Hur man dekorerar din bröllopsceremoni gånggång

När du har föreställt ditt bröllop, har du troligen tänkt dig att gå ner gången mot din framtida make eller titta på dem gå mot dig. Den promenad är en stor del av din bröllopsceremoni och ett monumentalt ögonblick i ditt liv. Eftersom det är scenen i ett vackert ögonblick, bör det dekoreras vackert också. Om du planerar din bröllopsceremoni, finns det bra tips, idéer och pekare för att dekorera din gång så att det är speciellt för dig och din partner.

Steg

Metod 1 av 3:
Dekorera med blommor och grönska
  1. Bild med titeln Dekorera din bröllopsceremoni gångjärn Steg 1
1. Dekorera din gånggång med blomblad. Detta är Classic Aisle Décor - trots allt är syftet med en blommaflicka att spruta kronblad hela tiden! Om du inte har en blommaflicka eller om du bara vill placera kronbladet i förväg, strö petals hela tiden innan ceremonin börjar. Om du har ett fallbröllop, kan du lägga en twist på denna tradition genom att dekorera gången med Färgglada fallblad!
  • Du kan ta den här idén ett steg längre genom att skapa mönster med dina kronblad eller lövverk. Skapa ränder, böjda linjer eller till och med hjärtan nerför gången med kronbladet.
  • Du kan också fokusera kronbladet längs sidorna av gångarna, snarare än hela tiden.
  • Bild med titeln Dekorera din bröllopsceremoni gångjärn Steg 2
    2. Hang blomma arrangemang längs stolarna. Ett enkelt sätt att försköna din gånggång är genom att placera blomsterarrangemang eller buketter längs stolarna som fodrar gången. Du kan placera dem på varje stol nära gången, eller placera dem på alla andra eller några stolar. Det kommer att lägga till färg i utrymmet samtidigt som det hjälper till att skapa en kant längs gången.
  • Bild med titeln Dekorera din bröllopsceremoni gångjärn Steg 3
    3. Placera kransar längs sidorna av gången eller längs sätena. Du kan köpa kransar av frodigt grönska för att skissera din gång, antingen genom att köra dem längs båda sidor eller genom att stränga dem längs de yttre stolarna. Detta är ett perfekt sätt att lägga till färg och liv till din gång, speciellt om du inte är stor på överdrivna blommor eller kronblad. Dessutom tar det inte mycket att montera!
  • För något väldigt enkelt kan du använda frodig grön murgröna.
  • Eukalyptus och lavendel kan lindas tillsammans för enkla och doftande kransar.
  • Bild med titeln Dekorera din bröllopsceremoni gångjärn Steg 4
    4. Placera blommarrangemang på marken längs gången. Detta är ett enkelt inredningsalternativ - det kräver inte hängande blommor eller spridning av kronblad. Få några blommiga arrangemang, pop dem i vissa vaser eller dekorativa planterare och line gången med dem. Du kan placera en vid varje rad stolar, eller du kan rymma dem.
  • Inkorporera blommorna som används i bröllopsbuketterna för att dra det övergripande systemet tillsammans.
  • Om du inte är stor på blommor, prova andra arrangemang, som frodiga gräs eller färska örter.
  • Metod 2 av 3:
    Anpassa med andra inredning
    1. Bild med titeln Dekorera din bröllopsceremoni gångjärn Steg 5
    1. Dekorera sidorna av gångarna med ljus. För ett kväll bröllop, twinkling, tända ljus kommer att skapa en mysig, intim miljö. Du kan lägga ljus i glasstake, dekorativa lyktor eller masonburkar - vad som helst för ditt bröllops utseende. Placera dem i exakta rader på vardera sidan, eller sprida dem men du ser passform. Dessa är ultra romantiska, och de behöver inte för mycket arbete.
    • Om du inte vill riskera att ha en öppen flamma längs din gånggång, är batteridriven ljus alltid ett alternativ.
  • Bild med titeln Dekorera din bröllopsceremoni gångjärn Steg 6
    2. Lägg till färg till gången med dekorativa streamers och band. Håll sakerna enkla och kaskadyg längs stolar som fodrar gången. Detta kommer att lägga lite färg på din gånggång och knyta i din bröllopsfärg, men det behöver inte vara för dyrt eller extravagant. Välj en färg som kompletterar några blommor eller brudtärna klänningar.
  • Bild med titeln Dekorera din bröllopsceremoni gångjärn Steg 7
    3. Placera en löpare nerför gången. Ange din gånggång med hjälp av en gånggångsgränsare. Detta är en matta, matta eller bit av tyg som löper längden på gången. Du kan hitta Aisle Runners för köp i olika färger, eller du kan få kreativ och köpa tyg för att göra din egen. Att använda en gånggångar kommer att göra din gångblick blickad och speciell.
  • För ett sofistikerat utseende, prova löpare av silke eller satin.
  • Ett bohemiskt bröllop kan införliva spets eller burlapmaterial.
  • Bild med titeln Dekorera din bröllopsceremoni gångjärn Steg 8
    4. Lägg till en personlig touch med bilder eller citat. Din bröllopsdag handlar om att fira förhållandet mellan dig och din partner. Du kan uttrycka din egen historia eller relation med meningsfulla bilder eller citat som dekorerar gången. Dina gäster kommer att uppskatta den personliga touchen. Ju mer meningsfullt det är för dig desto bättre.
  • Till exempel kan du hänga dina favorit snapshots av dig två i dekorativa ramar på stolarna som fodrar gången.
  • Om du har en favorit citat, lyrisk eller bibelvers, kan du dessa på tecken längs gången.
  • Bild med titeln Dekorera din bröllopsceremoni gångjärn Steg 9
    5. Få kreativitet. Glöm aldrig att det är din stora dag, och du kan dekorera din gånga men du vill ha. Om du gifter dig på stranden, varför inte dekorera din gånggång med snäckskal och falska sjöstjärna? Om du går för ett rustikt eller västerländskt tema kan du hänga hästskor och burlap längs stolarna. Om du och din partner älskar cirkusen, kan du även hänga färgglada, nyckfulla dekorationer. Det finns inga regler!
  • Metod 3 av 3:
    Använda möbler och strukturer
    1. Bild med titeln Dekorera din bröllopsceremoni gångjärn Steg 10
    1. Sätta upp en dörröppning, port, pelare eller inlägg att gå igenom. Genom att lägga till strukturer till din gång, kan du nästan skapa illusionen av en elegant tunnel eller väg att gå igenom. Inte bara kommer din gångblick att se vacker och utarbeta, du kommer verkligen att kunna skapa en stor entré.
    • Tänk på saker som blommiga bågar, antika dörrramar eller sofistikerade pelare.
    • Till exempel kan ett rustikt bröllop ha ett barns andningsbåge. Lägg till lite färg med lavendelkvarter.
  • Bild med titeln Dekorera din bröllopsceremoni gångjärn Steg 11
    2. Använd olika stolar eller bänkar för den sista raden. Med andra ord, om dina ceremoni stolar är alla vita vikstolar, tillsätt en stor träbänk eller pews som den sista raden. Detta kommer att skapa illusionen av en ingång till din gånggång, och det lägger också lite formalitet till hela uppställningen. Du kan dekorera dessa med blommor, grönska, foton, skyltar och så vidare.
  • Bild med titeln Dekorera din bröllopsceremoni gångjärn Steg 12
    3. Häng overhead dekorationer, som draperi eller ljuskronor. Du kanske eller kanske inte kan avbryta saker ovanför gången, beroende på din plats. Om du kan kan du utnyttja detta för att skapa en vacker och elegant touch till din gånggång. Hängande drapering kan mildra upp din plats och hänga ljuskronor eller annan belysning kan lägga till en romantisk touch.
  • Du kan också hänga fler blommor eller till och med ljus.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande