Hur man är en preppy kille

Ser ut som en prep är en sak, och många tips ute riktas mot preppy girls. Men här är en guide specifikt om hur man agerar och blir en prepp kille.

Steg

  1. Bild med titeln vara en preppy kille steg 01
1. Ha på sig respektabelt varumärke kläder. Ett urval av sådana varumärken kan inkludera Polo, Ralph Lauren, Brooks Brothers, Lacoste, J. Besättning, Hickey Freeman, Paul & Shark, Peter Millar, J. Press, Southern Tide och Vineyard Vines. Hollister, Abercrombie, Aeropostale och A.E är inte den konventionella preppy men några av deras mönster är klassiska.
  • Bild med titeln vara en preppy kille steg 02
    2. Speciellt rugbyskjortor, chinos i ljusa färger och skjortor gör att du ser preppy.
  • Bild med titeln Bygg en elegant garderob (killar) Steg 03
    3. Handla för kläder som kommer i klassiska färger, även om det inte på något sätt är en slutgiltig lista: rosa, himmelblå, marinblå, lime grön, nantucket röd, eller gul. Titta på vissa kläder från varumärkena ovan kommer förmodligen att ge dig en bra idé. Köp kläder som har färger som matchar bra och ser bra ut på dig. Till exempel kommer en rödhårig att se bättre ut med grönt än rosa eller lavendel om han inte har blåa ögon.
  • Bild med titeln Bygg en snygg garderob (killar) Steg 02
    4. Utveckla ett bekvämt men rent utseende. Hitta klassiska utseende bälten, helst tan / ljusbrun. Se till att bältet är läder om det är ett klädbälte och duk med lädertips om det är för tillfälliga tillfällen. Se till att det inte är täckt av små klibbiga bitar eller dubbar etc.
  • Bild med titeln vara en preppy kille steg 05
    5. Bära lädermokasiner och båtskor (toppsiders) eller läderflip-flops på sommaren. Bär ett par toppsidor utan strumpor är klassisk preppy.
  • Bild med titeln vara en preppy kille steg 06
    6. Välj en doft och hålla fast vid den. Använd inte olika dofter av schampo, balsam, kroppsvask, aftershave, deodorant och cologne. Köp en matchande uppsättning. Lägg inte för mycket på.
  • Bild med titeln vara en preppy kille steg 07
    7. Tänk på att om du bär glasögon, försök ha coola utseende glasögon eller överväga kontakter. Mörka rimmade glasögon är geeky eller scen / emo / punk mm. Försök få RIM-mindre glasögon och rengör dem varje dag för att se sofistikerade. Senast har Buddy Holly Styled Glasser gjort en comeback på landningsbanan. Om du inte bär något annat än preppy kläder, så skulle det här fungera bra med en trevlig cardigan eller tröja. Också många prepies i historien (som Barry Goldwater) har slitna nerdiga glasögon, och subkulturen överlappar ofta med preppies, så alla glasögon kan fungera.
  • Bild med titeln vara en preppy kille steg 08
    8. Håll ett enkelt hår. En gemensam preppy frisyr är det shaggy utseendet eller det fluffiga utseendet, eller håret skiljer sig bara på sidan och kort. På sistone går många prepppy killar bort från de långa frisyrerna och tillbaka till traditionella kortare frisyrer. Tänk på 1940-talet och 1950-talet beskära och besättning. Inga onaturliga hårfärger eller rakat hår. Om det är rakat, har det rakat blygsamt. Håll ditt hår att se naturligt! Hårgel är okej om det är gjort blygsamt, men överdriv inte det.
  • Bild med titeln vara en preppy kille steg 09
    9. Var färsk och snyggt. Har rena, trimmade naglar. Fil och buff dina naglar för att göra dem friska - bita inte på dem. Håll dina läppar fuktade. Narig, knäckta läppar är fula. Raka och kamma håret så ofta som du behöver. Använd inte rynkade eller färgade kläder. Håll dig borta från rippade jeans-det här är för wannabe preppy och rippade jeans är 1990-talet och 2000-talet. Borsta två gånger eller tre gånger och floss tänderna en eller två gånger om dagen. Bleka dina tänder om det behövs. Vara väl preparerad. Undvik tatueringar och bli genomborrad.
  • Bild med titeln vara en preppy kille steg 10
    10. Se frisk ut. Bli tonad och ta i lite solfärg, bara överdriv det. Bränn inte din hud, använd solskyddsmedel. Använd inte heller garvningsbäddar. Drick mycket vatten, ta vitaminer och äta magert protein. Ta utmärkt hand om din hud (använd lotion), tänder, hår och naglar.
  • Bild med titeln vara en preppy kille Steg 11
    11. Delta I någon form av sport. Besättning, längdåkning, ridning, lacrosse, spår, polo, rugby, fotboll, golf, segling, skidåkning, squash och tennis är klassiska exempel på preppy sport. Om det är i olympiska spelen är det preppy. Även om du inte gör en sport, bör du hålla dig lämplig som möjligt. För gymnasiet, prova sport som tennis, längdåkning, golf, simning, fotboll, spår etc. Lyft vikter för toning och vistas luta men inte utveckla stora bodybuilder muskler.
  • Bild med titeln vara en preppy kille steg 12
    12. Gå med i kören, helst madrigalerna eller orkestern om du är musikalisk. Starta inte ditt eget band.Om du spelar ett bandinstrument, se till att du är i symfoniskt band, jazzband eller solo och ensemble tävlingar.Obsesse inte på marsching eller pepband.Ett samhällsband är bättre än gymnasiet.
  • Bild med titeln vara en preppy kille Steg 13
    13. Agera vänlig och utåtriktad... En liten blyg är ok, men var snäll. Leende. Stå upp rakt. Undvik att få folk arg. Glöm prata om pengar - det kan sätta människor.
  • Bild med titeln vara en preppy kille steg 14
    14. Studera hårt och kom ihåg att hålla dina betyg, helst 3.0 GPA i minimum och över, eftersom preps är också kända som smart och hårt arbete på toppen av sitt utseende och livsstil. De kommer i goda preppy högskolor eftersom de försöker arbeta hårt. Använd bra grammatik. Många preps slutar komma in i Ivy League eller privata universitet på grund av sina betyg, sport och höga SAT-poäng. Fortsätt med vad som händer på världen och finansmarknaderna. Om du inte förstår investeringar pengar - läs böcker och lär dig.
  • Bild med titeln vara en preppy kille steg 15
    15. Läs etikettböcker. Skratta inte! Goda sätt är inte bara för tjejer eller äldre män. Det visar personer du har haft en bra uppfostran. Använd grundläggande artighet som tack, tack och ursäkta mig. Vara hänsynsfull och håll dörrarna för människor. Använd inte en hatt inomhus. Håll din mobiltelefon i kontroll och lägg den på vibrera när du går till en allmän plats. Använd aldrig slang eller prata tillbaka eller rulla dina ögon.
  • Tips

    Gå in i någon "Preppy" märkt butik [Saks Fifth Avenue, Brooks Brothers, etc.] och kolla kläderna. Notera mönster i stil, klippa och färger. Det är vad du vill ha på dig.
  • Dra nytta av vad din skola har att erbjuda. Det finns gott om möjligheter att träffa människor. Till exempel kan du arbeta på skoltidningen eller gå med i dina lokala framtida företagsledare för Amerika (FBLA), ett företag eller marknadsföringsklubb är alltid ett bra preppy associeringsval. Om du vill komma in i en bra college efter gymnasiet, hjälper det till att vara involverad i externa intressen. Vara en "Storebror" eller titta runt ditt samhälle - vad kan du göra för att hjälpa det.
  • Ansök på en bra broderskap, baserat på vad dina manliga föregångare kanske har varit i (med ett arv är alltid positivt) eller baserat på var du är från (norra eller södra, i grunden.)
  • Om du har en tatuering kan du täcka den med smink eller ta bort den med en laser.
  • Om du är senior är mycket fokuserad på college-applikationer, sport och klasser.
  • Preps är kända för sina kläder, bra betyg, spelar sport och har många vänner. Kasta en fest utan anledning varje så ofta. Försök att hålla festen drog och sex gratis.Du vill ha en mer högre klass, sofistikerad fest.Om du ser att någon blir full, låt dem inte köra eller skada sig själva eller andra. Bli inte full.
  • Vara åtminstone något odlat i konsten och gå till dessa händelser. Självklart vill du inte låta dumt när du diskuterar Brahms. Några typiska preps kan ha en musikalisk bakgrund som privata piano lektioner växer upp.Lyssna på mer "hög panna" Abstrakt musik som klassisk, jazz, folk, indie och några former av EDM som hus och trance.
  • Vara inblandad i din kyrka eller religionsplats. Många preppy människor är religiösa och är starkt inblandade i sin kyrka, särskilt med den katolska kyrkan.Du behöver inte vara katolsk eller till och med en kristen att vara preppy, men att ha en religiös bakgrund är ett plus.
  • Volontärarbete är en gemensam preppy aktivitet.Du vill vara välkänd och gillad i ditt samhälle.
  • Preppy Lifestyle är ett utmärkt val för att bygga ditt CV och ansöka om högskolor. Många vuxna, till exempel lärare, religiösa ledare, företagare och arbetsgivare i samhället, respekt och även uppmuntra den preppy livsstilen. Detta beror på de höga standarderna och rena utseende och attityd.
  • Varningar

    Var inte hög och motbjudande. Vara artig mot alla. Kom ihåg att vara en prep är att vara en gentleman från en övre klass. Du kan bära "rätt" kläder men beteendet måste förändras också också.
  • Var inte en snobb eller oförskämd. Kom ihåg att medan du agerar preppy, och klär preppy, inte alla vill eller har råd att. Vara preppy och stolt, men tolerant, välkomnande och nonjudgmental mot andra typer av människor. Skådespelare ger bara ett dåligt namn och är ett tecken på dålig uppväxt. Skryta inte eller skryta om dina saker. Tala inte om familjepengar någonsin. Läs också hur man korrekt presenterar dig själv och hälsar folk.
  • Det finns människor som inte gillar preps. Akta dig för hatare. De ska försöka prank på dig eller skämma bort dig.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande