Hur man är välskött i skolan

Bära dig bra, håll dig under kontroll, var artig hela tiden, och du kommer att utveckla ett gott rykte för att vara välskött. Bra beteende gör ett bra intryck på lärare och administratörer och de kommer att vara benägna att sätta i ett bra ord för dig. En squeaky-clean-rekord och upprätt demeanor kan också förbättra din college inträdesutsikter och hjälp när du söker efter jobb.

Steg

Metod 1 av 3:
Beter sig i klassrummet
  1. Bildbeteckningen är välskötta i skolan steg 1
1. Lyssna uppmärksamt på din lärare. Det här är den lätta delen och kommer att lägga grunden för hur andra ser ditt beteende. När en lärare, chef eller annan skolans tjänsteman talar, var noga med att lyssna noga eller de kan korsa fråga dig. Lyssna även om de inte talar direkt till dig (till exempel på en församling). En lärares dag spenderas kämpar för att vinna uppmärksamheten hos barn som hellre skulle prata med vänner och vara på sina telefoner och sådana saker under lektionerna. Om du lyssnar noga, kommer de att märka dig och börja tänka på dig som en bra student.
  • Undvik att fråga din lärare för att förklara saker som de bara har förklarat i stor detalj bara för skojs skull eller att få uppmärksamhet eller annars kan du frustrera eller ilska dem. Vänta istället ett ögonblick när du kan närma dig din lärare en-mot-ett och säg något som, "Jag är ledsen, jag tror att jag behöver lite mer hjälp att förstå hur man gör det här."
  • Om du har något sådant tillstånd som gör det svårt för dig att koncentrera, kom ihåg att lösa det när du vaknar på morgonen (som att ta ett läkemedel om du inte mår bra) så att du kommer att uppmärksamma under föreläsningarna och lektioner.
  • Bildbeteckningen är välskötta i skolan steg 2
    2. Följ lärarens anvisningar. Lärare gillar att se att deras elever behandlar dem med respekt. Om du följer alla sina riktningar, kan de till och med ge dig speciella friheter eller privilegier under antagandet att du är pålitlig. Förutom att följa sina verbala riktningar, läs din lärares kursplan noggrant och följ några speciella instruktioner som du hittar. Många studenter glömmer att studera sina kursplaner - få ett steg längre än dem genom att betala extra uppmärksamhet.
  • Om till exempel din lärare inte sade att komma in i klassrummet innan de anländer, men dina klasskamrater har gått i alla fall, du borde vänta utanför. Om du är den enda personen som ska följa reglerna exakt, kommer du att stå ut i din lärares sinne som en bra regelföljare.
  • Vissa lärare gillar att ge vaga, cagey råd att se vem som lyssnar och vem inte gör det. Om de säger något mystiskt som, "Var noga med att studera i helgen," notera - de kan planera en pop quiz för måndag. Du kommer att göra ett utmärkt intryck om du är den enda beredda.
  • Bildbeteckningen är välskötta i skolan steg 3
    3. Sträva efter bra betyg. Alla akademiska styrkor och svagheter är olika - oroa dig inte om du inte kan få perfekta betyg eller märken. Det är mycket viktigare att visa din lärare att du försöker bäst. Fråga intelligenta och förnuftiga frågor under klassen. Om det finns något du har en särskilt svår tid, träffa din lärare efter klassen.
  • Din vilja att söka hjälp visar din lärare att du tar sin klass på allvar. En student som är tydligt engagerad i materialet är mer benägna att anses vara positivt när läraren tilldelar partiell kredit, test, återkommer, etc.
  • Om du kämpar hårt för att förstå något ämne, var inte rädd att fråga din lärare för en tutor rekommendation. Söker hjälp när du behöver det är ett tecken på mognad som de flesta lärare kommer att beundra och föredra.
  • Bildbeteckningen är välskötta i skolan steg 4
    4. Delta i klassen. Många klasser diskuteras-centrerade. Föreläsningen i dessa klasser har formen av en dialogruta mellan läraren och eleverna. Försök att svara på frågor som din lärare frågar klassen. Även om du inte svarar korrekt, visar du din lärare som du är engagerad i materialet. Om du inte deltar, kan läraren tro att du inte lyssnar eller bryr dig inte om materialet.
  • Höj din hand när du har något att säga i klassen. Aldrig blurt ut svar! De flesta lärare blir irked när eleverna svarar utan att kallas på.
  • Bildbeteckningen är välskötta i skolan steg 5
    5. Var tyst. Prata inte med dina vänner eller annars störa klassen, speciellt om du är i din lärares favoritism. Upprepade störningar kan avbryta din lärare eller till och med få dig utkastad från klassen. Respektera din lärare. Det borde vara ganska uppenbart när de vill att du ska vara tyst. Om du inte är säker, fel på sidan av tystnad eller försök att vänta på en annan student att prata först, döm sedan din lärares reaktion.
  • Om läraren lämnar rummet, kan du komma undan med att prata lite. Men tyst ner så snart de återvänder. Aldrig prata om läraren lämnar under ett test - andra studenter kan berätta om dig om du stör dem eller försök att fuska.
  • Bildbeteckningen är välskötta i skolan steg 6
    6. Arbeta mot en ren skiffer. Inte varje elev som läser den här guiden kommer att ha Ahistory of Perfect Conduct. Om du har uppfört sig dåligt tidigare, börja omedelbart förbättra din bild. Ber om ursäkt till dina lärare, studenter eller administratörer du har respekterat. Om du har varit särskilt dålig, ta med din lärare en liten, blygsam gåva för en kommande semester. Ägna mer uppmärksamhet åt ditt skolarbete. Betala mer uppmärksamhet i klassen. Betjäna någon utestående frihetsberövande tid, följ sedan ovanstående steg för att hålla sig ur problem i framtiden.
  • Metod 2 av 3:
    Beter sig utanför klassrummet
    1. Bildbeteckningen är välskötta i skolan steg 7
    1. Slösa inte tid på korridoren. Mellan klasserna är det bara naturligt att säga hej till några vänner du kan träffas. Detta är helt acceptabelt för en välskött student. i alla fall, inte Låt dig bli distraherad att prata eller gå av. Håll koll på din tid och alltid tillåta dig tillräckligt med tid att komma till klassen före klockan. Passande perioder kan vara bedrägligt korta och lärare hatar det när en student är sen. Om du är tardig upprepade gånger kan du till och med bli föremål för internering eller annan disciplin.
    • Om du har en timerfunktion på din klocka eller mobiltelefon, använd den. Ange en viss tid - tre minuter, till exempel - att du får prata med vänner. När din timer släcks, sätt upp vad du gör och kommer till klassen!
  • Bildbeteckningen är välskötta i skolan steg 8
    2. Bo i administrationens goda graces. Presidenter, dekaner och provosts: Dessa skoltal är inte lärare, men det betyder inte att du kan ignorera dem och andra människor i förvaltningen. Den som arbetar på ett kontor i skolan har förmodligen örat för huvudmannen eller någon annan som burk disciplinera dig. Vara respektfull för dessa människor - ett gott rykte bland ledamöterna i förvaltningen kan vara en gudstjänst om du kommer in verklig problem.
  • Här är ett exempel: Många skolor har en sekreterare på skolans kontor som du behöver prata med om du anländer till skolan sent av någon anledning. Ibland är den här personen irriterande, och eftersom de inte har befogenhet att disciplinera dig, är det frestande att ge dem sass. Inte gör det. De pratar förmodligen med huvudmannen varje dag. Även om de inte ratar dig till huvudmannen, kommer de att göra livet svårt för dig nästa gång du dyker upp med en dålig smidd doktorsanteckning.
  • Bildbeteckningen är välskötta i skolan steg 9
    3. Undvik slagsmål. Den här är ibland mycket svårt, men det är alltid väldigt viktigt. Många skolor har nolltoleranspolitik på striderna - kasta ett slag och du kan enkelt hitta dig själv upphängd eller utvisad. Spara din permanenta rekord från hotet om svart bläck. Får inte i kampor om det inte är absolut nödvändigt för att skydda dig själv. Även i desperata fall där du ha att kämpa, riskerar du risken för allvarliga problem. Lärare och administratörer kommer inte nödvändigtvis veta vem som startade kampen. Om det är ditt ord mot Bully`s ord, så är det en bra chans att du båda kommer att straffas. Den bästa politiken är att helt och hållet undvika att slåss. Här är några tips:
  • Vet hur man hanterar mobbningar. Bullies är svaga, osäkra människor som skadar dig att må bättre om sig själva. Försök att motverka dem utan att slåss.
  • Ignorera dina aggressorer. Ibland väljer människor kämpar för uppmärksamhet eller för att de är uttråkade eller ouppfyllda. Ignorera dessa människor för att få dem att se ut som idioter. Hörlurar kan vara ett bra verktyg för detta - bara vrid din musik.
  • Berätta för en lärare eller administratör. Om du känner att du plockas på, berätta för din skolas personal, speciellt om du är orolig att din mobbning så småningom kommer att starta en kamp. Om de gör det kan du säga att du försökte varna dem om faran i förväg.
  • Inleda aldrig en kamp. Oavsett hur respektlöst någon är för dig, kommer du att bära skulden om du kastar den första stansen. Om du röker galen på en annan student, gör vad du behöver göra för att styra ditt humör - lyssna på lite lugnande musik, äta en stor måltid eller utföra en kraftig övning, för att börja.
  • Bildbeteckningen är välskötta i skolan steg 10
    4. Inte badmouth någon. Skvaller, speciellt saftig skvaller, kan vara svårt att motstå spridning, men du bör definitivt undvika att göra det. Ordet får snabbt skolor, och om någon hör att du har sagt något otäckt bakom ryggen, får du snabbt ett otillförlitligt rykte. Detta går dubbel För lärare eller administratörer. Onda rykten om medarbetare kan sätta sina jobb i fara. Om du är fångad för att starta ett rykte om en av skolans anställda, kommer ditt straff att vara svårt.
  • Det är självklart, men spridning av skvaller är också bara en genomsnittlig sak att göra. Innan du säger något betyder någon, reflektera över om uttalandet är sant eller bara ett rykte. Om det är sant, tänk på hur det skulle få den här personen att känna om de hörde det.
  • Metod 3 av 3:
    Går den extra milen
    1. Bildbeteckningen är välskötta i skolan steg 11
    1. Anmäl dig till extracurricular aktiviteter. Ditt goda beteende bör inte nödvändigtvis börja och sluta i klassrummet - de flesta skolor har ett urval av extracurricular aktiviteter du kan anmäla dig till. Genom att ägna dig åt din extracurricular har du möjlighet att förstora din vänkrets (i fråga om båda eleverna och fakultetsmedlemmar) och utveckla ett rykte som en hård arbetare. Här är en bara några extracurricular din skola kan erbjuda:
    • Sportlag
    • Musikaliska ensembler eller band
    • Vokalgrupper
    • Spelar eller musikaler
    • Särskilda intressanta klubbar (debatt, matlagning, robotik, etc.)
  • Bildbeteckningen är välskötta i skolan steg 12
    2. Odla en "Bra" utseende. Det är ledsen men sant - många studenter och lärare är grunda - de kommer att döma dig baserat på ditt utseende. Om du verkligen Vill du få ett rykte som en godis två skor, försök att klä och brudga dig själv så att du ser så rent som möjligt. Undvik rippad denim, baggy byxor eller tröjor. Använd inte piercingar på ditt ansikte eller kropp. Håll ett leende - försök inte se tufft eller hotande. Tyvärr kommer dessa förändringar i ditt ytutseende att leda till att vissa människor ser dig annorlunda.
  • Pojkar borde vara raka, med en kort, konservativ frisyr. Tenderar mot knapp-shirts och rena, bra passande byxor eller slacks. Använd inte örhängen.
  • Flickor bör undvika ostentatisk smink, avslöjande kläder (en nakna midriff, låga skjorta, etc.) och överdrivna smycken.
  • Bildbeteckningen är välskötta i skolan steg 13
    3. Nå ut till impopulära människor. Ett bra sätt att få ett heligt rykte är att gå ut ur din väg för att vara vänliga och välkomna till impopulära studenter. Volontär att visa nya barn runt skolan. Om du ser någon som sitter i sig till lunch, dra upp en stol bredvid dem. Stå upp för mobbning. Du kan även försöka ta sociala pariahs till skolans danser. Framför allt, var en vän till den vänlösa. Du kommer definitivt att märka. Dessutom är det en riktigt trevlig sak att göra.
  • Bildbeteckningen är välskötta i skolan steg 14
    4. Bli ledare. Genom att hitta i en ledarroll, har du mer potential att göra bra (och en större publik att märka dina goda gärningar.) Kör för studentregering, starta din egen efterskolklubb, eller bli kapten för ett intramural sportlag. Oavsett vad du gör, leder genom exempel - välskötta ledare kan snabbt få respekt och beundran av studenter och lärare.
  • Bildbeteckningen är välskötta i skolan steg 15
    5. Gör bra utanför skolan. Ordet reser snabbt i skolan - de saker du gör utanför skolan kan påverka hur du ses i skolan. Vara en aktiv volontär på hemlösa bostäder eller välgörenhetsorganisationer. Anmäla sig till ett samhällsuppdragsprogram. Tillbringa en lördagsbyggande prisvärda bostäder genom ett program som livsmiljö för mänskligheten. Bli en mentor för en naturlig ungdom. Uppmuntra dina vänner att göra detsamma. Alla dessa saker kommer att räknas mot ditt mål att odla en ädel godis-goody persona i skolan.
  • Bildbeteckningen är välskötta i skolan steg 16
    6. Ignorera hatare! Det är nästan oundvikligt - vissa människor kommer att ångra dig för att försöka vara bra i skolan. Ignorera eventuella retningar eller förolämpningar som kan komma din väg. Genom att göra det visar du mognad och återhållsamhet. I sin tur får du dem att se omogna. Låt inte hatarna komma till dig - belöningarna för att beter sig väl är inte värda omedelbar tillfredsställelse av vedergällning.
  • Stoppa inte till din haters nivå genom att kasta dina egna förolämpningar tillbaka på dem. Den bästa hämnden är att leva lyckligt medan du fortsätter att göra bra - det kommer att frustrera dem till ingen slut.
  • Tips

    Var inte rädd för att ställa frågor om ditt ämne.
  • Störa inte klassen. Kasta saker, pratar högt och ropar ut är oförskämd och störande.
  • Varningar

    Om du har gott beteende, så kommer det att bli mycket besvikna i dig, de tror att du inte är allvarlig, och undrar om det du går efter är vad du verkligen vill göra. Chansen är att din lärare ens kommer att ge dig råd att göra något annat.
  • Bra beteende betyder att hålla fast vid det.
  • Vissa lärare kan bara skoja runt när de säger något udda, så se till att de säger, "Ja, det är vad vi gör idag." och skrattar inte bara.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande