Hur man klär punk på jobbet

Känd för rippade jeans, läderjackor och ljust färgade mohawk, började 70-talets punk mode genom musikscenen - när klädseln var om frihet, uppror mot anläggningen och uttrycka individuell kreativitet. Idag kan någon, oavsett kroppsform eller budget, klä sig i en punkstil. Även på jobbet! Du måste bara få balansen rätt.

Steg

Del 1 av 3:
Välja punkbyxor och klänningar som är lämpliga för arbete
  1. Bild med titeln Klänning Punk på jobbet Steg 1
1. Bära ett par bondagebyxor. Kvinnor i punkplatsen bar regelbundet byxor såväl som män. Bondage byxor är byxor som har kedjor, blixtlås, band och spännen kopplade till dem. När du väljer ett par bondbyxor som är lämpliga för arbetsplatsen, välj de med minimala bilagor.
  • Bild med titeln Klänning Punk på jobbet Steg 2
    2. Glida in i några skinny jeans. Jean-stilar har slog ner under åren så att du blir bortskämd för val när du letar efter ett par skinny jeans för arbete. Välj ett par mörkblå denim, eller svarta jeans med exponerade dragkedjor på fickorna eller anklarna. Bära dem med en mjuk blus eller skräddarsydd blazer.
  • Undvik nöd eller rippade jeans, om du inte arbetar i ett kreativt fält.
  • Glänsande, belagd denim är bäst för efter timmar.
  • Bild med titeln Klänning Punk på jobbet Steg 3
    3. Försök på ett par läderbyxor. Läder och pleather (faux läder) byxor är stora punkalternativ för arbetskläder. Par med en klädjacka och klackar för en ny ta på "power suit". När du väljer ett par för arbete, tänk på passformen och hur de kommer att känna (och titta) efter att ha satt på ett skrivbord i några timmar.
  • Bild med titeln Klänning Punk på jobbet Steg 4
    4. Klä upp en vintage, rockabilly klänning. I allmänna kvinnliga punkar som blev uppror mot stereotypa bilder av vad som ansågs känsligt eller vackert, och tenderade att undvika att bära klänningar. Om du vill klä punk och föredra att bära klänningar på kontoret, matcha en vintage swing klänning med en monterad jacka och par opaka svarta leggings.
  • Bild med titeln Klänning Punk på jobbet Steg 5
    5. Sätta på en läder penna kjol. Matcha ett glänsande, svart läder eller pleather penna kjol med en silke blus. De mjuka, flytande linjerna på silkblusen kommer att mildra vad som annars skulle vara en tuff, punk look. Syfte för en kjollängd som sitter på eller strax över ditt knä och bära den med svarta kilstövlar.
  • Del 2 av 3:
    Välja punk lämpliga arbetstoppar och jackor
    1. Bild med titeln Klänning Punk på jobbet Steg 6
    1. Zip upp en läderjacka. En Silver studded, svart läderjacka är som punk som det blir! Skiftklänningar ser fantastiska under dessa. Försök att ha på sig en läderjacka för att arbeta med skräddarsydda byxor, Capri byxor eller skiktad över en lång, flytande topp.
  • Bild med titeln Klänning Punk på jobbet Steg 7
    2. Sätt på en preppy, flannellskjorta. En flanellskjorta bunden runt midjan är en ser många människor associerar med punksrörelsen. I stället för att ha på sig en runt midjan, bära en monterad, flanell eller ginghamskjorta skiktad under en jacka eller väst, knäppt upp till toppen, eller med ett par cigarettbyxor eller plantor.
  • Bild med titeln Klänning Punk på jobbet Steg 8
    3. Bära en vit eller grafisk t-shirt. Medvetet offensiva t-shirts var extremt populära i den tidiga punk-scenen. Bära en grafisk att arbeta under en klädjacka för en ledtråd av uppror eller gå till en vanlig vit tee. Par T-shirts med mörka jeans, Capri byxor, klänningbyxor och loafers.
  • Bild med titeln Klänning Punk på jobbet Steg 9
    4. Linda upp i en tartan trench coat. Punk upp en tråkig svartvitt kostym med en ljus röd och svart, eller gul och svart, tartan grävning. Försök och hitta en dubbelbröst grävrock som har överdrivna linjer, djupa fickor eller batwing stil ärmar.
  • Del 3 av 3:
    Lägga till punk inspirerade tillbehör
    1. Bild med titeln Klänning Punk på jobbet Steg 10
    1. Sätt på en svart penna slips. En kusin av det bredare, traditionella arbetsliet, penna slipsar ser bra ut på både män och kvinnor. Den tunnare slipsen, desto mer punk kommer det att se ut. Använd penna slipsar med en vit skjorta och monterad svart kostym eller kjol och blus.
  • Bild med titeln Klänning Punk på jobbet Steg 11
    2. Investera i ett par kvalitetsklackar. Höga klackar och pumpar är en kontorsmodell stapel. Leta efter Vivienne Westwood inspirerade som har silver och guldmetall stud utsmyckning. Bära dem med bondagebyxor, kjolar och skinny jeans.
  • Bild med titeln Klänning Punk på jobbet Steg 12
    3. Spänne på ett studted läderbälte. Studs är ett måste ha tillbehör till någon punk fashionista. Bära ett studded bälte med klänning slacks eller capri byxor, eller lägg till ett utsmyckat bälte till en konservativ wrap klänning för en touch av punk stil. Var noga med att välja ett svart bälte i stället för en brun en.
  • Bild med titeln Klänning Punk på jobbet Steg 13
    4. Lägg till skalle eller spik inspirerade smycken till din outfit. Små spik eller skalleörhängen, ringar och hängen är ett subtilt sätt att introducera en punk-vibe till din outfit. Välj guld, silver eller brons smycken objekt som kommer att lägga till intresse och ge en ny dimension till dina kläder.
  • Bild med titeln Klänning Punk på jobbet Steg 14
    5. Använd silver manschettknappar eller armband. Pryder dina armar med ett urval av glänsande, silverarmband över en långärmad, svart arbetsskjorta eller bär alternativt ett tyngre, enkelkedjigt armband. Lägg till punk tema manschettknappar till en klassisk kontorskjorta och chino byxor combo.
  • Bild med titeln Klänning Punk på jobbet Steg 15
    6. Substitute Combat stövlar med svarta kilor eller klädstövlar. Svart kampstövlar och doc martens är de valfria skor för någon punk. Ett aggressivt stil uttalande, de såg inte bara tufft men slöts hårt. För kontoret, byt ut dem med smalare, boot-stilar som är mer lämpliga för arbetsplatsen.
  • Bild med titeln Klänning Punk på jobbet Steg 16
    7. Välj en punk lämplig frisyr för att slutföra ditt utseende. Vital till någon punk outfit är edgy hår. Medan en ljust färgad mohawk kanske inte sitter bra med din chef, färgar ditt hår en nyans av röd, ljus blond eller svart maj.
  • Klippa håret super kort för ett androgynöst utseende.
  • Få en skiktad bob med höjdpunkter och lowlights.
  • Räta långt hår eller dra tillbaka det i en snygg, hög hästsvans.
  • Bild med titeln Klänning Punk på jobbet Steg 17
    8. Lägg till ett streck av röd lippy eller svart eyeliner. För arbete håll punk smink minimalistisk med antingen ett stänk av röd läppstift eller mörk eyeliner. Inte båda. Om du bär röd läppstift, var noga med att släppa den i din handväska eller ficka så att du kan återanvända den senare.
  • Tips

    Dressing i en punk stil för arbete kommer att se bäst om punkelementet är begränsat till hälften av din outfit.
  • Sätt ihop ett enkelt punkinspirerat arbete med en grafisk t-shirt över mager mörka jeans, en svart kostymjacka och par svarta stövlar.
  • Hitta andra hand punk mode i vintage butiker och möjlighet butiker.
  • Online-butiker och köpcentra kommer att ha ny, trend, punk tema kläder varje säsong kan du lägga till på din arbetsgarderob.
  • Varningar

    Gå lätt på punk tillbehör. Mindre är verkligen mer.
  • Bära för mycket svart på jobbet och du kan se obetydlig och mer "goth" än "punk".
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande