Hur man gör diy anti dimma glasögon

Om du bär glasögon vet du hur obnoxious det är att få dina glasögon ständigt fogging upp medan du har en mask. Lyckligtvis kommer denna tiktok hack att hålla dina glasögon rena och klara. Med lite tvål kan du ha dimfria glasögon på under en minut!

Steg

Metod 1 av 4:
Skölj dina linser av.
  1. Bild med titeln DIY Anti Fog Glasses Steg 1
1. Gå till diskbänken och håll dina glasögon under rinnande vatten. Låt vattnet tvättas över framsidan av dina linser och sedan vända dem över för att skölja den andra sidan. Detta kommer att ta bort någon yta från dina glasögon.
  • Du kan göra det med varmt eller kallt vatten - temperaturen spelar ingen roll om.
Metod 2 av 4:
Gnid lite handtvål på dina linser.
1. Squirt lite handtvål på fingrarna och gnugga det i dina linser. Vänd linserna över och upprepa den här processen på andra sidan. Sprid tvålen runt i en jämn cirkelrörelse för att täcka varje del av dina linser.
  • Tvålen kommer att lämna ett filmigt ämne bakom när du tvättar det som skyddar dina linser från att dämpa upp.
Metod 3 av 4:
Tvätta tvålen av.
1. Håll dina glasögon under vattnet för att skölja tvålen. Ta dina tvål täckta glasögon och håll dem under vattnet igen. Vänd dina glasögon för att skölja tvålen av båda sidor. När du har tvättat tvålen, ge dem en snabb skaka för att slå av överskott av vatten.
Metod 4 av 4:
Torka linserna med en trasa.
1. Ta en mikrofiberduk och torka av dina glasögon. Håll glasögonen med din ram medan du torkar linserna för att hålla fläcken markerar. När dina glas är torra, sätt dem tillbaka på. Dina linser kommer inte längre dimma upp medan du har en mask!
  • Du kan också låta dem lufttorka om du inte är i en rush.

Video

Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

Tips

Dela på det sociala nätverket:
Liknande