Hur man dekorerar en gravplats

Att komma ihåg att våra nära och kära är en viktig del av livet. Om du vill hedra en älskad som har gått, vill du sannolikt markera den personens gravplats med något de älskade. Du kan hålla fast vid något traditionellt, som färska blommor, eller gå lite vildare med bitar av konst eller blommande buskar. Vilken väg du valde, var noga med att kontrollera med kyrkogården innan du placerar objekt på plats, eftersom olika kyrkogårdar har olika regler.

Steg

Del 1 av 2:
Dekorera en gravplats
  1. Bild med titeln Dekorera en gravplats Steg 1
1. Välj det bästa blommiga alternativet för tid på året. När färska blommor är tillgängliga, särskilt på våren och sommaren, föredrar de flesta kyrkogårdar att du tar med färska blommor. Men om du vill ha något annat, överväga en liten blommande buske, som kommer att fortsätta att ta med skönhet till gravplatsen i många år.
  • Om du vill ha en blommande buske eller blommor, välj något litet, infödd och lätt att underhålla. Kolla med en lokal plantskola för att fråga vad som är bäst för ditt område. Fråga också om hur ofta du behöver beskära busken. Till exempel, i ett mycket torrt, varmt område, kanske du vill överväga en saftig eller vacker blommande kaktus.
  • Vissa människor använder blommor som krysantemum och pelargoner eftersom de inte tar så mycket ansträngning att behålla som andra blommor.
  • Bild med titeln Dekorera en gravplats Steg 2
    2. Tänk på säsongen. Till exempel, i höst, kanske du vill placera flera små pumpor på gravplatsen. Nära jul, kanske du vill lägga till poinsettias eller en liten krans av evergreens. Med andra ord kanske du vill dekorera gravplatsen regelbundet, uppdatera den av vad som är tillgängligt för den aktuella säsongen eller den kommande semestern.
  • Bild med titeln Dekorera en gravplats Steg 3
    3. Överväga belysning. Du kan hitta ett antal alternativ för belysning som är soldrivna. Många företag bygger belysning specifikt för begravningsområden, så överväga ett av de alternativen först. Du kan dock också hitta billig soldriven belysning även hemma förbättringsbutiker eller trädgårdsaffärer.
  • Bild med titeln Dekorera en gravplats Steg 4
    4. Gå för permanent. Även om din kyrkogård tillåter någon typ av dekorationer, föredrar de flesta icke-brytbara alternativ. Till exempel, plocka metallbehållare över glas eller sten och plast över keramik. Brutna behållare kan vara otäckt och en fara.
  • Bild med titeln Dekorera en gravplats Steg 5
    5. Överväga konst. Du kan använda konst för att dekorera din älskade gravplats. Till exempel, prova småstatyer eller målade stenar. Kom bara ihåg att allt du använder ska vara väderbeständigt, inklusive solskyddande - om konst inte är gjord för utomhus, kommer färgerna att blekna snabbt.
  • Bild med titeln Dekorera en gravplats Steg 6
    6. Tänk på den avlidne religionen. Ett sätt att hedra den avlidne personen är att dekorera graven med saker som är relaterade till hans eller hennes religion. Till exempel kan du använda kors för en person som var kristen. Alternativt använder vissa judiska människor små stenar för att dekorera sina gravar.
  • Bild med titeln Dekorera en gravplats Steg 7
    7. Placera små fyllda djur. Om din älskade hade ett favoritdjur, tänk på ett litet fyllt djur. Alternativt kan du använda ett litet djur som gjorts av sten för ett mer permanent alternativ.
  • Bild med titeln Dekorera en gravplats Steg 8
    8. Ärade veteraner med flaggor. Om din älskade var en veteran, överväga att lägga till en liten flagga till gravplatsen. Du kan också använda en liten sten målad med en flagga eller filmens emblem personen var i.
  • Bild med titeln Dekorera en gravplats Steg 9
    9. Tänk på vad personen älskade. Framför allt, ge personen vad han eller hon älskade i livet. Från en favoritskola till en favoriserad sports team, använd personens favorit saker att styra dina dekorationer. Kom bara ihåg att du måste redogöra för vind, väder och sol - något som en fotboll skulle blåsa bort, så valde något annat för att representera det, som en liten väderbeständig flagga.
  • Del 2 av 2:
    Att veta reglerna
    1. Bild med titeln Dekorera en gravplats Steg 10
    1. Kontakta kyrkogården. De flesta kyrkogårdar dessa dagar har webbplatser med de gravplats som dekorerar reglerna. - Om den du besöker inte, behöver du ringa på kontoret eller staden som ansvarar för kyrkogården. Varje kyrkogård har olika regler för att dekorera gravplatser, och du behöver veta vilka regler som gäller innan du dekorerar.
  • Bild med titeln Dekorera en gravplats Steg 11
    2. Förstå rymdgränserna. Vad du placerar på gravplatsen kommer ofta att vara begränsad till bara den gravplats, vilket betyder att du inte kan inkräktar på några gravar bredvid den du dekorerar. Även om du har plats runt webbplatsen, kommer de flesta kyrkogårdar att begränsa vad du lägger till din webbplats.
  • Bild med titeln Dekorera en gravplats Steg 12
    3. Fråga om flaggor. Vissa kyrkogårdar tillåter dig inte att placera flaggor på gravplatser när som helst. I sin tur kan de lägga ut flaggor på vissa helgdagar, till exempel Memorial Day.
  • Bild med titeln Dekorera en gravplats Steg 13
    4. Var uppmärksam på reglerna om blommor och växter. De flesta kyrkogårdar kommer att möjliggöra fräscha blommor när som helst. Men en del begränsar de tider som du kan använda silkesblommor, som inte tillåter dem på sommaren. Andra kommer att tillåta krukväxter, men bara om du behåller dem. När som helst blommor blir bleka eller dö ut, kommer kyrkogården sannolikt att ta bort dem.
  • Du kan också tillåtas plantera en liten buske eller blommor i marken över graven, men den här övningen varierar från kyrkogården till kyrkogården. I allmänhet måste du behålla dem själv och se till att de stannar inom gravplatsen. Om plantorna dör, kommer de sannolikt att tas bort.
  • På samma sätt kommer andra kyrkogårdar att tillåta kransar vid vissa tider på året, som vinterkransar endast under vintermånaderna. Ofta, för att placera en krans, måste du använda ett stativ.
  • Bild med titeln Dekorera en gravplats Steg 14
    5. Leta efter information om semesterdekorationer. Vissa kyrkogårdar tillåter dig att placera semesterrelaterade dekorationer. Men du måste vanligtvis placera dem och ta bort dem inom en viss tidsram.
  • Bild med titeln Dekorera en gravplats Steg 15
    6. Fråga om andra typer av dekorationer. Vissa kyrkogårdar tillåter inte någon annan typ av dekoration. Föremål som mat, statyer, stenar, ljus, fyllda djur, och så i maj eller får inte tillåtas, så kolla innan du tar med dem.
  • Bild med titeln Dekorera en gravplats Steg 16
    7. Vet att mausoleumregler kan skilja sig från allvarliga arbetsregler. Vissa kyrkogårdar har mer restriktiva regler om mausoleum än gravplatser. I andra kyrkogårdar är det omvända sant. Se till att du kontrollerar reglerna för rätt typ av grav.
  • Bild med titeln Dekorera en gravplats Steg 17
    8. Kontrollera var du kan placera vaser och andra behållare. Till exempel tillåter vissa webbplatser inte att bifoga något till huvudstenen. Andra platser tillåter dig inte att placera permanenta vaser under marken.
  • Bild med titeln Dekorera en gravplats Steg 18
    9. Lämna inte något som är oersättligt. Kyrkogården har rätt att ta bort dekorationer efter eget gottfinnande. Dessutom är det möjligt att andra kan respektera platsen och ta bort föremålen. Lägg inte något som du kanske vill ha tillbaka.
  • Tips

    Var noga med att säkra allt som kan blåsa bort. Du kan använda insatser eller små spikar, till exempel för att hjälpa till att säkra saker.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande