Hur accepterar du kreditkortsbetalningar

Många kunder föredrar att betala med kreditkort istället för att använda kontroller och kontanter. Om du säljer någon typ av tjänst eller produkt kan du upptäcka att accepterande kreditkortsbetalningar kan öka ditt företag.Börja med att bestämma hur du vill interagera med dina kunder.Det finns flera sätt att acceptera kreditkort. Du kan använda en SALE (POS) -system, ett mobilt kreditkortbehandlingssystem eller Internet för att acceptera betalningar.

Steg

Metod 1 av 4:
Öppna ett köpkonto
  1. Bild med titeln Acceptera kreditkortsbetalningar Steg 01
1. Samla den nödvändiga dokumentationen.Generellt måste du ha ett företagsbankkonto innan ditt finansinstitut kommer att tillåta dig att öppna ett köpkonto.För att öppna ett företagsbankkonto behöver du ditt företagslicens och ditt arbetsgivarens identifikationsnummer (EIN).Få din företagslicens från statssekreteraren i den stat där ditt företag är beläget.Få din EIN från Social Security Administration.
  • Bild med titeln Acceptera kreditkortsbetalningar Steg 02
    2. Öppna ett köpkonto.Ett köpkonto är ett bankkonto genom vilket du accepterar och behandlar någon form av elektronisk betalning. Förutom kreditkort kan du acceptera debetkort, presentkort och ACH-betalningar.Du kan öppna ett köpkonto med din bank eller genom en betalningsprocessör från tredje part som PayPal.
  • Bankerna antar viss risk när de tillåter företag att acceptera kreditkortsbetalningar via ett köpkonto.Därför kräver de en försäkringsprocess som utvärderar legitimiteten och kreditvärdigheten i ditt företag.
  • Du kan vanligtvis använda samma köpkonto för att acceptera POS och online-kreditkortsbetalningar.När du ställer in ditt köpkonto för din brick-and-mortar-butik, fråga om det kan överföras till din online-butik.
  • Bild med titeln Acceptera kreditkortsbetalningar Steg 03
    3. Ansök online eller personligen.Ange den information som krävs.Du behöver namnet på den behöriga signatören på kontot, ditt bankkontonummer och routingnummer.Dessutom måste du ge ditt EIN.Ta med uppskattningar av volymen av transaktioner du planerar att behandla.Känn ditt startdatum för företag, och ge din kontaktinformation.
  • Metod 2 av 4:
    Använda en POS-system (POS)
    1. Bild med titeln Acceptera kreditkortsbetalningar Steg 04
    1. Välj en POS för tegel och murbruksplatser.Om ditt företag har en fysisk plats och gör en hög volym transaktioner, kan ett POS-system vara för dig.Det leder kunder till en viss plats i ditt företag där de kan slutföra sina inköp.Anställda kan utbildas för att använda utrustningen och planeras till mannen registret.Exempel på företag som använder ett POS-system inkluderar spa, restauranger och återförsäljare.
  • Bild med titeln Acceptera kreditkortsbetalningar Steg 05
    2. Förvärva den nödvändiga utrustningen.Du behöver en kassettterminal.Detta inkluderar ett kreditkortswiper, en nära fältkommunikation (NFC) -läsare (för att behandla Apple Pay, Android-betalning eller fyrkantiga betalningar) och en barskanner.Du behöver också ett kassaregister och skrivare. Kreditkortsspridaren läser kundens information och skickar den direkt till kreditkortsföretaget.Du kommer att få bekräftelse på att betalningen har godkänts eller avvisats.Betalningen skickas sedan till ditt säljarkonto och sedan till ditt bankkonto.
  • Välj mellan ett traditionellt eller ett mobilt POS-system.
  • Ett traditionellt system innehåller ett kreditkortswiper, en terminal med en skärm, en kvitto skrivare och ett kassaregister.
  • Ett mobilt POS-system är avsett att användas med en smartphone eller tablett.Den levereras med en stativ för din mobila enhet, ett kreditkortswiper och en dongle som fäster på en hörlursuttag.
  • Bild med titeln Acceptera kreditkortsbetalningar Steg 06
    3. Betala avgifterna.Kostnaden för ett POS-system varierar.Den typ av POS-system du väljer och de typer av kreditkort du accepterar påverkar kostnaden.I vissa fall kan försäljningsvolymen ha en inverkan på kostnaden.
  • Kreditkortswipeavgifter varierar från .35 procent till 3.7 procent.Dessutom måste du också betala ett uppsättning av 10 cent till 30 cent per transaktion.
  • Utrustning kan köpas eller hyras, och kostnaden varierar beroende på vad du köper.
  • Återbetalningsavgifter uppstår när du måste returnera pengar till en kund, vanligtvis i fråga om bedrägeri.Dessa kan kosta cirka $ 30 per månad.
  • Vissa leverantörer laddar anmälan, ansökan och abonnemangsavgifter.
  • Förbered dig för att betala en tidig uppsägningsavgift på flera hundra dollar om du vill avsluta din tjänst tidigt.
  • Betalningskortindustrin (PCI) Compliance-avgifter är vanligtvis $ 99 per år.
  • Metod 3 av 4:
    Använda en mobilenhet
    1. Bild med titeln Acceptera kreditkortsbetalningar Steg 07
    1. Välj det här alternativet för att kunna acceptera betalningar var som helst.Till exempel skulle en reparationsperson, gatuförsäljare eller matbiloperatör dra nytta av en mobil betalningsprocessor.Eller om du ofta arbetar som leverantör på loppmarknader eller hantverksmässor, skulle ett mobilt betalningssystem frigöra dig från att kräva kontantiska transaktioner.Det här är också ett användbart alternativ om du har en tegel och mortelbutik men vill kunna acceptera betalningar från var som helst i affären.
  • Bild med titeln Acceptera kreditkortsbetalningar Steg 08
    2. Köp utrustning.Du behöver en app som låter dig acceptera kreditkortsbetalningar med din mobila enhet.Till exempel kan du använda Flint, Square, Cartwheel Register eller PayPal här.Dessa appar kräver en kreditkortsläsare som bifogas din mobila enhet.Läsaren läser kreditkortets magnetband och behandlar betalningen.
  • Se till att din kortläsare är kompatibel med din smartphone eller tablett.Du kan välja en som arbetar med Android eller IOS-system.
  • Bild med titeln Acceptera kreditkortsbetalningar Steg 09
    3. Betala avgifterna.Kostnaderna för att använda en betalningsprocessor med mobil kreditkort varierar beroende på den leverantör du använder och försäljningsvolymen.Förvänta dig att betala en månadsavgift som sträcker sig från GRATIS till $ 35 per månad.Dessutom betalar du månatliga minsta avgifter på upp till $ 25 per månad.Slutligen varierar transaktionsavgifterna.De sträcker sig från .38 procent till 3 procent plus en fast avgift på 10 cent till 30 cent per transaktion.
  • Metod 4 av 4:
    Acceptera online betalningar
    1. Bild med titeln Acceptera kreditkortsbetalningar steg 10
    1. Bestäm om det här alternativet är kompatibelt med ditt företag.Om du driver ett online-företag måste du ge kunderna ett sätt att göra inköp med sina kreditkort.Andra typer av företag kan dock också använda ett online-kreditkortsbetalningssystem.Tegel och mortelbutiker kan till exempel välja denna typ av system över ett POS-system.På samma sätt kan en mobilverksamhet som ett reparationsföretag eller leverantör välja att acceptera onlinebetalningar med en bärbar dator istället för med en mobilenhet.
    • En tegelsten och mortel butik med det här systemet skulle behöva ett kreditkortswiper som kan ansluta till en bärbar dator.
  • Bild med titeln Acceptera kreditkortsbetalningar Steg 11
    2. Välj en betalningsgateway.Detta är metoden för att acceptera online-betalningar om du redan har ett köpkonto.Du behöver helt enkelt anmäla dig med en betalningsgateway, som SecureNet eller Authorizenet.Betalningsgatewayen fungerar som en kreditkortsläsare.Det kommunicerar med ditt säljarkonto för att behandla kreditkortsbetalningen.
  • Betalningsgatewayföretag är vanligtvis stora och har hjälpsam kundsupport.
  • Det brukar erbjuda många alternativ för anpassning, så de är ofta kompatibla med stora företag som behöver personliga system.
  • Bild med titeln Acceptera kreditkortsbetalningar Steg 12
    3. Välj en all-in-one online-betalningslösning.Om du inte har ett köpkonto, välj en all-in-one online-betalningslösning, till exempel PayPal eller 2Checkout.Dessa tjänster ger dig ett köpkonto och en betalningsgateway.Inställning för dessa typer av system är snabbare och lättare än att använda ett separat säljarkonto och betalningsgateway.Du behöver inte oroa dig för att fylla i två uppsättningar applikationer och vänta på att de ska behandlas separat.Men dina kunder kan riktas bort från din webbplats när du betalar.Om du till exempel använder Paypal kan dina kunder riktas till PayPal-webbplatsen under sina betalningstransaktioner.
  • Bild med titeln Acceptera kreditkortsbetalningar Steg 13
    4. Betala avgifterna.Avgifterna varierar mycket beroende på den leverantör du väljer och försäljningsvolymen.I allmänhet är uppställningsavgifterna för en tredje parts processor lägre än ett POS eller mobilsystem.Detta beror på att du vanligtvis inte behöver hyra eller köpa någon utrustning.Transaktionsavgifterna kan dock vara högre.Vissa processorer från tredje part använder ett tier-system.När volymen av transaktioner ökar varje månad minskar transaktionsavgifterna.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande