titeln bli känd medan unga steg 3
    3. Gör något för andra människor. Vissa människor har blivit kända genom att vara generösa. Här är kicker, men - det måste du göra något generöst på ett ovanligt eller skandalöst sätt.
  • Till exempel, kanske du samlar pengar för en välgörenhet genom att simma Mississippi och få folk att donera för varje mil du simmar.
  • Bildbeteckningen blir känd medan unga steg 4
    4. Försök auditionera för en reality show. Medan vissa verklighet visar kräver särskilda talanger (till exempel matlagning eller sång), andra kräver mycket lite talang alls. Titta på några av de senaste realiteten visar för att få en uppfattning om vad du vill, och hitta sina auditionstider på deras hemsida. Många har blivit kända på reality-tv-program.
  • Bilden med titeln bli känd medan unga steg 5
    5. Bryta en världsrekord. Denna metod kan ta lite tid eftersom du måste jobba på någon talang eller uppgift. Det enklaste sättet att ta reda på vad du kan göra är att titta igenom Guinness Book of World Records. Hitta en du tror att du kunde bryta, och sedan arbeta med att göra det hända. När du äntligen försöker bryta det, behöver du sannolikt en tjänsteman där från Guinness för att verifiera det.
  • Bildbeteckningen blir känd medan unga steg 6
    6. Visa upp din talang. Naturligtvis blir många kända bara genom att vara mycket begåvade i ett område. Om du har medfödd talang kan du spendera lite tid att utveckla det medan du fortfarande är väldigt ung. Faktum är att mycket begåvade barn ofta blir kända för ett tag eftersom människor är fascinerade av någon så ung att vara så begåvad. Om du är under 18 år, försök att fråga dina föräldrar om du kan skicka videor av att du utför din talang på en webbplats som YouTube, som du då kan dela med dina vänner.
  • Del 2 av 3:
    Skapa ett personligt varumärke
    1. Bild med titeln bli känd medan unga steg 7
    1. Definiera vad ditt varumärke är. Det är, när du bygger ett varumärke, måste du bestämma vad du vill att folk ska tänka när de hör ditt namn. Du behöver inte vara falsk, men du behöver bestämma vilka delar av dig själv du kommer att presentera för allmänheten. Med andra ord vill du ha en viss konsistens.
    • Ett exempel på en YouTuber som skapade ett personligt varumärke är Hannah Hart of My Drunk Kitchen. Hennes personliga varumärke är beroende av en nypa silliness med en sida av medkänsla, eftersom hon uppmuntrar människor att engagera sig i sina samhällen.
  • Bildbeteckningen blir känd medan unga steg 8
    2. Bestäm vad du har att erbjuda. När du bygger ditt varumärke, behöver du erbjuda något till världen. Du vet om saker, och du kan använda det du vet. Med andra ord kan ditt varumärke handla om vad du är expert på, om det är robotar, matlagning eller målning vackra naglar.
  • Till exempel är vissa bloggare beroende av sin kompetens för att bygga sitt varumärke, till exempel glädje bakaren, som började en bakningsblogg för att dela sin kärlek till bakning med andra. Hon har fått ett antal anhängare på grund av hennes precision i matlagning, hennes fantasifulla recept och hennes ärliga skrivstil.
  • Bildbeteckningen blir känd medan unga steg 9
    3. Presentera dig själv till världen. Med alla sociala medieplattformar där ute är det lätt att börja dela innehåll med användare. Du kan skriva bloggar, tweet, göra videor eller ta bilder. Vissa människor gör allt ovan. I grund och botten vill du börja visa vad du vet om genom att dela expertinnehåll.
  • Om du är seriös om att skapa ett varumärke för dig själv, bör du överväga att skapa din egen hemsida. På det sättet kommer din fanbas att ha en landningsplats för att ta reda på allt om dig.
  • Bild med titeln bli känd medan unga steg 10
    4. Ta tid till nätverket. Att vara känd är ett företag. Det betyder att du behöver ständigt vara på toppen av att sätta dig där ute. På Internet görs nätverk genom bindning med andra innehållsskapare. Med andra ord måste du kommentera och dela andras innehåll för att hjälpa dig att driva dig själv framåt.
  • Du kan också prova tekniker som bloggturer, där du frågar vissa bloggar (relevanta för vad du gör) för att vara värd för dig som gäst. Värden kan intervjua dig, eller du kan skriva ett gästbloggpost.
  • Bild med titeln bli känd medan unga steg 11
    5. Ta ner allt som inte passar ditt varumärke. Ta ett kritiskt öga på alla dina sociala medier. Oavsett innehåll passar inte ditt föreskrivna varumärke bör tas ner. Du kan också skapa en Google-varning för ditt namn för att se vad som sägs om dig där ute.
  • Till exempel, om du försöker skildra dig som familjevänlig, kanske du vill ta ner bilder av dig som fester.
  • Bilden med titeln blir känd medan unga steg 12
    6. Curate dina inlägg. Det vill säga, posta inte allt som kommer i din hand. Varje gång du tänker på att skicka en uppdatering, ett blogginlägg eller ett fotografi, tänk på om det passar in i ditt varumärke eller inte.
  • Till exempel, om du försöker skildra dig som dum och roligt, kan du inte passa på allvarliga inlägg om de senaste händelserna.
  • Del 3 av 3:
    Marknadsför dig själv eller en idé
    1. Bild med titeln bli känd medan unga steg 13
    1. Kontakta Producenter. Om du har en bok eller ett album för att marknadsföra, kan du försöka kontakta producenter direkt. Titta på webbplatserna för de show du tycker är en bra passform och hitta kontaktmeddelandena för producenterna. Du kan sedan lägga din idé direkt till producenten. Om du är en bra passform, kan hon ta med dig på showen.
    • Försök inte bara en och sluta. Du måste vara beständig. Fortsätt försöka producenter från olika shower.
  • Bilden med titeln blir känd medan unga steg 14
    2. Börja mindre. Hoppa inte till de nationella showen först. Börja med lokala TV-program eller lokala nyheter. När du väl bevisa att du kan hantera dig själv på tv, kommer större shows att vara villiga att hämta dig.
  • Visningar letar efter personer som är artiga och engagerande och som har något att säga.
  • Bild med titeln bli känd medan unga steg 15
    3. Hitta liknande märken. Om du kan hitta personer som producerar liknande innehåll men som är mer kända, försök att bli vän med dem. Genom att associera med andra populära märken kan ditt varumärke bli mer populärt.
  • Du kommer sannolikt att springa över personer som har liknande märken bara genom att läsa andra bloggar, titta på videor och engagera sig i sociala medier. När du har hittat andra som du, börja engagera med deras innehåll, genom att svara på sina inlägg och kommentera videor. Du kan också träffa människor på bloggar och vlogging konferenser.
  • Bilden med titeln blir känd medan unga steg 16
    4. Vara engagerande. Det vill säga vad du än gör post på sociala medier bör inte vara intetsägande. Det kan vara vardagligt, som en uppdatering om ditt dagliga liv, men det borde ha en gnista av dig i det, något som gör det engagerat med dina läsare.
  • Tips

    Persistens är nyckel. Ofta blir du bara känd om du fortsätter att arbeta med det.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande