Hur man dekorerar din ukulele

Din ukulele är en förlängning av dig själv, speciellt när du gör musik. Det är bara naturligt att du vill jazz upp ditt instrument lite! Det finns gott om roliga, kreativa sätt att leva upp din ukulele-bläddra igenom den här listan och se om någon av dem vädjar till dig.

Steg

Metod 1 av 10:
Måla din ukulele.
  1. Bild med titeln Dekorera ditt Ukulele Steg 1
1. Måla ansiktet på din ukulele med akrylfärg. Krama ut en stor mängd olika färgfärger på en pappersplatta. Doppa en svamp i färgen och dab den på ytan av Ukulele, vilket skapar utformningen av ditt val. Var försiktig så att du inte får någon färg på strängarna eller inuti instrumentet! Låt färgen torr i flera timmar innan du spelar ditt instrument igen.
  • Till exempel kan du måla en bukett blommor eller en blå himmel på din ukulele.
  • Du kan också använda tunna penslar för detta, om du vill.
Metod 2 av 10:
Gran upp med falska blommor.
  1. Bild med titeln Dekorera ditt Ukulele Steg 2
1. Skjut en liten hemlagad Lei längs nacken på din ukulele. Gänga några falska blommor och löv på en elastisk sträng, tillsammans med några färgglada pärlor. Knut båda ändarna av elastiken tillsammans och skjut det på slutet av din ukulele som en vacker accent!
  • Svepa en dot av tydlig nagellack över knuten för att hålla den på plats.
  • Du kan också använda en pre-maged lei om du inte gör din egen.
Metod 3 av 10:
Pinne på inlägg.
  1. Bild med titeln Dekorera ditt Ukulele Steg 3
1. Dekorera fretboard och kropp av din ukulele med färgglada inlägg klistermärken. Handla online för färgglada inläggsklister som du kan hålla fast vid din Ukuleles fretboard eller kropp. Plocka ut några ljusa, roliga klistermärken som verkligen matchar din personliga estetik och hjälper till att leva upp ditt instrument.
  • Du kan till exempel lägga en klistermärke av en blommig vinstock på din fretboard, eller placera en kolibri längs botten av ditt instrument.
Metod 4 av 10:
Lägg till washi tejp.
  1. Bild med titeln Dekorera ditt Ukulele Steg 4
1. Stick långa remsor av färgstarka tvättband längs basen av din ukulele. Besök din lokala hantverksbutik och hämta några rullar av tvättmaskin i en design som du verkligen gillar. Snip av några små, 3 till 5 i (7.6 till 12.7 cm) remsor och placera dem längs din ukuleles kropp. Detta kan lägga till ett roligt stänk av färg-plus, du kan bara avlägsna dem när du vill!
  • Washi Tape är en speciell typ av dekorativ tejp. Det är ganska lik Masking Tape, men är täckt med roliga mönster.
Metod 5 av 10:
Rita med markörer.
  1. Bild med titeln Dekorera ditt Ukulele Steg 5
1. Doodle en design på din ukuleles kropp med permanenta markörer. Ta några färgglada permanenta markörer och hitta ett öppet utrymme längs basen på ditt instrument. Skiss ut någon form av design som du vill ha på din ukulele, oavsett om det är squiggles, polka prickar, virvlar eller något annat helt och hållet.
  • Till exempel kan du lugna kanten på din ukulele med polka dots.
  • Du kan skriva ett inspirerande citat på framsidan eller baksidan av ditt instrument i markören.
Metod 6 av 10:
Utsmycka gränsen till rhinestones.
  1. Bild med titeln Dekorera ditt Ukulele Steg 6
1. Placera enskilda klistermärken längs din ukuleles kropp. Ta ett klistermärke med mycket riktigt små, enhetliga rhinestones. Skala bort dessa stenar och fäst dem en-för-en till den breda, nedre delen av ditt instrument. Du kan placera dem i en enhetlig rad, eller placera dem sporadiskt för en mer freeformeffekt!
Metod 7 av 10:
Använd en färgpenna.
  1. Bild med titeln Dekorera ditt Ukulele Steg 7
1. Utsmycka gränsen till ljudhålet med en färgpenna. Ta en vanlig penna och skissera en design runt den cirkulära öppningen i din ukulele. Spåra över denna design med en målningspenna och låt ditt instrument torka i några timmar.
  • Du kan skapa en enkel design genom att dra på en mörk ukulele med en vit färgpenna. Eller du kan ha kul med färgglada färgpennor!
  • Det här alternativet är lite enklare och mindre rörigt än traditionella färger.
Metod 8 av 10:
Kappa toppen med glitter.
  1. Bild med titeln Dekorera ditt Ukulele Steg 8
1. Bedazzle kroppen av din ukulele med hantverk lim och glitter. Sprid ett tunt lager av hantverkslim längs ytan av din ukulele. Sedan sprinkar du noggrant glitteren ovanpå limet, så det stannar på plats. Vänta några timmar innan du börjar spela med din nya, sparkly ukulele!
  • Försök att inte få något lim eller glimt på dina ukulele-strängar.
Metod 9 av 10:
Lim på paljetter.
  1. Bild med titeln Dekorera ditt Ukulele Steg 9
1. Utsmycka kanten på din ukulele med en rad av paljetter. Lägg till en prick av hantverkslim eller varmlim till botten av ett sequin, och håll den längs kanten på ditt instrument. Fortsätt sequins i rad längs utsidan av ditt instrument. Skapa en cool kant längs din ukuleles kropp, tillsammans med pegbrädan längst upp i ditt instrument!
Metod 10 av 10:
Skapa ett ananas tema.
  1. Bild med titeln Dekorera ditt Ukulele Steg 10
1. Måla och redecorate din ukulele så det ser ut som en ananas. Kappa kroppen på din ukulele med gul färg, fretboard med brun färg och pegbrädan med grön färg. Låt färgen torka i flera timmar och ta sedan några permanenta markörer. Rita korsade svarta eller bruna linjer på den gula färgen för att imitera de spikiga sektionerna av frukten och skissa ut gröna blad längs den gröna pegbrädan. Njut av att spela ditt frukt-tematinstrument!
  • Det kan hjälpa till att ta bort strängarna innan du börjar måla.
  • Du kanske vill måla ditt instrument vit innan du lägger till den gula, bruna och den gröna färgen - det här gör färgerna mycket mer levande.

Tips

Varningar

Om din ukulele är hög kvalitet eller på den äldre sidan är du mer benägna att påverka ljudet genom att lägga till dekorationer. Spara din inredning för en billig ukulele istället.
Dela på det sociala nätverket:
Liknande