Hur får du gratis filmer

Alla älskar en bra film, men många har inte råd att betala stora kostnader för att köpa en ny DVD / Blu-ray eller se den senaste versionen i teatrar. Kostnaden för upptagande eller inköp lägger till och kan bli en mycket dyr hobby för filmentusiaster. Lyckligtvis finns det ett antal alternativ för att se filmer gratis, både hemma och ut på staden.

Steg

Metod 1 av 2:
Titta på filmer hemma
  1. Bild med titeln Få gratis filmer Steg 1
1. Sök Youtube. YouTube specialitet är naturligtvis korta videoklipp som laddas upp av användare. Men det finns nu ett antal full längdfilmer tillgängliga för att strömma på YouTube också. Medan YouTube har expanderat till den online hyra-rike (som kräver en avgift) finns det fortfarande några filmer (som har blivit lagligt uppladdade) som du kan titta på gratis på webbplatsen.
  • Antalet filmer tillgängliga kan ändras från tid till annan, men du kan söka efter en aktuell lista med gratis filmer som strömmar på YouTube. Klassiker som den levande döda, nosferatu, och hus på hemsökt kulle tenderar att vara konsekvent tillgängliga för att titta i sin helhet gratis.
  • Bild med titeln Få gratis filmer Steg 2
    2. Använd en ad-supported webbplats. Det finns ingen brist på abonnemangsbaserade webbplatser (som Netflix), men dessa tjänster tar ut en månadsavgift som fortfarande kan sätta på en stram budget. Lyckligtvis finns det ett antal gratis tjänster, vilket ger en vinst genom att sälja annonstid under online-visningar. Två av de mest populära annonserade filmwebbplatserna är Hulu (som är gratis att använda om du inte uppgraderar till Hulu Plus) och Crackle.
  • Dessa webbplatser är gratis att använda, och har ofta betalat abonnemangsalternativ för att skära ut reklamfilmer eller utöka de tillgängliga visningsalternativen.
  • Bild med titeln Få gratis filmer Steg 3
    3. Få en gratis provversion till prenumerationsställen. Om annonserade webbplatser inte har de filmer du letar efter, försök att få en gratis provversion till en prenumerationsbaserad webbplats. Många av de största prenumerationstjänsterna, som Netflix och Amazon Prime, erbjuder gratis provperioder (vanligtvis varar cirka 30 dagar). Det är inte en permanent lösning, men det kan få dig en fri månad med kommersiell fri tillgång till några av de största online-filmstreamingstjänsterna. Var noga med att avbryta innan försöksperioden är upp, eller du får faktureras för en prenumeration.
  • Amazon Prime`s Gratis 30-dagars prov inkluderar tillgång till över 1 500 filmer på Prime Instant Video, liksom andra Prime Perks som gratis en dags frakt på alla inköp via Amazon.
  • Var medveten om att du måste skriva ett kreditkort för att skriva in filen så att webbplatsen kan börja fakturera dig när din kostnadsfria försök slutar.
  • Notera prenumerationsplatsens metod för avbokning . Du kanske kan avbryta din prenumeration via webbplatsen eller du kanske måste kontakta någon från kundtjänst, beroende på platsen. Du kanske vill avbryta det ett par dagar innan din gratis försök är upp för att undvika att bli fakturerad.
  • Metod 2 av 2:
    Hitta andra sätt att titta på gratis filmer
    1. Bild med titeln Få gratis filmer Steg 4
    1. Låna från biblioteket. När du tänker på ditt lokala bibliotek, tänker du förmodligen på staplarna av böcker och referensperiodika som linjer väggarna. Men många människor glömmer att bibliotek har andra former av media, som CD-skivor och DVD-skivor, att hyra gratis. Och medan ditt bibliotek förmodligen kommer att ha en sektion för dokumentärer och informationsfilmer, har de också ett komplett utbud av gamla och nyare utgåvor i varje genre, från komedi till Sci-Fi till Action / Adventure.
    • Vissa bibliotek förkorta hur mycket tid du kan låna media som DVD och CD-skivor. Medan en bok hyra är vanligtvis cirka två veckor, kan DVD-skivor vara cirka en vecka eller kortare (beroende på ditt bibliotekets policy).
    • Var medveten om att sena avgifter fortfarande gäller för DVD-skivor, och de tenderar att vara något högre än de sena avgifterna du skulle betala för en försenad bok. Men även med en dags värd av sena avgifter betalar du fortfarande mindre än om du hade hyrt filmen från en videobutik eller köpt det direkt.
    • Vissa bibliotek i större städer kan bevilja kortinnehavare gratis tillgång till digitala samlingar online. Förutom e-böcker och musik nedladdningar kan dessa online-samlingar innehålla omedelbar videostreaming. Kontrollera med ditt bibliotek för att se om de deltar i dessa tjänster.
  • Bild med titeln Få gratis filmer Steg 5
    2. Sök efter gratis förhandsvisningar. Vissa filmpromotorer lade ut gratis "smyga förhandsgranskningar" av nya kommande filmer om dagen eller två innan de är Premier. Du måste söka online för att ta reda på dessa erbjudanden och hur man kommer in gratis, men det kan vara väl värt din tid att se en helt ny film gratis innan den släpps till allmänheten.
  • Du kan hitta information om kommande gratis screenings i ditt område genom att söka online på https: // gofobo.com / main / local_screenings. Ange bara din postnummer för en omfattande lista över kommande screenings nära dig.
  • Bild med titeln Få gratis filmer Steg 6
    3. Hitta gratis lokala screenings. Beroende på tid på året erbjuder din stad förmodligen gratis filmskärmar. Det kanske inte är en helt ny release (men ibland är det), men många städer erbjuder filmer i parken, till exempel eller andra gratis utomhus / inomhusfilmer. Det är ett bra sätt att komma ut i ditt samhälle, träffa andra människor och behandla dig själv med en picknick medan du tittar på en klassisk eller nyare frigöringsfilm gratis.
  • Tips

    Många bibliotek ger dig bara en vecka för att hålla filmer, så du bör titta på filmen dagen du lånar den och se till att du inte lånar fler filmer än du kommer att kunna se på den tiden.

    Varningar

    Nedladdning av filmer är olagligt ett brott mot upphovsrättslagar och kan kosta dig tusentals dollar i en brottmålsdomstol. Det är bäst att hålla sig till fri uthyrning och streaming, eftersom de tenderar att vara lagliga och (ofta) gratis.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande