Hur man fångar mimikyu i pokémon sun and moon

Mimikyu introducerades som en ny art av Pokémon för Nintendo 3DS-spelet Pokémon Sun and Moon. Det är en unik spöke och älvstyp, och mycket känd för sin likhet Topikachu. Den här artikeln visar hur du kan fånga din egen mimikyu i Pokémon Sun and Moon.

Steg

  1. Bild med titeln Catch Mimikyu i Pokémon Sun and Moon Steg 1
1. Vet var mimikyu kan hittas. Det finns bara en känd plats där Mimikyu kan hittas, och det är den övergivna sparsam Megamart, platsen för Acerolas spökprov, på Ula`ula Island. Mimikyu har ett ganska lågt möte och fångst på 5 procent respektive 45 procent, så var beredd på förhand, med mycket tålamod och se till att du har många pokéballs till hands.
  • Bild med titeln Catch Mimikyu i Pokémon Sun and Moon Steg 2
    2. Slå den övergivna sparsamma Megamart-försöket om du inte redan har det. Detta steg är viktigt, för att du inte kan fånga någon Pokémon i den övergivna sparsam Megamart tills du har slagit rättegången helt.
  • Bild med titeln Catch Mimikyu i Pokémon Sun and Moon Steg 3
    3. Gå runt Megamart för ett tag tills du stöter på en mimikyu. Som nämnts ovan har Mimikyu en ganska låg möte på 5 procent, så var beredd att springa in i många haunters och gengära innan du går in i en mimikyu.
  • Det finns inget gräs i den övergivna sparsam megamart, men bara gå runt och du får möten med Wild Pokémon när du går.
  • Bild med titeln Catch Mimikyu i Pokémon Sun and Moon Steg 4
    4. Sänk HP i Mimikyu till minst hälften innan du försöker fånga den. När det är i hälften, använd Pokéballs som stora bollar eller ultrabollar. Om det är natt i ditt spel, använd sedan en skymning boll, eftersom skymning bollar är mer effektiva för att fånga Pokémon när det är natt i ditt spel. Om du vill få striden över med, kan du också försöka kasta en snabb boll när slaget först börjar.
  • Bild med titeln Catch Mimikyu i Pokémon Sun and Moon Steg 5
    5. Njut av din Mimikyu. Ge det ett smeknamn och / eller lägg till det till din fest, om du vill.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Mimikyu har en speciell förmåga som kallas förklädnad. Denna förmåga skyddar dem från vilken som helst angrepp som används på dem för första vändningen. Detta kan vara användbart för dig om du kämpar någon som försöker använda en stark attack på din Mimikyu, precis när slaget börjar. Det kan dock också vara användbart för en vild mimikyu, för det kommer inte att skada dem för den första vändningen. Därför, om du försöker sänka HP först, undvik sedan använda några starka attacker eller en Z-Power.
  • I rättegången måste du slutföra innan du kan fånga Mimikyu, Totem pokémon är också en mimikyu. Detta hjälper dig om du planerar att ha Mimikyu i din fest när du fånga det, för det kommer att hjälpa dig att ge dig en ganska bra uppfattning om några av de drag det kan göra.
  • Eftersom Mimikyu är en Ghost and Fairy Type Pokémon, är de typer av Pokémon det svagaste mot Ghost and Steel Type Pokémon. Håll det i åtanke när du söker efter en mimikyu som du kan fånga inuti den övergivna sparsam megamart.
  • Försök att undvika att bränna eller förgifta Mimikyu, eftersom det kommer att få det att förlora HP, och om dina fångande försök misslyckas, så småningom kommer Mimikyu att dö och du måste hitta en annan.
  • Mimikyu har inte en evolution, så medan du vill jämföra din Mimikyu för att göra det starkare, behöver du inte nödvändigtvis få den till en viss nivå för att få sin nästa eller den tredje utvecklingen.
  • Dessa steg bör också fungera för att fånga Mimikyu i Pokémon Ultra Sun och Ultra Moon. I själva verket, i det här spelet, det finns en Z-flytta Du kan få specifikt för Mimikyu.
  • Varningar

    Försök inte använda rörelser som falskt svep eller håll tillbaka på mimikyu. Det kommer inte att orsaka några skador oavsett vilken tur du är på, eftersom Mimikyu är immun mot normal, drake och kämpande typ rörelser.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande