Hur man klär sig visual kei

Är du intresserad av att vara visuell kei? Det är en spännande, individuell stil som har blivit mer populär under de senaste åren, även om det fortfarande är allmänt känt om. Om du redan är intresserad av punk, goth eller den japanska gatan mode scenen och du gillar musiken, är du perfekt för utseendet!

Steg

  1. Bild med titeln Klänning Visual Kei Steg 1
1. Hitta en butik som säljer Visual Kei kläder. Det finns gott om onlinebutiker som säljer visuella kläder - men akta dig för dålig kvalitetskläder, kolla först! Om det finns en nära dig, kanske du kan hitta bra tillbehör i hett ämne eller en annan "alternativ" Handla som den.
  • Bild med titeln Klänning Visual Kei Steg 2
    2. Mörkkläder är alltid i mode! Massor av visuella kei stjärnor klä i näsan och höga färger och mönster, så känner inte att du aldrig kan bära ljusa färger igen (ganska motsatt!) Men en monokrom outfit, eller en outfit mestadels gjord av svarta bitar med ett stänk av en ljus färg som röd, blå eller orange som ett accent ser nästan alltid snygg och dras ihop.
  • Bild med titeln Klänning Visual Kei Steg 3
    3. Plaid, Stripes, Snörning, Webbedmönster och Skalle Motiv är mycket populära. Men visuell kei är ett mycket någonting-går mode så länge det håller på den "coola punk" känslan av utseendet. Plaid kjolar eller plädfläckar på toppar är väldigt söta för girly visuella kei bärare! Stripiga toppar, antingen horisontella eller vertikala, är snygga och mångsidiga för varje look, så det är alltid värt att ha en. Spets är oftare kopplad till Lolita-subkulturen, men det kan lägga till en riktigt intressant konsistens till en visuell kei outfit, så länge det är inte billigt och skrapigt. Cobweb-tyger är också väldigt coola - det är mörkt, spöklikt och påminner om det mycket eftertraktade varumärket Alice Auaas signatur spindelvävmaterial. Du behöver inte begränsa dig till bara dessa, antingen - såväl som skalle, kronor och kors, allt med en spöklik, groteskt eller ott söta utseende till det, beroende på din outfit, kommer att fungera riktigt bra.
  • Bild med titeln Klänning Visual Kei Steg 4
    4. Bära dina kläder löst nog att röra sig bekvämt i. Även om mager jeans aldrig går ut ur stil i visuell kei, se till att du har tillräckligt med rörelsefrihet att dansa! Din topp eller t-shirt ska inte vara tätt heller, speciellt om dina byxor är täta också - det upp och ner monterade utseendet är inte en del av mode. Gör det inte så baggy att det ser ut som det inte passar dig om det inte är menat att se det sättet, men.
  • Bild med titeln Klänning Visual Kei Steg 5
    5. Var inte rädd för att blanda och matcha olika stilar! Visual Kei lånar enormt från alla typer av andra mode som västra goth och punk, lolita och historiskt sätt, så om du har grunderna i båda stilarna ner och du är säker på att det ser bra ut, gå till det. Vad sägs om att blanda en poofy knästängd rutig kjol med en distressed tank topp, plattform klackar och spiky hår för en bra visuell kei lolita look?
  • Bild med titeln Klänning Visual Kei Steg 6
    6. Dina kläder kan vara outfiten, men det är definitivt dina tillbehör som gör det. Halsband, armband, dubbar, kedjor och bälten är alla måste för alla outfit - även om du går för ett enkelt utseende, skimp inte på åtminstone ett punky bälte och några ringar för att dra allt ihop.
  • Bild med titeln Klänning Visual Kei Steg 7
    7. Alla skor som inte är för avslappnade eller vackra kommer att gå med din outfit! Creepers, plattformsstövlar, doc martens, winklepickers och ingenjör stövlar är alla populära val. För en extra bit av känsla, vad sägs om att förpacka några kedjearmband runt anklarna på dina stövlar?
  • Bild med titeln Klänning Visual Kei Steg 8
    8. Färgat hår är alltid bra! Om ditt hår redan är en fin färg, eller har en bra stil, behöver det inte riktigt det, men färgning av ditt hår är roligt och gör det så mycket lättare att göra din stil mer polerad. Någon galen färg kommer att gå ner en storm, men det behöver inte vara onaturligt - silver, aska blond, mörkbrun och svart ses alla lika mycket som ljusrosa eller blå. Men om du verkligen inte kan bestämma om en enda färg, vad sägs om en split a la waka från fara gäng?
  • Bild med titeln Klänning Visual Kei Steg 9
    9. Smink är inte nödvändigt, men det är fortfarande en av de största delarna av stilen. Särskilt om du är efter en mer modern eller, för honor, androgynous look, kan du ge det en miss eller bara gå för enkel concealer, matte pulver och eyeliner - men det är alltid coolt att åtminstone veta hur man klär upp det för speciellt tillfällen. Leta efter sminktutorials och samla massor av bilder av visuella Kei-musiker för att se hur de gör det!
  • Bild med titeln Klänning Visual Kei Steg 10
    10. Det är väldigt sällsynt att se en visuell kei musiker utan några piercingar. Näsa och septum piercingar, läpp piercingar och tunga piercingar är alla coola, liksom alla slags öronpiercingar. Om du inte vill få något permanent gjort, kommer ditt arbete inte att låta dig, eller du är för ung men du vill fortfarande ha lite metallarbete, försök att köpa några falska piercingar. De är billiga och lättillgängliga på webbplatser som eBay.
  • Bild med titeln Klänning Visual Kei Steg 11
    11. Det här är det viktigaste att komma ihåg. Oavsett vad du siktar på, är visuell kei alltid mycket noggrant samordnad och dras ihop. Det måste se helt polerat och avsiktligt även när det är allt rippat och bekymrat - det är det som skiljer det från andra stilar som emo, scen, punk eller västra goth. Om dina samordningsförmåga inte är bra, börja bara enkelt med några kläder av saker som kilter, mager jeans, tryckta toppar och cardigans eller blazers och några tillbehör. Bygga upp det långsamt tills du känner dig mer säker på komplicerade outfits. Om du inte känner att du kan spendera timmar varje dag på ditt hår och smink, få ett lågt underhåll, snygg hårstil som en tjock mohawk, kort hime cut eller en undercut som kan dras upp i en retad hästsvans , och fortsätt en bra hudrutin.
  • Bild med titeln klänning visuell kei steg 12
    12. Det spelar ingen roll vad folk tycker om dig. Om du går in i ett farligt område är det förmodligen inte förnuftigt att klä upp och uppmärksamma dig själv, men annars, försök att lära sig att ignorera några stirrar eller kommentarer. Du ser jätte cool, så tro det!
  • Bild med titeln Klänning Visual Kei Steg 13
    13. Ha så kul! Visual Kei är ofta lite självmocking, speciellt när det är speciellt dyster eller angst, så känner du inte att du måste vara extremt allvarlig om det.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Färgade kontakter är ett fantastiskt tillägg till en outfit. De är inte nödvändiga på något sätt, och de rekommenderas inte för det dagliga slitage, men om du går någonstans speciellt kan ett matchande par kontakter eller cirkellinser vara en otrolig slutlig touch.
  • Köp bitar som du vet kommer att vara mångsidig. Det finns ingen punkt att spendera tre veckors spendera pengar på en jacka eller ett par stövlar som bara kommer att gå med en outfit du äger. Ännu värre, få inte bitar som kräver att du köper andra saker att gå med dem om du inte har råd med det, eller faktiskt bygger din garderob upp!
  • Du kommer sällan att fånga en visuell kei-musiker som har något vanligt, men speciellt om du bor långt ifrån en stor alternativ scen kan det vara svårt att få coola kläder. Så om du upptäcker en utslagsplats med ett bra tryck, men en tråkig design, eller en jacka som har en snygg snitt men är intetsägande och tråkig, var inte rädd för att ändra dem - ett bandutslagsplats kan göras till en bra tank genom att skära Av ärmarna, slår sidorna upp och stansar hål i sidorna för att spetsar upp dem istället. En tråkig jacka kan förbättras avsevärt genom att sy lite faux päls till kragen och limma några pyramidpinnar till lapelsna. Kom ihåg, allt du ändrar eller gör dig själv är en bit som är helt unik. Ingen annan har en som den!
  • Du kan alltid hitta bra saker i butikerna runt dig. Vänd inte näsan på något bara för att det inte var från Japan - massor av skjortor, toppar, slipsar och andra grundläggande bitar finns på din lokala high street. Var inte rädd för att gå in i det andra köns kläder, eller barnkläderna om du kan passa dem, och bläddra där heller! Om du är särskilt generad och någon frågar (även om det är otroligt sällsynt, någon skulle), bara berätta för dem att du köper för någon annan.
  • Massor av märkesvarorna som verkligen är eftertraktade på mode, som bitar av h. Naoto, Sex Pot Revenge eller Alice Auaa, är ganska dyrt. Försök att köpa dem begagnad från försäljningssamhällen som EGL_COMM_SALES eller VK_SALES på LiveJournal.
  • Varningar

    Var medveten om att titta också "anime fan`-ish. Cosplayish sorters tillbehör som billiga legwarmers och armbyxor, djur öron och bondageutrustning eller svart läppstift är den typ av saker du kanske vill lämna bra ensam tills du är säker på att du vet hur man får dem att se bra ut.
  • Om du går efter det här för ett vardagligt utseende kanske du vill prova de mer moderna, tonade stilerna av Visual Kei som de som för närvarande bärs av Miyavi, d`Peptires Ray och L`Arc ~ en ~ ciel - även om det Det är super kul att klä sig till näsan, det är bäst sparat för tillfällen där du känner till pleather bondage redskap och sex-tums plattformsstövlar kommer att uppskattas.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande