Hur man lägger till disney plus till roku tv

Om du har några barn i ditt hem, måste Disney Plus ha på din TV, telefoner, tabletter, etc. Det är perfekt för familjen filmkvällar. Du kan lära dig om natur och vilda djur med det nationella geografiska alternativet. Alla marvelfilmer är en träff. Oavsett semester närmar sig, kommer det att finnas en sektion speciellt tillägnad den. Så om du har en Roku-tv i ditt hem, är det ett måste som du lägger till Disney Plus-kanalen till din hemsida - här är hur.

Steg

  1. Bild med titeln Lägg till Disney Plus till Roku TV Steg 1
1. Tryck på hemknappen på din ROKU-fjärrkontroll. Detta tar dig till ROKU TV-startskärmen med alla dina kanaler, inställningar, etc.
  • Bild med titeln Lägg till Disney Plus till Roku TV Steg 2
    2. Gå till vänster på skärmen och bläddra ner tills du ser "Sök" alternativ.
  • Bild med titeln Lägg till Disney Plus till Roku TV Steg 3
    3. Gå in i Disney Plus i sökfältet. Du kan se en automatisk slutförd automatiskt dra upp Disney Plus på höger sida av din skärm.
  • Bild med titeln Lägg till Disney Plus till Roku TV Steg 4
    4. Klicka på kanalen. Du kommer att tas till en ny skärm. Klick "Lägga till kanal" För att lägga till kanalen på din hemsida.
  • Bild med titeln Lägg till Disney plus till Roku TV Steg 5
    5. Gå tillbaka till din hemsida på Roku. Klicka på din nyligen tilläggskanal, Disney Plus.
  • Bild med titeln Lägg till Disney Plus till Roku TV Steg 6
    6. Logga in eller registrera dig. Du kommer att tas till Disney Plus Logga in Page. Du kan registrera dig om du inte redan eller helt enkelt loggar in.
  • Bild med titeln Lägg till Disney Plus till Roku TV Steg 7
    7. Färdiga. När du har angett användarnamnet och lösenordet är du i och du kommer att vara på startskärmen. Njut av Disney Plus!
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande