Hur man klär sig till en födelsedagsfest

Stirrar på en garderob full av alternativ kan vara skrämmande, särskilt när du kommer till en speciell händelse som en födelsedagsfest. Värden kommer förmodligen att ge dig en uppfattning om vad du kan förvänta dig, men du vill fortfarande göra ett bra intryck och vara bekväm. Du kan klä av avslappnad, snygg eller festlig beroende på vilken typ av fest. Oavsett vad du bär, var comfy och sant mot din stil!

Steg

Metod 1 av 3:
Crafting ett avslappet utseende
  1. Bild med titeln klänning för en födelsedagsfest Steg 1
1. Använd monterade jeans och en lekfull topp för dagtidspartier. Du vill vara bekväm och ha en stil som är sant mot dig, men du vill också visa att det är ett speciellt tillfälle. Så ta ditt vardagslitage och lägg till en speciell touch för att få det upp ett hack. Till exempel, spruce upp dina casual jeans med en sequined tank top och en fluorescerande koppling. Eller bära en intressant halsringning (som en Henley Shirt) med monterade jeans och mönstrade sneakers.
  • Lägg till en beskuren jacka eller mönstrad halsduk för att se bra ut i kallt väder.
  • Om födelsedagsfestet är ute, kommer du att klä dig mer avslappnad.
  • Bild med titeln klänning för en födelsedagsfest Steg 2
    2. Bära en maxi eller midi klänning med sandaler för utomhus dagtid. Om festen kommer att vara mestadels utomhus, är flytande klänningar med lekfulla mönster perfekt för dagtid kul. Om utskriften är djärv, accessorize med minimalistiska bitar. För solidfärgklänningar, var god att ha några minimala smycken eller en enda uttalande bit.
  • Ett chunky halsband är ett bra sätt att visa upp din décolletage.
  • Par en enda färgad maxi eller midi klänning med färgglada skor eller en mönstrad jacka.
  • Övergång av outfiten till nattet genom att bälte midjan, sätta på klackar och donera en lång, monterad cardigan för coola nätter.
  • Bild med titeln klänning för en födelsedagsfest Steg 3
    3. Lägg till drama på natten med mörka tvättstångar och en av-axelstopp. Nighttime Parties Ring för mer drama, mysterium och allure. Visa av axlarna med en rolig off-the-axelstopp och fyll i det med ett litet uttalande koppling och några booties.
  • Välj lämpliga kläder som inte är för prickiga eller sexiga. Kom ihåg att festen handlar inte om dig och hur bra du ser, det handlar om den person vars födelsedag det är!
  • Bild med titeln klänning för en födelsedagsfest Steg 4
    4. Bära en blazer över en knapp-ner med skräddarsydda shorts eller jeans. En trevlig, monterad blazer kommer att göra några par shorts eller jeans ser sofistikerade, speciellt om du gör en "fransk tuck."Avsluta utseendet med ett par fina loafers, sneakers eller lägenheter.
  • För kvinnor, övergångs utseende till natt med ett par låga till mitten av klackar eller kilar.
  • För män, vänd det till en nattvisning genom att byta in i ett par slacks, chinos eller mörk tvättad denim.
  • Bild med titeln klänning för en födelsedagsfest Steg 5
    5. Par en cardigan med grafisk tee och monterade jeans för dag eller natt. Layering en cardigan eller blazer över en comfy tee ser mer polerad än t-shirten ensam. Bara se till att t-skjortan inte är för lös eller lång tid för att undvika att se unkempt. Lämna skjortan unsned för ett ultravinellt utseende och tuck det i något för att visa upp ett fint bältesspänne.
  • Bild med titeln klänning för en födelsedagsfest Steg 6
    6. Bära en maxi eller midi klänning till poolfester. Om du kommer till en poolfest, kanske du vill bära något du kan komma in och ut ur lätt (som en maxi klänning eller tunn skjorta och shorts som du inte bryr dig om att bli fuktig). Bära bekväma sandaler eller flip-flops för att matcha de avslappnade poolside vibbarna.
  • Om festen är både inomhus och utomhus, klä på vädret och ta med lager.
  • Bild med titeln klänning för en födelsedagsfest Steg 7
    7. Bära en comfy shirt med shorts eller enkla jeans till barns fester. De flesta barns fester är ultra-casual, så ditt vardagslitage fungerar bara bra här. Det kommer förmodligen att vara massor av aktiviteter som händer, så du vill vara bekväm och kunna flytta dig snabbt (speciellt med yngre barn i närvaro).
  • Undvik att bära vita jeans eller en vit skjorta så att de inte blir färgade från spill eller gräs.
  • Bära lastbyxor eller shorts för fickutrymme om du kanske behöver dölja små föremål som inte är säkra för yngre barn och småbarn.
  • Om du är förälder, ta med en stor väska för snacks, vatten, solskyddsmedel och allt annat du eller ditt barn kan behöva.
  • Metod 2 av 3:
    Dressing att imponera
    1. Bild med titeln klänning för en födelsedagsfest Steg 8
    1. Bära en färgstark wrap eller cocktail klänning för dagtid festligheter. Semi-formella fester under dagen kräver smart klädsel i lekfulla färger och mönster. Para en knälängd (eller strax ovanför knäet) klänningen med kork kilklackar eller låga klackar för komfort och stil.
    • Kilar är ett bra val om du vet att du kommer att gå på gräset.
    • Om arenan är ett hotell, vill du klä upp mer med en outfit så här.
  • Bild med titeln klänning för ett födelsedagsfest Steg 9
    2. Par en prickig kjol med en enkel monterad blus och låga klackar. En prickig sequin kjol går perfekt med en enkel (tucked in) topp kommer att göra ett uttalande utan att titta överdone. Överst med en beskuren denim eller läderjacka för kallare väder.
  • Ju högre outfit, den enklare dina tillbehör ska vara. Låt palrarna vara kontaktpunkten och accessorize med ett enkelt guld- eller silverhalsband eller armband.
  • Vänd det till en nattvisning genom att ha strappy klackar och lägger till en liten koppling.
  • Bild med titeln klänning för en födelsedagsfest Steg 10
    3. Bära en cocktailklänning eller skräddarsydd kostym för snygga nattfester. Om födelsedagsfestet är på natten och äger rum i en fin restaurang eller exklusiv lounge, är det dags att bryta ut de cocktailklänningar, skräddarsydda kostymer och klä skor! Syfte att se skarp och sofistikerad med en sked av glamour och drama.
  • Välj en klänning som sitter rätt vid knäet. Om du går kortare, se till att den har en medium eller hög halsring så att du inte avslöjar för mycket hud. Gå djärv och dramatisk med mörkare färger och strukturerade, romantiska former (som en off-the-shoulder-halsen).
  • En skräddarsydd kostym är alltid ett bra val för män (lättare färger för dagtid och mörkare för natt) med ett fint par loafers eller klädskor. Ett slips är valfritt så länge du bär en collared button-down. Styra av några höga mönster om det inte bara är en pop här och där (som på en fickaplats).
  • Bild med titeln Klänning för en födelsedagsfest Steg 11
    4. Accessorize för att komplettera din outfit. Tillbehör kan komplettera din stil och markera dina bästa funktioner. Men för många tillbehör kan se rotor och distrahera, så var smakfull och kom ihåg: Mindre är mer! En enkel armband eller armband kommer att uppmärksamma dina handleder, medan ett diskret guld eller silverhalsband kan markera din décolletage. För män, en puffad ficka och en trevlig klocka kan göra någon enkel kostym att se posh.
  • Om du har en solid färg, accessorize med en enda uttalande bit (som ett halsband, armband eller örhängen). Med djärva mönster, behåll tillbehör små och till ett minimum.
  • Håll dina silver smycken som blåser genom att blötlägga det i bakpulver och varmt vatten i en skål kantad med aluminiumfolie.
  • Män bör välja en ficka som är en nyans lättare eller mörkare än den huvudsakliga färgen på kostymen för att få den att sticka ut. Och matcha inte det direkt till ditt slips (om du har en). Välj istället en sekundär färg från din tröja eller blazer för att matcha den till.
  • Metod 3 av 3:
    Matchar ett tema
    1. Bild med titeln klänning för en födelsedagsfest Steg 12
    1. Gå Shopping för retro teman. Om du har tid och inte har något emot att spendera lite pengar på en tema outfit, är sparsamhetsbutiker en bra resurs för att hitta kläder som kan passa olika årtionden. För 1950-talet, leta efter pasteller och midja-höga kjolar med lite retro klockform. Om temat är 1970-talet, välj höga midja jeans (med flared ben), paisley mönster, psykedeliska tryck, ponchos och clunky plattform skor.
    • Oavsett om du är bekant med temat eller inte, gör lite forskning att gnista din kreativitet.
    • Titta igenom din garderob för saker som passar temat. Även om du inte har kläder som direkt matchar, kombinerar mismatched bitar och lagring kan de göra underverk!
  • Bild med titeln klänning för en födelsedagsfest Steg 13
    2. Använd pasteller för en "under havet" tema. Säg att temat är "under havet" men du har inga flödande utseende kläder. Du kan bära en pastellskjorta, leggings av vilken färg som helst och en pastellfärgad kjol över den med en färgstark halsduk bunden runt midjan. Du kommer inte att se ut som en sjöjungfru, men färgschemat kommer att hänvisa till den tanken!
  • Bild med titeln klänning för en födelsedagsfest Steg 14
    3. Slit denim-on-denim för en slutet av 90-talet. Ta ett tips från kändis mode, som att ha på sig huvud-to-toe denim för att kanalisera en slutet av 1990-talet-älskling. Kombinera olika tvättar av denim för att få det att se mer modernt och markera dina bästa tillgångar. Par det här utseende med uttalande klackar eller en lång blazer för att glamma upp det.
  • Ett litet huvudband kan bäras som 90-tals choker.
  • Bild med titeln klänning för en födelsedagsfest Steg 15
    4. Klipp upp en gammal kjol för att göra en Cape eller Toga. Gamla kläder du inte bär längre är perfekta för kostymer eftersom du kan klippa och forma dem för att passa olika teman. Till exempel, den gamla Maxi-kjolen du inte längre bär kan klippas öppen på sidan och utformas till en kappa eller draperad som en toga.
  • Bild med titeln klänning för en födelsedagsfest Steg 16
    5. Använd tennfolie eller bubbla-wrap för intergalaktisk eller campy 80s glam teman. Tennfolie och bubbla-wrap kan vara ett kreativt sätt att göra normala kläder att se interstellar för en yttre rymdparty eller 80-talsskiva! Det kommer inte nödvändigtvis att se fashionabla, men det kommer att visa upp din kreativitet och humor.
  • Klipp avrundade triangulära bitar av folie och säkerhet stift dem till en gammal jacka för att göra glänsande axlar.
  • Tape bubble wrap runt dina armar, ben eller torso för en rymdyt eller främmande utseende.
  • Bild med titeln klänning för en födelsedagsfest Steg 17
    6. Rippa ärmarna av gamla skjortor och tröjor för olika teman. Helt enkelt riva ärmarna av tröjor och skjortor kan arbeta med massor av teman. Ser ut som en frukostklubbare genom att riva långa ärmar av tröjor eller tröjor på axelsömmen. Rippa några hål fram och tillbaka i det för att göra det ultraljud eller punk.
  • Spara dina rippade skjortor och tröjor för en stor zombie-apocalypse Halloween kostym!
  • Drape ett studded bälte diagonalt över din torso (som ett Messenger Bag-band) för att få tillgång till en punk eller grunge tema.
  • Bild med titeln klänning till ett födelsedagsfest Steg 18
    7. Använd Jean-skrapor för att göra motkulturplåster. Klipp gamla jeans i shorts och klippa sedan byxan i små rutor för att göra patchar du kan säkerhetspin på en tröja eller jacka för ett motkulturutseende. Att fryda kanterna på shortsna, kamma och reta ut fibrerna från de nyskydda kanterna.
  • Om du vill skaka upp jeansna för att se ut, gnugga utsidan av jeansna nerför sidan av en ost.
  • Se till att du inte vill bära kläderna (som är) längre innan du skär i den!
  • Tips

    Var inte rädd för att fråga värd Mer information om du inte är säker på klädseln eller aktiviteterna som kan hända på festen.
  • Använd inte täta kläder som du inte kan andas, äta eller flytta runt i. När du köper kläder, se till att du kan sitta ner, lyfta dina armar och böja över bekvämt. Du vill inte ha dina kläder att hålla dig från att ha en bra tid!
  • Bryta i nya skor i förväg genom att sätta på ett par tjocka strumpor, spränga skorna med en hårtork och ha på sig dem runt huset tills de har svalnat för att lossna materialet.
  • Sticking Black Duct Tape på Soles of Shoes kommer att ge dig lite dragkraft på dansgolvet.
  • Använd inte stilettos om du vet att du ska dansa som ingen tittar på! Om du väljer att visa upp några ambitiöst vogue skor, ta ett extra par comfy skor för att undvika blåsor.
  • Varningar

    När det gäller tematpartier, var samvetsgranna om din outfit och se till att det inte är stötande.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande