Hur man dekorerar för påsk

Att dekorera ditt hem är ett underbart sätt att fira påsksäsongen. Försök lägga till en semesterflair på utsidan av ditt hem med en påskkrans, gjutjärn kaniner eller trottoarkritkaninspår. Du kan dekorera ditt hems interiör med säsongsbetonade växter och blommor, djurfigurer och ett festligt påskmatbord.

Steg

Metod 1 av 2:
Dekorera utsidan av ditt hem
  1. Bild med titeln dekorera för påsk steg 1
1. Häng en påskkrans på din ytterdörr. Ett enkelt sätt att dekorera för påskferien är att hänga en festlig krans på utsidan av din ytterdörr. Du kan köpa en påskkrans på en butik som Wal-Mart eller Target, eller du kan göra en krans. Försök att göra en krans med vårblommor, påskägg, kycklingar eller kaniner. Du kan också fokusera på pastellfärger i kransen.
  • Bild med titeln Dekorera för påsk Steg 2
    2. Placera kaniner på din veranda eller steg. Låt säsongens stjärndjur hälsa gästerna när de går in i ditt hem under påsksäsongen. Försök sätta en gjutjärn kanin nära din ytterdörr. Du kan också placera pastellfärgade plastkaniner på trappan som leder till din ytterdörr.
  • Bild med titeln dekorera för påsk steg 3
    3. Gör påskkaninspår med trottoarkrita. Du kan ha roligt med dina påskdekorationer genom att skapa påskkaninspår som leder till din ytterdörr. Ta trottoalkjva och dra pastellfärgad kaninspår upp din trottoar, stoppar när du når dörren.
  • 4. Dekorera ett träd med påskägg. Om du har ett träd eller bush nära ditt hus, kan du enkelt göra det till en festlig semesterdekoration. Prova att hänga plast påskägg från trädets grenar. Du kan också sätta ihop en buske med en krans av påskägg, som du kan köpa online eller på en lokal butik som säljer semesterinredning.
  • Bild med titeln Dekorera för påsk steg 5
    5. Häng en påskflagga. En flagga är ett underbart sätt att lägga till en påskflair på utsidan av ditt hem. Du kan köpa en påskflagga, som en som har en kanin eller ägg. Du kan också köpa eller göra en flagga som har ett meddelande som, "Glad påsk!"
  • Metod 2 av 2:
    Dekorera ditt hems inre
    1. Bild med titeln Dekorera för påsksteg 6
    1. Dekorera bordet med säsongsväxter och blommor. Ett enkelt, men ändå elegant sätt att dekorera ditt hem för påskferien är med blommor och växter. Försök att placera en eller flera vaser av säsongsbetonade blommor på bord runt ditt hem. Du kan också skapa ett centerpiece av dina favorit säsongsplanter och blommor för matbordet.
    • Försök dekorera med färska tulpaner, som vanligtvis blommar runt påsken.
    • Om dina rosa buskar blommar runt påsken, använd dem för att dekorera ditt bord.
  • Bild med titeln Dekorera för påsksteg 7
    2. Använd påskägg för att dekorera insidan av ditt hem. Påskägg kan beteckna våren och nya början och är perfekta för semesterdekoration. Medan du kan färgägg och placera dem i korgar eller skålar runt ditt hem, de kommer att skämma bort snabbt om det inte är kylt. I stället använd plast eller trä ägg som dekorationer.
  • Försök att placera en korg med påskägg på din köksdisk eller i din entré.
  • Bild med titeln Dekorera för påsk steg 8
    3. Placera anka eller kycklingfigurer i din ingång. Djurfigurer är ett bra sätt att lägga till lite påskflair i ditt hems inre. Försök att placera en på ett bord i ditt hem. Du kan också placera en större figur nära din dörr.
  • Bild med titeln Dekorera för påsk Steg 9
    4. Häng påskkort på ditt kylskåp. Det är kul att skicka och ta emot hälsningskort under påsksäsongen. I stället för att kasta bort dem eller återvinna dem, försök att hänga flera påskkort på ditt kylskåp. De kan hjälpa till med ante på ditt hem påskvibe.
  • Bild med titeln dekorera för påsk steg 10
    5. Sätta påskkaniner i iögonfallande platser. Du kan också lägga till några påsk-tema flair till ditt hem med påskkaniner. Försök att placera en plysch pastell påskkanin på soffan. Du kan också placera en plast påskkanin på baksidan av toaletten, eller på en stol i ett kökshörna.
  • Bild med titeln Dekorera för påsksteg 11
    6. Dekorera med chokladkaniner. Ett bra sätt att maximera avkastningen på dina chokladkaniner är att använda dem som dekorationer i dagarna eller veckorna före påsken. Försök att placera flera inslagna chokladkaniner i en korg. Placera sedan korgen på köksdisken och entrébordet eller ett sidobord i vardagsrummet.
  • Du kan också ordna oöppnade chokladkaniner på en tårta.
  • Dekorera inte med chokladkaniner om du har små barn eller husdjur.
  • Bild med titeln Dekorera för påsk steg 12
    7. Ange ett festligt påskbord. Ett underbart sätt att dekorera för påsken är genom att sätta ett festligt bord. Försök använda färgglada rätter och ett enkelt centrumpiece av säsongsbetonade blommor. Du kan också använda vita rätter och krydda bordet med kaniner, ankor och påskägg.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande