Hur man klär sig för varmt väder

Några dagar kan det bli så varmt ute, du känner att du kommer att smälta under solens bländning. Dressing för varmt väder kan vara en utmaning, speciellt när du inte vill svettas som galen men fortfarande verkar moderiktig och sätta ihop. Du kan klä dig för varmt väder genom att leta efter kläder av tyg och material som håller dig coola och stilar och skärningar gjorda för varmt väder. Du bör avsluta någon outfit genom att accessorizing med objekt som hjälper dig att slå värmen och stanna kvar i mode.

Steg

Del 1 av 3:
Välja coola tyger och material
  1. Bild med titeln Klänning för varmt väder Steg 1
1. Gå till kläder av bomull, sängkläder eller jersey. Välj kläder av andningsbara material, som bomull, linne eller jersey. Dessa tyger kommer inte att begränsa din kropp eller få dig att svettas i värmen. De är också bra för att stanna kalla och sätta ihop, även på en varm väderdag.
  • Du kan leta efter klänningar, toppar och kjolar av bomull eller linne. Eller du kan välja en jersey klänning i en enkel skärning som du kan bära på en varm dag.
  • Shorts gjorda av bomull eller linne är också bra alternativ för att stanna kyla på en varm dag. T-shirts och collared skjortor av linne eller tröja är också idealiska.
  • Bild med titeln Klänning för varmt väder Steg 2
    2. Undvik kläder av polyester, nylon eller silke. Tyger som polyester, nylon och silke kan se bra ut, men de är inte andningsbara material. De kommer att få dig att svettas och kommer att behålla kroppslukt, vilket gör din heta väderdag så mycket mer obekväma.
  • Du bör också undvika kläder av Rayon eller ull, eftersom de inte andas och kommer att få dig att svettas mer än du redan är i varmt väder.
  • Silke är också ett tyg som avstöter vatten, vilket kommer att skapa en krusande effekt på tyget när du bär den på en varm, svettig dag. Men om du behöver klä upp för en händelse, kan du välja silke över mer constricting tyger som polyester eller nylon.
  • Bild med titeln Klänning för varmt väder Steg 3
    3. Hålla fast vid ljusa tyger. När du väljer kläder för en varm dag, ska du gå till tyger som är lätta i färg. Pasteller och färger på den lättare änden av spektret, som vit, beige och grå, är alla bra alternativ som de kommer att absorbera mindre sol än mörkare färger.
  • Undvik kläder i mörka färger eller juveloner, som smaragd, lila eller blå. Du bör också undvika svarta kläder, eftersom det kommer att fälla ljus och få dig att känna dig mer varmt i varmt väder.
  • Om du bär vita kläder, se till att tyget är en tung nog att det inte ser igenom.
  • Bild med titeln Klänning för varmt väder Steg 4
    4. Överväga att träna kläder som ett alternativ. Om du arbetar ute ofta eller går ute ute dagligen i varmt väder, kan du välja bekvämlighet och andningsförmåga att träna kläder. En hel del träningskläder är gjorda av material som absorberar svett och håller dig cool när du svettas. Ofta är det också att träna sig för att vara bekväm och lätt att flytta in när du går om din dag.
  • Om du arbetar i en kontorsinställning eller en annan professionell inställning, kanske du inte är lämpliga. Men om du kör ärenden hela dagen eller har en avslappnad dag ute, kan du komma undan med att bära dina träningskläder. Sportkläder har blivit mer fashionabel med uppkomsten av "Athleisure" -kläder, där du har stilig utseende kläder som en del av en outfit.
  • Del 2 av 3:
    Välja coola stilar och nedskärningar
    1. Bild med titeln Klänning för varmt väder Steg 5
    1. Gå för looserskärningar och stilar. Undvik hudtäta kläder och kläder som kommer att begränsa din kropp när du flyttar på en varm dag. I allmänhet är Looser kylare i varmt väder. Detta kommer att bidra till att skapa ett lager av luft mellan din hud och dina kläder.
    • Leta efter klänningar som är A-Line Cut, med en lös passform på dina armar, bröst och midja. Välj toppar som är beskurna så att de inte kramar din mage eller torso. Gå till kjolar och shorts som har en lös passform runt din midja och ben.
  • Bild med titeln Klänning för varmt väder Steg 6
    2. Välj shorts eller kjolar över byxor. Gå till bottnar som inte kommer att täcka upp dina ben med material, speciellt om du vill känna dig cool på en varm dag. Leta efter shorts eller kjolar i andningsbara tyger och skär som inte begränsar dina ben.
  • Du bör undvika att bära byxor, om du inte behöver bära dem på grund av en professionell klädkod eller en formell klädkod. Om du måste ha på sig byxor, välj byxor som är gjorda av bomull eller linne i en lös snitt. Du kan också ha på sig byxor som du kan rulla i hemmet så att de inte klämmer eller begränsar dina ben.
  • Försök bära shorts med en inseam av 5 i (13 cm) eller längre för att hålla dig cool. Medan det kan tyckas som super-korta shorts hjälper dig att hålla dig svalare, kan du faktiskt vara mer obekväma i dessa eftersom dina ben kommer att gnugga mot varandra, skapa friktion och värme.
  • Bild med titeln Klänning för varmt väder Steg 7
    3. Använd kortärmad eller ärmlös toppar. Du bör också leta efter toppar som har korta ärmar eller det är ärmlös. Om du tenderar att ha svettlinjer, kan du välja ärmlös toppar så dina svettlinjer visar inte. Se till att topparna är gjorda av andningsbart material som linne eller bomull så att du kan hålla dig cool och visa upp dina mördarmar.
  • Män kanske inte har möjlighet att gå ärmlös på kontoret. Istället kan du välja att bära långärmad knapp upp skjortor i ett andningsbart material som Chambray, ett lätt alternativ till denim.
  • Bild med titeln Klänning för varmt väder Steg 8
    4. Lagga inte dina kläder. Om du försöker klä dig blygsamt men fortfarande är cool i värmen, kan du bli frestad att laga dina kläder och kasta varje lager när du blir varm. Layering kommer dock bara att skapa fler kläder för att du ska hantera när du går om din dag och sannolikt inte kommer att hålla dig cool. Istället bör du välja kläderobjekt som inte kräver att du lagrar. På det här sättet behöver du inte oroa dig för att kasta kläder hela dagen.
  • Ett bra varmt väderobjekt är en Maxi-klänning, vilket gör att du kan täcka upp dina ben utan att behöva oroa dig för att kasta ett lager. Maxi klänningar är också bra för formella händelser när de är parade med klackar eller klädsandaler, eftersom de håller benen täckta men känner fortfarande sommar och lämpliga för varmt väder. Du kan också bära mini eller midi-klänningar om du letar efter något mer avslappet och mer "ungt utseende" så du kan hålla cool lättare och inte bli trippad, för vem vill gå igenom en massa onödig förlägenhet?
  • Du kan också bära en långärmad tröja med shorts för att förbli blygsam och fortfarande cool i värmen. Ellerpar en bomulls cardigan med en lång bomullsklänning.
  • Del 3 av 3:
    Plocka ut varmt väder tillbehör
    1. Bild med titeln Klänning för varmt väder Steg 9
    1. Bära solglasögon för att skydda dina ögon från solens bländning. Varma vädertillbehör kan också vara ett bra sätt att se modernt medan du slår värmen. Gå till solglasögon som har UV-skydd och bländningsskydd. Leta efter solglasögon i färgglada ramar, som persika, ljusblå eller rosa. Detta kan lägga till en annan nivå av sommar till ditt utseende.
  • Bild med titeln Klänning för varmt väder Steg 10
    2. Gå till en hatt med en rand. Brimmed hattar är bra för att stanna kallt i varmt väder, eftersom de skyddar ditt ansikte från solen och håller din kropp sval i värmen. Leta efter hattar av bomull eller vävt material. Hattar med en bred brim hela vägen, solhatt stil, eller baseball hattar är idealiska för att stanna coolt i varmt väder.
  • Bild med titeln klänning för varmt väder Steg 11
    3. Välj bekväma, andningsbara skor. Många människor lider av svullna, svettiga fötter i varmt väder. Du kan förhindra detta genom att ha på sig skor som är bekväma och inte begränsande. Leta efter skor med bekväma sålar av andningsbara material som duk eller bomull. Undvik skor som är gjorda av icke-andningsbart material som läder, gummi eller andra konstgjorda material.
  • Du bör också se till att dina skor passar dina fötter ordentligt så att de inte blir irriterad av dina skor. Fötterna sväller ofta i värme så att du kan välja öppna tåstilar som sandaler för att säkerställa att din känsla har utrymme att andas.
  • Om du har stängt tå skor, bör du bära strumpor så det finns ingen gnidning eller chaffing av dina fötter i dina skor.
  • Bild med titeln Klänning för varmt väder Steg 12
    4. Glöm inte att lägga på solskyddsmedel för att skydda din hud. Kanske är en av de viktigaste tillbehören i varmt väder solskyddsmedel. Du bör applicera solskyddsmedel till någon nakna hud som kommer att utsättas för solen innan du går ut. Detta skyddar dig mot skadliga UV-strålar och ser till att du inte är i riskzonen för hudcancer eller andra hudrelaterade problem.
  • För en mycket svettig, varm dag, kan du välja solskyddsmedel som är vattentät och långvarig så det kommer att stanna på din hud. Du kan också behöva återanvända solskyddsmedel periodiskt så att din hud alltid är skyddad när du går utanför.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande